עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, הדיסק הנ"ל מומלץ בכל המפרטים וגם ברשימת המומלצים כאן בפורום. רכשתי אותו יחד עם מערכת חדשה והתקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE. שמתי לב שמדד הביצועים של התוכנה מראה רק 5.9 וכשבדקתי את הפירוט הפרטים מסתבר שה-5.9 נובע מהדיסק הקשיח HD103SJ (כל השאר מעל 7) שלטענת חלונות מהירות ההעברה שלו נמוכה. האם יכול להיות שהדיסק לא תקין? או שזה משהו במדד של חלונות? כל המחיצות מפורמטות NTFS ב-CLUSTER SIZE שונים בהתאם לתוכן. האם יש כלי אחר שאיתו אוכל לוודא שהדיסק אכן עובד כמצופה? תודה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by hz707,

האם יש הבדלים בין הלוחות של גיגה בייט בנושא הרייד ? מתי כדאי להתשמש בבקר ולא ביכולת של לוח האם (האם לשני דיסקים בRADE 0 יש יתרון בבקר חיצוני - ומה היתרון ? ) האם יש המלצה לגבי בקר חיצוני .? מה הם כלי ה "DEFRAG" ל RAID 0 ? איך TRIM מתפקד בסביבה של RAID 0 ? GHOST יודע לעבוד עם IMAGE של RAID-0 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by civic,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 הכונן הזה הוא estata? ואם כן אפשר לחבר אותו גם במחשבים שאין בהם estata דרך הusb לבד?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by flsh2,

אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mandheling,

אני מעוניין להשתמש ב-DOK בגודל הזה (או אפילו 8GB) ככונן SSD עבור HTPC, כדי להריץ ממנו את מערכת ההפעלה (הסרטים נמצאים על דיסק 1.5TB חיצוני). האם מעשי? האם יש DOK ספציפי שמומלץ למטרה הזו ומצטיין במהירות ובאמינות? תודה! עריכה: מה דעתם על הכונן הזה? שווה להוסיף 100 ש"ח בשביל ה-eSATA? פרטים נוספים כאן. נראה מגניב.

• 37 תגובות
    • 8k צפיות
  8. שלום רב אתמול רכשתי דיסק קשיח חדש SATA 3 1 TB הרכבתי אותו במחשב , התקנתי את מערכת ההפעלה חלונות 7 וכו' בסיום ההתקנה כדי להשתמש בכונן E (מחיצה E) הייתי צריך לעשות איתחול לכונן הזה זה לקח שעה וחצי להגיע ל 80 % להשלמת התהליך אבל אז הייתה הפסקת חשמל ובאמצע האתחול המחשב נכבה ואחרי כמה דקות חזר החמשל הדקלתי את המחשב וכו' שאלה חשובה ומסקרנת האם יש מצב שקרא משהו ל דיסק הקשיח החדש ? בגלל ההפסקת החשמל ? כי גם הייתי צריך להתחיל את האיתחול מחדש , ובהרצת המחשב לפני עליית החלונות 7 ראיתי הודעה שהמחשב מסדר כמה ערכי רישום ב REG בחלונות 7 אז מאוד דאגתי והבנתי שקרה משהו או לדיסק הקשיח או למחשב מישהו יכול לעזור לי אני מבקש מישהו שמבין בכל זה תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. יש לי בעיה עם הצורב, הוא עדין באחריות והיום החליפו לי לחדש מהקופסא ועדיין נשארה אותו בעיה הצורב עובד 100% כשאני צורב דיסקים, מוזיקה, קבצי MP3 אבל כשאני צורב סרט או קבצי VOB או סרט DVD כשאני צופה במחשב או בנגן ביתי, הסרט נמרח כאילו לא צרבתי אותו טוב. יש מין פסים והבזקים כאלה ניסיתי כמה סוגים של מדיות, ברגיל אני משתמש ב VERBATIM שזה נחשב להכי טוב וגם ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה ועדיין אותה בעיה אני משתגע כבר, מזה יכול להיות? ה Firmware של הצורב גם כן מעודכן

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. (שואל עבור חבר)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by original,

האם המוצר Samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI מKSP ב550 ש"ח משתלם? זה מוצר טוב כמו סדרת הF3 שכולם ממליצים עליה של סמסונג, או שיש פתרונות טובים יותר לנפח 2T?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. הבעיה היא שאין לי גישה לכל הקבצים שיש לי בכונן (משהו כמו 500GB), ניסיתי בשני מחשבים לבדוק אותו וההודעה שהמחשב רושם לי לאחר דקה: You need to format the disk in drive F: before you can use it. המחשב מזהה את הדיסק קשיח בתור כונן פנימי Desktop usb drive דגם של SAMSUNG HD154UI USB DEVICE...רשום לי The device is working properly רק שאין שום פרטים לגביו מעבר לזה בPROPERTIES. האם יש דרך כלשהי לשחזר את המידע עם תוכנה מסוימת? זה חשוב לי מאוד! אני לא רוצה לשלוח את הכונן לתיקון ושיחזירו לי אותו מפורמט/אחד חדש! כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש, רועי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם! ביומיים אחרונים אני מנסה לפתור את הבעיה שהמחשב נתקע באופן רנדומאלי, אפילו אם הוא סתם דלוק ולא עושים איתו כלום, ולפעמים הוא נתקע בPOST ואז אני עושה RESET ומפעם שניה הוא מצליח לעלות. יכול להיות גם באמצע משחק. התחלתי לחפש את הסיבה, וגיליתי בדרך שS.M.A.R.T מדווח על תקלה RELOCATED SECTOR COUNT בדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה. חוץ מזה ב EVENT VIEWER יש לי את השגיאה הזאת: The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. וזה מופיע 20 פעמים אחד אחרי השני האם זה אומר שהארד דיסק הולך למות בזמן הקרוב? או שאפשר לתקן את זה איכשהו? אני רוצה לציין גם שהחלפתי את הכבלים של SATA וזה לא עזר... המפרט של המחשב מופיע בצד. דיסקים לא מחוברים ב-RAID. תודה לכולם! שבוע טו…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום . אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני אלחוטי .התקציב לא כל כך מוגבל ושיהיה מינימום 1 טרה (אם יש יותר אז עדיף) . השאלה אם יש כזה דבר בארץ . נתקלתי באתר אולי הוא היחידי אפילו שמציע מארז חיצוני אלחוטי לכונן קשיח 2.5 אבל אני לא שמעתי על החברה הזו. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13450#details אני מעדיף אלחוטי מכיוון שאני לא רוצה שכל הזמן אני יצטרך לנתק ולחבר אותו למחשב (ככה נהרס לי הקודם של טושיבה 500 לא מזמן מרוב שחיברתי וניתקתי ) ובמקרה שאני צריך להגיע להעביר מידע ממקום אחר שיהיה אפשרות גם לחבר כUSB . איפה ניתן לרכוש באזור תל אביב? והאם הדבר מומלץ. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 15:24:45 האם ניתן להשתמש במזרים מדיה ככונן חיצוני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by potassium,

שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום. אוקיי, אז עשיתי קצת גוגל, וקצת Youtube, ואני חושב שהבנתי מה קורה כאשר עושים RAID, אבל ממש אין לי מושג מהן הדרישות, ואיך עושים את זה בפועל. אז.... האם אני יכול to RAID את המחשב שלי (או להוסיף לו, או להתקין לו? - יהיה המינוח אשר יהיה)? מה נדרש? רכיבים ספציפיים? [חיפשתי כאן בפורום ב sticky, אבל לא מצאתי]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לקנות Popcorn Hour A200 ראיתי שאפשר לחבר לו דיסק קשיח עד 2TB בתוכו. חיפשתי דיסק מתאים ומצאתי שיש ל-Western Digital כמה סוגים של CAVIAR, Black, Blue, Green ראיתי שה-GREEN הכי זול, אבל לפי הפורום הכי פחות מומלץ, ולעומת זאת ה-BLACK הכי מומלץ. האם מספיק לי ה-GREEN בשביל ה-STREAMER? או אולי BLUE? או שעדיף ה-BLACK גם כאן? אולי בכלל יש למישהו הצעה טובה יותר? (או אולי הצעה לSTREAMER אחר?) (: בקשר למחירים, אז עדיף כמה שיותר זול, אבל שיעבוד לי טוב בלי בעיות! תודה רבה! ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן, מאז ומתמיד הרעש שהכי הפריע לי במחשב הוא הרעש של הכונן הקשיח, אני מחפש דרך להשתיק אותו. הוא לא תקול או משהו כזה, זה פשוט רעש רגיל של כונן קשיח וכנראה שבמארז שלי(CM690) הרעש של הכונן לא מבודד.. אני ממש לא מבין בכל הדברים הפיזיים של ההרכבה של המחשב לכן החלטתי לכתוב פה. יש לכם איזשהו רעיון או מוצר שיעזור לבודד את הרעש של הכונן? תודה מראש. עריכה: הכונן שלי הוא Samsung Spinpoint F3 1GB אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ran B,

היי חבר'ה, אני מחזיק היום במחשב החדש עשרות גיגות של תמונות (בתחביבי העתיק כצלם), מסמכים חשובים, מיילים, תיקיות, סרטים וכו'.. שהייתי מעוניין לגבות מול דיסק קשיח חיצוני. אני מעוניין בכונן שהוא 500GB או 1TB. חשוב לי מהירות העברה והגיבוי בתדירות התכופה שאעשה מול הכונן החיצוני. אם הכונן יגיע יחד עם תוכנה לBACKUP - אפילו יותר טוב. התקציב שלי הוא כ500 שקלים לכונן שיתמוך גם בESATA ו400 שקלים לכונן שיתמוך רק בUSB2 יש לכם המלצות לפה או לפה? כן, החברה המועדפת עלי (אם אפשר לציין) מזה עשור ומעלה היא WD. כן שמתי לב לכונן של Transcend, הידועה כייצרנית זכרונות RAM טובה (יש לי זכרונות שלהם גם במחשב..), מומלצת וזולה. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TS500GSJ35U&Cat2Cat1…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מבחינת כסף אני קונה את הכונן בחו"ל כך שההבדל בניהם או 400 שקל (בחו"ל).אני רוצה לדעת אם מבחינת ביצועים זה שווה את הכסף ומה מבחינת אמינות כי השיקול שלי הוא לקחת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227551 את זה או את http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136296

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים