אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ומה התועלת חוץ מזה שראיתי מבחני ביצועים של כתיבה וקריאה של RAID שפשוט משאירים את הביצועים של HD בודד הרחק מאחור. האם יש תועלת אמיתית? בהעתקה של קבצים או במשחקים או שבמערכת (ישנה) כמו שלי, זה לא יעזור לי???
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, לפני שבוע,קניתי כונן SSD חדש לחלוטין,מדגם:INTEL SSD 520 SERIES SSDSC2CW180A310 180GB.כפי,שבוודאי הבנתם,אני חדש בנושא זה.לפעמים הכונן משמיע קולות של סירקולציה - 1.האם זה תקין ונורמאלי לחלוטין+2.האם הSSD לא אמור להיות שקט לחלוטין כל הזמן?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? ה3520 יותר טוב ? כי בזיגזג הוא עולה איזה 30 שקל יותר... למה זה ?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.crucial.com/usa/en/support-storage-executive
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצה וקישור לקנייה לMICRO SD לקנייה נפח 32GB מצאתי CLASS 4 ב70 שקל גם בחול וגם בארץ בטוח שיש יותר טוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש צורב DVD ומעוניין לדעת מה הם ההבדלים בין הצורבים הנ"ל והאם שווה להוסיף 45 שקלים בשביל ה-3520A ? (שעולה 427 ש"ח לעומת 382 ש"ח שעולה ה-3500A) תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי עם ממיר magic hd שלהם דיסק קשיח hitachi 500gb sata3 וקניתי לו חיבור sata to usb עם ספק כוח הדיסק נכנס לפעולה אבל windows xp מחשב שולחני לא מזהה אותו (פעם ראשונה זיהה לשנייה אחת חומרה חדשה ומאז שום דבר) דיסק קשיח IDE כן זוהה ונקרא עם אותו מתאם וספק כוח בלי בעיה. המחשב עובד על IDE עם חיבור משני של להארד דיסק אחר שפועל על SATA אם זה משנה. אני לא מנסה לקרוא את הקבצים שהוקלטו כי מין הסתם הם מקודדים ואין לי עניין בהם, אני רוצה להשתמש בדיסק ככונן חיצוני למחשב. יכול להיות שיש הגנה על הדיסק? תודה מראש ****עליתי על הבעיה המתאם קורא עד SATA2 ולא תומך בSATA3
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי! שאלה : יש לי הרד דיסק 120GB של WD (דגם:W1200JD) שהתחיל פתאום היום לצרצר - האם סופו קרב? יש רגעים שהצירצור שלו סולידי ויש רגעים שבלתי נסבל... יש משהו שניתן לעשות להציל אותו?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי לפני כמה ימים במחשב נייד חדש עם SSD. עקבתי אחר המדריך בבאתר לגבי ההגדרות של מערכת ההפעלה וביטלתי את מצב השניה.. גיליתי שלא ממש נח לי עם זה כי אני רוצה להשאיר את המחשב במצב שעזבתי אותו ולא לכבות את כל התוכנות כל פעם. אם אני משאיר אותו דולק ורק המסך כבוי, הוא לאט לאט מבזבז את הסוללה, ושלא נדבר שהוא עדיין חם ואם הוא נמצא בתיק אז.. בכלל זה לא בריא למחשב. יש אפשרות לעשות גם שנת חורף. יש הבדל? כי שנת חורף נכתב לזכרון (לפי מה שאני יודע) אבל כשהוא יחזור מהשינה אז הכל יכתב בחזרה לדיסק קשיח? אז אולי לא עשיתי פה כלום? ומה ההשפעה לטווח הארוך בהנחה שלפחות כמה פעמים ביום המחשב יכנס למצב שינה/שנת חורף? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני זקוק לעוד נפח לאיחסון במחשב ולשם כך אני נזקק להארד דיסק חדש(פנימי). התקציב שלי הוא 320 ש"ח גג,אבל הייתי מעדיף למצוא הארד דיסק בכ250 ש"ח (גם על חשבון נפח). הסתכלתי קצת על המחירים,ותקנו אותי אם אני טועה אבל הארד דיסק של 500 ג'יגה נראה כאופצייה הטובה ביותר מבחינת תקציב (משום שהמחירים של 200-300 ג'יגה ל-500 הם כמעט זהים,אם כי לא הבנתי איך זה יכול להיות...). הסתכלתי באשכול הנעוץ וראיתי את שני הדגמים ב-ZAP. שמתי לב לכך שה410AS הוא מסוג SATA 1 והוא יקר יותר מה418AS שהוא מסוג SATA 2 כך שלא הבנתי אם יש בכלל איזשהו יתרון ל410AS - ממה שאני רואה הוא גם יותר יקר וגם בעל ממשק ישן... קישור לזאפ לכונני 500GB : http://www2.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-