אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי שבכונן samsung שקניתי לפני 4 שנים, התחילו להופיע bad sectors, החלטתי לקנות כונן חדש. מהחיפוש מהיר באינטרנט ראיתי ש Seagate ST3500320AS הוא די משתלם, אבל אחר כך ראיתי חוות דעת לא מחיאות... אשמח לשמוע איזה כונן אתם ממליצים, בסכום עד 300 ש"ח: Seagate ST3500320AS Western Digital WD5000AAKS כונןן אחר? דרך אגב האם SATA 2 דורש חיבור מיוחד או מתחבר לחיבור SATA רגיל?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב עם לוח אם Gigabte GA-H77-D3H שיש לו 2 פורטים של SATA 6GB ו-4 של SATA 3GB מותקנים בו כיום דיסק 500GB WD Black עבור מערכת ההפעלה,2 דיסקים 2TB WD Green עבור נתונים ב-RAID1 ו-DVD r/w הדיסק הלוגי של הנתונים כמעט מלא ואני רוצה להוסיף זוג דיסקים ב-RAID1 עבור מקום נוסף לנתונים. אני חושב על כונני 3TB WD Green שנותנים לדעתי איזון טוב בין מחיר לביצועים ואת המחיר הנמוך ביותר ל-TB נכון להיום בנוסף, אני רוצה להוסיף בקר SATA 6GB עבור ה-RAID החדש. על איזה בקר אתם ממליצים ? האם למישהו יש ניסיון בעבודה עם בקר כזה ? איך הביצועים והאמינות יחסית לבקר On-Board ? האם יש המלצה לדיסקים אחרים שיתנו יחס מחיר\נפח\ביצועים טוב יותר ? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות צורב איכותי IDE חדש, מהיר אמין ואיכותי במחיר שנע בין 200 ש"ח ל 250 ש"ח בערך פחות או יותר. אשמח לקבל הצעות של צורבי IDE איכותיים + מחירים + אם אפשר תמונה והכי חשוב מהירות, דגם, חברה, ומהירות צריבת מדיה של 700MB וכו'...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב... אני מעוניין לרכוש כונן DVD-R ברגעים הממש ממש קרובים - בעיקר משום שאני מרגיש דיי מוגבל עם הנפחים הקטנים שמציע ה - CD-R הסטנדרטי שלי. אני פונה אליכם משום שאין לו ידע ולא הידע הבסיסי ביותר כדאי לבצע רכישה מוצלחת של כונן מסוג זה. המליצו לי בכמה אתרים כונן תומך DUAL LAYER , אז אשמח לדעת מה זה אומר ובמה זה מתבטא... שאלות נוספות הן : האם הכונן DVD-R יודע לקרוא סרטי DVD ? האם הוא יודע לקרוא CD "רגילים" ? האם הוא יכול לצרוב CD "רגילים" ? מה הפרמטרים הנ"ל מציינים ומה ההבדל בין המינוס לפלוס : DVD-R: 8X DVD+R: 16X DVD-RW: 4X DVD+RW: 4X DVD+R DL: 2.4X DVD-RAM: 5X אשמח להמלצות רציניות לגבי כוננים, אני זקוק לכונן סטנדרטי, אני משתמש רגיל (צורב לעיתים) שאלה נוספת ואחרונה …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן..ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לעשות הלוח-M שלי הוא: G41TM-E43 MSI והדיסק קשיח שיש לי הוא: SAMSUNG HD502HI של 500 גיגה הדיסק שלי כמעט מלא האם אתם ממליצים לקנות דיסק חדש יותר גדול יותר (ומהיר יותר?)? אם כן מה אתם ממליצים (אני פשוט לא יודע אם יש בעיה של תאימות בגלל שהמחשב די ישן..) או שאולי כדאי לי רק לקנות דיסק חיצוני ולהעביר לשם חלק מהדברים? או אולי יש לכם המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, לפני תקופה חיברתי למחשב שלי משהו ל-USB שהביא לשריפת ההארד-דיסק שלי. כשהמחשב נדלק הדיסק מטקטק ולא עולה - מדובר ב WD 320 GB BLUE. מבדיקה במעבדה מתברר שהמעגל החשמלי נשרףאבלהמידע כולו עוד קיים על הדיסק. אני מחפש מישהו שיודע להתעסק בתיקון כזה (לא כל חברות השחזור יודעות).. בנתיים קיבלתי הצעת מחיר של 1600-4000 ש"ח, מד"ר דיסק, מחפש משהו יותר זול. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן ישן של dynamode, USB 2.0 HDD EXTERNAL BOX הוא ענק כזה וכבד, היה לנו אותו הרבה שנים ולפי זכרוני היו בו 7 כוננים שכל אחד מהם 99 ג'יגה. בכל מקרה שמרתי עליו לפני כשנה את כל התמונות שלי ואת המוזיקה ואת הסרטים. היום כשאני מחברת אותו למחשב הוא מזהה רק שלושה כוננים שעל כולם סרטים. לא אכפת לי מהסרטים ומהמוזיקה או וואטאבר, מצידי לזרוק את זה עכשיו לפח אבל אני חייבת את התמונות האלה, אני חייבת איכשהו לשחזר את הכונן. מישהו יכול לתת לי מידע איך אני עושה את זה? הורדתי עכשיו את iCare format recovery', אני אנסה להריץ אותו ונראה אם הוא יעזור. בכל מקרה אני לא מאמינה שהדיסק פשוט נמחק, הוא בטח שם וצריך למצוא אותו איכשהו. אשמח שמי שמכיר את הבעיה יעזור לי ויאמר לי מה עליי לעשות…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק הקשיח שלי קרס ואשמח לסיוע בשחזורו. הכונן מסוג Seagate Desktop HDD 2GB. כאשר אני מנסה לחבר את הכונן ישירות ללוח האם או בחיבור חיצוני (דרך מתאם USB) - הכונן נדלק, מבצע מספר סיבובים, מערכת ההפעלה מזהה דיסק לא מפורמט אבל עם נפח שונה של ~3GB... איך לדעתכם אפשר להתקדם מכאן? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן של WD מדגם WD1600AAJB שמונח כבר זמן מה ללא רוח חיים. אני לא בטוח שהמידע שיש לי עליו חשוב, מפני שאיני זוכר מה בדיוק נמצא בו. אני מעוניין ולנסות ולהחליף את ה-PCB, אבל הבנתי שיש צורך בהעברת ה-Firmwire הישן אל החדש. האם ישנו מישהו מחברי הפורום הממוקם באיזור הצפון שיודע ומוכן יהיה לסייע לי בכך? בתודה מראש, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היייייייי פורום ! כבר כמה זמן שההארדיסק הנייד שלי iomega Select "עושה בעיות" הוא התחיל בקירטועים והעברת מידע איטיות ונתקעות המשיך בחוסר זיהוי במחשבים שונים תוך כדי עליות מתח/נפילות מתח שורה תחתונה, עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב שלי (עם הכבל המקורי המפוצל ל2) הוא דורש פירמוט לפני שאני מתחיל להתעסק איתו. לצערי יש עליו גיבויים של מידע שלא טרחתי להעביר למקום אחר עדיין (לא משהו קריטי, בעיקר התמונות מרוב החיים שלי בערך) עשיתי חיפושים בפורום לנסות לפתור את הבעיה לבד, אבל אשמח לתמיכה לא הייתי רוצה לראות את מפעל חיי יורד לטימיון רק כי חשבתי לעשות chkdsk על דעת עצמי... נכון לעכשיו ב Disk Management הוא מופיע כ RAW( healthy, active primary partition)z אני מריץ testdisk לראות אם הוא …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרדיסק 500GB של WD לצערי הוא שבק חיים אחרי שנתיים של עבודה. יש לי בהרדיסק נתונים מאוד חשובים אבל אני לא מצליח לשחזר אותם ברגע שאני מחבר את ההרדיסק לבד או לצד עוד הרדיסק הוא מונע ממני אפילו להגיע לביוס ככה שאני לא יכול לעלות דיסקים מבוט כמו parted magic או לינוקס לייב סי די ולשחזר מהם או לבצע mount להתקן חיצוני, אז ניסיתי דרכים אחרות קניתי מתאם USB ל SATA והרצתי תוכנות כמו r studio אבל הם לא זיהו את ההרדיסק בכלל, ב disk managment אני מקבל שגיאה data eror : cyclic redundancy check אני אובד עצות אשמח להצעות תודה מראש אליאור
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה דחופה ביותר! אז ככה זה המצב , עבדתי במערכת עריכה על סרט במשך שנתיים וחצי ממש עכשיו סיימתי אותו באתי להוציא אותו לדיוידי ראיתי שהתקיה שבא נמצא כל הקבצים החיוניים לפרוייקט(קבצי מערכת של התוכנת עריכה AVID מי שמכיר קוראים לתקיה זו omfimediafiles) התקיה שוקלת בין 50 ל70 ג'גיה אני לא ממש זוכר אני יוכל לזהות אותה בקלות היא יושבת על כונן של 320 ג'גה שלא מותקנת עליו מערכך הפעלה אלא על כונן אחר . עכשיו מה שרציתי לדעת הוא האם יש תוכנה שאני יוכל לשחזר תקיה זו ומה הסיכון שבפעולה זו? כי החומר שנמצא על דיסק זה הוא חשוב ואסור שיהיה מצב שהדיסק יפול או ימחק משהו. האם יש דרך האחרת ? או שתוכנה לשחזור קבצים היא הדרך היחידה? והשאלה היא כמה זמן אחרי שנמחק אותו קובץ אפשר לשח…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש ברשותי HDD בנפח 1T שהיה בעבר בWD my book live. הוא עשה לי המון בעיות ולכן רציתי לפרק אותו ולחבר אותו ישירות לSATA שבמחשב שלי. אבל שכהכנסתי אותו, המערכת הפעלה (win7) לא הצליחה לזהות אותו כמו שצריך, ודרשה ממני לפרמט אותו. אני מעוניין לגשת לקבצים שיש לי שם, אבל אינני מעוניין לפרמט, מפני שאני לא זוכר בדיוק את מה אני צריך לחפש שם, לכן אני מעדיף לשחזר את הטבלת מחיצות שלי במקום. קראתי שבשביל זה הכי טוב להתחיל עם התכונה testdisk, אבל אני לא בטוח ב100% אם המחיצות שלי מסוג GPT או משהו אחר (בנתיים נתתי לה לרוץ עם הבחירה הזאת). בנתיים זאת התמונה שאני רואה בה. אבל זה לוקח המון זמן, ואני צריך את הקבצים האלו כמה שיותר דחוף. האם זאת הדרך הנכונה? או ש…
-
- 28 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC 3540 , אני משתמש בדיסקים של ELK שהם מסוג YUDEN000 T02. צרבתי איזה 20 מהם וכולם עובדים טוב, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי לבדוק את האיכות שלהם בעזרת הCDSPEED. ולהפתעתי ראיתי שבכל דיסקים שבדקתי קיבלתי תוצאות מתחת ל50 לעומת כאן: http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=271418 עם אותו סוג דיסקים הוא קיבל תוצאה של 100. משהו יכול לתת לי טיפים איך לצרוב טוב יותר. (אני צורב במהירות X4) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק שאני לא כ"כ בטוח האם להמשיך לעבוד איתו או לא. לאחר סריקה בMHDD מצאתי 9 דיליי (DELAY) שהם קטנים מ500ms כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי לאחר בדיקה בהוראות ש MHDD ביצעתי תחילה ERASE ואז scan+erase delays ON ולבסוף scan+remap ON האם זה תקין!?! משהו נוסף שכדאי לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו ניסה לתקן את ההרדיסק שלו בעזרת המדריך הזה: http://www.overclock.net/hard-drives-storage/457286-seagate-bricked-firmware-drive-fix-pics.html ? נתקלתי בבעיה! אין לי כבל מתאים, ואני גם לא יודע מאיפה להשיג אחד. ניסיתי כבר לחפש בכמה חנויות פלאפונים, אבל אין. אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות זה ממש יעזור לי, תודה! :]
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-