אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף את ה HD של ה PS3 שלי ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים מה מומלץ לפי ניסיונכם http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=142320&DB142297=142298&DB141811=165914&DB141818=142295
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ובתוכו הארד דיסק 500 GB. בתהלית התקנת החלונות נשאלתי אם אני רוצה ליצור מחיצה חדשה וחילקתי את הכונן לשניים. משום מה מופיע לי רק כונן אחד © בנפח 200 GB וה-300 הנותרים לא מופיעים. מה ניתן לעשות על מנת שיהיו לי שני כוננים C+D ושיופיעו במחשב ? תודה, ניצן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום (בחיבור IDE). 1. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? 2. האם יש עוד מגבלה למעט מספר חיבורי הSATA בלוח (4) למספר הכוננים שניתן לחבר? 3. חשבתי על ה WD10EACS, יש משהו רע לאמר עליו? המחשב הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה לעשות אימג' מדיסק קטן לדיסק גדול. הדיסק הקטן הוא של מחשב נייד IBM, יש בו מחיצה נסתרת (לא רואים אותה ב XP) והיא מכילה את האימג' של מערכת ההפעלה שבאה עם המחשב (למטרת restore). כמובן קיימת גם המחיצה הראשית ©. אני רוצה לעשות העתק מדוייק של הדיסק הזה כדי לשדרג לדיסק של 160 ג"ב. איך אני עושה את זה? אם אפשר, נא לפרט את הצעדים שיש לבצע. אם יש מדריך, עוד יותר טוב. עוד שאלה שצצה לי, אם מבצעים אימג', איך אני קובע את גודל המחיצה הראשית ל 160 ולא 60 כמו בדיסק המקורי, שממנו עשיתי את האימג'? תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי מחשב שאני יתקן לו, הלוח שלו שהיה כולל חיבורי סאטה נשרף, נתתי לו לוח אחר שלא כולל חיבורי סאטה, אני צריך בקר IDE TO SATA לא יקר והכי חשוב שיכלול בוט... ראיתי כמה אבל לא כתוב אם הם כוללים בוט או לא... אשמח ללינק לכרטיס כזה מחנות רשת, ( KSP,IVORY וכו" ) תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי קניתי היום בבוקר את המוצר הנ"ל והייתי בטוח שכל מה שאני צריך זה לחבר אותו למחשב והכל יעבוד, משום מה אני לא רואה את הכונן, מישהו שהתנסה עם זה יכול לעזור לי, אני אשמח מאד. ועוד דבר, הכונן נתמך ESATA אבל מגיע בלי כבל תואם בערכה, אכזבה. בכל אופן תודה רבה ויום טוב .
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם מדובר על 60 מגה בייט לשניה, למה אנחנו מקבלים קצב העברה של 10 מגה לשניה בלבד?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בדילמה קלה, לפני זמן קצר כתבתי פה על הרצון שלי בכונן חיצוני. לאחר לבטים נוספים, חשבתי שארשום פה את המצב, ואבקש את עצתכם.. אז ככה, כיום יש לי שני כוננים במחשב, אחד של 160 ג'יגה ואחד של 320 ג'יגה. ה 320 הוא בן שנתיים, וה 160 בן יותר (אני מניח שבאיזור ה 4 שנים) ה 160 הינו במחיצה אחת, והיא אינה מחיצה של מערכת ההפעלה. ה 320 מחולק ל 3, מחיצה אחת VISTA, מחיצה אחרת WIN7BETA ומחיצה שלישית של 160 ג'יגה לאחסון. נגמר המקום. בממוצע, בכל מחיצה (מתוך ה 4) יש כ 6 ג'יגה של מקום פנוי - וזה גם לאחר שהתחלתי למחוק דברים. עכשיו אני מנסה לחשוב על העתיד, כיום כשאני רוצה לצפות בסרטים בטלויזיה, אני מחבר DOK לDVD של פיוניר שלי. אבל יום אחד אני ארצה להעביר גם HD, ואני לא בטוח ש DOK ישרת אות…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביצועים של הדבר הזה פשוט מטורפים עריכה - כן, אני מודע לזה שזה פרסומת ויראלית מטעם סמסונג, אבל זה עדיין מדהים.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מאבא שלי Disk On Key של חברה מסויימת, כשמכניסים אותו ה-Windows מזהה כונן נשלף וכונן תקליטורים ובכונן תקליטורים יש Autorun של החברה שסיפקה את הDisk On Key שבו קיימת פרסומת. האם יש אפשרות איכשהו להסיר את ה"כונן תקליטורים" שנוצר ככה שלכול מחשב שאני יכניס את הDisk On Key הכונן הזה לא יופיע? או שזה מובנה בDisk On Key ואין לי שום אפשרות להסיר את זה? אין לי אפשרות להסיר את מה שיש ב"כונן תקליטורים" שנוצר לי לצערי. אשמח לתגובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-