עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by xtract1,

נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by hmickey,

נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jackhammer,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by שםטוב,

שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by ronitav,

יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  6. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. מה קורה חבר'ה? הייתם רוצים שאנסה לארגן קנייה קבוצתית לDOKים מהירים? אם כן, איזה DOK הייתם רוצים? עדכון למי שלא הבין מדובר על DOKים מהירים, גם אם יהיה מחיר טוב, הם יהיו יותר יקרים מהDOKים הפשוטים... יאללה חבר'ה להתעורר אני רוצה לדעת אם יש טעם לנסות לארגן משהו. או אם יש דגמים נוספים תאמרו. עדכון נוסף יאללה חבר'ה העדכונים שרצינו Sandisk Cruzer Titanium 8GB ב118 במקום ב125. Sandisk 8GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב119 במקום 142 בפנדה ובמקום 125 במבצע של אופיס דיפו. Sandisk 16GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive ב235 במקום 274. Sandisk Cruzer Titanium 16GB U3 USB 2.0 Flash ב199 במקום 249 וSandisk 32GB Cruzer Contour U3 USB Flash Drive 465 במקום 515 …

• 157 תגובות
    • 20.8k צפיות
  8. Started by eliil1,

יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by tk4,

יש את WD6400AAKS של Western Digital‎ ויש את HD642JJ של Samsung‎... איזה מהם יהיה יותר טוב? הסמסונג עולה 60 שקל פחות...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by porcupine_tree_26,

היי אנשים , קניתי אתמול 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG 500GB כל אחד. הסדרה נקראת HD502IJ. רכשתי אותם בידיעה והמלצה שהסדרה SPINPOINT F1 היא מהטובות היום בשוק. אבל כאשר אני מנסה לראות מאיזו סדרה הדיסקים האלה אני לא מוצא את הדגם הזה בכלל באתר הרשמי של סמסונג. כאשר אני מחפש דרך גוגל התשובות חלוקות. חלק מציינים שזה באמת F1 וחלק מהסדרה הקודמת T166 . ב EVEREST למשל מצוין שהסדרה היא SPINPOINT F1 כמו שרואים פה - מישהו באמת יודע איזה דיסק זה ?? ולמה הוא לא מופיע באתר של SAMSUNG ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואולי יודע איך לפתור אותה תוכנתית, או שזאת בעיית חומרה של הקשיח וצריך להחליפו..? רכשתי 2 קשיחים לאחרונה, WD 320GB AAKS זהים לחלוטין, מלבד הסריאלי שלהם. בזמן שהרצתי בדיקות עם HD TUNE שמתי לב שלאחד מהם יש רק 8MB באפר ואילו לשני יש 16MB, כפי שצריך להיות וכפי שרשום על הקשיח.. גם EVEREST מציגה את אותם הנתונים יש צורך לדאוג? אחרי הכל, הם הולכים לעבוד כרייד 0..

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. מדריך ליצירת (Bootable USB Flash Drive (DOK לפני שמתחילים, יש לוודא שה- Bios של הלוח אם תומך ב- Boot from a USB Flash Drive בד"כ אפשר למצוא את האופציה תחת "Boot Device". יש לשים לב כי הפעולה תפרמט את ה- DOK וכל המידע עליו ימחק. 1. יש להוריד את התוכנה הכלים הנחוצים - מהקישור הזה קובץ ה- RAR כולל את התוכנה ליצירת ה- Bootable DOK וקבצי DOS שנזדקק להם. 2. נחלץ את הקבצים ונתקין את התוכנה - HP USB Disk Storage Format Tool 3. נכניס את ה- DOK ל- USB ונוודא שהוא לא נעול לכתיבה (אם יש לו אופציה כזו). 4. נפתח את התוכנה עם הרשאות מנהל (Vista) ונראה את החלון שבו נבחר בתיבה הראשונה (Device) את ה- DOK שלנו. 5. נבחר בתיבה השניה (File System) ב- FAT32 6. נסמן למטה את האופצ…

• 2 תגובות
    • 21.4k צפיות
  14. Started by amir_dj,

אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by zilbermm,

היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ‎ST305004FDA1E1-RK‎ אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ‎ST305004FDA2E1-RK‎ עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. אם מישהו יודע יכול להסביר איך?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. איך זה?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574283 התקציב כ240 ש"ח

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה. יש לי דיסק און קי, ובתוכו יש קבצים חשובים. אתמול חיברתי אותו למחשב והכל היה בסדר. היום כשחיברתי אותו וניסיתי לפתוח אותו ולראות את הקבצים - קיבלתי הודעה - שהכונן לא תקין והוא רוצה לאתחל אותו. אם אני אאתחל אותו אז ילכו הקבצים. האם יש דרך שאני אוכל לשמור על הקבצים??? חשבתי אולי להוריד תוכנה שיודעת לשחזר קבצים שנמחקו ואז לאתחל את הדיסק און קי - ויהיה אפשר לפתוח אותו ובסוף לשחזר את הקבצים שנמחקו באתחול זה אפשרי?? והאם יש דרך יותר טובה?? תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  19. כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Kiril,

היי קניתי היום קשיח חדש והוא דגם ה 1TB של סמסונג קצת מידע על המערכת : P35 DS3L WD 2500AAKS חיברתי אותו ובווינדוס נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד : http://i39.tinypic.com/31788ee.jpg למישהו יש מושג מה אני עושה עם המצב הזה ? מחובר כרגיל עם חיבור Sata 3G.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הכרטיס הוא בגודל 8GB. האם פירמוט שלו ( לא דרך האופציה במצלמה, אלא במחשב דרך קורא כרטיסים ) ושינוי הפרמט ל NTFS יפגע בו, או לחלופין לא יאפשר לי להשתמש בכרטיס כאמצעי איחסון של המצלמה ( המצלמה היא של קנון )?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by infrequent,

שלום יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני רוצה לעדכן את הFirmware שלו מגרסה 1.00 שיש לי עכשיו ל1.20 איך עושים את זה ? אגב אחרי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/news/1232559074/3408/ איך אני מעדכן את הfirmware של הדיסק קשיח ? אלו הכוננים שיש לי במחשב http://img131.imageshack.us/my.php?image=hddsbf1.jpg תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jondoo77,

ST31000523AS אני מעוניין בדיסק הזה 1000 GB למרות שמוצג שנמכר כבר בעולם לא מוצא אותו , למה ? מתי יצא בפועל ? הדיסק 2 GB של WD מתי יצא לעולם ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. אני כעת מנסה לעשות שיכפול בעזרת GHOST בין שני דיסקים המקור WD500gb כבן שנה היעד WD640 חדש שניהם מחוברים ב SATA 2 בלוח 975X של MSI כמות החומר המועבר היא כ 480 גיג קצב העברה לפי תוכנת GHOST 11.5 הוא כ 1230MB/Sec שהם כ 20מג לשנייה ולפי חישוב זה התוכנה אומרת שיקח כ 5 וחצי שעות השאלה שלי האם הקצב תקין? לי הוא ניראה איטי מידי ניסיתי במקום GHOST 11.5 את ACRONIS (שניהם מגיעות עם HIREN BOOTCD 9.7) ואותו קצב התקבל אשמח לשמוע חוות דעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים