עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by KindaLost,

מה הכי מומלץ ? האם התקנה של Firmware לא רשמי פוגעת באחריות ? האם התקנה כזאת היא הפיכה ? האם הנעילה של האיזור הפיכה (כרגע רשום שיש לי עוד שני שינויים ...) ? תודה.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by slimshady21,

היי מה המצב, יש לי שאלה פשוטה- איזה ארדיסק מבין אלה הכי כדאי (מבחינת חברה, תכונות, אחריות וכל זה...): WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 Hitachi 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA ואולי אם תוכלו לדרג או משהו...... ועוד שאלה: למה לעזאזל ה-Samsung 160Gb 8mb SATA II בפנדה, עולה 1163ש"ח ?!?!? זה עשוי מזהב או משהו?!? וזה חשוב, אני צריך לקבל החלטה מהר, תודה!

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Natan_Rozen,

היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AdiR^SiNaI,

נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by becker_li,

יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by galz,

עריכה: טוב בשמחה רבה ובשעה טובה קניתי את הצורב היום (nec 3540). הוצאתי את הצורב הישן והמת, חיברתי את החדש בדיוק לאותם חיבורים, ועכשיו כשה xp עולה, שניהם (הדיוידי הרגיל שלי והצורב) לא נמצאים ב"מחשב שלי", ועולה new hardware שמנסה להתקין משהו בשם @DOPHIB מה לעזעזל? בשניהם הנורית דולקת...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:

10. Started by Black_Citadel,

מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D

11. רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by AMIT1024,

מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by kingdavid,

אני ממוריד משחק שתופס 2 גיגה פתוח אותו לכונן מעביר אותו ובפתיחה הוא תופס 4 ומשהו אז שזה בדיוק בא לסיים WINRAR רושם לי שכונן שלי לא תומך ביותר מ4 גיגה רק NTFS משהו יכול לעזור ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעביר קבצים בסדר גודל של יותר מ4 גיגה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. יש לי כרטיס ווידאו ומצלמה דיגיטלית ואני מעביר קבצים למחשב בלי בעיה. הבעיה שלי היא, שאין לי צורב די וי די ואם אני נגיד צילמתי שעה וחצי אז איך אני אצרוב את זה ויעביר לדיסק. אז החטלתי לקנות צורב דיוידי, עכשיו הבעיה שלי היא איזה צורב לקנות ואם באמת כאשר אני אקנה את זה יהיה לי מקום בדיסק די וידי לשעה וחצי של וודיאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by ולרי88,

אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Jack_g,

Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*

20. Started by GQ4U,

לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by +Eliran+,

ניסיתי היום להעביר שירים מהדיסק האחרון של YAHEL, אבל אני לא רואה אותם בכלל מוצגים בכונן(גם כשאני עושה סייר). האפשרות היחידה לצפייה בשירים זה דרך האייקון האדום והוא פותח לי מסך עם השירים. למישו יש מושג איך אני יכול להעביר שירים, בכזה מצב למחשב? יש תמונה מצורפת של הסייר של הדיסק:

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים