אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין בדבר הזה Samsung 960 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6P512BW השאלה אם זה קיים אותו דגם גם ב 256?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של סיגייט - אין לי מושג מה הדגם המדויק אבל 500GB 32MB Cache .. ויש בכמה נושאים פה בפורום דיונים על בעיות בהארד דיסקים הללו .. זה נכון ? אז רציתי לדעת אם זה תקין להארד דיסק שלי .. http://i38.tinypic.com/5klgzq.jpg http://i37.tinypic.com/10ng8lu.jpg http://i35.tinypic.com/10xvll3.jpg תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש משהו פשוט. בנפח של לפחות 16 GB. בתקציב של 150-180 ש"ח. וכמובן אמין (אחריות חשוב). יש לי את ה KINGSTON Data Traveler 16gb ובעיקרון אני מרוצה ממנו (הבאסה היחידה בו שהוא לא מקבל מספיק חשמל מהמפצל USB במחשב שלי). יש דגם אחר שכדאי לי לנסות (אולי משהו שפותר את הבעיה שציינתי למעלה)? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB. זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120. ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה. מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..? האם זה נתון אופטימלי שעלי לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה דיסק קשיח למחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים ויש לי שאלה בעניין. חשבתי לקנות את ה Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB. מה ההבדל בין ב16MB לבין ה32MB? מה זה בכלל, והאם יש הבדל משמעותי? האם שווה לי לקנות את הWestern Digital 500GB 7200RPM, 32MB ולהשקיע עוד 90 שקל? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דיווח עדכני ברשת מצהיר כי זכרונות בטכנולוגיה שאמורה לגשר בין הנדיף לבלתי נדיף יגיעו רק לקראת שנת 2019, בניגוד להצהרות הקודמות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בנתיים הרצתי את ה Quick Test והכל בסדר, חייבים לגבות לפני ה Extended זה יכול למחוק את המידע ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1)האם חובה למשחקים כונן במהירות 7200RPMאו שאין הבדל גדול להתקין משחק כבד על HDD 5400RPM? 2)והאם יש יהייה הבדל גדול אם מערכת ההפעלה(ווינדוס)מותקן על SSD או HHD 7200RPM או HHD 5400RPPM להרצת משחק או תוכנה שמותקנים על הארדיסק רגיל(5400\72000 )? תודה מראש למגיבים.
-
- 58 תגובות
- 9.3k צפיות
- 3 followers
-
-
התקנתי לאחרונה כונן ssd סמסנג פרו , עליו מע' ההפעלה ושאר התוכנות. מהירות הקריאה והכתיבה המרבית של הכונן מהדגם הזה מוצהרת מעל ל 500. בבדיקה עם התוכנה של סמסונג אני מקבל קריאה 284 וכתיבה 273. אמנם הלוח שלי תומך רק בסאטה 2 והכנתי את עצמי שלא אקבל את מקסימום הביצועים, אבל האם זה צריך לרדת מתחת למחצית המהירות הפוטנציאלית ? הכונן מחובר על הלוח בכניסה 0 . כמובן שכל התגובות מהירות יותר מהמצב הקודם עם הכונן המכני שיהיה אצלי, אבל אני מנסה למצות את האפשרויות המרביות.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק חיצוני בעלי חיבור FireWire יקרים יותר האם כדאי בכל זאת להשקיע ב FireWire יש לי חיבור USB2 , האם ההבדל במהירות גדול?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מעבד RYZEN 5 3600 לוח אם Asus PRIME B550M-A WIFI אלו הנתונים לגבי האחסון אני רוצה לקנות SSD ורוצה לדעת: 1. כמו שאפשר לראות יש לי שני חיבורים - אחד במעבד והשני בצ'יפסט: לאיזה מהם עדיף לחבר? 2. האם חיבור למעבד יוריד את הכרטיס מסך לX8? בנוסף האם אפשר לעבוד גם עם שני SSD מחוברים לM2 בלי שיפגע בכרטיס? (הכרטיס שלי די ישן הוא PCIE2 אם זה משנה) 3. אני לא צריך משהו מטורף אני מחפש משהו במחיר סביר, ראיתי שיש WD BLUE PCIE NVME ויש BLACK. בנפח של 500 גיגה ההבדל באמזון הוא 10$, זה לא הרבה אבל ראיתי שאין ממש הבדל. בנוסף ראיתי שיש SABRENT 1TB ב100 דולר. איך הוא בהשוואה לכוננים האלו ב1TB? 4. המיקום של הM2 הוא ממש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול האם חיבור SSD על הלוח אם שלי יכול לגרום לירידה בביצועי הכרטיס/י מסך + ביצועי ה - SSD עצמו. קראתי שיכול להיות מצב בו אם אני מחבר את ה - SSD ל SATA 3, של marvel, החריץ הראשי X16, ירד ל - X8. האם זה הגיוני/יתכן/ברור שיקרה? הלוח אם הוא p55A UD4. תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כונן SATA2 וחשבתי להוסיף כונן שברשותי מסוג IDE האם זה יאיט את פעולת המחשב? 2)ומה באשר לחיבור כונן אופטי נוסף האם הוא יאיט? תודה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שנתיים שנתיים וחצי דיסק קשיח של WD... ומאז הוא נהרס שלוש פעמים... כל פעם הייתי צריך להביא לחנות את המחשב עם הדיסק הקשיח לאיזה שבועיים בלי מחשב... עכשיו קראתי מדריך באינטרנט איך להרכיב מחשב (היה לי משעמם... אני לא ירכיב מחשב...) אז היה שם קטע על הדיסקים קשיחים על איך לעשות שהוא יהיה master... אז לקחתי את הדיסק קשיח שיושב כבר חודשיים ליד המחשב ומשמש למשקולת נייר והסתכלתי עליו... מה אני רואה? במקום שזה יהיה על master או השני זה חצי על זה וחצי על זה... זאת אומרת צד אחד של החיבור הזה שצריך לחבר שם לדיסק או על הmaster והצד השני הוא על הלא master... יכול להיות שזה מה שהרס לי את הדיסק כל פעם מחדש? נ.ב. אם כבר אנחנו כאן... יש משהו שאני יכול לעשות עם הארד דיסק ה…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש, האם אני חייב כונן דיסקטים (קראתי באיזה פורום שחייבים כדי להתקין מערכת הפעלה??)? או שאני יכול לוותר לקנות מחשב ללא כונן דיסטים. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כאשר מוחקים מידע מכונן SSD בוינדוס 10, מערכת ההפעלה מבצעת טרים וממלאת באפסים את הסקטורים שבו הוא היה מאוחסן, ככה לפי מה שידוע לי. האם זה אומר שהמחיקה היא סופית ומוחלטת ולא ניתנת לשחזור? השאלה שלי היא תיאורטית, משום שלפעמים כשמחליפים מחשב רוצים למחוק את כל נתוני הכונן לצמיתות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של היטאצ'י חדש האם זה טבעי שהוא מרעיש יותר מהרגיל? לפניו היה לי אחד של WD והוא לא היה מרעיש ככה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-