עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי - התקציב הוא 5000 ש''ח בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המפרט צריך להריץ משחקים חדשים \ המסך שאני משתמש בו כרגע הוא Samsung SyncMaster T220 ברזולוציה של 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט לא חשוב אבל שהרעש לא יהיה מוגזם 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד) - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות - לא מערכת הפעלה ולא הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - אני גר במרכז אז חנות שקרובה לתל אביב כמו Skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן - אני רוצה…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by katanov,

קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. מעוניין להזמין רכיבי מחשב להרכבה מהרשת, אשמח לקבלת המלצות ולינקים לרכיבים. שאלון: 1. תקציב מקסימלי: 6,500 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1680 על 1050 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. …

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by miki891,

יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני מעונין לרכוש מחשב שיעבוד טוב עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא צריך יותר מידי מזה...) ההשקעה של עבור המחשב היא באיזור ה4K טכנאי המליץ לי על המפרט הנ"ל אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על זה https://ksp.co.il/t/EV4u8h תודה רבה

8. Started by AMD USER,

פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים AB251 מעבד AMD Athlon 64X2 4200 Socket AM2 מחיר לפריט - 850.00 ₪ 850.00 ₪ FM045 לוח אם FOXCONN 6150K8MA-8KRS מחיר לפריט - 345.00 ₪ 345.00 ₪ KVR667D2N5/1G זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מחיר לפריט - 515.00 ₪ 515.00 ₪ SAM-HD-160GB/7200/sata דיסק קשיח Samsung 160Gb 7200 SATA מחיר לפריט - 519.00 ₪ 519.00 ₪ 30910 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מחיר לפריט - 265.00 ₪ 265.00 ₪ 30950 כונן ASUS X52 S520 מחיר לפריט - 84.00 ₪ * צבע לבן 84.00 ₪ S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ₪ * צבע לבן 31.00 ₪ N-880E מארז JSP-TECH ATX MID. TOWER N-880E מחיר לפריט - 194.00 ₪ 194.00 ₪ סיכום הז…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר. לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו. אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת. אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל. האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהש…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים יום יומיים של סרטים ואינטרנט אבל גם יידרש להפעיל 1-2 מכונות וירטואליות לצורכי לימודים. (המכונות הוירטואליות לא יריצו דברים כבדים. על אחת יהיה windows server ול השנייה ווינדוז) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,GNS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by נץ,

למטפלת זרה מהודו, חסרת נסיון מינימלי במחשבים, רוצה "14 Dell כי זה מה שיש לחברה שלה, או HP כי אמרו לה שמתאים להודו. אני נצמד לבחירה שלה כדי להמנע מטענות אלא אם יימצא משהו ממש טוב אמין וזול ששווה לשכנע אותה. מסך 14-15 משקל וזמן סוללה לא חשוב, לשימוש בבית בלוטות' לא דיסק 250-500 דיוידי רצוי אחריות בינלאומית כן מערכת הפעלה בתקציב כן העדפה למותג DELL , HP אמינות גבוהה - בראש סדר העדיפויות אחריות ארוכה - כן מצלמה מיקרופון רמקול מובנים לדבר ב SKYPE עם המשפחה בהודו צפייה בסרטים המחשב על חשבונה, ספק ותשתית עלי, אז אם יש בתקציב נמוך מ 3000 כמובן שיועיל לה. מצד שני אס…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Infarlock,

היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. איך זה עובד? יש יצרנים שיש להם וכאלה שלא? או שזה תלוי בחנות שבה קניתי? או בדגם? לdell, aus וhp יש אחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by g.xorre,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \AVID וכו... בעיקר AVID. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya ,After Effects , AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לעבודה משרדית. (גלישה באינטרנט בלבד) בנוסף אצטרך מסך חדש, 24 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 (כולל מסך) - חריגה גג עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. צפייה בנטפילקס . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

18. Started by Sheli Sharon Kats,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 באילת!!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה/לימודים/תיכנות מאוד חשוב תוכנות לתכנות אני משתמש בזה המון / פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכונות יחסית כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14.0/15/17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות + 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. פריט שם מחירב$ מעבד P4 2.8 Dual 820 64 bit 2 Mb 289$ לוח אם IntelD945PVS Rio Vista 152$ כונן DVD LITON DVD X16 DL 49$ דיסק קשיח WD 80 GB 7200 SATA 69$ זכרונות DDR 2 512 MB 533MHZ SAMSUNG 64X2=128$ כרטיס מסך Leadtek PX 6600 256 MB 129$ מארז Tower ATX 775 45$ סה"כ 861$ מחיר בשקלים כולל מע"מ 4744 לא הוספתי עכבר מקלדת רמקולים ומסך, כי זה לא ממש עקרוני לי כרגע. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. תודה מראש

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by night man,

P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 TRANSCEND 256 DDR-RAM 333 Mhz SUMA Geforce 4 TI 4200 64MB GIGABYTE GA-7VRXP( ATA133 USB 2.0)O MAXTOR 40GB 7200rpm ATA133 מארז TSUNAMI 350W +front USB כרטיס קול של creative 4.1 מובנה על לוח האם! נו מה דעתכם??? המחשב הינו למשחקים! ואני קונה בסימפלטק ב- 3869 ש"ח

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי ( ראו מפרט ). כמה אפשר להוציא עליו ? ומה אתם אומרים על המפרט הבא: 1,355 ש"חGigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2,613 ש"חIntel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 1,741 ש"חMAXTOR 250GB 7200 8M ATA 133 2,496 ש"חGigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail 429 ש"חPioneer DVD 106SZ 1,855 ש"חLG 19 F900P NEW Flatron 1,095 ש"חAltec lansing ATP-5 (4.1) 406 ש"חLogitech MX700 Cordless Optical Mouse Retail 445 ש"חDRAGON DX 01-SLD SILVER 157 ש"חZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 סה"כ: 13792 ש"ח

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by DeshDesh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.