אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
עשיתי ריסטארט למחשב ועכשיו שאני רוצה להיכנס ל D הוינדוס מבקש לפרמט את הD חייבת להיות איזה שהיא תוכנה שתחזיר נתונים תעזרו ליייייייייייי הכל היה לי שם משחקים שירים סרטים בבקשה אנשים אולי אני איך שהו יכול לגבות עם Ghost משהו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני על סף רכישת דיסק קשיח חיצוני נייד בגודל 2.5", הנפח לא ממש רלוונטי לשאלה אבל ככל הנראה 320GB אני בהתלבטות בין Iomega eGo לבין Transcend Storejet הדיסק קשיח ישמש אותי לאחסון וגיבוי תמונות בטיול ארוך של מספר חודשים, ולאחר מכן ישמש אותי לגיבוי סטנדרטי בבית עקב השימוש הראשוני שלו, אני מעדיף שהוא יהיה עמיד יחסית, ולכן עניין אותי ה-StoreJet, שעל-פי האתר של Transcend בעל מנגנון בלימת זעזועים העומד בדרישות של הצבא האמריקאי. ה-StoreJet מגיע עם אחריות לשנתיים. במחיר דומה מצאתי את ה-eGo של Iomega שמגיע עם אחריות ל-3 שנים. ל-eGo מנגנון של הגנה מנפילות של עד 1.3 מטרים. השאלה היא אם זה מקנה לו גם עמידות לזעזועים קלים יותר, כמו היטלטלות בתוך תיק גב וכדומה. הדיסק של Transcend נרא…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקשת אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על דיסקים לצריבה שהם הכי אמינים (המידע שעליהם ישאר קריא למשך עשרות שנים)? אספר לכם סיפור קטן: אצלי במשרד אנו עושים גיבוי יומי על דיסקים לצריבה, כבר במשך כ-3 שנים. כל גיבוי נעשה על שני זיסקים שונים, שכל אחד מאוחסן פיזית במקום אחר, כדי שאם אחד יפגם השני ישאר. לפני שבועיים בערך הייתי צריכה להוציא מידע על פרוייקט שנערך לפני כשנתיים. מצאתי את דיסק הגיבוי, שהוא דיסק לצריבה Sony CDQ-74BN וכונן התקליטורים לא הצליח לקרוא אותו. ניסיתי לקרוא אותו בכוננים אחרים, כולל צורבים וכולל הצורב שצרב אותו (Smart & Friendly) אז, ובשום מחשב ובשום כונן לא היה ניתן לקרוא אותו. אז מכיוון שלכל דיסק יש עותק שני, למחרת הלכתי למקום בו מאוחסן הד…
-
- 80 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA II חדש. כאשר ניגשתי ל-Computer Management, הופיע לי Wizard שביקש ממני לאתחל את הכונן החדש, אז אמרתי לו בסדר (אי-אפשר היה ליצור מחיצה חדשה בלי אתחול). עכשיו, אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר ובוחר ביצירת מחיצה חדשה. מופיע לי חלון New Volume Wizard שמאפשר לי ליצור מחיצה חדשה בתור Simple. מה זה Simple Partition? למה אני לא יכול ליצור מחיצה חדשה בתור Primary Partition כמו הדיסקים הקשיחים האחרים שיש לי במחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח מהיר למערכת הפעלה בעיקר, ולאחרונה שקלתי לקחת SSD מצד אחד, כונן SSD בסיסי ב600 שקל עלול להיות גבולי בשבילי, כי אני רואה שהמחיצה שלי של המע' הפעלה חלונות 7 גירסה 64BIT מגיעה לניצול של 60GB מה שאומר שהדיסק המינימלי והמומלץ שנראה בשטח שמתאים לי זה: Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 נשמע לי כמועמד טוב, אבל קצת יקר :-\ מצד שני, לקחת עוד 500GB מהיר של SEAGATE)מאותו הדגם שכבר יש לי) ולעשות RAID0. וגם אם אקח 2 דיסקים ביצועיסטים (הסמסונג F3 לדוג') במערך RAID0: היתרונות שאני מצפה: 1. מחיר - עדיין לא אגיע במחיר ללSSD שציינתי מקודם 2. ביצועים כמעט כפולים(תיאורטית) 3. נפח איכסון לא בעייתי. אבל: 1. שמעתי מכמה טכנאים שהתעסקו עם מערכי RAID …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב שלי שווה לקנות WD 80GB 8MB BUFFER ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
תמונה מצורפת מ Hd tune מה בעצם פרוש הנתונים האלה?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום למבינים ברצוני לבצע רייד-0 עם שני דיסקים בנפח 750GB כל אחד שניהם של WD ושניהם באותו נפח רק הם לא מאותה סדרה: 1. WDC WD75 00AALX-009BA0 SCSI Disk Device - אם אני לא טועה זה SATA3 2. WDC WD7500AADS-00M2B0 ATA Device - וזה וודאי SATA2 האם ניתן לשייך את שניהם? או אני חייב שני דיסקים זהים ממש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
כמה יעלה לכם M.2 בנפח 2TB שמסוגל להגיע למהירויות העברה של עד 10,000MBps? כעת יש לנו תשובה מעשיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
ה DMA נעלם לי לפני כמה חודשים מהכונן סידירום (MSI X56) ולא חזר.... מה אני עושה? יש לי WIN XP PRO, הכונן מוגדר על DMA IF AVAILABLE, והוא מסומן כ PIO ONLY. בהפעלה של המחשב מצויין לי שיש DMA, אבל אין בצורב. הצורב משום מה מזוהה כ DMA... מה הולך פה??
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה נגן מולטימדיה IAMM NOVATRON NTD35 שמאפשר לראות בטלויזיה סרטים מהמחשב. הוא צריך דיסק קשיח 3.5 אינצ', SATA. אני רוצה בגודל של 500ג'. איזה דיסק קשיח כדאי לי? ראיתי באתרים השונים סוגים שונים שנראים לי זהים, ואין לי דרך לדעת מה יותר טוב. אז איזה עדיף לי? תודה רבה, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי. שמעתי שהמומלצים הם הmx100 וה840 איבו.. יש יותר טובים מהם? אפשר בהוספת של עד 200 שח... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי צורב שלא צורב! :'( הוא מתחיל לצרוב וב99 אחוזים הוא נתקע... ניסיתי לצרוב עם Easy CD Creator 5 Platinum עזרה בבקשה... אני נואש... :'( העוזר יבורך... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך העברת קבצים יוצאת הודעת השגיאה "אין אפשרות להעתיק את <שם הקובץ> :אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" ולפעמים קופץ גם משולש צהוב קטן למטה " כתיבה מושהית נכשלה" פניתי לתמיכה של קינגסטון ושם ניסו לפתור את זה בפירמוט עם תוכנת killdisk ואח"כ פירמוט שוב בווינדוס - לא עזר. עכשיו ניסיתי זכרון 8GB של קורסייר והוא עובד נהדר במחשב שלי. הזכרון של קינגסטון עובד נהדר בכל מחשב אחר שבדקתי ,רק לא במחשב שלי. זה כאילו הזכרון נייד הספציפי הזה והמחשב שלי - לא חברים ולא רוצים שום קשר אחד עם השני. אני מצרף תמונה של "מציג האירועים" שקובע שמדובר במזהה אירוע מספר 51 ומשם אני כבר לא מצליח למצוא את הפתרון. [br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:49:49…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה? http://www.tms.co.il/product/14365 או זה? http://www.tms.co.il/product/14507 מצד אחד אומרים שסדרת MX100 מאוד מומלצת ומצד שני כל הפורום ממליץ על האולטרה..למה אם אין הרבה הבדל במחיר?..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-