עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני קונה מחשב חדש, וצריך צורב DVD. אני מאוד מרוצה מה-Pioneer DVR-111D שיש לי עכשיו, ולכן מעוניין להמשיך לקנות מהיצרן הזה. הםא מישהו ראה שמע קרא ביקורות על הצורב הזה? יש למישהו המלצה לצורב שחור אחר, יותר טוב?

2. מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ferrari,

שלום, הייתי מעוניין לרכוש HD רשת. האם יש למישהו המלצה? הדיסק חייב להיות מינימום של 500 ג'יגה מהיר ככל הניתן. הדיסק מיועד לאחסון קבצי מדיה בעיקר, ולהיות RESOURCE רשת משותף למחשבים רבים ברשת הביתית שלי. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. האם זה אפשרי? לדוגמא חיבור של ssd של סנדיסק ultra ii ללפטופ של hp probook 440 g3. האם חייב לרכוש ssd שתואם לחיבור m.2? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הייי אני שמעתי שכאשר משתמשים במחשב בשני הרד דיסקים אחד חדש יחסית עם חיבור סאטה והשני עם סוג החיבור הישן יותר ( הרד דיסק כניראה מלפני איזה 5 שנים) זה גורם להאטה בביצועי המחשב . רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן עד כמה זה מאט? יש לי את שני ההרד דיסקים האלו : שניהם של WD 1600AAJS 8MB 160GB בעל חיבור סאטה והשני הישן בהרבה הוא : wdc wd 1600jb 00gva0 והוא בעל סוג החיבור הישן בהרבה ששומש בלוחי אם ישנים ניראה לי שהוא ניקרא ATA לוח האם על מחשב זה הוא GB-M61PMS2 של גיגה בייט . אני שוקל לקנות הרד דיסק חדש ולהחליף אותם אם אכן הם משפיעים בצורה משמעותית על הביצועים. תודה מראש!

6. אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אם חשבתם חצי שעה יש לכם טעות ענקית! אם חשבת שעה אז גם יש לכם טעות גדולה בשעה 2 בצהורים התחלתי ליצור את המחיצה שהיא בגודל כל הכונן 2T (ליתר דיוק 1.8T) ולפרמט לא באופציה המהירה בשעה 9 אני בודק מה המצב אני רואה 98% אחרי 20 דקות אני בודק ואני רואה שזה סיים ואו לא להאמין פשוט, עכשיו שאני מעתיק רק תיקייה בודדת של 100GB בקושי זה גם ככה שעות של העתקה ובטח שאין דרך להאיץ את כל התהליך הזה....

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ORBIT,

האם ניתן ליצור אימג' לכונן SSD? באחת התגובות בהודעה אחרת נאמר לי שלא ממולץ לפרוש אימג' מכונן קשיח רגיל ל-SSD מפני שיכול ליצור בעיות ואם עושים זאת צריך תוכנה שיודעת לעשות יישור. השאלה היא אם אפשר ליצור אימג' (מערכת הפעלה כמובן) מ-SSD ואז במקרה של תקלה/קריסה להחזיר את האימג' לאותו כונן SSD? אם כן, האם גם אז אצטרך תוכנה שיודעת לעשות יישור? תודה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  9. שלום. אני בהתלבטות לקראת קניית מחשב נייד: האם ארגיש הבדלים והאם יש שוני בין 24 SSD + הרדיסק 750 , לבין כונן שהוא SSD לבד (דוגמת 128 GB) אני מודע לכך שההבדלים בהרדיסק עצמו יראו לעין. לא זו השאלה. השאלה היא: האם בפועל, מבחינת ביצועי מערכת, המהירות תהיה אותה המהירות? האם ישנם הבדלים עצומים? האם SSD בודד הוא הכי מהיר, אח"כ SSD+HD ורק אח"ג HD בודד (מהמהיר לאיטי)? אשמח לתשובות ממי שמבין, תודה ושבוע טוב =)

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. נתקלתי משום מה בשני דגמים (?) של אותו צורב אבל שניהם באותה המהירות 52x32x52 של LG.. האם הדגם שמוכרים אצלנו שונה חומרתית מהדגם הנמכר נגיד באנגליה? למרות שצויין ששניהם מדגם GCE-8525B הצורב שנמכר אצלנו:

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by ben060,

1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by geniaXP,

היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  14. היצרנית הקוריאנית עתידה להמשיך ולהזכיר לכולם מי המלכה הבלתי מעוררת של שוק שבבי ההבזק גם בעתיד לכתבה

15. Started by chenc,

ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. שלום לכולם! ברצוני לדבר על הדיסק הקשיח מסוג RAPTOR. קודם כל חובה לציין ש-RAPTOR עובד במהירות 10K כלומר 10000 RPM (סיבובים לדקה). RAPTOR מחולק לשני קטגוריות: 1. 8 MB CACHE 2. 16 MB CACHE הנפח של RAPTOR הוא: 36GB או 74GB או 150GB World's fastest SATA drive: 10,000 RPM, 4.5 ms seek, 8 MB cache With a next-generation SATA interface, 1.5 Gb/s data transfer rate, native command queuing NCQ המחיר נע בין 126$ ל- 280$ כל המעוניין להגיב ולפרט מוזמן, במיוחד עם הוא כבר משתמש באחד כזה. חשוב גם שהאחרים ידעו האם שווה להשקיע סכום כזה כדי לשפר ביצועי מערכת הפעלה והתוכנות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by redti,

אתמול התקנתי הארדיסק חדש מסוג : WESTERN DIGITAL 120GB S-ATA WITH 8 MB BUFFER התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP ... יש לי נורה במארז שמהבהבת בזמן שהמחשב חושב למעשה לכל אחד יש את זה! אבל כשאני פועל על ההארדיסק החדש הנורה לא נדלקת כשהמחשב חושב !!! יש לכם מושג למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. היטאצי יצאה בליין חדש של ארד-דיסק 32MB Data buffer שנועד לישומי ווידאו כבדים http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/F8156F65CFE91CCF862573160072C729/$file/7k1000_sp.pdf ארד-דיסקים בנפחים 750-1000 GB אני נתקלתי בתופעה של איכות יורדת /בעיות פיקסלים עם קבצים VC-1 שמשדרים ב-1080P למכשירים שמשדרים 1080P הדאטה שעובר ברוחב פס כזה הוא 28MB כאשר הבאפר של הדאטה הוא 16 MB בארד -דיסקים בארץ ולא משנה היצרן . כך שזה כנראה דופק את האיכות הסרטים ברזולוציות גבוהות מאוד 1920X1080 היטאצי - עפ"י דבריהם שיפרה את רמת Data buffer size1 (KB) 32,768 כך שכל המידע יכול לעבור ללא צווארי בקבוק עפ"י דברים שקראתי היו דברים מחמיאים כמו רמת הצבע עלתה , אין הפרעות באיכות , הפרימיים רצים ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני חייב לציין שלא כתבתי כאן כמעט שנתיים, והתגעגעתי . לאחרונה אני קורא הרבה את שירשורי הדיסקים הקשיחים הפנימיים (וקראתי את הסטיקי), ואני מתלבט מאחר והכי חשוב לי שהמידע לא ימחק. כלומר - "אמינות". פחות חשובים לי המחיר והנפח, למרות שאני מכוון ל-1TB במחיר הגיוני. אני משתמש בכונן רוב הזמן כמחסן (ומוריד סרטים כל יום), אז "ביצועים" זה כנראה גם לא הקריטריון המנחה. אני כן "פריק" של מחשב שקט, אז אני לא רוצה כונן "רועש" (למרות שיש לי מארז Antec 182, והוא מבודד מצוין). אני לא שומע את המחשב עובד כיום (כי הוא שקט), והייתי רוצה שזה ישאר ככה. אבל הכי חשובה לי ה-"אמינות". יש לי שני כונני WD3200AAKS (באפר 16MB וסל"ד 7200), ואני דיי מפחד לנסות חברה אחרת כמו סיגייט או סא…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by The_Maestro,

בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by Tuvok,

מה ההבדל בין דגמי ה-GSA לבין GWA? מה ההבדל בין דגמי GSA-4163B, GSA-4165B ו- GSA-4167B? תודה.

24. אני מחפש מארז חיצוני לכונן קשיח (עדיף 3.5, אבל גם 2.5 יתקבל) שייספק את המתח לכונן מחיבור ה USB או מחיבור הפיירוויר. לא חייב שיהיו 2 החיבורים. אפילו אפשרי שזה יהיה רק כבל (בלי מארז). אני מחפש את זה כבר שבועות, ואני יודע שקיים מוצר כזה (ראיתי אצל מישהו מ IBM) אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקום (רצוי בארץ) שאני יכול למצוא את זה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.