עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zachbachar,

אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by galgalgal2001,

שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. שלום רב! שאלתי היא האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה שלי במחשב נטבוק asus eee 1201ha המחשב פשוט זוחל עם ווינדוס7 וברצוני לשנמך לווינדוס xp. כדאי? או שיצוצו לי בעיות תאימות מערכת? אם כדאי, איך אני משמר גיבוי למערכת למקרה והסיפור לא עובד לי? תודה, מיתר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. היי, הרכבתי את המפרט הבא, כשאני מנסה לענות על הנושאים הבאים: התקציב - כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח המעבד - חייב להיות i5, רצוי שיהיה כבר 2400 כי ההבדלים במחירים לא משמעותיים. חשוב 4 ג'יגה זכרון. השימוש - תוכנות עיצוב ופיתוח קוד (photoshop, visual studio). הארדיסק - לפי מה שהבנתי, שימוש בHD מסוג SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעותית ביותר, אם אני אתקין עליו את הוינדוס, ואת תוכנות הנ"ל לוח אם - קיבלתי כאן בעבר המלצה ללוח אם הנ"ל עם מעבד i3.. לדעתכם הלוח אם הזה מספיק איכותי? יש בו כרטיס קול, ויציאת HDMI? לא רשום באתר.. כרטיס מסך - אני לא מבין בזה, אני תוהה האם אני צריך כרטיס מסך מלבד זה שמגיע עם הלוח אם? אשמח לדעת האם המפרט הזה אפשרי להרכבה, ומה הייתם מוסיפים\מורידים כדי לשפר\להו…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by ofir38,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1472 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤564 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤452 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤274 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm ¤79 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5223 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט שהרכבתי .. עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו שניתן לשפר (המחשב יעב…

6. Started by daniel2148,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!

8. Started by green170,

קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by AmL1,

המחשב הוא לילד בן 12-13 מיועד למשחקים קצת בצפר קצת וכאלה עם מסך LCD 17/19... תודה...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  13. אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה להרכיב מפרט לבן דוד שלי. בדיון הקודם הבנתי שלא כדאי לחכות לכרטיסים החדשים. בן הדוד שלי ואני יצאנו מנקודת הנחה שאנחנו מחכים לכרטיסים החדשים ולכן התקציב שלו היה 5800 ש"ח חשבנו לשמור 800 ש"ח ולחסוך לעתיד עוד כ 1000-2000 ש"ח). התקציב עלה ואני רוצה עזרה בהרכבת המפרט לפי התקציב החדש. נ.ב בדיון הקודם לא כתבתי שהמסך שהוא קנה הוא Dell 2007 WFP. בדיון הקודם בנו מפרט שאני חושב שהוא מעולה,איפה כדאי להשקיע את היתרה? המפרט שהוצעה הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Ener…

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…

16. שלום לכולם, היתי פה לפני הרבה הרבה זמן. מאז שהתגייסתי אני בכלל לא מעודכן בכל מה שנעשה בתחום החומרה, החלטתי להתעדכן בגלל שאני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב ואחרי שעשיתי סקר שוק קטן לא הבנתי בכלל מה קורה בתחום. יש לי כמה שאלות: למה כולם ממליצים על המעבדים 1.86duo האלה אם יש כבר 3.0 ghz? מה זה הדור החדש או משהו כזה? הסבירו לי בבקשה. כי ראיתי שהדרישות של הרבה ממשחקים הם 2.5 + ghz. כמו כן אני מעוניין במפרט למטרת בידור בעיקר, אני לא עושה אוברקלוקינג ולא עושה עיצוב גראפי, משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט זה כל מה שמעניין אותי. אני מוכן להגיע ל3500 -4000 ש"ח, זה דל יחסית לתקציבי הענק שאני רואה פה לצערי. לא צריך מסך,לא מעוניין ב 160 ג'יגה אם זה יחסוך כסף בגלל שאני לא מתקין הרבה דברים. מ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://www.buy2.co.il/o/aab0150e-ac3f-41c0-b89f-ec3954fadf2e יש את הדיל הזה המחשב הוא מפחיד ובוא נגיד , שבכל מקום אחר פחות מ4400 לא ניתן להשיג כשבKSP או IVORY עולה 4800 האם שווה לרכוש? החיסרון היחיד זה שהמקלדת שלו לא מלאה לפי דעתי...אין את המספרים בצד ימין

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by Dimness,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט בתקצביב של עד 2000 ש"ח מהחנות זיגזג - www.zigzag2000.co.il המחשב מיועד לאינטרנט אופיס,מעט גרפיקה, סרטים ומשחקים קלים פעם ב.. (סגנון NBA וכו') הערות: * דיסק קשיח - 80GB * כונן אופטי - צורב DVD שיהיה פשוט וטוב תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by killer8866,

יש לי לקוח שצרב על צורב של מחשב נייד 11 דיסקים אחד אחרי השני דיסקים של CD לא DVD אחרי זה הכונן יכול לקרוא דיסקים אבל לצרוב לא יכול האם יש מצב שהעיניצ של צריבה נישרפה ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by psyeli,

אז עמדתי לקנות מחשב ש CHEVY הציע לי בפוסט אחר אבל היו לי התפתחויות מאז ואני יכול להגיע לרמת 6 אלף שקל לנייד. שימושים: - אינטרנט אופיס משחקים ( גיימינג בינוני) צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה - 8 גיגה ראם או יותר - מומלץ ואפילו רצוי - הוא גם ישמש ללימודים (הנדסת תוכנה) ועבודה אם זה משנה משהו עריכה: המחשב צריך להיות DELL או LENOVO HP. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by yorav,

קניתי משב למשחקים לפי המפרט הבא ורציתי חוות דעת עליו : מארז: EZCOOL 300W LED+25cm FAN ספק כוח : SPIRE 12cm fan 550w spire לוח אם : MSI P-45-C51 DDR3 מעבד intel core 2 QUAD Q6700 2.66GH 8MB מאוורר למעבד : SCYTHE 1366 NINJA2 SCNJ2100 זכרון DBT GEIL 3x1GB (3GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך : Nvidia GeForce 9600GT 512MB-3 דיסק קשיח :WD 1TERA sata2 צורב : LG sata DVDx22 GH22NS רמקולים: cyber acoustics 3095 2.1 מה אתם אומרים - זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by MadCat125,

יש לי פנטיום 4 לוח אם תומך ב 24 PIN תקציב עד 170 ש"ח מצאתי כמה אולי הם טובים?? 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSVAR4802FB&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1801&aff=Zap 2.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=837 3. http://www.hpc.co.il/product.asp?pID=289&c=111625 תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by dekektam,

אני צריך עזרה בניית מפרט ב2500 ש"ח לשימושים כלליים אינטרנט אופיס וכו, וגם שיריץ ויסטה כמו שצריך (אם זה אפשרי עם כרטיס OnBoard אז עדיף) תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by d1zzy,

חבר שלי מחפש מפרט למחשב נייד שהוא עתיד לקנות בארה"ב בחודש הקרוב. תקציב של 700$. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) וקצת צפייה בסרטים. מסך מט רגיל (לא רחב) בין 13" ל14". משקל עד 2.5kg מעבד core 2 duo עם מהירות שעון של 1.8Ghz לפחות. זמן סוללה של לא פחות משלוש שעות. הארד דיסק של לא פחות מ100 ג'יגה. צורב דיוידי. לפחות שנה אחריות. [אם תוכלו גם לתת את דעתכם על דגם מסויים שהוא ראה: Toshiba Satellite U305-S2816 13.3" Laptop קישור: http://www.electronicscult.com/product_info.php?cPath=45&products_id=464] תודה..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.