אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן התקנית את hdd health ושאומרת לי מה הטמפרטורה אבל אני לא יודע מה נחשב לטוב או רע.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני אסביר. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200GB, השני של 320GB. הם מחולקים כך: כונן 1: C: 20GB/200 D: 180/200 כונן 2: H: 320/320 האם אני יכול לקחת את ה320 ג'יגה של כונן H ולהוסיף אותם לכונן D שהם יהיו כונן אחד? אם זה חשוב: כונן 200GB - של WD 7200RPM, כונן 320 של HITACHI 7200RPM. תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעוד כמה ג'יגות (80..120..) למחשב. איזה דיסק קשיח אני אמור לקנות? הרי אני יכול להכניס עוד אחד למחשב, נכון? איך אני יכול לדעת אם דיסק קשיח X מתאים למחשב שלי או לדיסק הקשיח שיש לי כרגע...? (איך אני יכול לדעת איזה דיסק קשיח יש לי?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 be mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p sata2 seasonic psu 430w active pfc 80 ddr3 8gb samsung spinpoint f3 st1000dm005 1tb 7200 hdd 660 GTX thermaltake v3 black edition מדובר על samsung 850 evo 120gb התקנתי על הssd ווינדוס 7, התקנה נקייה של הום פרימיום 64 וקורה לי לא מעט שיש תקיעות ותוכנות נפתחות לאט, דבר שלא היה קורה לי באותה תדירות בHDD ובטח לא שרק פירמטתי את המחשב. אני חייב לצין שה- SATA MODE הוא IDE, הלוח אם שלי לא תומך ב ACHI חשבתי על Rapid mode דרך Samsung Magician אך כתוב לי שהSSD מחובר לנבידיה קונטרולר ואי אפשר להפעיל את הרפיד מוד ): תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במהלך טיול לחו''ל, 2 DOKים נדפקו לי כנראה בגלל הוצאה לא נכונה מהמחשב(לא תמיד דרך באופן בטוח) ברשותי DOK של SANDISK בקיבולת 64GB בו יש חומר חשוב שאני חייב לשלוף, אותו דבר בDOK השני שגם בו יש אותה תופעה/שגיאה. כשמכניסים אותו למחשב, הוא ישר רוצה שאאתחל אותו לפני השימוש ולא ניתן לשלוף בו את החומר. חיפשתי הרבה באינטרנט, ניסתי 3 סריקות בFind and Mount והוא רואה את הPARTAION אבל לא ניתן להיכנס לכונן בסופו של דבר. ניסיתי גם בOntrack EasyRecovery Enterprise בגירסה 11, המון סריקות וזה פשוט לא עוזר. (מראה בד"כ שכל הסקטורים פגומים) לא הצלחתי לעשות תיקון בדיקת שגיאות דרך הWINDOWS 7, לא ניתן ניסתי גם את TestDisk מה עוד אפשר לעשות כדי להציל…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי היום כרטיס SSD של Samaung דגם Msata EVO 850 ... ברשותי מחשב נייד של Asus דגם Zenbook UX31E קראתי באיזה פרום שיש מתאם בין הSSD שרכשתי לכניxה במחשב עצמו.. הוספתי תצלום מסך, אודה אם מישהו יוכל להגיד לי שיש מתאם ולתת לי קישור לאתר שמוכר או מפנה למתאם כזה אשמח לדעת. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברה כאן. לא יודע עד כמה אנשים כאן משתמשים ב Raptor של WD. קניתי Raptor 150GB 10000rpm והתקנתי אותו על לוח ASUS P5W ויש לי מספר דברים שאני לא מבין. 1. יש לי הרגשה למה שהוא שהכונן לא נותן את כל המהירות הגבוהה שהוא אמור לתת או שכן ואני פשוט לא מרגיש את זה. האם שינם איזה שהם דריברים שצריך להתקין בשביל הכונן הזה ב WIN XP ? 2. יש בג'מפרים אופצייה שנקראת משהו כמו SSC - Spread spectrum Clocking מישהו יודע כאן מה זה ? תודה למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום המחשב שבמפרט עולה לאחר 18שנ' - חשבתי שזה נורמלי עד שהתחלתי להשוות ומסתבר ששלי ממש "Lags Behind" הכונן הוא Samsung EVO 850 256GB.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים נורה של כונן נדלקת ללא להבהב וכתוצאה למרות שמערכת הפעלה פועלת ואני רואה שמחשב לא נתקע, עדיין לא תמיד מתקבלות לחיצות עכבר לא נפתחות תוכנות ולא "המחשב שלי" אפילו, כלומר מערת ממתינה כביכול למשהו. אנא צפו בסרטון שיכול לעזור להבין מה קורה (תראו בHD אם סרטון לא עובד כראוי): SSD's Weird Activity הנה דווח של אינטל SSD TOOLBOX על S.M.A.R.T. הכל בסדר פה? עכשיו תראו כתיבה: רואים משהו חשוד? כתיבה כאן בסדר?
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מעוניין לקנות הרד דיסק חדש של 320GB וראיתי את 2 הדגמים: 1. WD3200AAKS 2. ST3320620AS ההפרשים מבחינת מחיר ממש לא רלוונטיים ואני ממש לא יודע במה לבחור. לSEAGATE יש 5 שנים אחריות בעוד לWD רק 3 שנים אבל משום מה שמעתי שהSEAGATE יותר רועשים מצד שני הם מאוד מהירים...האם זה נכון? בכל מקרה אני ממש אשמח לחוות דעת של כאלה שמבינים בעניין... תודה ויום נעים!
-
- 50 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחובר ל IDE אני רוצה לקנות ארד דיסק של SATA ולקנות גם מתאם IDE ל SATA האם אני יוכל לחבר את שני הארדיסקים יחד?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התחדשתי לפני כמה ימים במחשב נייד חדש עם SSD. עקבתי אחר המדריך בבאתר לגבי ההגדרות של מערכת ההפעלה וביטלתי את מצב השניה.. גיליתי שלא ממש נח לי עם זה כי אני רוצה להשאיר את המחשב במצב שעזבתי אותו ולא לכבות את כל התוכנות כל פעם. אם אני משאיר אותו דולק ורק המסך כבוי, הוא לאט לאט מבזבז את הסוללה, ושלא נדבר שהוא עדיין חם ואם הוא נמצא בתיק אז.. בכלל זה לא בריא למחשב. יש אפשרות לעשות גם שנת חורף. יש הבדל? כי שנת חורף נכתב לזכרון (לפי מה שאני יודע) אבל כשהוא יחזור מהשינה אז הכל יכתב בחזרה לדיסק קשיח? אז אולי לא עשיתי פה כלום? ומה ההשפעה לטווח הארוך בהנחה שלפחות כמה פעמים ביום המחשב יכנס למצב שינה/שנת חורף? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D סיפרו לי שהכונן הנ"ל אמנם מהיר יותר, אך רועש יותר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9256 האם זה נכון? האם ה CAVIAR GREEN אמור להיות שקט יותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9860 אני שם לב לשנות האחריות ולכונן הראשון יש 60 חודשים! לעמות 36! מה אתם אומרים? נ.ב-אני ישן ליד המחשב...כדאי שיהיה שקט שמה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה להרחיב את תת המותג שלה עם כונן ה-TL100, שמציע את הבסיס המינימלי בשוק המודרני, במחיר שנמוך בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני דגמים : MAXTOR OneTouch IV 500GB -1 שעולה 330 ש"ח. 2- Western Digital 500GB שעולה קצת יותר מ500 ש"ח (יש שני דגמים לא כל כך הבנתי מה ההבדלים אבל הבנתי שאחד מהם חדש יותר) חשוב לי שאפשר יהיה לחבר לDVD עם חיבור USB וכמו כן לגבות תמונות שירים וכו' .
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם זה עוד מעט יוצא? או שאני טועה ועדיין לא מתכננים כזה דבר
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-