עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם ובוקר טוב . ברצוני להתייעץ איתכם אנשי הפורום הוותיקים והחבר'ה שבאמת מכירים צורבים לבוריים , אני עומד לקנות השבוע צורב , וקיבלתי מספר הצעות לגבי צורבים של חברת BENQ ודומיהם , הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הדרישות לצורב טוב ??? שיחזיק לי מעל ל שנה , עם מערכת פנטיום 3 667 מה"צ ו 128 מגה RDRAM ... :-[ אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי בנושא ... ושוב תודה לכם . :hi:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eranmor,

מה ההבדל בין ATA100 לATA133??? זה בכלל ישנה למישהו כמוני שרק משחק משחקים? ומה זה SATA?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by GHOST,

כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by benor,

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itaysk,

מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, רציתי לדעת על הצורבים של חברת samsung לפי כל הסקרים המחקרים אני הולך לקנות כנראה צורב של samsung 52x24x52 אבל הבעיה היחידה שקראתי על הצורב הזה שיש לו רק 2mb והצורב של המהירות samsung 48x24x48 שיש לו 8mb המחיר של הצורב של המהירות הזאת נע בין 300 שקלים. מה הבדל בין הצורבים האלה?, ומה עדיף לקחת!!! ? ואם יש לכם המלצות נוספות בקשר לצורבים נוספים לפי דעתכם. בתודה רבה זאביק, תעזרו לי אנשים זה חשוב . :-\

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by BenJo,

יש לי תוכנה שמפרמטת דיסקים קשיחים של w.d שמפרמט 80 והכול אבל אני צריך של seagate 80 gb שלהם תודה מי שיכול לעזור לי

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  9. יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  10. שלום ברצוני לבקש המלצות על הארדיסקים בני 60 גיגה שמחירים לא נע יותר מ 600-650 * בינתיים מה שעולה לי בראש הינו : WD 60GB 8MB אבל בכל זאת , אין לי מידע על המחירים וכו' אשמח לקבל פירוטים,הצעות וכדו'. - תודה מראש ; קובי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 ורציתי לעשות מחיצה למערכת ההפעלה הכוללת 1.win xp 2. Program files (תוכנות חשובות...) 3.זכרון וירטואלי אז כמה גי'גה אני צריך לתת לזה ??? עריכה : כמה זיכרון וירטואלי אני צריך (יש לי 256זכרון DDR 333mhz ) ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by H.I.V,

היה לי הרד דיסק 80 ג'יגה של מקסטור 7200 RPM הוא התקלקל אז שלחתי אותו לחברה שיחליפו אותו עברו שבועיים אז התקשרתי והם אומרים לי שאין להם במלאי בדיוק אותו דבר ושאני אצטרך לחכות אבל הם אמרו שיש במלאי את אותו הרד דיסק רק שהוא 5400 RPM אז השאלה שלי היא האם כדאי לחכות ל7200 או ישר לקחת 5400 ובכלל מה ההבדלים בניהם והם בכלל הבדלים גדולים? תודה

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NOVA,

http://www.plextor.be/english/products/premium.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by aragon,

מה מהיר יותר בלי שום קשר למחיר תתיחסו רק לעובדות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by guyyug,

ראיתי שיש מאה חברות שמיצרות דברים כאלו במחירים שלפכמים מכפילים את עצמם לאותו נפח יש איזה חברה מובילה או פחות טובה לבעלי ניסיון האם היתה לכם פעם בעיה של תאימות (מחשב לא זיהה את הדיסק?) במוסדות גדולים (בי"ס, אוניברסיטה)

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by TUTU,

אני צריך המלצה להארדיסק יחסית טוב אם אחראיות שלא עולה יותר מ 700 שח' מסוג : 80GB , 8MB Cache - תודה :>

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. אני לא מחפש גימיק יקר אני באמת צריך את זה! אבל אני בכלל לא מבין בזה אני צריך לדעת את המחירים של המכשיר ושל המדיות מה לקנות והאם לקנות עכשיו או לחכות לתכנולוגיו חדשות ששמעתי שיצאו עוד מעט! וכמובן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by sgsg,

יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by Felix_DeSouse,

קבלו את זה : http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=370076&path=22

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BuLa,

יש לי כרגע צורב של LG 24x10x40 יש לו 8MB BUFFER ואני מרוצה ממנו מאוד יש לי אפשרות לBenQ 52x24x52 עם 2MB BUFFER הנה לינק לעמוד שלו: http://www.benq.com/storage/storage_5224p_specs.html שימו לב שאין לי אפשרות לצורב אחר רק אחד מהשניים אז השאלה שלי היא בעתם האם BENQ חזקים בתחום הצורבים? והאם כדאי לי לבחור בצורב של BENQ על חשבון הצורב של LG? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע בוודאות איזה צורב יכול לצרוב דיסקים של 90 דקות או 100 דקות???? למישהוא יש נסיון עם צורבים של TEAC ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GHOST,

איזה קונן מבין שתי אלה עדיף מבחינת ביצועים ואמינות? ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים