אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
נראה לכם שיש סיכוי? הבעיה החמורה מתחילה בנפילה של הכונן. כתוצאה מכך נהרס חיבור ה-USB ולכן לא נותר לי אלא לפרק את המארז כדי לשלוף מתוכו את הכונן. הוצאתי את הכונן וחיברתי אותו ישירות ללוח. צעד חיובי ראשון הוא שהוא מזוהה בביוס. צעד חיובי שני הוא שהוא מקבל תוצאות תקינות בכל המדדים של HD Tune Pro בלשונית ה-HEALTH. העניין הוא שבווינדוס הוא מזוהה כ-Unallocated space והוא מבקש לפרמט אותו ב-MBR או GPT (בגלל הנפח? איך הוא היה לפני כן, כשהחיבור שלו נעשה דרך ה-USB?) מה אפשר לעשות? אם הכונן תקין למה אני לא מקבל אותו ככונן קריא במערכת? אפשר לשחזר? HELP -=עריכה=- כאשר אני מנסה להריץ ANALYSE מתוך TESTDISK על הכונן, אלה ההודעות שאני מקבל -=עריכה 2=- אוי לא, ראיתי באחד הפורומים את…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד הבעייה: 1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה 2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו) 3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור. השאלה: מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי) איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבלוג של דניאל כץ מתוארת בעייה מסויימת בשימוש בכונני SSD, והוא מציע פיתרון מקורי לבעייה: http://www.danielkatz.net/post/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%91Windows-7.aspx אחר שתקראו את המאמר... (חובה לקרוא בכדי להבין) האם הפיתרון ההוא שהוא מציע בבלוג שלו ישים גם כן בכונן ה-HDD עצמו? כלומר: נחלק את כונן ה-HDD ל-2 מחיצות, ונחיל את כל הפרוצדורה שהוא מסביר שם על מחיצות C ו-D, כך שמערכת ההפעלה תהיה ב-C וכל הקבצים האישיים יהיו ב-D. לכאורה, יש פה פיתרון אולטמטיבי לכל הקשור לתחזוקה וביצועים. האמנם? האם הפיתרון הזה נכון וכדאי? האם זה תורם/פוגע בביצועים? יתרונות/ח…
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=DVD±RW GSA-H55NB x20 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אחרי שהמחירים יירדו באופן סופי עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש למה לחכות? זאת אומרת צפוי לצאת בזמן הקרוב צורב שהוא מיוחד ומחדש משהו? אם לא, רציתי לדעת מה הצורב הכי מומלץ לרכוש מחנויות של KSP צפויה להיות לי בעיה אם יש לי זיכרון של 512MB על המחשב? אני משתמש בXP והזיכרון ממש מספק אותי ואין לי סיבה להגדיל בזמן הצריבה, נוצר קובץ אימג' בגודל הצריבה על הדיסק קשיח? כי אני לא בטוח שיהיה לי מספיק מקום בשביל זה ובלי קשר, יש לי צורב yamaha שקניתי לפני המון שנים אבל סך הכל הוא עבד מעולה עד לפני שנתיים שאני ניסיתי לעשות לו עידכון קושחה ובעצם לא מצאתי את הדגם המדוייק שלו באתר היצרן אלא דגם דומה ועידכנתי ויכולת הצריבה שלו נהרסה, כיום הוא נמצא במחשב אך הוא לא מחובר אב…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו שמבין בכוננים יוכל לסייע בהמלצה על דגמים מועדפים ומומלצים עדיפות לכאלו עם סנסור להגנה למרות שלא הופך את זה לתנאי בל יעבור בתודה מראש על מנת להבהיר הכוונה לכונן 2.5 אינץ שאמור לשמש ככונן פנימי או משני במארז למגירת ה- cd במחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אני עכשיו רוצה לבנות לעצמי NAS מחלקים ישנים שיש לי אז אשמח להצעות טיפים איזה מערכות הפעלה מומלצות אני אישית מכיר רק את FREENAS אם יש יותר מומלצות ממנה... זה נועד לכל מי שרוצה לבנות NAS ואין לו מושג איך להתחיל . אז כל בוני הNAS שכבר יצא להם לבנות כמה וכמה NAS ביתיים אני אשמח לטיפים. אשמח אם כל מי שמגיב ייתן פירוט על החומרה שאיתה הוא בנה את הNAS שלו ואיזה שימושיים הוא עושה בו.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה.... תקציב-עד 500 שקל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פחות או יותר את ווח המחירים, כמה שחזרתם, באיזה נפח וכמה שילמתם על זה. שיהיה לי פרופורציות שמתי לב שתמיד חברות שחזור המידע - נותנות בהתחלה מחיר מוגזם (36,000 ש"ח), ואחרי ששואלים אותם אם הם רציניים הם משחקים אותה כאילו התבלבלו ואיכשהו המחיר ירד ל2500... זה ניסיון מהעבר. עוד הארד דיסק מכני שבק חיים ואני רוצה פרופורציות של חירים כדי שאדע איך לגשת אליהם, שלא כמו הניסיון שהיה לי איתם לפני 7 שנים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן האחרון חלק לא קטן מהדיסקים שלי התחיל להחליף צבע.. המראה לא נעים כל כך אבל מה שעוד יותר לא נעים הוא שחלק מאותם מדיות שהחליפו צבע לא עובדים יותר. אני מחזיק אותם במקום מוצל וקריר, לא כותב עליהם כלום וגם לא משתמש בהם יותר מידי.. פעם בשבוע שבועיים לעיטים אף יותר.. רציתי ליקנות חבילה גדולה של 50 מדיות לפחות לצורכי גיבוי וגם לצורכי צריבה בטוחה (שהדיסקים לא יחליטו איזה צבע מתאים להם יותר..) לכן אני פונה אליכם: על איזה חברה של מדיות לצריבה איכותית ואמינה אתם ממליצים? (רצוי שגם המחיר יהיה סביר) אני מודע לכך שTDK הם בין הטובים אם לא הכי טובים (?) אבל הם גם די יקרים.. מה עם Silver Line וכל השאר? אשמח לישמוע את תגובותיכם בנושא. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, ראיתי השבוע ב-Idigital את הכונן החיצוני בנדון והתלהבתי ממש מהניידות שלו (קטן ודק). האם הנייד הזה נחשב מומלץ או שיש ניידים נוספים בגודל שלו מומלצים? האם גם המכשיר הזה מצפין את המידע ברמת החומרה כך שיש בעיה לשחזר מידע? תודה חג שמח ושנה טובה
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
קיבלתי עם ממיר magic hd שלהם דיסק קשיח hitachi 500gb sata3 וקניתי לו חיבור sata to usb עם ספק כוח הדיסק נכנס לפעולה אבל windows xp מחשב שולחני לא מזהה אותו (פעם ראשונה זיהה לשנייה אחת חומרה חדשה ומאז שום דבר) דיסק קשיח IDE כן זוהה ונקרא עם אותו מתאם וספק כוח בלי בעיה. המחשב עובד על IDE עם חיבור משני של להארד דיסק אחר שפועל על SATA אם זה משנה. אני לא מנסה לקרוא את הקבצים שהוקלטו כי מין הסתם הם מקודדים ואין לי עניין בהם, אני רוצה להשתמש בדיסק ככונן חיצוני למחשב. יכול להיות שיש הגנה על הדיסק? תודה מראש ****עליתי על הבעיה המתאם קורא עד SATA2 ולא תומך בSATA3
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים, השתמשתי בחיפוש וכמעט לא ומצאתי תשובות. אני מחפש תוכנה להצפנת כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי My Book Home Edition 1TB) שתהיה סופר אמינה ואפשרות גישה לכונן מכל מחשב. אין צורך בתוכנה חינמית/קוד חופשי, אני מוכן לשלם על זה בשביל פשטות/ממשק. העיקר שיהיה אמין כי הנתונים חשובים. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
דור חדש של דגמי 2.5 אינץ' וזוג דגמי NVMe לפלחים שונים של השוק: זה מה שמצפה לנו בתחילת השנה הבאה מהיצרנית הגדולה ביותר בשוק האחסון המהיר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
סדרת ה-BX300 של החברה האמריקאית נחשפת ומושקת בו-זמנית, עם ביקורות שמצביעות עליה בתור יורשת ראויה ל-BX100 האהודה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-