ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בקניית אולטרה-בוק עם ביצועים גבוהים ככל האפשר עד מחיר של 5000 ש"ח מתבלט בין אלה : http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=400043&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://weshops.co.il/product/hp-envy-6-1202ea?aff=Zap מה שחשוב, מסך כמה שיותר איכותי - לצפייה בסרטים FHD. זיכרון מסך 8 GB. וינדוס 8/7 מקורי. וכרטיס גרפי חזק ככל האפשר - למשחקים בקטנה פה ושם. גם רמקולים יחסית טובים עדיף. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ממש ישן בן 7 שנים (i5 דור רביעי), ועם חלונות 11 שדורש מעבד חדיש יותר אני מרגיש שאולי הגיע הזמן לחדש קצת (אם כי גם במחשב הנוכחי הזכרונות, ה-SSD והכרטיס מסך [שיעבור למחשב החדש] מחודשים) הצרכים הם גיימינג קל (מסך FHD עם קצב 60) ומחשב שעומד יפה בקידודים 4K HDR עבור Plex. בנוסף, החלטתי להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בשל מחירים הכרטיסים אך ההנחה היא שאחליף אותו בעתיד כשהמחירים יחזרו להיות נורמליים, כך שהמפרט צריך לקחת זאת בחשבון. להלן מפרט שהרכבתי ב-PCPARTPICKER, עם הכרטיס מסך שלי וגם עם זכרונות שיש כרגע במחיר ממש משתלם באמזון (משלוח חינם, ללא מע"מ): https://pcpartpicker.com/list/4fbgGq. מה דעתכם? …
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בראש ובראשונה לעבודות משרדיות, צפייה בסרטים. בנוסף אבקש לבדוק אופציה להתאים אותו גם למשחקים (כמה תוספת עלות זה כרוך?) בעיקר FIFA 2015 וכו'. תקציב משוער , אם קונה בארץ או בחו"ל. בערך 3K, עם קצת גמישות. אפשרי לקנות בארץ ובחו"ל אבל אם קונים בחו"ל חייב אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, קצת סרטים, קצת משחקים כדוגמת FIFA 2015, מעוניין לראות מה ההבדל במחיר ובמפרט עם תמיכה במשחקים או בלי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רגיל - 15. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב עריכת וידאו וזקוק להמלצות וטיפים עבור מה חשוב ועזרה באותיות הקטנות של הרכיבים. הפירוט הוא: מעבד: i7-950 2600, בנוסף מה ההבדל בינו לבין ה2600K? כ. מסך זה geforce 470 זכרון 12GB או 16GB דיסק קשיח SSD למערכת, האם כדאי? לוח אם: P67A-UD7 של גיגה בייט, האם להמתין לציפ החדש של אינטל? האם בכלל הUD7 זה יותר מידי, או בכלל מתאים למערכת. אשמח לשמוע הצעות כאלו ואחרות, על מה לשים דגש ולשים לב עבור הרכיבים. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
ייעודו של המחשב יהיה "מולטימדיה". זאת אומרת- משחקים לא כבדים מדי, אינטרנט (בעתיד כנראה), הדפסה תוכנות וכו'... המחשב צריך לכלול: מסך, מקלדת, עכבר, CD-ROM, פלופי, רמקולים (פושטים), מדפסת (רצוי של קנון, בגלל ראשי הדיו הזולים). המחשב מיועד לילדה בת עוד מעט 7 ואמור לשמש לה להרבה זמן. אני התחלתי להרכיב מפרט, אבל בגלל התקציב הנמוך, לא הצלחתי יותר מדי :-\ התור התחלה שמתי AXP1700+ NF2 של לידטק (לא גרסאת הפרו) Winbond 256MB 333MHz WD 40GB 8MB Cache תודה מראש! נ.ב נייק, למה אתה לא מבקר בגיימר מדי פעם כבר? חסר לנו מי שישתיק את מיסטר ג'י...
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב, כאמור אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו HD ואולי גם 4k (בשל היותי יוצר סרטים וכמקור לפרנסה לפרקים), ובנוסף לכך אשתמש בו לעיסוק חובבני בהקלטת והלחנת מוזיקה. בבעלותי כרטיס קול חדש- Focusrite Scarlet Solo ואני מתכוון ליצור את המוזיקה בתכנה- Ableton live suite 9. למרות כל זאת בשלב זה אני מעוניין ברכישת המחשב בלבד ובמקלדת אלחוטית בעלת נוחות, איכות ומחיר סבירים. הסתכלתי על המפרטים השונים של המחשבים המוצעים כאן באתר לעריכת וידאו , ושמתי לב שאינם מתייחסים באופן ישיר לתכנת Avid בדוגמאות לתכנות עריכה שמציינים, למרות שהתכנה הזו היא סטנדרט עולמי מקצועי לעריכה (לצד Final Cut של Apple). במידה ואחד המפרטים שציינתי, לדוגמה הזול ביניהם, בשיפורים קלים או אחרים מתאים ל…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חושב למכור את ה-3570k שעבר Lapping מקצועי עם קירור Scythe Mugen 3. כמה אוכל לקבל בעבורם?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח אפליקציות אנדרואיד+IOS, ושימוש יומיומי בתור מחשב ביתי * גודל המסך? 14.1 * רזולוציית המסך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * Bluetooth?סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפות לגודל הכונן אך אני צריך SSD * כונן אופטי? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, חשוב מאוד,או לפחות שיהיה פתרון נוסף בנושא, לא חייב ייעודי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטנדרטי, אין ע…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברה לבן דוד שלי יש בר מצווה, ואבא שלו ביקש שאני אכין איזה מפרט טוב בתור מתנה... דרוש הכל חדש תקציב 20-25 אלף עדיפות לAMD וNVIDIA לא יעבור OC בחיים רצוי 2 GB RAM חשבתי על משהו כזה... דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX 3200 ¤ 1 ABIT AN8 690 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 2 LEADTEK WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4770 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Platinum 1280 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 VIEWSONIC VX924 4MS 3200 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard OEM 65 ¤ 1 Logitech® G5 Laser…
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קונה מחשב למשחקים כמו קריסיס וכאלה .... בקיצור משחקים כבדים בבקשה תעזרו לי מחר אני אמור בע"ה לקנות את המחשב הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 לוח אם: INTEL CHIPSET P35 ASUS P5KC תומך DDR3 דיסק קשיח: 160 גיגה זיכרון פנימי: OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz צורב דיוידי : SAMSUNG X20 SATA DVD כרטיס מסך: 8800 GT 512 MB אני לא יודע אם זה משנה איזה חברה אז אם אפשר להגיד לי... מסך 19 דק: SAMSUNG LCD 961BF+DVI בסביבות 5000-5500 מחשב טוב? תודה
-
- 55 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שקל, אפשרות לחרוג עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - מסחר בבורסה. תוכנות - thinkorswim, trader workstation שימוש משני - משחקים. valorant, genshin impact 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שאוכל להשתש בו לתוכנת קיו בייס ו פרוטי לופס. היה לי מחשב שעבדתי איתו אך לצערי הוא נשרף.. מחשב נייד מסך: 15 כמה שיותר יציאות USB - מינימום 3 יציאת HDMI קונן קשוח : SSD 225G RAM : 16 ומעלה כרטיס מסך: לא עקרוני, עדיף שיוכל להריץ משחקים מלפני שנתיים כ,קול: כי בסיסי שיש - אני משתמש בחיצוני חברה מועדפת: ASUS או IBM ו LENOVO בנוסך ה Tink Pad אחריות : 3 שנים עם אפשרות להרחבה זמן סוללה : כמה שיותר מינימום 4 שעות משקל : עד 2 קילו כולל מטען . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - ע…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעדיף רכיבים שיש גם בחנות KSP שם מתבצעת הרכישה בינתיים בניתי מפרט.. אתם יכולים לשנות או להציע גם AMD 890 מעבד אינטל P4 2.93 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 490 לוח אם למעבד אינטל ASUS P5GL-MX (915GL) S775,PCI-E,DDR1,VGA,SATA 310 זכרונות (כפול 2) DDR 400 256Mb 400MHz Samsung כמות: 2 345 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB 320 כרטיס מסך GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 50 כונן- ?1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 135 כונן- CD-ROM CD Recorders SONY 52x32x52 (kit) 240 מארזים FRONTIER SPORTING BLACK 75 מקלדת ועכבר GPT Multimedia + Mouse Optical 30 רמקולים 400 W 190 מחיר הרכבת המחשב בKSP Assembly - Computer (New Compon.) מחיר : …
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות nas יש לי 8 דיסקים קשיחים אני צריך לוח אם עם מספיק חיבורים ושיהיה אפשר להוסיף שיהיה עם usb3 ספק כח איכותי זיכרון מינימלי שיספיק ומעבד מינימלי שיפעיל את זה זה מחשב שרוב הזמן יהיה בלי מקלדת עכבר ומסך
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני שוקל למכור את המחשב הנייח שלי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי התמחור. המפרט: מעבד אינטל i5-650 כולל מאיץ גרפי מובנה intel HD. לוח אם ג'יגהבייט ga-h55m-ud2h. זכרון קינגסטון ddr3, 1333Mhz, 2X2gb (סה"כ 4 ג"ב). כונן קשיח סיגייט 320gb 7200rpm. קירור למעבד scythe mugen 3. מארז antec mini p180 + מעמד למארז antec lanboard. ספק כוח antec neo eco 450W. אשמח לשמוע דעות.
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב חדש אצלי כבר 4 חודשים.הכל היה בסדר (וינדוס 11 מקורי מותקן במעבדה) אבל לאחר כ 4 חודשים לא מתעורר ממצב SLEEP ע"י הזזת העכבר או המקלדת (אלחוטי LOGITECH) על המסך רשום "אין סיגנל מהמחשב" עשיתי את כל הפעולות וההגדרות הנחוצות.אני חייב לבצע הדלקה מהכפתור,זה לא אמור להיות.יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-