ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב שעיקר שימושו לעיבוד תמונה (קבצי raw גדולים מאוד..) דרישות : מעבד של amd (או שלא כדאי?), 4gb ram מהיר, hdd אחד ללא raid, מסך 19' 2ms. מארז / ספק סבירים - חשוב : שקטים! (OC כנראה לא רלוונטי) תקציב 7000 (קצת גמיש לכאן או לכאן) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכה גרפית, צפייה בסרטים, תכנות, בניית אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse- תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני חושב לקנות אל פסק (לא בטוח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום רב! שאלתי היא האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה שלי במחשב נטבוק asus eee 1201ha המחשב פשוט זוחל עם ווינדוס7 וברצוני לשנמך לווינדוס xp. כדאי? או שיצוצו לי בעיות תאימות מערכת? אם כדאי, איך אני משמר גיבוי למערכת למקרה והסיפור לא עובד לי? תודה, מיתר.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא, כשאני מנסה לענות על הנושאים הבאים: התקציב - כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח המעבד - חייב להיות i5, רצוי שיהיה כבר 2400 כי ההבדלים במחירים לא משמעותיים. חשוב 4 ג'יגה זכרון. השימוש - תוכנות עיצוב ופיתוח קוד (photoshop, visual studio). הארדיסק - לפי מה שהבנתי, שימוש בHD מסוג SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעותית ביותר, אם אני אתקין עליו את הוינדוס, ואת תוכנות הנ"ל לוח אם - קיבלתי כאן בעבר המלצה ללוח אם הנ"ל עם מעבד i3.. לדעתכם הלוח אם הזה מספיק איכותי? יש בו כרטיס קול, ויציאת HDMI? לא רשום באתר.. כרטיס מסך - אני לא מבין בזה, אני תוהה האם אני צריך כרטיס מסך מלבד זה שמגיע עם הלוח אם? אשמח לדעת האם המפרט הזה אפשרי להרכבה, ומה הייתם מוסיפים\מורידים כדי לשפר\להו…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1472 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤564 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤452 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤274 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm ¤79 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5223 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט שהרכבתי .. עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו שניתן לשפר (המחשב יעב…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המחשב הוא לילד בן 12-13 מיועד למשחקים קצת בצפר קצת וכאלה עם מסך LCD 17/19... תודה...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-