עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by who_Cares,

נא להצביע ולנמק. תודה

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Predator,

אני מחפש לקנות את הHD המהיר ביותר בממשק עבודה IDE. אני מתלבט בין הWD Special Edition 8MB buffer לבין ה Segate בעל נתונים דומים. כמו כן MAXTOR אני חייב לציין שיש לי את ה - WD 120G אבל אני לא מיודע מה מרוצה. ני חושב שאולי הנפח שלו הוא הגורם לבעיה (זמן גישה גבוהה) - לכן אני מחפש HD בנפח של עד 60G. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את כונן ה-CD-ROM הישן שלי במהירות 24X ששירת אותי עוד מימי הפנטיום 2 הישן שלי(עכשיו יש פנטיום 4 1600MHz). אני רוצה לקנות CD-ROM חדש במהירות 52X(הכי מהיר, נכון?), אבל לא יודע של איזה חברה. אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משהו אמין, שיחזיק הרבה זמן-שיהיה אמין, מהיר, ושיעבוד חלק ושלא יהיה לו בעיה לקרוא דיסקים צרובים.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by ruler,

אני חושב שהכותרת מבטאת אותי מספיק ברור. תודה מראש עריכה-עוד שאלה אחת כדי לא לפתוח עוד תרד:האם עשיית איתחול מהכפתור שעל המארז פוגמת בהארד דיסק או במשהו אחר?

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by TomB,

יש לי הארדיסק MAXTOR 40 שנשרף לו המעגל. יש דרך זולה יותר להוציא ממנו את המידע מלקנות הארדיסק זהה ולהחליף בין המעגלים (בתקוה שההארדיסק עצמו לא שרוף) או מלתת את ההארדיסק לחברה לשחזור מידע (יקר כלכך....)?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by TomB,

הזמנתי צורב LITEON, אז "על הדרך" הזמנתי גם DVD של LITEON, השאלה אם הDVD שלהם טוב כמו הצורב ואם בכלל משנה לי איזה DVD אני קונה או פשוט להזמין את הזול ביותר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by TheTech,

מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. או שמא זה נכון רק לצורבים הישנים ? אולי רק לחדשים במהירויות גבוהות - למניעת טעויות ? בקיצור, האם כדאי תמיד לצרוב על המקסימום, או אחד פחות ? והאם זה תלוי בצורב ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע­ 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק­ IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. Started by Jack_g,

עם לוח NF7-S מגיע מתאם מ PATA רגיל ל SATA קציתי לשאול האם יש הבדל אם אני יחבר את הכונן שלי דרכו אם זה ישפר את הביצועים או שיוריד?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה הארד דיסק של 30 גיגה אמור לעלות לי ?? ושל איזה חברה ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by guru,

תגידו זה רק אני או שהדיקטים נהרסים בשניות? כמעט אף פעם אין דיסקט שעובד כמו שצריך או מה ודיסקטים ישנים בכלל לא עובדים האם זה בגלל הכונן עצמו אולי החברה לא טובה או שלא שמרתי טוב על הדיסקט מה קורה איתם? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by .AloN,

קניתי חבילה של 5 דיסקים CD-RW של חברת GPT. עכשיו הבאתי לחבר שלי אחד שיצרוב לי איזה משהו ואחרי שהעתקתי את זה למחשב הלכתי ל Nero וניסיתי לבצע מחיקה מלאה לדיסק. Nero הראה שהוא כביכול מוחק את הדיסק, אחרי שהוא גמר בדקתי את הדיסק ולהפתעתי הוא היה מלא באותם קבצים. נתתי לחבר שלי את הדיסק שינסה למחוק ואצלו זה הלך. ניסתי גם ב ECC אך הבעיה חזרה על עצמה.. ולי ולחבר שלי יש אותה גירסת נרו בדיוק וגם Windows 98. כנראה זה קשור לצורב.. יש לי צורב HP 8200 4X4X8 ולחבר שלי 40x12x40 LG ועל העטיפה של הדיסקים כתוב שמהירות הצריבה של הדיסקים היא 4X-12X, אז מכיוון שהצורב שלי עומד במהירות הזאת למה זה לא הולך ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NI4NI,

לוח האם של המחשב החדש שלי מכיל בקר של ATA 100 בלבד (סיפור ארוך, אל תשאלו למה). וחשבתי להוסיף לו כרטיס בקר של ATA 133. אז הסתבר לי שבמחיר די זול אני יכול לשים כרטיס שגם נותן לי אפשרות ל RAID. מצד אחד, זה מחשב ביתי ולא שרת ואני לא ממש חייב RAID, אבל זה יהיה נחמד לדעת שאף פעם לא ממש יקרוס לי הדיסק (ויש לי דיסק ספייר לצורך העניין). השאלה שלי היא האם התקנת RAID תוריד את ביצועי הדיסקים (הרי צריך לכתוב כל דבר פעמיים, להחליט לאיזה דיסק לכתוב וכ"ו) בצורה כזאת שאני ירגיש את זה במשחקים ? למישהו פה יש ניסיון עם זה (לשחק משחקים על מחשב עם RAID) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NI4NI,

הנושא של SATA די חדש לי, אבל התחלתי להתעניין בכרטיסי בקר SATA. בנתוני הכרטיסים רשום שמהירות העברת הנתונים ב SATA 150 היא 150 מגהביית לשניה, בעוד שמהירות ההעברה בממשק הישן (ATA 133) היא 133 מגהביית לשניה. זה לא נראה כמו הפרש משמעותי במהירות. האם זה מצדיק את המחיר הנוסף ? האם זה מצדיק את כל הרעש שעושים סביב תקן SATA ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BONO,

אני מחפש סידירום מהיר מאוד מאוד מאוד ושקט מאוד מאוד מאוד יש לי צורב של ימאהה וכשאני מכניס לו דיסק הוא פשוט ממריא והמשחשב נתקע עד שהוא נרגע אז אני מחפש סידירום שיעבוד מאוד מהר יהיה שקט וילך חלק עם המחשב הכסף לא בעיה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Mr.D,

אני יכול להקליט המכונן למחשב והמחשב לכונן אני לא יכול! למה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuvalp,

שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום וחג שמח לכולם יש ברשותי הרד דיסק של 80 ג'יגה 7200 של ווסטרן דיגיטל ובמחשב של אח שלי היה 30 ג'יגה עם בעיה אז נפתרתי ממנו מכרתי אותו ב250 שקל עכשיו אח שלי נשאר בלי הרד דיסק ואני צריך לקנות חדש חשבתי על לקנות 80 ג'יגה עם 8 בופר ולהשים אותו לעצמי ולתת לאח שלי את ה80 הרגיל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע עוד כסף בשביל ה8 מגה בופר? או פשוט לקנות 80 ג'יגה רגיל ולשים אותו לאח שלי? ומה ההבדלים בינהם? תודה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. האם בקר RAID יבצע את הפעולה? (למתעניינים, חיברתי שני מארזים ביחד, ואחד מהם מילאתי בהארדיסקים של 20 גיגה (בערך 10-15) ואני רוצה לדעת איך לחבר את כולם ביחד, לא איכפת לי את זה יהיה RAID 1 (שהופך את כולם להארדיסק אחד גדול) או אם כל אחד יהיה הארדיסק בפני עצמו) אני צריך תשובה מהר תודה :asthanos:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני יודע זאת שאלה קצת מטומטמת, אבל בבקשה לא לקטול אותי... תראו - יש לי במחשב הישן הרדיסק 30 GB של WD עם 5400 RPM. אני שוקל לקנות עוד הרדיסק של 20GB אבל הפעם של 7200 RPM. השאלה שלי היא, האם כאשר אני ישים את מערכת ההפעלה על ההרדיסק המהיר יותר, האם זה ישפר את ביצועי ומהירות המחשב בכלליות? כי אחרי הכל, סביבת העבודה היא ווינדוס, והוא נמצא על ההרדיסק המהיר, אז הכל אמור לעבוד יותר מהר לא?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by spatz,

אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט בין הפלקסטור 48x24x48 לבין היאמאהה F1. בבקשה תסבירו לי מה ההבדלים, ומה עדיף (אם אפשר לפי נסיון אישי אז עדיף) תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים