אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באופיס דיפו שיש להם עכשיו מבצע על ה-HD הזה : http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007DGXQqSwWHhxgc67-o-azZu:12bbi68k5?id=4282174&pr=QJ5&N=2%2031572%2030288&sgID=10 השאלה איך הוא ? לא ראיתי עליו תגובות באינטרנט, וגם לא מוכרים אותו בהרבה חנויות בארץ ? האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למטרות השתקה וקירור של דיסקים...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי את הדיסקים של SAMSUNG SPINPOINT בגודל 640GB ו750GB במחירים לא רעים. מישהו מכיר אותם? איך הם מבחינת שקט ואמינות? תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORG מדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8. אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי את ה LG4163b ואני רוצה להתחיל לצרוב ב DL לפי מה שראיתי הצורב הזה תומך בטכנולוגיה אבל בדיסקים מסוג R+. האם למישהו כבר יצא לצרוב ב DL ? האם זה שקוף מבחינתי או עלי להגדיר משהו לפני הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היה לי מקסטור 7400rpm ata133 40gb הוא עבד מצויין ואז יום אחר החליט לעבור לpio4.. בערך חודשיים אחרי זה הוא התחיל לעשות רעשים מאד מגניבים..... ורררר....וארררר.....בום!!... וררר...ורררר (בזמן פירמוט לדוגמה... ורק במחיצה הראשונה... חמשה ג'יגה) אז החלפתי אותו לאותו הארדיסק בדיוק, בנתיים פועל... האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם הארדיסק הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו פה יש צורב עם חיבור SATA ויכול להגיד איך הוא עובד לו?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי EVO 120GB, ואני מתלבט אם למכור.. כעקרון אני חושב למכור אותו ואולי לקנות SSD זול יותר באותו נפח ובכך לצאת עם רווח כלשהו. מה דעתכם? ראיתי שיש אחלה SSDים ב-KSP.. וגם ככה בלוח שלי יש SATA 2. אני מתלבט בגלל שאמרו שיש לו בעיית חומרה, לא שזה כזה מפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שרת ביתי מאוד חזק עם מעבד כפול ליבה , השרת NAS של חברת Synology דגם DS414J שרת ביתי מאוד חזק עם מעבד כפול ליבה , המכשיר חדש לחלוטין , נמכר עקב חוסר שימוש (ניתן לי כמתנה) מספק גישה חיצונית לקבצים ולסרטים ולהעלות תוכן אליו מבחוץ כמו שרתי ענן למיניהם .כשיר חדש לחלוטין , נמכר עקב אי צורך בו (ניתן לי כמתנה) מספק גישה חיצונית לקבצים ולסרטים ולהעלות תוכן אליו מבחוץ כמו שירותי ענן למיניהם . יכול להכיל 4 הארדיסקים בנפח כולל של 24 TB .
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
קיבלתי כרגע מייל על מבצע ב-Ebay. כונן SSD בנפח אדיר של 1TB של Samsung EVO. מחיר הכי זול ב-ZAP הנו 3,200 ש"ח. ב-Ebay , נמכר כרגע ב-480$. המוכר אינו שולח ישירות לישראל (שווה לבדוק מולו), לכן ניתן לעשות זאת דרך Buy2USA.co.il בעלות של כ-27$ בקיצור מחיר משוער ביד הנו 2,150 ש"ח. למען הסר ספק... אין לי כל קשר למכירה או למוכר. המכירה זמינה כאן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים באיכות HD-DVD, ובכוונתי לצרוב אותם ולצפות בהם בטלוויזיה. האם אני צריך צורב מיוחד או DVD מיוחד שיוחבר לטלויזיה? אני ישמח למדריכים או למאמרים בנושא גם. נגיד עם סרט של מקסימום 7 ג'יגה, אני יוכל לצרוב רגיל ולראות על דיוידי רגיל בטלויזיה? תודה על העזרה.
-
- 37 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
רוצים להוסיף מספר כונני SSD חדשים בתצורת M.2 למערכת שלכם במקביל? זה המוצר בשבילכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 2 followers
-
-
או אולי בגלל שאני מעלה גם תוכנות? ובמקרה של תמונות וסרטונים הוא לא יוריד לי מה 15GB חינם...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מומלץ לעדכן קושחה? קשיח חדש ריק st3000dm001-9yn166 קושחה שיש עכשיו: CC4C
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לעריכת וידאו, וברצוני את עצתכם בעניין הכוננים הקשיחים: 1. מה עדיף מבחינת ביצועים - מערך RAID 'מקבילי' של 2 כוננים גדולים או כונן קטן מהיר מאד (36GB / 10,000RPM) לתוכנות וכונן גדול עבור חומרי הגלם? 2. אילו כוננים אתם ממליצים עבור כל קונפיגורציה שכזו? 3. האם עבור קונפיגורציית RAID מספיק לוח אם תומך RAID או שצריך בקר מיוחד? מה העלות של אחד כזה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוקל רייד0 ל 2 דיסקים חדשים של ברקודה 2 טרה למטרת עריכת וידאו (מהירות). הלוח שלי asus P6X58D Premium אחרי קריאה ברשת החלטתי ללכת על רייד10 עם 4 כוננים, עם הבקר הפנימי של הלוח. רייד10 מסובך לביצוע? צריך לבצע אותו בפעם אחת לכל ה 4 או לעשות את זה כפעמיים? הבנתי שזה גורע מביצוטעי המעבד. בכמה אחוזים? מבלי לגרום נזק לשאר הכוננים הפנימיים, מומלץ לנתק אותם (מידע חשוב מאוד)? - ושאלה חשובה: נניח שאחד מהכוננים קרס וצריך להחליפו, איך אני יודע איזה קרס בעצם ומה להחליף? (הבנתי שאם אני מחליף אחד אחד אני יוצר נזק בלתי הפיך). אשמח למידע והסבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Latitude 110L), בן 3 שנים ו-4 חודשים. Pentium M, 1.6GHz RAM = 512MB HD = 40GB, Fujitzu MHT2040AH אני משתדל לעקוב אחרי הביצועים שלו מפעם לפעם. לאחרונה הרגשתי ירידה במהירות. יש תחושה שה-HD עובד שעות נוספות בזמן שאני מחכה לחלונות שיפתחו... בדקתי את ביצועי ה-HD באמצעות HD Tune, והשוויתי עם תוצאות קודמות מלפני חצי שנה ושנה. יצאו לי הבדלים בין שתי ההפעלות שעשיתי היום, אבל השורה התחתונה: מהירות קריאה וכתיבה כמעט לא השתנתה, Access Time ספג כנראה פגיעה כלשהי, וה-Burst Rate, ירד באופן ניכר. (מה המשמעות של - CPU Usage?) צירפתי להודעה את תמונות המסך של התוצאות. השאלה שלי היא מה גורם לירידה הזו - האם זה בהכרח בעיה בהארד דיסק, או שיכולה להיות בעיית ח…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-