אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
הלוחות החדשים מציעים אופציה של S-ATA השאלה היא מה היתרונות שלו מול ה133 חוץ מנוחות צריך מתאמים או שיש חלקים שמתאימים לו ספציפית (אני שואל כי אני מעונין בלוח GA-7VAXP ובהשואה שפורסמה שלשום זה נרשם כחיסרון)
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב של סוני 24\10\40 הבעייה היא שאטני לא מצליח לצרוב מעל מהירות X8 אני משתמש ב -NERO , ויש לי את האופציה לצרוב X24. אבל שמתחיחלים לצרוב המהירות יורדת ל-X8. אם אתם יכולים לעזור........... תודה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הממ... עם כל הבעיות שאומרים שזה עושה בדוס ומערכות הקבצים fat32\NTFS, אין לי מושג איך לפרמט הרד דיסק מסוג זה כמו שצריך, שיזהה את כל המקום וכו'.... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות - חלקם כאן בפורום, רכשתי את הצורב. בצעתי מייד עדכון ל-Firmware והתקנתי את תוכנת Nero המופלאה שמלווה את הצורב. לאחר מספר נסיונות אני יכול לומר כך: הצורב עובד פיצוץ. צורב במהירות מקסימלית (x44) על כל דיסק כולל הזבל שקניתי brandless ... מאופיס דיפו ללא כל בעייה. בנוגע לצריבת מוסיקה. צורב גם על אותו זבל במהירות מקסימלית באיכות טובה. כמובן שגם ניסיתי צריבת מוזיקה דרך ה-Audio Master. איכות באמת מדהימה. הקיצר צורב א א א . המחיר לסקרנים 640 ש"ח כולל משלוח במכרז ברשת.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההבדל ביניהם בא לידי ביטוי בביצועים של משחקים \ תוכנות ? כאילו ההבדל ביניהם שה - 7200 הוא קורא מהיר יותר ? , כאילו ההבדל היחידי הוא רק בא לידי ביטוי בזמן שאני צריך לחכות לטעינת משחקים \תוכנות , והעברת קבצים .. ואחרי זה אין לו טעם .?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, עקב התפגרותו ההולכת וקרבה של ההארדיסק המסכן שלי, אני מזמין חדש. אני מתלבט בין 2 סוגים של הארד דיסקים, מחברות מצויינות. WD 20GB 7200RPM - 412 NIS Vs. Maxtor 20GB 5400RPM - 370 NIS מה אתם מציעים? כדאי להשקיע עוד 40 שקל בשביל 1800 RPM?
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? כרגע יש לי משהו איטי כפול 8 בלי הגנה מפני דפיקת דיסק איך הצורב הזה מבחינת אמינות? והאם הקטע של ציור הדיסק זה רק במקום פנוי שנשאר בדיסק או בהכל? והאם לצורב יש יכולת שהוא מגלה לבד מה המהירות המקסימלית שהדיסק יכול להצרב בה? תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל במה שיש לי לחבר: WD 80GB 8MB CACHE Ricoh 7200A-DP CD-RW Creative CD-ROM *32 (PIO) עכשיו מגיעה הבעיה שלי... אני משכפל לא מעט דיסקים (מה-CD לצורב) ואני צורב לא מעט דיסקים מחומר שנמצא על ה-HDD. אני לא רוצה להאט את ביצועי הדיסק הקשיח ולכן אני לא רוצה לשים יחד איתו על אותו IDE אף אחד מהכוננים הנ"ל. אני גם לא רוצה לשים את הצורב וה-CD יחד על אותו IDE כי זה יכול לגרום לבעיות בשכפול דיסקים (הכונן CD הזה גם ככה גרוע...). מה עושים? ד"א, יש לי RAID על הלוח... יהיה אפשרי פשוט להעביר את הדיסק של ה-80GB ל-RAID ולעשות ממנו boot או שזה יכול להרוס משהו? (גיליתי כבר שה-RAID לא תומך ב- dynamic disk... הוא פשוט פירמט לי דיסק שחיברתי אליו!)
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לצרוב ולהפעיל קובצים עם סיומות ISO,BIN וקבלתי הודעה " הקובץ אינו יישום חוקי של WIN32 " שאלתי אך צריכים לטפל בקבצים מסוג זה ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין חמישה צורבים שכולם בערך באותו מחיר והם: ASUS CRW 48/16/48x LG GOLDSTAR 48/16/48 ExacLink Buffer GCE-8480B LITEON Smart-Burn 48/12/48 CDRW MSI DragonWriter 48x16x48x CDRW TEAC CDRW write proof 48/16/48 אז מה הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P3-450 ואני רוצה להוסיף HD 80GB 100ATA, בעל חנות אמר לי שמשום מה זה לא יתאים. יעבוד או לא? תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי קופסא עם 50 דיסקים ללא קופסאות ואני מחפש חנות זולה באזור המרכז לקנות עטיפות לדיסקים ועוד משהו איפה ניתן לקנות מדף או חומרים לבניית מדף לאחסון דיסקים בזול? יש לי מלא דיסקים והם מפוזרים בכל החדר! אנא עזרו לי ???
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב המיועד בעיקר לעריכת וידאו. ראיתי בכמה ת'רדים אנשים שמתווכחים על היעילות של ה RAID למחשבים מהסוג הזה. מישהו מוכן לנסות להסביר לי במה יועיל לי לקנות לוח עם RAID למחשב אותו אני קונה. ובמידה ואכן כדי - אני מבין שאני צריך לקנות שני HD כדי לחבר אותם ל RAID... אם כך איזה HD רצוי לקנות - מבחינת גודל של כל רחד מהם. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא בעקרון יכול להסביר לי איך הוא בינוי? איך יוצרים אותו? האם אני יכול ליצור דיסק גיבוי יותר מ 800 מגה? (כלומר ליצור דיסק גיבוי עם המשך...על שני דיסקים) הבנתי שלNERO יש אפשרות ליצור כזה דיסק..זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) הכונן שלי הוא toshiba sd-m1502 עם גירסת firmware 1012 הורדתי את הפריצה מהאתר בגירסת 1816 rpc1 האם היא טובה לדגם שלי? 2) מה הפקודה שאני צריך לכתוב בדוס? האם דיסקט אתחול של ווינדוס יספיק לי? האם צריך עוד קבצים חוץ מהשלשו המסופקים בקובץ זיפ? 3) איך להגדיר את הכונן? secondery master זה בסדר? עוד מידע ששכחתי אני ישמח לשמוע... בבקשה תעזרו לי ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת איזה הרד דיסק יותר אמין / יותר טוב דגמים: IBM DLTA 30GB WD300J שני ההרד-דיסקים בנפח 30GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש קיבלתי את הצורב. צרבתי איתו מספר דיסקים כבר ונכון לעכשיו אין טענות היה שווה את ה124 שקל ששילמתי עליו(הוצאתי אותו במכרז) הדגם שלו:MS-8340 קורא:40 כותב :40 משכתב:12 האם הוא תומך בהגנה שמונעת תקלות בעת הצריבה? מי שיודע שיגיב!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-