עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yuvalaba,

מהי הטמפרטורה מומלצת לכונן קשיח?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב חדש שעליו התקנתי ויסטה 32 ביט,וכשחיברתי אליו את ההארדיסק 1 טרה של seagate בחיבור usb אז בהתחלה המערכת הגיבה וזיהתה שמששו חובר ,ומיד אחרי זה נפתח חלון שאומר שהמערכת לא מזהה את המכשיר. קראתי בפורום איך לטפל בבעייה הזאת, אבל הבעייה היא שההארדיסק החיצוני לא מופיע בכלל ,כאילו שהוא לא קיים אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאד, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by sahargt,

אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. חבר שלי, בעל כונן קשיח IDE פנימי מעוניין לחבר אותו חיצונית בעזרת המתאם הבא: http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=336 השאלה, האם הוא יהיה זקוק לחיבור עצמאי של חשמל (יש ערכות יקרות יותר שכוללות את זה)? נשמע טיפשי, אבל אחרת למה מוכרים גם את המתאם בלבד?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אתמול נדפק לי ההרדיסק של SEAGATE 1TB . עושה קלאקים ולא נדלק . הכונן במסגרת אחריות, אבל מה שמתריד אותי זה המידע .... האם ניתן לשחזר מידע מההרדיסק השני במערך ? או שאין מה לעשות... [offtopic] שונא את SEAGATE !!!!! כבר כונן שני שהולך לי ב 3 חודשים לא יאמן .[\offtopic] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. ראיתי את כל הדיבורים על הSSD וחשבתי שאני רוצה אחד כזה. עד שיצא לי לראות ביקורת כללית על הSSD ושאמרו שתוך זמן מה הביצועים שלו יורדים משמעותית. אז ירדתי מזה. לגבי הVelociRaptor גם את זה רציתי אך כשראיתי שאני יכול לעשות RAID עם 3 סמסונגים הבנתי שאני יקבל תוצאות הרבה יותר טובות וגם קצת יותר נפח ההבדל בינהם הוא בSEEK TIME ואני לא יודע עד כמה זה חשוב, אך אני גם זקוק למקום. מישהו מוכן להסביר עד כמה זה חשוב? ועד כמה יהיה הבדל בין 3 HD? בRAID 0? אגב שאני אומר 3 זה בגלל שראיתי ש3 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים משל 2. ברשותי 2 כוננים (תמונות למטה) ואני דיי זקוק בעוד מקום, וגם המהירות מאוד חשובה לי. (רעש לא מזיז לי) האם ישנם HD של 640GB-1000GB שאתם ממליצים חוץ מהF1? המחיר שאני …

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by doker,

ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. כמו כן, אשמח להמלצות לכונן בגודל הנ"ל.

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by dalitraz,

יש לי הרד דיסק נייד עם יציאת USB האם ניתן לחברו לטלויזיה/dvd כדי לצפות בסרטים? אם כן כיצד? תודה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by בזיק,

אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by GeForce,

עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Tal-T,

ראיתי בינתיים שניים http://skypc.co.il/pl_product~SDCZ6-8192-E11~25~0.htm זה הראשון ולעומת זאת, יש ב-8 ש"ח פחות DOK של סמסונג שהזמן קריאה כתיבה שלו טובים בהרבה, ויש לו אחריות 5 שנים לעומת הסנדיסק: http://skypc.co.il/pl_product~MEMKEY8R~25~0.htm מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. ??? גם בלוח אם של אביט ושל גיגה בייט?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by amir85,

אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Nahum2,

אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  20. השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Ramboli,

הדיסק קשיח שלי התחיל להשמיע רעשים. אולי הוא בשבלי קריסה, ואני לא רוצה לקחת סיכון. השאלה שלי, אם אני אנתק אותו ואשים אותו בצד למשך זמן מה עד שאקבל את הדיסק הקשיח החדש, יש סיכוי שהוא יושבת? ובניסוח שונה, האם תקלה יכולה להחמיר גם כשהדיסק מנותק ולא פועל?

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  22. מחפש כונן 500-600 גיגה הכי מהיר שאפשר במסגרת 500 שקלים ואלו 2 הכוננים שחשבתי עליהם האם הWD6401AALS מגרד מבחינת מהירות את הWD5002ABYS שמוגדר כRE3? למרות שהוא מהסדרה השחורה של westerndigital השימושים הם פוטושופ CS4, תוכנת 3D MAX, גם פתיחת קבצי RAR ענקיים של כמה גיבייטים טובים, וזמני טעינה במשחקים. השקט של הכונן פחות חשוב. אם יש לכם הצעות של חברות אחריות בבקשה תצרפו השוואה/ביקורת בשביל להדגיש את ההבדלים תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by simla101,

אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Gliding,

ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אשמח אם מישהו שמבין בכוננים יוכל לסייע בהמלצה על דגמים מועדפים ומומלצים עדיפות לכאלו עם סנסור להגנה למרות שלא הופך את זה לתנאי בל יעבור בתודה מראש על מנת להבהיר הכוונה לכונן 2.5 אינץ שאמור לשמש ככונן פנימי או משני במארז למגירת ה- cd במחשב נייד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים