ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000-5000 תלוי עם/בלי כרטיס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סטרימינג, אולי תכנות מזדמן וקצת וירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Rocket League, Helldivers, GRIP, Battlefield, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד + תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב ? הGTA 5 החדש :} -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחובר למסך טלויזיה 1080P בגודל 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כמה דברים בראש ורציתי שתגידו ותיעצו לגבי כמה חלקים: זה מחשב שישמש למשחקים , אינטרנט, גם קולנוע ובעצם הוא צריך ליהיו ת חזק בכללי... מעבד: או קיי הבנתי שיש עכשיו מעבדי HT אני רוצה מעבד לפחות 2.8 ו800 הרץ- אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על המהירויות(מהירות שעון, אוברקלוק אין לי מושג מה זה). אני נעול על אינטל! זיכרון: מה זאת אומרת dual? הבנתי שהזיכרונות הכי מהירים אלו זכרונות R-DRAM אני צריך בערך 256 (כי הבנתי שהזיכרון הזה יקר) אבל נותן ביצועים טובים ביחד עם המעבד. לוח: הבנתי שצריך לוח שיתאים לזיכרון אר די רם ולטכנולוגיה של המעבד HT. אני לא מבין בלוחות אם. כרטיס מסך: חשבתי על ATI REDEAON 9700 וראיתי שיש גם כרטיס של לידטק FX5600 וכאל…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הבנתי ש Xiaomi Mi Box 4K מאוד מומלץ אך הוא ללא חיבור LAN קווי האם יש סטרימר לפחות באותה רמה עם חיבור LAN קווי ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג בעיקר כמו BF4 CIV5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ולכן אני רוצה מסך טובץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ברמה של משחקים עם אפשרות לSLI בעתיד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך זה עובד? יש יצרנים שיש להם וכאלה שלא? או שזה תלוי בחנות שבה קניתי? או בדגם? לdell, aus וhp יש אחריות בינלאומית?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 900 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תכנות,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בצד התכנות: Visual C#,Eclipse (תדיר) בצד העריכה גרפית: Photoshop,Sony Vegas העריכה תהיה חובבנית (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3,Far cry 4,Call of duty AW, וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אשמח לעזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי/משרדי. הרבה (ממש הרבה) לשוניות כרום במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן. מערכת הפעלה win10 + הרכבת מחשב …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן שלום מחפש נייד 14 כזה I5-7 , 16gb, SSD יש לא מעט כאלה בתקציב באינטרנט, רק שאלה קטנה , כמה ההבדל בין 1920*1080 לעומת 1366 משמעותי? ואיך אני יודע שהנייד מגיע עם טעינה דרך USB c ? וכמה מתח הוא צורך בצורה הזאת? תודה
-
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניין להזמין רכיבי מחשב להרכבה מהרשת, אשמח לקבלת המלצות ולינקים לרכיבים. שאלון: 1. תקציב מקסימלי: 6,500 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1680 על 1050 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב לעבודה, המחשב כיום קצת חורק ולא נוסע מהר, בקבצים גדולים הוא נתקע, אני רוצה לשדרג, זה המפרט שיש לי כיום, לוח: .GIGABYTE B550 מעבד: AMD Ryzen 7 5800X 8-core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor זכרון: Ram CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MHz מארז: ANTEC Gaming Case NX800 קירור be quiet! CPU Cooling Dark Rock 4 כונן : Ssd samsong 960 pro כרטיס מסך: Sapphire Radeon RX 6600 XT PULSE 8GB OC ספק כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold אשמח לשמוע מהמומחים כאן האם כדאי לשדרג הכל או שמספיק רכיב מסויים, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקרה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספצי…
-
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לעריכת וידאו? ובנוסף אני צריך מסך 22 איכותי עד כ - 1000ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1475 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1124 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 3 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata 2 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪1257 כרטיס מסך: Nin…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 באילת!!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה/לימודים/תיכנות מאוד חשוב תוכנות לתכנות אני משתמש בזה המון / פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכונות יחסית כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14.0/15/17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות + 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי (: מחפשת מחשב להדמיות ולשימוש כללי ומתלבטת בין הארבעה האלו (כולם ווריאציות של דל 7567) וגם האסוס הזה. מי יכול לחוות דעה? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&a... נראה כאילו יש כאן שני זוגות זהים, לא? (למרות ההבדל בשם הדגם). http://ksp.co.il/?uin=30890&select= זה האסוס.. הרבה תודות מראש...
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר. לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו. אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת. אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל. האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהש…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב?צפיה בתכני HD, גלישה, אופיס, אולי תכנות בסביבת Visual. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא משהו שעולה לי בראש - בכל מקרה המחשב Core2Due שלי הספיק לכל דבר שהשתמשתי בו בעבר אז אני לא צופה פה לבעיה - גם שעבדתי עליו עם מטלב וסימולציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 32 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, בתקציב נפרד (אשמח להצעות על מקלדת אלחוטית ועכבר טובים למדיה סנטר). 4. האם …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-