אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש עם צורב דיוידי ;D אני רוצה לצרוב סרטים, וגיבויים. לגיבויים זה לא משנה אם זה DVR-R או DVD+R. אבל לסרטים אני חושב שזה כן משנה נכון? יש לי דיוידי שקניתי לפני שנה בערך בסקאל. DVD + video זה היה בעצם לפני חצי שנה אולי. זה לא הדגם שיש כיום. תודה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
או שצריך להגי שלום למה שיש לי על הכונן ויהיה לי רק 80? תודה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=9971
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עבור איזה גודל מקבלים יחס מחיר ל-1MB הכי זול? איזה חברות הכי מומלצות מבחינת אמינות מהירות ומחיר? לגבי המהירות איזה סוגים יש? אם למישהוא יש קישורים ל"מבחנים" למיניהם או חומר טוב אני אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאומר הנרו יש בעיה בתקשורת והתקשורת נכשלה וזאת לאחר כמה אחוזים בצריבה של COPY CD כאשר ON HTE FLY מופעל .... (4X) בצריבה רגילה מן הדיסק הוא מצליח לא רע במהירות של 8X זה ימאהה 2100....
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
מישה יכול להמליץ על נגן MP3 וידסקונקי 256 , יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
© קרדיט מלא לGenius מאתר Gamer שלום לכולם קיבלתי אתמול חשבון GMAIL ממיכאל ספיר המלך! הוא אמר לי שמותר לו להזמין 6 אנשים להשתמש בזה ושאלתי אותו אם אני יכול גם להזמין 6 הוא אמר לי שכן אבל זה הופעל לי רק היום רואים דבר כזה בצד שמאל Invite 6 friends to Gmail אבל זה לקח לי בערך 12 שעות עד שזה התעדכן הרעיון שלי הוא כזה: אני אזמר שאני אזמין 4 אנשים מגיימר מאור אתה ראשון ועוד שלושה שיבקשו (מועמדים - פבל /אלעד/אורן/ יוני) ו2 אני אשאיר ליום סגריר K ה4 שיקבלו יפתחו עבור עוד 16 אנשים שירצו וככה עוד 64 איש יקבלו וככה כל מי שרוצה בפורום אימייל של GMAIL יקבל חינם חינם כל מי שרוצה לקבל לו חשבון יירשם מה זה GMAIL? חשבון דואל בנפח גיגה שנמצא בשלב בטא מבית Goo…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בפורום הזה יש די הרבה שקראו את התרד והסברים שונים על ה DVD RAM אבל עדיין לא מבינים כל כך מה הוא עושה . אני אחד מאלה, אני מבקש שמשהו יסביר בברירות מה עושה בדיוק ה DVD RAM וכל מה שצריך לדעת עליו. והכל יהיה רשום ומסודר כאן ולא צריך לחפש את זה בין 300 תגובות זה יהיה תחת נושא אחד ומי שרוצה לדעת נכנס לכאן וקורא... תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני נתקלתי בכזאת! מוזר.... מותג הדיסק הוא Memory - מותג שבחיים לא שמעתי עליו. באתי לבדוק את המדיה קוד עם DVDInfoPro וכלום! שום קוד לא נראה... זה רע? הדיסק הזה עלה לי 10 ש"ח. עדיין לא צרבתי עליו, אני משאיר אותו אצלי כדי לראות איך הוא, אם האחזור אחרי צריבה יצליח, והקריאה של הדיסק בנגן ה-DVD קורא DivX החדש שלי גם יצליח, נראה... אולי אתחיל לקנות אותם. עוד דבר די מוזר שקרה: באותו מקום שקניתי את המדיה של Memory, המוכר הציע לי מדיות ב-4 ש"ח. היססתי קצת בגלל המחיר שלא הכי נראה, אבל בסוף אמרתי לעצמי: אני אקח אחת ואראה את הקוד, איך הצריבה, איך האחזור, וכל השאר. המדיה הזאת ששווה 4 ש"ח היא על שם מותג: EuroData, גימור הצבע נראה טוב, והחלק העליון לבן כמו של וורבטים. התבוננתי ב…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היום קניתי בוקס של 4120B לחבר. והפלא ופלא הבוקס בא גם עם 10 DVDR+X8 של LG. המדיה קוד זה CMC MAG E01 שמוכרות גם כממורקס X8 +R ולפי מיטב ידיעתי גם פיליפס X8+R ואלה מדיות פשוט מעולות (כמו שתראו ב KPROBE המצורף). אז מי שמתכנן על הצורב, שיחפש את ה BOX החדשים עם המתנה הנפלאה ששווה הרבה כסף (כל הכבוד ליבואן של LG?). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר.. המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות) אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים... יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-