עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אשמח לסיוע כאן. החלפתי ממש לא מזמן את חד הכוננים הקשיחים שלי HDD. מאז ההחלפה אני שם לב של-BIOS לוקח לא מעט זמן לאתר אותו - משהו כמו 20-50 שניות בכל פעם שעושים ריסט קר. בקונפיגורציה עם הכונן שהוחלף (היה תקול), התהליך היה אורך מספר מילישניות. אשמח לסיוע לאבחן את הבעיה ולפתור אותה. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לנושא זה, במידה ולא- אשמח שיעבירו אותו לפורום המתאים. אני מעוניין בדיסק און קי ודודים שלי באים לביקור מארה"ב בחנוכה, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות חשבתי על אחד בעל נפח של 4GB ויהיה נחמד גם U3 איתו, אשמח למהירות סבירה ומעלה. בדר"כ אני מבקש מדודים שלי דברים מ Newegg, ככה שאולי תמצאו שם משהו טוב, אם יש לכם חנות אחרת להביא לי-בשמחה! (רק שתהיה חנות יחסית גדולה, ולא איזו חנות שכונתית שיש לה אתר באינטרנט) מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227145 הוא נראה נחמד, נשמע מהיר, אבל אין לו U3... בנוסף גם כתבו שם בביקורות הצרכנים שהמכסה שלו נופל בקלות יתרה :-\ תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by almor12,

אני מחפש כונן נייד בנפח של 2TB ומעלה, הגודל עצמו לא משנה לי (ליד המחשב יש מקור מתח פנוי). הכונן עצמו ישמש ככונן גיבוי תמידי של קבצים גדולים (סרטים,משחקים),ועריכות (פוטושופ,סוני וגאס). התקציב הוא עד 600 ש"ח ואם יש משהו יותר משתלם אז עד 650 ש"ח. הכונן לא יתחבר בLAN רק דרך USB. למחשבים שלי יש USB3 אז עדיפות ליציאה זו. הקנייה תתבצע בTMS או בKSP (חנויות שקרובות אליי הביתה). יש לי התלבטות בין זה http://ksp.co.il/?uin=13384 לזה http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19811&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה אנשים,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iyehuda,

הפילפס 1628G החזיק לי רק 10 חודשים עכשיו כל דיסק שאני צורב קופץ לי חשבתי שהבעיה בדיסקים לבסוף הרכבתי את הנק שלי 3500 במקום הפילפס וראו איזה יופי הכל תקין רק לשם השואה הנק 3500 עובד אצלי ללא דופי כבר כמעט 4 שנים אז אנא ממכם מספיק ללכלך על הנק ואל תשכחו שנק = פיוניר = אסוס

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Shoshan01,

ברשותי לוח אם GigaByte HD4 . 6 חיבורי SATA, כולם תפוסים. 4 HD 1 SSD 1 צורב אני מחפש בקר SATA מהיר ואיכותי. השאלה אם לקחת פנימי או חיצוני ומה ההבדל? (מבחינת החיבורים)

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות. התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים. ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ******************************* נכנסתי למנהל הדיסקים , בניהול המחשב, בלוח הבקרה, לחצתי על הדיסק שהופיע שם ללא אות , ומה שעשיתי זה ללחוץ לחצן ימני על הדיסק נטול האות וללחוץ "ONLINE" . וכך נפתרה הבעיה . שני כונני דיסקים של WD לא רוצים לעבוד במקביל . כבר עדכנתי דרייברים ל-USB 3.0. יש לי שני חיבורי USB 3.0 במחשב . אז היה לי כונן 1TB שעבד יפה מאד עד היום. אתמול קניתי עוד כונן USB 3.0 של WD , בדיוק כמו זה שהיה לי , כן כן . שני הכוננים לא רוצים לעבוד ביחד . לא משנה אם זה ב-USB 3.0 או ב-USB 2.0 הם פשוט לא מוכנים לעבוד יחד באותו המחשב . אגב , בתור כונן יחיד שמחובר, אין בכלל בעיה , שניהם מתחברים מצויין ומגיבים יופי . התקנתי דרייברים ל-USB. 3.0 וזה לא תרם לעניין. עובד עוב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by Dimness,

צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה

11. Started by שמנואל,

אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  12. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32150 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23182 אפשר הסבר למה הSeagate נותן טרה נוסף ב5 שקלים? הם פחות אמינים?

13. http://www.radix.co.il/radixprotector.htm זה אמור להיות איזה כרטיס כזה של פי סי איי ששומר את המצב האחרון של המחשב למקרה של נפילה או משהו כזה.... הבנתי שאנשים שמתעסקים בעריכת וידאו עובדים עם זה והם מאוד ממליצים.... על כול פנים לא הבנתי אך זה עובד ...ואיפה נשמר החומר בדיוק... ומהיכן הוא משוחזר וכו? אז מי שמבין ויכול להסביר לי אני יודה לו ובכול מיקרה עם יש למישהו את המוצר הנ"ל ויכול לדווח אך הוא אני ישמח חג שמח לכולם

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  14. כתבה חדשה ב-NetChief Blog, שמראה שכונני Seagate אמפירית נוטים להרבה יותר תקלות מכונני WD או Hitachi: [h=2]למה כדאי להיזהר מדיסקים של Seagate[/h]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא מתעניינים בממשקי M.2 ותקני NVMe מתקדמים אלא מעוניינים בכונן SSD פשוט ומודרני בתצורת 2.5 אינץ' הישנה והטובה? הדגם הטרי הזה תחת מותג ענקית המחשוב האמריקאית אמור להתאים לכתבה

16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם עשיתי סריקה על דיסק DATA שצרבתי תיראו מה זה??? עשיתי עוד הפעם את הסריקה איך זה יצא עכשיו? [התמונה שניה]. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by yoav1000,

יש לי צורב 4082B של LG ורציתי לדעת עם אפשר להוסיף לו אפשרויות כמו: הגדלת מהירות הצריבה, הוספת תמיכה בDL וכו'

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כונן SSD ראשון למחשב שלי. אף פעם לא היה לי SSD ואני שוקל לקנות אחד סוף סוף. ראיתי שהיום הנפחים הכי משתלמים הם 120-180GB או 240-256GB וכרגע הנטייה היא ללכת על הנפחים הגדולים יותר (כאמור 240-256GB) עכשיו קראתי כאן קצת בפורומים, ראיתי גם בסטיקי פה שממליצים בעיקר על סמסונג ואינטל. השאלה היא האם ההמלצה הזו עדיין תקפה או שיש עוד דגמים וחברות מומלצים/מומלצות? בקיצור, אשמח להמלצה לדגמים מומלצים בנפחים המדוברים (מן הסתם עדיפות יותר לכיוון של 256GB ובמהירות הגבוהה ביותר) מדובר על "SSD 2.5 סטנדרטי עם ממשק SATA3. נ.ב מבחינת חברות אני מעדיף המלצה לדגמים של אחת מהחברות הנ"ל: (כי אולי אוכל להשיג אותם ביותר זול) Samsung Kingston Plextor Crucial Sandisk OCZ In…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by solo53,

איך לפרמט קשיח של 200 גיגה ל FAT 32

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11963 2) http://www.gcomputer.co.il/pl_product~HD501LJ~152~655.htm

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  21. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by Cahiml,

האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בדקנו כונן אחסון זריז וזעיר של יצרנית החומרה הטאיוואנית ADATA - האם יש כאן תמורה הוגנת למחיר?לכתבה

24. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Mortar,

יש לי NEC 3500... איך אני יודע במה הוא תומך ומה כדאי לקנות לצריבה ? והאם יש הבדל בין +\-R או שזה פשוט סוג DVD לצריבה שמתאים לצורבים מסוימים ? כמו שכבר אמרתי... אני וDVD... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.