עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

יש אמינים וטובים לא פחות.

אממה ? לא יותר זולים.

מה ? מחפש לעשות דווקא לסמסונג ?

יאללה, תן בראש ...

נו באמת, אני מחפש לא לקרוע לעצמי את הכיס זה הכל.

מוכן להתפשר קצת ב"אמינות".

ואם נדבר קצת לגופו של עניין, מה לא טוב בכוננים של CRUCIAL או WD שנתתי בהודעה הראשונה?

חצי מחיר מהסמסונג ואחלה ביקורות

פורסם

אתה צודק !

בהצלחה !

פורסם

פותח הדיון,

הכונן שלך הוא כונן BOOT, אין עליו כמעט שום פעילות מלבד דברים בסיסיים (עליה של מערכת ההפעלה שנטענת ל RAM וכל מיני רפליקציות\גיבויים שהמערכת עושה) 

אני משתמש בשרת TrueNAS שלי עם דיסק "לא אמין" של WD כבר קרוב לשנתיים. אם תדאג לעשות גיבוי\תמונת מערכת באופן קבוע זמן השחזור שלך יהיה נמוך מאוד.

מניח שמדובר סה"כ על שרת אחסון מדיה שמבוסס על חומרה לא חדשה מידי. לכתוב לי "כן, לא הוצע לו מוצר enterprise" מראה שיש כאלה שחושבים שקיימת רק חברה אחת בשוק ה SSD שמותר לעבוד איתה.

קח את הכונן הזול ביותר שתמצא עם הנתונים שמספקים אותך, רצוי מחברה עם מוניטין (כן, WD Kingston, Crucial וכו' הן חברות עם מוניטין) אם אתה רוצה להיות ממש בטוח תמיד תוכל להוסיף 1 נוסף ולעשות Dual Boot, ככה הסיכוי לזמן שהשרת למטה שואף ל-0.

בנוגע ל-M.2 SATA או NVME, לא תהיה שום השפעה למערכת כמו שלך אם יש הפרש במחיר קח את הזול יותר אם אין, או שאתה מוגבל במקום פיזי ותרצה משהו שמותקן באופן אסטטי על הלוח כמובן ש-NVME תהיה בחירה טובה יותר (וגם מהירה על הדרך)

נערך על-ידי yotam.m

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים