ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט בעיקר כרגע) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, המחשב בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא ענק מדי ובלי אורות מיותרים, נושא האורות לא קריטי בגדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אשמח להצעת מחיר למחשב שאני מעונין למכור בימים. זה בדיוק המחשב: http://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-129126U-13-3-Notebook/dp/B00535BU38 כרגע מריץ לינוקס אבל ניתן להחליף. המפרט: Lenovo ThinkPad X1 (129126U) 13.3" LED Notebook - Core i5 i5-2520M 2.50GHz - 4G DDR3 320G HDD - Black תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט למחשב חדש ורציתי לדעת אם הוא טוב ומה אני צריך לשנות? בנוסף כמה זמן הוא יחזיק מעמד? והאם שילוב הרכיבים טוב? תודה לעוזרים. המחשב מיועד למשחקים וללא OC CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory GeiL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM CD-ROM Asus x 52 Mon…
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות באופיס ובאינטרנט, חשוב שמקלדת המחשב תהיה נוחה לכתיבה מהירה בזמן הרצאות ושיעורים ושיהיה מספיק זכרון כדי להפעיל הרבה דברים ביחד בלי שהמחשב יקרטע * גודל המסך? לא חשוב, רק שלא יהיה מיני. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זקוק לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-HP וקומפאק אינן אמינות ולכן לא מעוניין בחברות אלו. זקוק לחברה שנחשבת אמינה מאוד. חשוב מאוד שיהיה אינטרנט אלחוטי מובנה WIFI עדיפות לו…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ייעודו של המחשב יהיה "מולטימדיה". זאת אומרת- משחקים לא כבדים מדי, אינטרנט (בעתיד כנראה), הדפסה תוכנות וכו'... המחשב צריך לכלול: מסך, מקלדת, עכבר, CD-ROM, פלופי, רמקולים (פושטים), מדפסת (רצוי של קנון, בגלל ראשי הדיו הזולים). המחשב מיועד לילדה בת עוד מעט 7 ואמור לשמש לה להרבה זמן. אני התחלתי להרכיב מפרט, אבל בגלל התקציב הנמוך, לא הצלחתי יותר מדי :-\ התור התחלה שמתי AXP1700+ NF2 של לידטק (לא גרסאת הפרו) Winbond 256MB 333MHz WD 40GB 8MB Cache תודה מראש! נ.ב נייק, למה אתה לא מבקר בגיימר מדי פעם כבר? חסר לנו מי שישתיק את מיסטר ג'י...
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להרכיב נייח בתקציב 8000 (ללא מסך ואביזרים) השימושים שלי הם קודם כל cad, עובד עם סולידוורקס, בתוכנה הזו יש חשיבות בעיקר לעבודה על core אחד ופחות מולטיטרדינג שימוש שני זה רינדורים בkeyshot שעובד על כל הליבות של הcpu השימוש השלישי הוא תוכנות אדובי, אילוסטרייטור ופוטושופ. וחשוב לי שיתאפשר שימוש טוב בתוכנות במקביל אני חושב שמבחינת נפחים, 250 יספיקו ל SSd , 16 gb לram. אשמח להמלצה למפרט. חוץ ממפרט יש לי כמה שאלות כלליות: האם בשימוש כמו שלי, כדאי לעשות אוברקלוקינג? ואם כן, יש מישהו שבונה מערכת oc? האם מהירות זיכרון היא משמעותית ושווה השקעה? תודה מראש למי שיכול לעזו…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי מחפש לקנות מחשב להדמיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?12000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?תלת מימד (3DS MAX, CORONA RENDER) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)קיימים שני כוננני SSD טרה 2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחליף את המערכת הנוכחית, על בסיס כרטיס מסך קיים 1070GTX. משחק על מסך 1440P. לא צריך שהכל ירוץ על אולטרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (RDR2), מוזיקה (כולל הקלטה של גיטרה, יש כ. קול יעודי), תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כ. מסך, SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, מוכן להשקיע במארז סופר שקט, אין צורך בלד, חלון שקוף וש…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, כרגע יש לי מחשב שרץ על מעבד CORE I5-750 2.67 וכרטיס מסך ASUS 6970 2GB. ברצוני לבצע שדרוג למחשב על מנת להפיק את מיטב הביצועים במשחקים חדשים. השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג? האם מומלץ לשדרג את המעבד ל: i5-3570K או ל: i7-3770K או מצד שני כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלמרות שהוא חדש יחסית מרגיש לי קצת חלש לעתים.. תודה רבה.
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב. מצטער שיש לי שאלות כאלה, פשוט אין לי שום מושג בעניין. יש לי Dell XPS l702x, ורציתי לשדרג אותו. אחרי הרכישה הקבוצתית, יהיה לי כונן SSD 256 Gb. לצערי הרב אני אף פעם לא התעסקתי בהתקנת Windows, ואני לא יודע מה לעשות. מבחינה פיזית אני הבנתי איך שמים את הכונן במקום (יש לו שני סלוטים של כוננים קשיחים, כשה-HDD נמצא בסלוט הראשי "1"). המחשב הגיעה עם דיסק התקנה של חלונות ועם מחיצת שיחזור. אני רוצה למחוק כמה שאפשר מהדיסק שהגיעה עם המחשב ולשים את הSSD בתור כונן מערכת ראשי. עכשיו לשאלות: 1) איך אני מוחק את כל המידע שיש בHDD (כולל מחיצת שחזור) ע"מ להפוך אותו לדיסק משני,או שזה לא אפשרי ועושה בעיות? 2) אני לא יודע אם זה רלוונטי לפה אבל האם יש איזה התקנות והגדרות שצריכים לעשות לS…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
נייח למשחקים גם יותר כבדים אבל בעיקר שיעיף את GTA V. כולל צורב, עכבר, מקלדת. כולל הרכבה וכולל מערכת הפעלה אני מניח 8.1 או 10. אם יש כרטיס רשת מובנה במקום הUSB הזה שתופס את הרשת בבית מה טוב. לא מתוכנן OC. שלא יהיה רועש צדי. נדרש גם מסך. מהסתכלות חשבתי על dell p2414h / u2414h / u2412m שקופצים במדרגות של 200 ש"ח ורציתי לדעת מה באמת ההבדל לגבי תקציב אז זאת השאלה בעצם, בכמה הכי פחות תקציב אפשר לבנות את זה. זאת אומרת לקחת קצת מעל לדרישות המקסימליות של GTA V אבל אין באמת צורך ביותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ממש ישן בן 7 שנים (i5 דור רביעי), ועם חלונות 11 שדורש מעבד חדיש יותר אני מרגיש שאולי הגיע הזמן לחדש קצת (אם כי גם במחשב הנוכחי הזכרונות, ה-SSD והכרטיס מסך [שיעבור למחשב החדש] מחודשים) הצרכים הם גיימינג קל (מסך FHD עם קצב 60) ומחשב שעומד יפה בקידודים 4K HDR עבור Plex. בנוסף, החלטתי להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בשל מחירים הכרטיסים אך ההנחה היא שאחליף אותו בעתיד כשהמחירים יחזרו להיות נורמליים, כך שהמפרט צריך לקחת זאת בחשבון. להלן מפרט שהרכבתי ב-PCPARTPICKER, עם הכרטיס מסך שלי וגם עם זכרונות שיש כרגע במחיר ממש משתלם באמזון (משלוח חינם, ללא מע"מ): https://pcpartpicker.com/list/4fbgGq. מה דעתכם? …
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112DSV מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 66 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-