אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
איזה הארדיסק יותר טוב? maxtor 7200rpm ata133? או westerb digital 7200rpm 8mb buffer ata100? איפה אני יותר ארגיש מהירות יציבות? MAXTOR או WD? היה לי MAXTOR והייתי מאוד מרוצה...ממש ממש מרוצה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים נורמאליים שתומכים ב צריבה במהירות X40 במחיר נורמאלי אם אפשר אז גם לינק 10q
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שאלה: האם אפשר לחבר צורב לכבל IDE 80גידים שיעבוד בUDMA 5 ? P4 1800 512 RDRAM 800 לוח ASUS P4T ערוץ IDE 1 מחובר לשני הHHD בUDMA5 כבל 80 גידים ערוץ 2 IDE מחובר לDVDROM ולצורב. DVDROM - UDMA2 PlexWriter 48/24/48A - PIO אני לא מצליח להעביר אותו לUDMA את הכבל IDE שמחובר לצורב קיבלתי ביחד עם הצורב.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את האיזור של ה DVD שלי? אם זה ווארז אל תענו ותגידו לי שזה ווארז. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע). אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד. בבקשה תעזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כן זה מכשיר שרק מפעיל VCD חבר שלי השיג לי אותו אבל בדרך הוא נפל ועכשיו הוא מפעיל את הדיסק אבל יש רק את הקול ואין תמונה! מה לעשות?? זאת לא בעיה של חיבור כבלים או של מדיות אני יודע שקשה מאוד לעזור לי דרך הפורום אבל בבקשה נסו!
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , מעבד 2.4 GHZ ו-512 זיכרון. כשאני צורב משהו אני בדר"כ מפעיל גם וינאמפ וגם תוכנות שיתוף כמו קאזה וכדומה . שמתי לב שהמחשב שלי לא נתקע אלא דווקא עובד טוב מאוד אפילו בלי שום בעיות איטיות מיוחדות. הצריבה עצמה לא נדפקת והיא עוברת בסדר גמור . השאלה שלי היא כזאת , האם זה שאני מפעיל תוכנות נוספות בזמן שאני צורב הורס את הצריבה לא במובן כמו שידפק הדיסק אלא נגיד העברת הנתונים לא עובדת כמו צריך ?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, כידוע יש לי שני מחשבים בבית, היום כשאר נסתי להפעיל את המחשב השני קיבלתי שגיאה של הWindows 98: משהו בסיגנון: Windows can't bot, registy error Please run scanreg הרצתי הוא נתקע ואז הפסיק (לא הצליח לעשות כלום). היו עליו כמה דברים ורציתי לגבות אותם לכאן (המחשב הראשי) לפני שאני מפרמט. טוב העברתי שמתי כPrimary Master זוהה בביוס, כאשר הפעלתי את הWindows הוא התחיל קצת להתקע לי לפעמים (אני מניח בגלל ההרד דיסק) וכשניסיתי להכנס אילו קיבלתי את השגיאה: "D:\ is not accessable, parameter is in correct" מה אפשר לעשות? (יש ליXP). בתודה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפני ארבעה חודשים קניתי הארד דיסק חדש MAXTOR 60 GIGA 7200 ולפעמים כשאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקתוק מהארד דיסק שלי אבל הארד דיסק עובד תקין...לא ראיתי שום בעיות בהארד דיסק אבל התקתוק הזה מפחיד אותי אז אולי מישהו מכיר תתופעה, זה בסדר או לא? זה תקתוק קצר שקורה לי פעם בשבוע בערך ויותר...
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא הצלח לצורב קובץ BIN לתוכנה נירו איך עושים זה? אני מחכה תשובתך....
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על מדיות שך ksp בצרוב של אסוס שאמור לצרוב ב48 המהירות הגבוהה ביותר במוצעת לי היא 24 מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצורב אחד משחק 820 מב יש לי דיסק צירב 900מב אבל תוכנה נירו לא תמוך 900מב צורב שלי LG 48*16*48 מה פתרון? תודה מראש ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_356&products_id=1878
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-