עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, ברשותי WINDOWS 7 ויש לי קושי בחיבור שתי מחיצות לאחר. First thing's first. רציתי למחוק הכל על ה Partition כולל מערכת ההפעלה. היה לי רק PARTITION אחד, אז הוא לא נתן לי למחוק אותו בגלל שחלונות הייתה מותקנת שם. לכן חילקתי אותו לשניים, כשאחד מהם הוא רק 20GB ומיועד למערכת ההפעלה. מחקתי את הגדול (ארבעה מאות ומשהו GB) ועכשיו הוא נקי. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לחבר את שני ה PARTITIONS האלה בחזרה, והוא לא נותן לי אפשרות. בקצרה, "בא לי לחבר את שני המחיצות שלי ואי אפשר". רצוי לציין כי כשאני מנסה לעשות "DELETE" לאחד המחיצות הנ"ל הוא כותב לי: "Windows cannot delete the active system partition on this disk", אבל העניין הוא ששתי המחיצות מוגדרות "ACTIVE" או "MAIN". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by חובב,

שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by eranmor,

ערב טוב כולם יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. אחד הוא 10GB שעליו מותקן הWIN ועליו נמצא הPF השני הוא כונן של 40GB שעליו אני מתקין את כל השאר (37.2 GB אמיתיים) הבעיה היא שבכונן עצמו יש לי מידע בנפח של של קצת פחות מ15GB, אבל במאפייני הכונן אני רואה שתפוסים לי כמעט 22 GB ואני ממש צריך את ה7GB האלה למישהו יש מושג ממה נגרמת הבעיה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. :'( אני חייב עזרה, יש לי בקר PERC5I, עם 4 כונני 1T . עשיתי הרחבה לרייד אתמול והכל עבר בהצלחה . מה שנשאר לי זה רק לחבר יחד את הטרה החדש יחד עם הכונן לוגי הישן 1.8T הפעלתי תוכנה בשם ACRONIS אשר ביקשה ממני בסיום ההתקנה להדליק את המחשב מחדש . כאשר הדלקתי מחדש את המחשב דבר הראשון הבולט שראיתי זה שחלק מהכתב בוינדוס השתנה לכתב כהה (B) לאחר שנכנסתי למחשב שלי, לא ראיתי את הכונן לוגי עם 1.8T ולא היה לי גישה לכל הקבצים שלי אני חייב עזרה להחזיר את המצב למצב שבוא יש לי גישה לקבצים שלי ולמחיצה עם ה1.8T יחד עם כל החומר שיש שם בבקשה עזרה מכל מי שיכול לעזור זה נורא חשוב לי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור . וכמה תמונות להבנה: http://i29.tinypic.com/24ec96q.png http://i26.tinypic.com/etx…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ferrari,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, נראה לי הכי קשור לכאן, סלחו נא לי אם אני טועה. יש לי הרד דיסק 80GB של MAXTOR עם 8MB CHACHE והוא מחולק ל 4 מחיצות NTFS. מהיום שקניתי אותו, מזה בסביבות ה6 חודשים, לא עשיתי לו DEFRAG, וכל זה כאשר אני מעתיק קבצים ומוחק באופן יומיומי כמעט, החלטתי לעשות DEFRAG, ולא הייתי בטוח באיזה תוכנה להשתמש.. אז אני מבקש המלצה לתוכנה טובה, אמינה ומהירה לעשיית DEFRAG על מערכת הקבצים שלי (NTFS) כי ממה שהבנתי, התוכנה במובנית בWINDOWS XP שלי היא דיי בסיסית ולוקח לה המווון זמן לעשות את עבודה. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  6. היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.

7. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני חדש גודל רק 2.5 נפח 1TB העיקר 3.0 USB אני מתלבט לקנות Iomega ‎eGo BlackBelt Portable 1TB 2.5'' Hard Drive USB 3.0 או ‎ Samsung S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3דגם HXMT010EA חדש או ‎My Passport Essential SE 1TB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 דגם ‎WDBACX0010BBK או Verbatim ‎Store n Go 1TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 תקציב עד 650 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AVL,

כתבה מעניינת עם השוואה\מבחנים ל22 כוננים קשיחים נפוצים http://www.tomshardware.com/storage/20050927/index.html

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by rank,

מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Rafi921,

??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הבנתי שכאשר עושים RAID לדסקים הקשיחים, לא רק שהם פועלים כאחד (גזירת קבצים מכונן לכונן בלי לחכות), אלא שגם המהירות שלהם מתחברת ופועלת כגוף אחד חזק יותר... האם המידע שנאמר לי נכון? האם אני יכול לעשות רייד ל 2 כוננים שלא באותו נפח, ושלא באותה חברה? בחנות אמרו לי שאני אוכל לעשות אם הדיסקים האלו RAID.. הלוח אם שלי זה GIGABYTE 965P DS3 האם אני צריך לפרמט את הדיסקים הקשיחים? אם כן, אני אוותר חחח

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה

14. Started by רוני1,

אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  15. כותרת. מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה. השאלה שלי מבוססת על האתר http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

16. אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by HitmanW,

שלום לכולם, שמעו יש לי ד.קשיח 160GB של MAXTOR בחיבור SATA. 160GB כבר לא מספיק לי אז אני שוקל לקנות עוד 160GB או אולי אפילו 250. לפי מה שהבנתי אם מגדירים מערך RAID אז המידע משני הד.הקשיחים נמחק. יש דרך שאני מוסיף עוד ד.קשיח בלי שהמידע ימחק? או נגיד בלי מערך RAID? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. ושוב נגמרה חבילת 100 הדיסקים של סילבר ליין (RITEK) והגיע הזמן לקנות עוד 100 יחידות נוספות. כמו תמיד אני שוב בדילמה, איזה דיסקים לקנות, איזה חברה, איזה יצרן? אני מעוניין לקנות דיסקים איכותיים ולא זבל שהמידע מהם יימחק אחרי שנתיים, וכמובן שאני מוכן להשקיע קצת יותר בשביל זה. איזה דיסקים הייתם ממליצים לי לקנות? ואיפה הכי כדאי לקנות אותם?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ozwrx,

אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Liran3331,

קובץ של 5-6GB המחשב מחלץ תוך 5-6 דקות, כאילו דקה לכל ג'יגה זה אמור להיות ככה? הבנתי שזה תלוי בהארדיסק... ואם אני עושה פעולות אחרות בזמן החילוץ אז החילוץ נתקע או שהוא מעביר % אחד כל איזה 30 שניות..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by i-kramba,

יש סיכוי שאפשר לחבר אליו דיסק קשיח סאטה 500 ג'יגה? .יש לי לוח אם שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל:MS-7071 .מתאם ide to sata יעזור ?

22. Started by Evilized,

יש לי דיסק או קי של LEXAR 8 GB אני בא לשים לו קובץ של 4 וחצי GB סרט והוא לא נותן לי ואני לא מיבן למה כי יש לי מלא מקום שם

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by nush,

אני יודע שלפי נתונים ה SATA יותר מהיר מ IDE אבל בפועל, איך המחשב פועל מהר יותר? קראתי סיקורים(די ישנים) שמראים שה IDE מגיב מהר יותר מ SATA. מה כדאי לקנות? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by core_i7,

האם האלטרנטיבה היחידה למחירי ההפקר בארץ היא להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.