עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, ברשותי מחשב נייד dell XPS L702x יש בו שני דיסקים מהדגם הזה: http://www.storagereview.com/seagate_momentus_750gb_review_st9750420as אני מעוניין להחליף אחד מהם (דיסק המערכת) ל SSD. שוקל מאוד לחיוב את הEVO 850 500GB https://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E500B-AM/dp/B00OBRE5UE הבעיה היא שהחלק האחורי (לפי הצילום) נראה קצת שונה בין השניים. איך אני יודע האם אני יכול להזמין ולהחליף או שצריך להזמין דגם כלשהו אחר? אם צריך אחר, איזה מומלץ? תודה רבה

2. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by ranyr,

יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb buffer של matrox והוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה) יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Vissor,

שלום. ברצוני לרכוש SSD, בדקתי בעיקרון את ה VERTEX 2 OCZ,אבל ראיתי שיש להרבה אנשים בעיות איתו,לכן החלטתי ללכת על ה G.SKILL, האם מישהו עבד עם SSD של G.SKILL? והאם הוא מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. סכום כסף מוקדש לעניין בין 1000-1200 שקל תלוי מה משיגים אני מטרטר את עצמי כבר למעלה מכמה חודשים בלנסות להבין מה עדיף ומה לא כרגע אני מסתכל על 2 דיסקים קשיחים של 2 טרה כל אחד של CAVIAR BLACK או דיסק קשיח של 3 טרה של CAVIAR RED מהניסיון שלי עם WD יש לי את MY BOOK ESSITINAL היו הרבה ששאלתי ואמרו לי שעדיף לי 2 של 2 טרה מאשר אחד של 4 או שניים של 1.5 מאשר אחד של 3 המינימום דרישה שלי שהדיסק הקשיח יהיה של 3 טרה , בגלל שאני מתעסק הרבה עם אוספים של סדרות ו סרטים ב HD והמחלה [כן כן זאת מחלה] דיי דורשת הרבה מקום אז מי שיכול לתת לי המלצה כנה על דיסקים קשיחים בבקשה עשו זאת תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2148

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Angelroad,

דיסק של Western Digital גודל: 1TB דגם: WD10EADS דיסק בן 3 חודשים בלבד !! מתקבלת הודעת השגיאה הבאה בתוכנת Utorrent במסך של הטורנטים מופיע:(Data error (Cyclic redundancy check ותחת לשונית ה-LOGGER מופיעה ההודעה: IO ERROR: 23 Line: 370 Align: -99 Pos: -99 Count: 131072 Actual: 0 להבנתי ואני לא טכנאי או מומחה למחשבים הדיסק אינו תקין באם מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לספר מנסיונו מה היה לאותו דיסק קשיח ואם היה מה לעשות כנגד התופעה או רק ללכת לחנות ולמסור אותו כתקול בתודה מראש על כל עזרה מחברי הפורום.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by yz101,

קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by Shaykobs,

שלום. רכשתי לא מזמן סלולרי עם כרטיס microSD בגודל 8 ג'יגה. בכל פעם שאני מנסה להעתיק אליו קובץ גדול (מעל 200 מגה) או מספר רב של קבצים עולה לי שגיאה בנוסח the path is too deep. ניסיתי לפרמט את הכרטיס אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? :s05:

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by AMD 64,

שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, אני מתכנן להתקין שני משחקים מאוד מאוד כבדים שמשקל אחד 100 ג'יגה והשני 250 ג'יגה. רציתי לרכוש כונן חיצוני על מנת להתקין את המשחקים בו ולא להיות מוגבל מבחינת מקום- כלומר 1T או יותר. אני לא בדיוק מבין באילו מרכיבים להתייחס (גודל/מהירויות/חיבורים שונים מלבד USB2) והאם לקנות בארץ או בארה"ב. אשמח לקבל הסבר קצר ותמציתי לגביי האפשרויות האולטימטיביות ומה הייתם ממליצים לי לרכוש. אציין כי אין משקל לאסתטיות בשיקול שלי- נטו שיהיה סוס עבודה. תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מצליח להתקין Vista אבל ה XP כל פעם משתגע ונותן את התקלה הלא ברורה שמשמעותה היא "אזושהי תקלת חומרה בלתי מזוהה בדיסק/מחשב/איפשהו..." בעצם, אני לא ממש מצליח להתקין Vista, לאחר שההתקנה ניגמרה מופיעה הודעת שגיאה ומודיעה כי לא נמצא הדיסק איתחול...

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by langa,

שלום. אתמול צילמתי עם המצלמה שלי. פתאום המצלמה הראתה שלא מזהה את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב בעזרת מתאם, וכלום. המחשב אפילו לא מזהה שהכנסתי כרטיס. ניסיתי בעוד מחשב, גם שום דבר. חקרתי קצת באינטרנט, ויש שיטה שבה מלחימים חוטים ישירות לתאי הזיכרון של הכרטיס ודרך כרטיס PCB מתאם מיוחד ניתן לקרוא את הנתונים מהכרטיס התקול. מישהו יודע מאיפה קונים כזה כרטיס PCB? https://www.acelaboratory.com/pc3000flash.php https://www.youtube.com/watch?v=jjB6wliyE_Y&t=4s או שלמישהו יש איזה רעיון להציל את הקבצים מכרטיס שאפילו לא מזוהה ע"י שום מכשיר?

16. אני צריך בבקשה אתר אמין לגיבוי בענן שנותן שטח גדול יחסית(10GBׂ+ׂ) ובחינם. מעדיף לא לשפוך על זה כסף. אם אתם מכירים, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  17. שלום, ראיתי שיש עכשיו חיבורי SATA2 וSATA3, השאלה היא האם יש הבדל מהותי בין השניים? ואם אני קונה כונן קשיח חיצוני עם SATA3 איך אני אדע שהוא יתחבר למחשב? אני צריך לבדוק תמיכה בלוח אם??? עכשיו לגבי הכונן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח פנימי 2TB וראיתי שיש בפורום המלצה חמה על HD204UI, ושמתי לב שהBuffer זה 32MB בזמן שיש כוננים אחרים במחירים דומים עם 64MB וגם מהירות סיבוב יותר גבוהה (7200rpm) לעומת ה5400 של הכונן אז למה הכונן בדיוק מומלץ? יש את הכונן הקשיח DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III ‎ במחיר דומה אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניינים, תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dbzu,

שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. היי, ה-40 GB נגמרו מהר מידי אז אני צריך לקנות אחד חדש, שיהיה טוב ומהיר, של 80 GB, והתקציב הוא 500 ש"ח. צריך המלצה לכונן, תודה :-*

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by tomer861,

שלום לכולם רצתי לקנות דיסק חיצוני של 1 טרהבייט שכולל יציאת esata התלבטתי בין השתיים ובסוף הזמנתי את הסייגיט לצערי מסתבר שהדגם הזה אזל מהמלאי בארץ והולכים להחליף אותו בדגם חדש, אותו הדבר לגבי הmybook home שהוא גם הוחלף בדגם חדש אך ללא יציאת esata אשמח לדעת איזה דיסקים יוצאים שהולכים להחליף את הסדרות הנ"ל והערכה אם ניתן למתי יגיעו לארץ תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר כונן SATA II ללוח שתומך ב-SATA. יש לי לוח של ASUS P4G8X ואני רוצה לחבר את כונן ה-200GB של WD. תודה !

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Component,

אהלן, חבר שלי מחפש צורב DVD חיצוני. אין דרישות מיוחדות - רק שלא יעלה יותר מדי, ולא יעשה בעיות. בדקתי 10 דפים אחורה בפורום ואין דיון עם תשובה. על מה ממליצים? תודה.

24. Started by A.Iniesta,

כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  25. להבנתי, בכונן קשיח חיצוני, מתחבא כונן קשיח פנימי סטנדרטי, שהקונקטורים שלו חוברו למארז של הכונן החיצוני. האם יש מניעה לפרק את המארז, ולחבר את הכונן הפנימי ככונן סטנדרטי למחשב, או שיש סכנות בתהליך?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.