אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם יש ברשותי הרד דיסק של 80 ג'יגה 7200 של ווסטרן דיגיטל ובמחשב של אח שלי היה 30 ג'יגה עם בעיה אז נפתרתי ממנו מכרתי אותו ב250 שקל עכשיו אח שלי נשאר בלי הרד דיסק ואני צריך לקנות חדש חשבתי על לקנות 80 ג'יגה עם 8 בופר ולהשים אותו לעצמי ולתת לאח שלי את ה80 הרגיל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע עוד כסף בשביל ה8 מגה בופר? או פשוט לקנות 80 ג'יגה רגיל ולשים אותו לאח שלי? ומה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם יש לי צורך בSSD והאם הוא מתאים לצרכים שלי. אני מתכוון להתקין עליו WIN7 ,תוכנות שונות שבשימוש יום יומי (שום דבר מיוחד) ומשחקים. המפרט שלי : ASROCK Z68 PRO3 2600K GTX460 8GB זכרון 1600 HD 2TB +2*1TB ללא RAID. חשבתי לקנות את M4 64GB עולה כ 600שח.(אני יודע שהוא מגיע מסורס לאומת אחיו הגדולים יותר נבחר בגלל תקציב) השאלה היא האם אני יראה שיפור משמעותי בשימוש יום יומי לעומת HD רגיל. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש מבצע באופיס דיפו ב600 שקל..לפי סרטון שראיתי בYOUTUBE הכונן מכיל בפנים דיסק קשיח של סמסונג. המחיר מתאים ולא רוצה להוציא יותר מזה...דיסק קשיח ככה ריק 3.5 אינץ פנימי עולה יותר מזה..זה מצחיק.. עכשיו השאלה אם עדיף ללכת על 1TB במחיר הזה אפילו יותר נמוך טיפה של סיגייט או WD..האם אני אקבל תמורה יותר טובה? יותר מהירה?יותר בטחון ואמינות? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: המארז שלי שחור. הצורב הנ"ל נמכר בלבן, עם שנתיים אחריות היבואן, ב450 שקלים. מצד שני, ראיתי אותו בשחור בזיגזג, שם הוא עולה כ550 שקלים ורק שנה אחריות, כנראה לא של היבואן הרשמי (שטוען שהוא לא מביא לארץ את הדגם הזה בשחור). עכשיו, אני יודע שזיגזג טובים ונותנים שירות טוב, אין לי בעיה לרכוש מוצר שלא מהיבואן הרשמי (מה עוד שאינני מכיר את השירות של ח.י ואני לא בטוח שהוא טוב יותר מהשירות שזיגזג יתנו לי). גם המחיר הוא לא בדיוק פקטור: אני מוכן לשלם עוד 100 שקלים כדי שהצורב יבוא בשחור ולא בלבן. ההתלבטות היא לגבי אורך האחריות: אני גם משלם יותר, וגם משך האחריות קצרה יותר. מה אתם הייתם עושים? אשמח להמלצות כיצד לדעתכם לנהוג. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני 250GB. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מתלבט בין SEAGATE, WD ו-SAMSUNG .
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז החלטתי שאני צריך כונן גיבוי בשביל לגבות והתחלתי לבחור מועמדים,בגדול כונן 3.5 מספיק לי ואין לי בעיה עם זה שיהיה לו חיבור חשמל, מה שבאמת חשוב לי הוא שהוא יהיה אמין ועם אחריות כמה שיותר ארוכה, נפח רצוי - 1 TB . כרגע המועמדים הם IOMEGA PRESTIGE 1TB ו - Seagate FreeAgent Desk 1TB. לשניהם יש חיבור USB 2 , הסיגייט מגיע עם 5 (!) שנות אחריות וה- IOMEGA עם 3, מבחינת מחיר ההבדל בינהם לא כזה מפריע לי (סיגייט 460 איומגה 550 ), ההיסתייגות היחידה שיש לי מסיגייט היא הכשל האחרון שהיה להם לא מזמן שקצת מרתיע אותי... אופציה אחרת שחשבתי היא לקנות מארז חיצוני עם חיבור SATA ולשים בו כונן מה שיתן לי חיבור בקצב גבוהה יותר מ-USB ( במקרה כזה הכיוון נוטה לכונן של סמסונג F3 1 TB ). http://www.pcpo…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17091 יש למישהו דעה עליו? אתם מכירים משהו בסגנון שעדיף עליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה המצב ובכן יש לי דילמה איזה הרד דיסר לבחור אני מתלבט לגבי כמה דגמים וחברות 1. WD5000AAKS- Western Digital מחיר 490 ש"ח 2. WD5000KS- Western Digital -מחיר 530 ש"ח איני יודע מה ההבדלים ביניהם 3. Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive- של סיגגיט- מחיר 559 שח 4. SAMSUNG HD502IJ שמחירו 599 ש"ח מה שאותי מענין הוא מה ההרד דיסק עם הביצועים הטובים ביותר מאחר והפרש המחירים זניח
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים. אני כרגע בתהליכים של בחירת מחשב חדש בירור מחירים וכו' (על רגל אחת זה-2500k 570gtx p183). אחד הדברים שחשובים לי מאוד ממחשב בנוסף למשחקים, זה מולטיטסקינג עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל(לא מדבר על עריכת וידאו, פוטושופ או דברים כאלה) אני הרבה מאוד מתעסק עם חילוץ קבצים מ-ווינראר העברת סרטים ל-סטרימר ובנוסף חשוב לי שגם המערכת תעלה מהר. השאלה שלי היא כזאת, האם SSD טוב ישפר משמעותית חילוץ של קבצים של עד 20 ג'יגה לשולחן העבודה? האם קיים SSD שאפשר לומר ששווה להשקיע בו?(אני בכוונה לא אומר משתלם כי הבנתי שלא קיים SSD משתלם אם מסתכלים על יחס מחיר לנפח) הייתי מעוניין באחד שיכיל מערכת הפעלה ווינדווס 7 ושיהיה לו לפחות 20-40 GB פנויים מעבר למערכת ההפעלה. האם יש משהו מומלץ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי מתלבט האם ללכת על יותר נפח איחסון או לרדת בחצי לטובת מהירות GEN5 , אין שימושים מיוחדים מעבר למשחקים ורצון למהירות. אז נכון שהקורסייר מהיר יותר אך קראתי שהוא מתחמם 70-80 מעלות וכתוצאה מכך המהירות נפגעת, אני מדבר על הדגם עם הקירור בנוסף, נדרש להוציא את ההיטסינק שמגיע עם הלוח מה שנראה פחות יפה/אסתטי, יש גם טענות ששומעים את המאוורר הקטן שמגיע בדגם עם הקירור לוח אם: asus rog strix z790-f gaming תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב טוב ואני מתלבט בין ASUS SAMSUNG SONY וLG אני יודע שחלק אומרים שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל אין איזה צורב שהוא הכי טוב מכולם בסדרות של הצורבים עד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ל-LG יש ביטסטינג ל + וגם LIGHTSCRIBE ה-PIONEER צורב באיכויות גבוהות מאוד ועושה RIPים מעולים (יש לו LABELFLASH? לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם כן או לא) האם ישנם עוד הבדלים בין שני הכוננים?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה הרדיסקעד 500 שקל .. ראיתי יש את האופציות האלה WD 320GB 7200RPM 16MB IDE =- 455 Samsung SATA2 400GB 16MB 7200RPM HD401LJ =500 חשבתי אולי על נייד WD MY BOOK Essential Edition 320GB USB2.0= 585 מה עדיף?? בטווח המחירים של 450 עד 550 +- בקשר לצורב אני לא יודע מה זה משנה לי מבחינה הטכנית של הצורב ( כמו שראיתי באחד האשכולת אני צריך שהצורב יצרוב פשוט ולא להתבתבל עם עצמי מה טוב מה לא.....אבל שהצריבה תהיה איכותית?! ) אז מה כדאי ואיזה ? NEC DVDRW 7200S BLACK 20X DUAL LAYER SATA ASUS DVDRW DRW-1814BL BLACK 18X DUAL LAYER IDE NEC DVDRW 7170A BLACK 18X DUAL LAYER IDE או שיש איזה משו אחר?! כי כולם אותו מחיר כמעט 140 עד 180
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן אחרי שפספסתי מלא מבצעים בגזרת הssdים ביצעתי אתמול קניה מהירה של אינטל 530 120gb ואני ממש מתלבט אם לבטל את ההזמנה או לא... אחרי ההנחה זה יצא לי 74$ ועוד משלוח דרך שיפטו (בתקווה שלא יהיה הפתעות לא צפויות עם המכס) זה אמור לצאת 345, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II (Caviar SE WD1600JS) Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II (Barracuda 7200.9, ST3160812AS) Hitachi Deskstar 160GB SATA II (7K160, HDS721616PLA380) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הפרש המחירים בינהם 100 ש"ח ולשניהם יש צ'יפ של NEC ומוניטין טוב, הפיוניר עולה בערך 100 ש"ח יותר מה NEC, השאלה האם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר בפיוניר או להסתפק ב NEC? יש לפיוניר ערך מוסף שהוא שווה יותר?? שניהם תומכים בפורמטים המוכרים והנפוצים והמהירות זהה כמעט ולא ממש חשובה לי כרגע, מה שכן חשוב זה אמינות בצריבה, אמינות לאורך זמן (אני יודע ששניהם יחסית חדשים, אבל בכ"ז), תכונות מיוחדות שיגרמו להעדיף אחד על השני??..... תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-