עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by zebra,

כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עפ"י מה הוא נותן את הציון לכונן הקשיח? (רק transfer rate או שאולי כמות המקום , יש לי 500 ג'יגה) איזה כונן קשיח יביא ציון של 7+ למשל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. התחדשתי בדיסק נוסף של 500 GB חיבור SATA ..... אחרי ההתקנה נרשמה לי שגיאה בזמן העלאת הווינדוס כדלקמן: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key"לא כל כך הבנתי מה לעשות, חזרתי לווינדוס (אחרי לחיצה על F8 ובחירת ההארד דיסק הקודם,כמו פירמוט) ובמחשב שלי->ניהול, לחצתי מקש ימני על ההארד דיסק החדש והפכתי אותו כביכול לפעיל, או שככה חשבתי, ניסיתי שוב להפעיל את המחשב מחדש והופיע לי הודעה חדשה שבה כבר באמת שאין לי מושג מה לעשות :-\ : "Boot GTMR is missing press ctrl+alt+del" חשוב לציין שכשאני בווינדוס הכל בסדר,כל המחיצות תקינות! בקיצר אני מצליח להכינס לווינדוס רק ע"י F8 אם אין מנוס מפירמוט אז אין, אבל אני מעדיף למצוא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by BlackBird71,

שלום לכולם אני כבר הזמנתי מחשב ואני רק רוצה לשנות את הכונן לSATA3 ולא 2 מעפן הכונן אני רוצה שיהיה רק של WD אני כבר לא ממש מבין בקטע של הצבעים בדגמים אז אם תוכלו לעזור לי ומה שאני מחפש זה כונן אחד של 250G ועוד אחד של 500G או שתיים של 500G אבל רק ורק SATA3 התקציב לא לעבור את ה1000

• 39 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  11. שלום , אני מחפש כונן 2.5" בין 500 ל-1000 G במחיר של כ-500 ש"ח מה דעתכם על הכונן הבא: http://www.skypc.co.il/sg_product~905M3640~141~0.htm אני לא מכיר את החברה אבל זה USB3 , או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEB0DF699&cfm=1575B269 במחיר של 669 ש"ח (צריך להחזיר תשובה עד מחר) אשמח לקבל חוות דעת . תודה מראש לעונים

12. קניתי את ה WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני צריך שהוא יעבוד במקבוק פרו וקודם להעתיק את כל הקבצים שלי מווינדוס אקס פי.. הסתכלתי בהסברים שיש באתר של WD על זה שצריך לפרמט דרך המק ולכוון לפירמוט של DOS...עשיתי מה שכתוב פירמט הכל טוב ויפה..המק מזהה אותו כמו שצריך ואף עשיתי גיבוי במכונת זמן... ואז אני מחבר אותו לווינדוס אקס פי והוא לא מזהה את הכונן.. כשנכנסים לקומפיוטר מנג'מנט, סטורג', הוא מראה את הדיסק...אני אבדוק מחר מה הוא אומר לגבי התצורה של ההרד דיסק.. מישהו נתקל בזה יודע מה הולך?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מחפש לקנות דיסק קשיח לצורך גיבוי נטו (מסמכים,שירים,סרטים) אני מתלבט בין חיצוני לבין רגיל. איזה עדיף? חשבתי יותר לכיוון חיצוני, כי זה דיסק לצורך גיבוי נטו ולא לעבודה שוטפת. אם חיצוני אז איזה? ראיתי את אלו : Seagate Expansion External Drive ST310005EXD101-RK 365 ש"ח בKSP. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK 380 ש"ח בKSP. אם זה פנימי אז איזה? ראיתי את אלו: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 355 ש"ח בKSP ‏Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ 360 ש"ח בKSP

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי יש לי איזה 1 טר שצריך להעביר על הרד דיסק חדש (2 טרה ) ורציתי לדעת אם זה בריא להעביר את הכל במכה אחת או יותר טוב בשלבים שהכונן לא יתחמם או יתאמץ ? ואם בשלבים איך זה ? יעני להעביר 100 ג'יגה ולחכות ולתת לו לנוח איזה 10 דקות וכך הלאה .........? עוד שאלה בכונן הישן (טרה וחצי ) עשיתי לו מחיצות , השאלה איך אני מבטל אותן אחרי שאני מעביר את כל החומר ........?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  16. רכשתי הארדיסק חדש Samsung 502HJ 500GB SATA 2 כרגע יש לי במחשב הארדיסק של WD 120 GB ישן שהוא לא SATA 2 המטרה שלי בסופו של דבר להתקין את הWindows על ה500GB ולהשאיר את ה120 לעוד זכרון. יש לי בעייה עם זיהוי של ההארדיסק במחשב כנראה בגלל שהמחשב שלי ישן ולא תומך בSATA 2 כאשר הביוס עולה הוא לא מזהה את הSamsung ככונן חדש אבל הוא כן מופיע כאשר יש לי את החלון של ה RAID ככה שהוא בעצם חצי מזוהה כאשר אני מנסה לפרמט אותו עם דיסק של ווינדוס נרשם לי שהכונן לא מוזהה והוא מזהה רק את הכונן הישן. לאחר שקראתי קצת בעלון שהביאו לי עם ההארדיסק הבנתי שהוא בעצם עובד על 3GB והלוח אם שלי מזהה רק 1.5GB ושאני צריך לשנות את הארדיסק שיעבוד על 1.5GB אז נכנסתי לאתר של Samsung והורדתי PATCH שאמור לסדר את זה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז רשום הכל בכותרת.. נחמד שיהיה פיירוויאר, אבל נסתדר גם רק עם יו אס בי 2.. לא מחייב שיהיה קטן ונייד, לרוב הוא יהיה שולחני.. הכי חשוב חברה ודגם אמינים. על איזה דגמים להסתכל בכלל ואיזה מ KSP שמשם אני כנראה הולך לקנות.. בקשר ל 320-500 ג'יגה זה באמת תלוי בהבדל המחיר בין שני הדגמים כי בהפרש של כמה עשרות שקלים אני מעדיף 500 ג'יגה.. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aviad91,

נפל לי הארד דיסק.פיזית. עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרמט. מה האפשרויות שלי? אני מנסה כל מיני תוכנות אבל אני מאמין שאני אצטרך לפנות למישהו.. מישהו יכול להמליץ מניסיון על איזה חברה או משהו שמתעסקת בדברים כאלו? תודה

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. שלחת לתיקון הרד דיסק (מ KSP יש אחריות) WD caviar GREEN 1TB 7200 32mb sata 2 WD10EADS ומחליפים לי אותו ל Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ האם זה בסדר או לדרוש הרד דיסק אחר או זהה למה שהיה לי? אם אפשר לענות מהר זה יהיה נהדר תודה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by cavi,

היי חברים, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש ואני שוקל את 2 האופציות סיגייט ווסטרן. הבנתי שלסיגייט היו תקלות בעבר וגם היום יש להם בעיה עם הרדיסקים שמשמיעים קליקים (אין לי מושג איזה קליקים אבל בפורומים בחו"ל כתוב שהם משמעים קליקים ). אני צריך 1 TB 7200rpm. מה אתם אומרים? *האמת היא שאני יותר לכיוון של סיגייט מכיוון שלפי מה שזכור לי מהעבר הם חברה מאוד אמינה וטובה (הבנתי שגם אפל עובדים איתם הרבה) אבל משום מה בהרבה פורומים אנשים יורדים על החברה ועל האמינות שלה, דעתכם?. ועוד דבר נוסף, אשמח לקבל הסבר על ה"קליקים" הללו (אם בכלל ניתן להסביר את זה...) תודה!

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by Posford,

מדובר בקשיח: Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB 16MB. כ- 97-98% ממנו מלא. וגם כשהיה 50-60% פנוי התופעה הייתה קיימת. נניח בכניסה למחשב שלי ומשם כניסה לכונן, לפעמים הוא נכנס תוך שניה ולפעמים לוקח לו 5-10 שניות שהוא טוען עד שהוא נכנס. וגם העבודה בתוך הכונן עצמו, אם קיימת תיקיה שמכילה הרבה חומר\תיקיות, אז הכניסה אליה גם לוקח 5-10 שניות. האם זה תקין? ואם כן, למה זה כל-כך איטי? ומחשב יחסית מהיר 4GB זכרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי, שידרגתי לווינדוס 7 לפני שבוע וכעת צריכה לתת יותר מקום לטובת כונן C. איך אוכל להקצות ל-C יותר מקום על חשבון כונן D בלי להעתיק את כל הקבצים מ-D לכונן חדש ולפרמט הכל? האם ישנה דרך פשוט להזיז הכל ולהגדיר את המחיצה מחדש? תודה, יפעת

• 9 תגובות
    • 14.1k צפיות
  24. מחפש HD חיצוני בנפח 1T לגיבוי סרטים/סדרות שכוללים תרגום. יש לי חיבור USB בDVD והוא עובד עם HD אבל לא עם כולם (הבנתי שצריך לפרמט לFAT32) מצד שני הבנתי שיש HD שכוללים כבר יציאות RCA לטלבזיות וחלקם אפילו HDMI. 1. האם שווה להשקיע בכונן כזה? 2. המצלה לדגם? 3. האם להסתפק ב640GB? (יותר אמינים?)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. wd data lifeguard diagnostic. יש שני אפשרויות לבדיקה quick\extended. עד כמה הבדיקה המהירה איכותית ואמינה? או שעדיף לתת למורחבת לרוץ? והוא מתריע לסגור את כל הישומיים במהלך הבדיקה על מנת למנוע איבוד מידע, איך מריצים על הכונן של מערכת הפעלה? והאם אפשר להריץ את המורחבת כאשר עובדים על קבצים מאותו כונן? לא יגרום לאיבוד מידע? בנוגע לתוצאות הבדיקה. אם מסומן בירוק שהוא עבר (pass), אז הכל תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים