ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה משרדית, בעיקר אופיס, זום ואינטרנט עד 2500 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. לימודים אקדמיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר נוסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קל ולא יותר מ14 אינצ' …
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני casual gamer וזאת הפעם הראשונה שאני בונה מחשב נייח (ב-4.5 שנים האחרונות אני עם לפטופ גיימינג של Ailenware). רק אגיד קודם כל שלגבי כרטיס מסך אני מתכנן לקנות את ה-3080 Super כשהוא ייצא ולכן לבינתיים אני אקנה 1080/1080Ti יד שניה (לא רלוונטי לת'רד). אחרי מחקר מעמיק ומגוון המלצות הגעתי למפרט הבא: Intel Core i7-10700K Comet Lake 8-Core 3.8 GHz Gigabyte Z490 Aorus Elite AC LGA1200 ATX Desktop Motherboard CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 XPG SX8200 Pro 1TB 3D NAND PCIe NVMe Gen3x4 M.2 2280 Internal Solid State Drive Antec HCG850 Gold Power Supply 850 Watts 80 Plus Gold PSU with 120mm Silent FDB Fan …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה לשימושים ביתיים אנטרנט סרטים ומצגות. חשוב שיהיה עם מסך איכותי א יפי אס. 512 גיגה אסאסדי. מעבד איי 5. חשבתי על מסך 15.6 . לא חייב להיות קל. שאלתי מבחינת איכות ובניית המחשב. האם יש המלצה פה למחשב יוצלח שעונה על הצרכים שלנו, מצרף קישור של מפרט שעלה לי https://www.pc365.co.il/product-24516-HP_Pavilion_15_cs3020nj_9PV80EA_ללא_מערכת_הפעלה?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה מראש אביעד
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, איזה מחשב נייד מומלץ לילד בכיתה א' (עד 2500 ש"ח). איך הנייד הבא: מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 15 3593 i5-1035G1 תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי תקציב של 3500 שח +- חריגה קטנה בניתי מחשב בהמלצת סרטון ביוטוב האם המחשב יריץ cod mw ומשחקים נוספים בהגדרות גבוהות? כמובן שאם קיים מפרט חלקים שיכולים לתת תמורה טובה יותר במחיר המתבקש מה טוב !
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נאלצתי להיפרד מהנייח הקודם לאחר שה-gtx 1070 מת השבוע. הוא היה בן 4-5 אז כנראה שהגיע הזמן להשתדרג. אני בן 31, ועובד כרגע מהבית. זקוק בדחיפות ל-escapism מהלחץ בעבודה ומהשיעמום של הקורונה (אפילו נטפליקס כבר לא עוזר). אני גיימר מהדור הישן, לא מעניינים אותי צבעים וזיקוקים - אף אחד לא יסתכל על המארז. רוצה למקסם את חוויית המשחק. לא כל כך מתעניין ב-multiplayer. אני נהנה במשחקים כאלה רק כשאני משחק ברמה גבוהה, וכדי להגיע לרמה גבוהה צריך זמן, שאין לי. בנוסף בתור מפתח תוכנה, מדי פעם אצטרך מחשב אישי בשביל פרוייקטים אישיים, למידה, ואולי תרגילי בית של ראיונות עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. תתאפשר חריגה. …
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח כולל ציוד היקפי בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש בינוני (יותר מבסיסי אך לא שימוש מקצועי) עבור תוכנות כמו סולידווקס ואנסיס. אופציה של מחשב יד שניה/מוחדש גם על הפרק. אשמח לקישורי קניה/מפרטי מחשב. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח בעיקר לעריכת וידאו, אשמח להמלצתכם תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח , תתאפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרמייר , אפטר אפקט, פוטושופ וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יירכשו בנפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? (זה לא…
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
איך המפרט יחסית למחיר ? I5-10600 3.3GHz 12MB 1200 TRAY Gigabyte B460M DS3H LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI HYPERX FURY RGB 2X8GB DDR4 2666MHz ASUS DUAL GTX 1660 SUPER EVO OC 6GB GDDR6 DVI HDMI DP SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 250GB SSD M.2 Antec Neo ECO GOLD ZEN 600W Active PFC 12cm PSU NE600G Zen Retail Antec NX1000 Black ATX Case No PSU מה לדעתכם שווה שדרוג ועדיין לא לשבור את המסגרת?
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
9 דווח פורסם ביום שלישי בשעה 15:02 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי ש…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת ווידאו. עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ופרמייר פרו באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי חברים, מתרגש לרשום את ההודעה הזו! בשעה טובה מחפש לקנות מחשב גיימינג נורמלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-8000 ש״ח, אך לא חובה לנצל אם התרומה השולית זניחה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המטרה העיקרית היא ביצועים גבוהים במשחקי ה-FPS המרכזיים (CS, PUBG, COD), מטרה משנית להריץ משחקים חדשים מכל הז׳אנרים באיכות טובה אך לא חובה מקסימלית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בעדיפות קצב רענון גבוה + 1ms (לא מספיק מבין איזה פאנל עדיף וכו׳ - אשמח להמלצות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-