עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The-Crush,

חודש אני קונה את המחשב הזה אז אולי יש לכם המלצות לשינוי המפרט?

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. היי, לקראת הגיוס והשנת שירות, ההורים קונים לי מתנת גיוס, מחשב נייד. הצרכים שלי הם גיימינג וגרפיקה. מה שאומר: *לפחות 4GB ראם *כרטיס גרפי איכותי *מעבד i5 או i7 *500 ג'יגה איחסון *מסך רחב, בהיר ולא מבריק עם צבעים מדוייקים וחדות(נוטה לכיוון HD ואם אפשר גם LED) *מסך 15' בערך *עדיפות לDELL, לא מקובע *מקלדת נוחה מאוד *זמן סוללה ארוך כמה שאפשר. *לא מתחמם *שקט *שיוכל להפעיל TF2, Portal 2 ומשחקים קלים-כבדים. *שיעבוד טוב עם פוטושופ ופלאש. *אחריות טובה *איכות בניה טובה, שתחזיק לכמה שנים טובות (חשוב) אני אשמח למחשב שעונה לרוב הציפיות, אני מודע לכך שאולי זה לא נכנס בתקציב. אני מוכן לחרוג ב500 ש"ח (4,500 ש"ח). תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by yuvr23,

אני חושב מאוד ברצינות על לקנות אותו, קיבלתי גם "המלצה", באחת החנויות שדיברתי איתם, הוא נראה לי בדיוק מתאים לצרכים שלי (14", יחסית קל, ....), ובמחיר סביר (עד 3.5-4K) חיפשתי באינטרנט וכמעט לא מצאתי עליו ביקורות, אפילו באתר של DELL הוא בקושי מוזכר אם מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור בעניין אני ישמח מאוד...

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Xtremeggg,

10K

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by samitc,

שלום, התחלתי תואר משולב מדעי המחשב ופיזיקה ואני רוצה לקנות מחשב נייד להקל עלי את הלימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושימוש שוטף לא ישמש למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by shir saban,

היי חברים מחפשת מחשב נייד ללימוד עיצוב גרפי פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור מחשב שישא את התוכנות בכיף ולא בקושי (בעתיד ארצה לשדרג למחשב חזק יותר ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. היי, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר את עצמי.. אני כבר הרבה זמן בונה על קניית מחשב חדש, כרגע אני עם לפטופ Lenovo Y580 שהוא מדהים, אבל לא מספיק. הוא לא מספיק בעיקר בגלל כמות החיבורים שלו, הקירור הנוראי, והעובדה שאני לא יכול להתנייד עם המחשב נייד כי הוא מחובר למליון כבלים.. רציתי ללכת על מחשב מטורף ב10K אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא חכם כרגע.. השתחררתי לפני שלושה שבועות מהצבא וכרגע אני בכיוון של להשלים בגרויות - אם יהיה לי מחשב חדש ומטורף כרגע כנראה זה קצת (הרבה) יסיח את דעתי.. ובגלל זה.. החלטתי לקנות מחשב, שיהיה מעולה - אבל בלי כ.מסך ובלי מסך (אני כרגע עם מסך טלווזיה 8MS 60HZ), ככה שהוא יהיה קיים אבל לא ליותר מדי שימושים, לפחות לעכשיו. כמובן שחשוב לי שכל המפרט יבנה במחשבה…

10. המחשב חדש אצלי כבר 4 חודשים.הכל היה בסדר (וינדוס 11 מקורי מותקן במעבדה) אבל לאחר כ 4 חודשים לא מתעורר ממצב SLEEP ע"י הזזת העכבר או המקלדת (אלחוטי LOGITECH) על המסך רשום "אין סיגנל מהמחשב" עשיתי את כל הפעולות וההגדרות הנחוצות.אני חייב לבצע הדלקה מהכפתור,זה לא אמור להיות.יש למישהו רעיון ?

11. שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט ואשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, ללא חריגות. 2. מה שימושי המח…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. כמות. מוצרים סה"כ 1 Antec TruePower 480 Watt 675 ש"ח 2 WD SATA 74GB 10000 RPM 2,232 ש"ח 1 Corsair TWINX 1024MB PC4000 PRO LED 2*512MB DDR 500 2,018 ש"ח 1 ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA 785 ש"ח 1 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box 5,624 ש"ח 1 Danger Den DD12V-D4 pump 550 ש"ח 1 DangerDen TDX 1/2 Copper Water Block - Athlon64 404 ש"ח 2 Danger Den NV-68 (Nvidia 6800 series) 1/2 ID Water Block 1,380 ש"ח 1 Danger Den Black Ice II Xtreme Radiator - Black 1/2 650 ש"ח 1 TYGON TUBING 1/2 10 Feet 242 ש"ח 1 Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene 200 ש"ח 1 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM …

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו , premiere pro ,lightroom ,photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב  6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

15. אוקיי, יש כמה רכיבים שהחלטתי עליהם וכמה שלא, אני מבקש פה, לינקים ישירים לאתר שבו יש את כל המוצרים שאני רוצה או חנות שמאה אחוז יש לה הכל שהיא באזור השרון, החלטתי כבר על מוצרים אלה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+ Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 1024 DDR (512X2) לא יודע איזה!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אני אצטרך שלושה דברים 1- איזה זכרונות לקחת? 2- אני צריך גם לינק לאיזה מארז,ספק,כונן קשיח ומאווררים שיספיקו לקנות 3-לינק לאתר שבו יש את כל המוצרים הנ"ל. תודה רבה רבה לכל העונים, אני פשוט מת כבר להזמין את המחשב! אהה ואם אפשר למחוק את הדועתי הקודמת מכיוון שהיא כבר לא עוזרת לי.

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Y.b,

אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. קונה מחשב למשחקים כמו קריסיס וכאלה .... בקיצור משחקים כבדים בבקשה תעזרו לי מחר אני אמור בע"ה לקנות את המחשב הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 לוח אם: INTEL CHIPSET P35 ASUS P5KC תומך DDR3 דיסק קשיח: 160 גיגה זיכרון פנימי: OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz צורב דיוידי : SAMSUNG X20 SATA DVD כרטיס מסך: 8800 GT 512 MB אני לא יודע אם זה משנה איזה חברה אז אם אפשר להגיד לי... מסך 19 דק: SAMSUNG LCD 961BF+DVI בסביבות 5000-5500 מחשב טוב? תודה

• 55 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. אז אחרי ששיחקתם אותה עם המפרט שבניתם לי לפני 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח, במידה וזה ממש יהיה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה על גוגל כרום עם הרבה טאבים פתוחים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ו-AC: Unity כשיצאו, Watch Dogs, Saints Row IV, Skirim, Dishonored, Crysis 3, Mass Effect 3... בקיצור, משח…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by HardWarePassion,

מעבד AMD ATHLON 64 2800 לוח GIGABYTE - GA K8NS כרטיס זכרון TWIMOS 256 MB כרטיס מסך GE FORCE 4 2 דיסקים קשיחים : 1 - 30 GB 2 - 15 GB ATA 100 WD כל השדרוג עלה לי 1000 ש"ח :-)

• 52 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח בעזרה במפרט מחשב . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתוכן און ליין וכמו כן משחקים ברשת ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכב…

21. Started by liortaib,

שלום רציתי שלאול אם אתם יכולים להביא לי מפרט מחשב למשחקים בתקציב של 6.5k כולל מסך 22 ללא מעבד!!!!!!! אני מביא מעבד q9450 אני לא מתכוון לעשות oc הדבר היחיד שרציתי לשאול זה אם זה שווה להכניס מערך cf למחשב כזה עם מסך 22

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by g1zey,

אני רושם את ההודעה הזאת בשביל חבר שלי . היעוד הוא משחקים נטו ואין כוונה לעשות בו שום אוברקלוק . תודה מראש :>

• 53 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by night man,

P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by d100,

אני מתכוון בין Think Pad לבין סדרות אחרות? ראיתי שנתונים טכניים בעקרון דומים. אבל תמיד מבליטים את Think Pad. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Batels,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, עבודה משרדית, משחקים לא כבדים כגון מיינקראפט... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך 15.6 ואני מעדיפה מאט אבל אפשר גם מבריק. * רזולוציית המסך? . שיהיה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כדאי, שיהיה לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן חשוב שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים