אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
האם זה Seagate Barracude IV? כי לפי הקישור שבפנדה זה III אבל לפי הרשימת מוצרים של סיגייט, זה IV... אני משער שזה IV, נכון? והם כדאי לי לקנות אותו (אני צריך את ה 40GB הכי מהיר ואמין שאפשר)? מה עם המקסטור?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיזה חנות הכי כדאי מבחינת אחריות ומחיר עד 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כונן 30 ג'יגה בייט, שאני רוצה להעביר את תכולתו לכונן 40 ג'יגה בייט חדש, איך אני יכול לעשות את זה ? איך לחלק תכונן לפני ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לחברים הנחמדים מהפורום שעזרו לי לבחור הארד דיסק. בסופו של דבר קניתי את הדבר הכי טוב בשוק WD800JB, כי אני על איכות לא מתפשר ברצוני לשתף אתכם עם סיפור הקניה המרגיז שעבר עלי. את הרכישה ביצעתי דרך פנדה, שמעתי על החנות הרבה המלצות ודברים טובים. שהגיע השליח עם המוצר, חשבתי שעיני חשכו, אני רואה קופסא של ספק כוח!!! אמרתי לעצמי, אוף בטח טעו בחבילה. השליח פתח את החבילה והראה לי שהדיסק אכן נמצא בפנים אטום בשקית אנטי-סטטית. הייתי פשוט המום, מי לעזאזעל רצה גירסאת OEM?!?! אני כל הזמן ציפיתי לRETRAIL. באתר לא הייתה רשומה מילה אחת, על שזאת גירסאת ה OEM. מיד הרמתי טלפון אל החנות, ענתה לי איזה משהיא ואמרה שככה מגיעים כל הדיסקים הקשיחים חוץ מדגם מסויים של …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סבבה עכשיו שאלה אחרי שאני מחבר אותו אני צריך לפרמט אותו?
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ישלי את הסיגייט ברקודה 60 ג"ב 7200 RPM ובדקתי באמצעות תוכנה שנקראת:SpeedFan את הטמפרטורה של הדיסק הקשיח וזה הראה:39 מעלות! 1. זו טמפרטורה גבוהה מדיי?? 2. אם כן, מה לעשות?
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיסקים של 8 ס"מ 190MB 21MIN??? אני חייב את זה בדחיפות
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה לאיתור סקטורים פגומימם ( לא לא זו של ה XP שנקראת SCANDISK ) ו/או תוכנה שמתקנת אותם ( אם הם לא פיזיים ) זה עניין דחוף !!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת CD to CD, MP3 CD ,MP3 to Audio CD ... - Audio CD מה דעתכם על הצורבים: 1. LG GCE-8240B(x24)/GCE-8320(x32 (מחיר כ-400/460 שח) מבחינת רעשים,קפיצות בצריבת Audio כמו כן, באיזה מוד הוא עובד(pio,udma) ומה ההבדל ביניהם? 2. Philips PCRW2412K (מחיר כ-480 שח) אשמח להמלצותיכם גם לדגמים נוספים.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש hd ibm 40 gb 120 gxp, וניסיתי לחבר לו אותו למחשב, אבל ה setup לא מזהה את ה hd בשום מצב, למרות שניסיתי את כל הקומבינציות של הג'מפרים, וגם לשים אותו בתור master וגם בתור slave. כמו כן כל בערך שני שניות ה Hd משמיע צפצוף, זה מעיד על בעיה כלשהי? או שזה דבר ידוע עם הסידרה הזו, ויש לזה איזה פיתרון?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הסיבה שהם כבר לא רלוונטיים ?
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
yamaha הוציאה צורב חדש במהירות לא תאמינו 44X44X24 צורב ide שניתן לחבר אותו גם לבקר scsi ע"י מתאם מיוחד. http://www.yamaha.com/yec/multimedia/customer/features/feat_prodsCRWF1_1.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לדיסק קשיח... מה עדיף? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי צורב Aopen CRW2440 , אני משתמש ב Nero 5.5.7.2 , ואין לי אפשרות לצרוב במהירות של יותר מ 12 , למרות שהצורב הוא 24, גם כאשר אני מסתכל בתכונות של הצורב ב Nero הוא רושם שמהירות הצריבה המקסימאלית היא 12. למה ומדוע ????? אחים עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי ריסטארט למחשב ועכשיו שאני רוצה להיכנס ל D הוינדוס מבקש לפרמט את הD חייבת להיות איזה שהיא תוכנה שתחזיר נתונים תעזרו ליייייייייייי הכל היה לי שם משחקים שירים סרטים בבקשה אנשים אולי אני איך שהו יכול לגבות עם Ghost משהו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הרדיסקים שנמצאים על Primary ושני סידירומים אחד דיוידי ואחד צורב ושניהם נמצאים על Secondary האם זה מיקום נכון? ואיך אני צריך למקם אותם כדי שיהיהו ביצועים יותר טובים? אשמח לשמוע הצעות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה כל הקטע של SERIAL ATA? לפי האתר שלפה לא נראה שזה נותן ביצועים טובים יותר מATA רגיל. האם כל העניין זה נוחות? יעני כבלי דקים וחיבור קל כמו USB? SERIAL ATA SITE
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעודי משחק GTA3, המשחק לרגע עוצר. אני שומע את הסידירום X50 של אסוס גונח תחת העומס הרב שלו, והמחשב מאט בגלל הקריאה. אני אמר לעצמי, כוס עמק למה דווקא עכשיו, וצעקתי לעבר המחשב "תפסיק עם זה יא בן-יונה! די כבר!!!!!" ופתאום: "בום!!!!!", אני רואה את זרוע הסידירום נפתחת בזווית העין וחתיכות דיסק עפות לכל עבר. אלוהים ישמור! מה זה הדבר הזה! הסידירום התפוצף לכל הכיוונים המזדרגגים... תמיד חשבתי שזה סיפורי סרק על סידירומים של אסוס, לא האמנתי להם עד שראיתי ושעמתי את זה במו עיניי ואוזני! אנ
-
- 43 תגובות
- 7.2k צפיות
-