ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים כגון call of duty 4 ודברים בסגנון.. שיעבוד מהר כמובן וכל הדברים הבסיסיים.. המחיר 4000 ש"ח הוא לא כולל מסך. ובנוסף לזה אני רוצה גם מסך בתקציב עד 1200 שקל שיהיה איזה 21 אינץ' אם זה הגיוני למחיר.. רציתי לקבל מפרט שהוא מומלץ לפי דעתכם למחיר הזה, והאם במחיר הזה אפשר לקנות משהו שיחזיק מעמד ויהיה מחשב טוב גם למשחקים כאלה.. תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב! נ.ב אם יש לך חנויות אמינות וזולות אני ישמח לקבל גם, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card חבר שלי מוכן למכור לי אותו ב1350 (בחנויות הוא עולה בערך 2300 שקל) נשארה אחריות של חצי שנה ולא עשו oc לא כלום... ולא הוא לא מנסה לרמות אותי או משהו הוא פשוט ההורים שלו בחול קונים לו 7800pci ולוח אם חדש אז הוא לא צריך את זה... בכל מקרה רציתי לדעת אם המחיר טוב? וגם האם יש הבדל בביצועים בpcie? כי ראיתי שאותו כרטיס רק בpci עולה כולה 80 שח יותר... וגם מה המקביל שלו בati? ובכמה יותר טוב ה6800u? 7800? בקיצור קצת מידע והשורה התחתונה אם שווה לי לקנות או לא... כרגע אגב יש לי 9800 pro שקניתי עם המחשב מלפני שנה וחצי בערך (amd 64 3200 albatron k8x800pro 2) תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מעוניין לבדוק מהי העלות פלוס מינוס של שדרוג הלוח,המעבד,והזכרונות intel e8400 asus p5k gpu asus hd5770 זכרונות ישנים של קינגסטון אני רוצה לשדרג בערך במחיר של 2000-2500 ובנוסף האם יש לי מה לעשות עם הרכיבים הישנים? אפשר להרכיב אולי מחשב לאמא?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בהמלצת Chevy, רכשתי את הדגם E330 I5 3210M, התקנתי עליו win 8.1 חוקי והכל עבד יופי. לאחר חיפוש ברשת לגבי דרייברים מתאימים (כפתורי fn לא עבדו וכו') הגעתי לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/510253-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91-Lenovo-Thinkpad-Edge-E330#.UzQM3PmSxp1 ובהתאם להמלצה בדיון, התקנתי את התוכנה מבית לנובו שעדכנה כל מה שצריך. עכשיו כפתורי fn עובדים, אך אני לא מצליח להתחבר לרשת. ערכתי את כל בדיקות החומרה שכלולות בתוכנה והכל חזר תקין. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=1307 פשוט אין דברים כאלה. וב1150$ אין מצב שזה לא הופך לטאבלט הפופולרי ביותר בשוק. ואלוהים ישמור... כמה שהוא יפה... אני שמח בשביל AMD. הם הולכים לעשות קופה לא קטנה רק על הצעצוע הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128bit FLOPPY Teac/SONY 1.44 CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר כולל:2730 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, בדיוק לקראת קניה של מחשב חדש. התקציב שעומד לרשותי הוא 2500 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית במחשב פנטיום 3 מסכן.. עם 512 RAM חחחחח אני רוצה לשנות את זה, אני חייל דל משאבים.. זאת הסיבה שהתקציב כזה נמוך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עריכה ויצירת מוזיקה אלקטרונית, פרוטי , קיובייס וכו'. וכמובן קצת משחקים לא משהו רציני (פיפא) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין צורך להגזים עם הגרפיקה, משהו פשוט שתומך בהכל * אם המסך לא כלול במפר…
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש, בסביבות ה-5000 ש"ח, רכיביו העיקריים הם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 - נחשב סביר? כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ואני צריך המלצה ל: 1. לוח אם - שיתאים כמובן למערכת (שיתמוך ב-Core 2 Quad), במחיר סביר-+ (אין צורך ב-SLI). 2. ספק כוח - איזה יספיק "להחזיק" את המערכת כמו שצריך? ולא משהו יקר.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.5 MHZ ולוח אם תומך AGP*4 רציתי לדעת אם אני יוכל לשים כרטיס מסך של AGP*8 ואם כן אז איזה הכי משתלם למחיר 400 והאם הכרטיס יוכל לנצל את עצמו עם המערכת שלי עד 100% ואם לא אז כמה מהניצול? תודה לכל העוזרים זה דחוף לי
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחשב סטודנט, שימושים: אינטרנט ואופיס. מSKYPC אם אפשר.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זמן הסוללה של המחשב? האם הוא נמוך ממה שיש בד"כ במחשבי 15 אינץ'?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שיהיה בכמה השנים הקרובות פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני קובי חדש בפורום. הייתי מעוניין להתייעץ בקשר למחשב נייד חדש. התקציב שלי כולל עבודה קשה +מתנות + אבא\אמא הוא 7000 שח. (הישג יפה לסטודנט לפי דעתי) אני מעוניין במעבד T7X00,2g, 160GB HDD. אחרי שוטטות באינטרנט וקצת חיפוש באתר הבנתי שהDELL 1520 מאוד מומלץ, והאמת שהנתונים מרשימים, אבל הבעיה היחידה שלא מצאתי מקום שמוכר ב7K~ עם כרטיס 8600GT. (החנות היחידה באילת ואני לא מעוניין ליסוע עד לשם אם אני יצטרך לממש את האחריות). כל השאר מוכרים אותו סביבות 6.6~ עם 8400GS מחשב שרציתי לשאול עליו הוא MSI GX600 שמאוד דומה בנתונים לDELL אבל המחיר קצת מטריד 6300 עם כרטיס8600GT 512MB. אשמח לקבל הצעות מקבילות למחשבים בנתונים מתאימים LENOVO למשל (אולי מקום שיעשה לי את הדל עם הGT ב7K…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-