ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 - 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, אוזניות ומסך בגודל 27' אינטש (לפחות 144HZ ושיתמוך במינימום 2K) לגיימרים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אשמח לשילוב RGB עם המארז 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מערכת חדשה לגיימינג בדגש על GTA6 שיצא בעוד כשנה. (התקציב באיזור 10-11K) השאלה שלי האם זה זמן טוב לקנות את המערכת בתקופה הקרובה או לחכות עם זה בסמוך ליציאת המשחק? (לקנות לקראת מרץ-אפריל 2026). אולי יצאו דגמים חדשים של כרטיסי מסך / ירדו מחירים.. לצורך העניין נכון לעכשיו כיוונתי ל- 5080/9070XT בשילוב 9800x3d. (רזולוציה 4K) כרגע אני די נוטה להמתין מהסיבות הנ"ל.. מה אתם אומרים?
-
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות עצתכם יצרתי קשר עם TMS וביקשתי מפרט לגיימר, משהו שיעלה על מקסימום משחקים כמו watch dogs ו-GTA 5 שמגיע בקרוב למחשב. הנציג נתן לי את זה כהצעה סופית: http://www.tms.co.il/preview/spec/p9qwezjm מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא פחות או יותר זה. פחות מ-4,000. כמה שאלות, ברשותכם: 1. זה מפרט טוב? ייעשה את העבודה? 2. האם יש מפרט זהה במחיר משתלם יותר במקום אחר? 3. האם ההבדל בין כרטיס מסך של 3GB לכרטיס של 4GB הוא מהותי מבחינת משמעות? מורגש? ומה ההבדל במחירים בניהם? 4. הכי חשוב - האם אוכל להשיג R9 290 משומש שם (או איפשהו)? כלומר - פתוח, עם אחריות של, נאמר, שנתיים במקום שלוש? ושעולה 400-500-600-700-800 שקל פחות? כי TMS אמרו לי שהם "לא ממש" עובדים עם כאלה. ואני רוצה כר…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים - עריכת וידאו מעט. צורב DVD יש לי ואין צורך במסך , מקלדת ,עכבר, רמקולים. אם זאת חשוב שששלד המחשב יהיה טוב על מנת שהמחשב יחחשב לטוב גם אחרי שנה :. לכן אני רוצה לפחות 512 מגה זכרון . H.D של לפחות 160 ג'יגה. לוח ,מארז וספק וכמובן כרטיס מסך כמה שניתן יותר טובים במגבלות התקציב. התקציב יותאם פחות או יותר למפרט - סביב ה-4500 ש"ח (אם אפשר בפחות אז זה תמיד טוב) תודה רבה מראש
-
- 59 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא מבקש להכניס את ה credentials על מנת לוודא את הזהות שלי רק שאין לי מושג מה זו הסיסמא הזו מחשב E6400 עם זה משנה משהו
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. למי שזוכר בזמנו ביקשתי מפרט mini-itx סביבות ה-5.5K אך השתנו פני היוצרות והתקציב ירד ל-4K ללא חריגה וניסיתי לחסוך כמה שאפשר אך עדין להוציא את המיטב. יצאתי עם חריגה של 150 ש"ח (לא ביג דיל). אבקש חוות דעת על המפרט הבא - מעבד: : מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 815 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 ₪ 459 x 1 מארז: : מארז מחשב Fractal Design Define R4 Titanium Grey ₪ 530 x 1 ספק כוח: : PSU FSP RAIDER 650W 80 PLUS Silver ₪ 368 x 1 זיכרון: : Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 350 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital 1000GB BLUE WD10EZEX ₪ 254 x 1 …
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות מחשב לערוך בו סירטי וידאו עכשיו אני יודע שבשביל לערוך סרטים ברמה טובה צריך מחשב חיה!! אז אני מתלבט בעיקרון עזבו רגע בצד את עיניין הכסף מה הכי מומלץ ללכת על AMD64 או לחכות לאינטל שיפתחו מעבדים 64 בגירסאות יותר מתקדמות ויותר זולות?? עכשיו אל תשכחו שמן הסתם המחשב הוא ביתי אז שגם יהיה למשחקים תוכנות וגם תיכנות...
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב החלטתי להרכיב מערכת חדשה בנוסף לAthlon 1333 שלי, קניתי מסך LCD Hyundai Q17 וכרטיס מסך Leadtek GeForce 5900XT, והם שוכבים אצלי בבית בקופסאות הRetail, מחכים למחשב החדש זה המפרט שחשבת עליו, אני קונה דרך חבר שעובד עם יבואן אז המחירים הם ישירות של דילרים - המחשב אמור לשמש כמכונת משחקים נחמדה שימוש כללי וחלק וקצת אוברקלוקיג בעתיד הרחוק (לא הכי אוהב זאת ). זו המערכת: Raidmax 868 SCORPIO 420W Silver Original - הוזמן מפנדה כבר !!!! Abit IC7 motherboard -Intel 875P ,5P, FSB800/4dd400,usb2, SATA150,AGPx8 Intel Pentium 4 3.0Ghz Northwood 512kb 800MHZ H.T FSB Memory DDR 512MB 400Mhz CL2.5 TwinMOS DVDROM - LG x16/48 BOX DVD - 179 H.D - W.D800JB Caviar SE 80GB, 7,200R…
-
- 62 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט בסביבות 20K עם מעבד 13900K וכ. מסך 4090 עבור עריכה גרפית. מעדיף שהצדק גם יראה וגם ייעשה. מה דעתכם על המפרט: https://tms.co.il/builds/377707 ]Intel Core i9 13900K / 1 קירור למעבד: Corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX XT White Liquid CPU Cooler לוח אם: Gigabyte Z790 AERO G זכרון: Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 CL40 Vengeance RGB מארז: Corsair iCUE 5000X RGB TG Smart Case White ספק כח: Corsair PSU 1500W HX1500i Fully Modular Platinum כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD דיסק SSD: Samsung SSD…
-
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס. אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס) בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה. המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה. שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתב…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים ישנים, ואני מעוניין לבנות את הקומבינציה הטובה ביותר מהרכיבים שלהם. המחשב המורכב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט. ואלו הרכיבים של המחשבים הישנים : לוח אם 1 לוח אם 2 מעבד 1 מעבד 2 כרטיס מסך 1 כרטיס מסך 2 זכרונות (שתי יח') 1 זכרונות (שתי יח') 2 אני מניח שיהיה מומלץ לשדרג את הזכרון ל- 2GB. באחד מהמחשבים ישנו HD SATA מהדגמים הראשונים שיצאו בזמנו בנפח 180GB. בכוונתי להתקין WINDOWS 7 HOME EDITION נשאר לי רשיון אחד פנוי.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית אבל הוא לא בשימוש רב. לאחרונה הוא גם משמש למצלמות אבטחה ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מאוד איטי במעבר בין תוכנות שפועלות אבל המעבד לא מתאמץ הרבה. המפרט שלו: מעבד Q8300 לוח אם ZOTAC G31 זיכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 500GB חשבתי לשים לו כונן 2TB, מעדיף 3TB למצלמות האבטחה, את ה500GB שמשמש ככונן ראשי גם למצלמות ולשים במקום samsung ssg evo 120gb, ובנוסף להרחיב את הזיכרון הקיים ל4GB או 6GB. שאלותי: 1. האם כונן 2TB או 3TB יתאימו למחשב? אני אשמח לתשובה וודאית כי בחנות לא יודעים. 2. איך אני יודע זיכרון ראם מתאים למחשב? אשמח להמלצה, אפשרי גם לקנות באינטרנט מחו"ל אם ההפרש או המבחר שווה את זה אבל מעדיף כאן בארץ. 3. מה אתם חושבים על השדרוג שאני רוצה? האם הוא טוב ואי…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-