אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של samsung דגם SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA הוא קורא את כל הדיסקים,צורב כמו שצריך והכל בסדר, אבל יש לי דיסק מקורי של משחק GTA EFLC שכשאני מכניס אותו הוא מראה כאילו הוא מחפש אותו אבל הוא לא מוצא אותו, ופשוט לא רואה אותו. הדיסק בסדר, ניקיתי אותו ובדקתי בצורבים אחרים והכל עובד טוב ויפה, אפילו חיברתי צורב חיצוני והצלחתי להתקין את המשחק על המחשב אבל הצורב החיצוני לא שלי ואני לא יכול להשאיר אותו אצלי, ואני צריך שהדיסק יהיה בכונן כדי לשחק. מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא קורא אותו? חפרתי את גוגל ולא מצאתי בכלל בעיה כזאת שהצורב לא קורא רק דיסק אחד שהוא תקין ואת כל השאר הוא קורא, אני מתוסכל מהקטע הזה רצח, אני מת לשחק במשחק למישהו יש פתרון חוקי מה אפשר לעשות? לא רוצה לשים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.fusionio.com/products/iodriveoctal/ יותר מ5 טרהבייט, תעבורה של כ6GB/S לקריאה (קצת פחות מזה לכתיבה)... מאות אלפי IOPS... כמה דבר כזה עולה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ביום ראשון אני רוצה ללכת לסניף תל אביב של rsm ולקנות כונן קשיח חדש כי הכונן הקשיח שלי הנוכחי גרוע ביותר. היה לי פעם את הכונן Samsung 80GB HD080HJ, הוא נהרס לפני כמה חודשים ובינתיים אני תקוע עם כונן דפוק שיש לו רק 40GB. עכשיו, הנה הכונן ה-samsung 80GB שהיה לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=375805 הבנתי שהחיבור שלו הוא eSATA. עכשיו רציתי לקנות כונן קשיח חדש שהוא SATA2 באתר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1324 סמסונג F3 500GB HD502HJ. אני לא יודע אבל אם הוא יתאים ללוח אם שלי, ואני לא יכול לקחת את כל המחשב לחנות כי החנות היא בתל אביב ואני גר בפתח תקווה ואין למשפחה שלי מכונית..ובאוטובוס אני לא אסחב איתי מחשב. בקיצור, אין לי מושג אם הכונן יתאים, …
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן אני מקבל שגיאה בצריבת קובץ DATA לאחר כמספר שניות מתחילת הצריבה מדובר בצורב LG בחיבור IDE ותוכנת NERO 6.6.1.4 ניסתי לצרוב 3 פעמים עם דיסקים שונים (אותה חברה/חבילה). בצריבת קבצי מוזיקה על דיסק CDR לא נתקלתי בתופעה הייתכן שהדיסקים פגומים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בן דוד שלי היקר בעל מערכת I7 920 ולוח אם X58. והוא מאוד רוצה כונן SSD במהירות של 500MBs אבל הלוח אם שלו לא תומך בSATA 6Gb - וכידוע לוחות X58 לא זולים ככה שהוא לא ממהר להחליף אותו מישהו מכיר בקר מומלץ ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד בדיוק כחודש אני יוצא לטייל לתקופה ארוכה מאוד. עכשיו, אני מתפרנס מהאינטרנט וככה למעשה אני מממן את המחיה שם. השאלה היא - מה הדרך הכי טובה לאבטח את כל הססמאות במחשב שלי, כך שבמידה וגונבים לי, הגנב לא יוכל לחדור אליהן? חשבתי לבטל שמירת ססמאות במחשב אוטומאטית, להתקין LASTPASS ולעשות LOGIN כל פעם שמדליקים את המחשב, או משהו כזה. יש למישהו פתרון יצירתי יותר/יעיל יותר/מסוכן פחות? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 אינצ' בעל נפח 500 GB. 1. אני מתלבט איזה ממשק - USB 2 או USB 3 בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB 3 אבל אולי כשאני אחליף מחשב בעתיד זה עדיין ישמש אותי למרות שבשנה וחצי הקרובות אני לא אחליף מחשב. דבר שני מה ההבדל במהירות בין USB 2 לUSB 3? האם כל כך משמעותי? 2. אני מתלבט איזה חברה.. סמסונג , WD, או חברה אחרת.. 3. אשמח אם תציעו לי דגם של דיסק קשיח חיצוני מומלץ עד 300 ש"ח (כמובן 500 GB ו2.5 אינצ') תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק חיצוני של 2TB לגיבוי ולשימוש ככונן רשת ביתי (NAS). תקציב - 500-800 ש"ח. אשמח ללמוד מנסיונכם תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ככל הנראה מדובר במחיקה שקרתה בעקבות ניתוק לא נכון של הדיסק הקשיח. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אחר אבל הוא מבקש אתחול. כמובן שלא עשיתי חיברתי אותו ע"י USB חיצוני מדובר בדיסק IDE 40GB תקין. שישי בבוקר עבד, אחר הצהריים כלום איזה תוכנה ממולצת לשחזור. ניסיתי עם כמה מה HIREN אבל לא זיהה אותו. אולי בגלל ה USB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
במחשב שלי הלך הצורב כבר ממזמן. היום הלך הצורב גם במחשב השני. השאלה היא האם לא שווה כבר לקנות צורב DVD חיצוני ולחבר אותו מתי שצריך. השימוש בכוננים הוא רק לצריבה, וגם זה במקרים נדירים. מהניסיון שלכם, צורב חיצוני הוא עמיד ומתאים למשימה? יש משהו מומלץ? נגיד באיזור 150 ש"ח? 200 ש"ח? (חיבור USB 2.0 כמובן) עוד שאלה חשובה על הדרך- האם אפשר לעשות Boot מצורב חיצוני? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הוא יעבוד בSATA 2?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חצוני WD500ME שקבל מכה לפני מספר ימים. עכשיו המחשב מזהה אותו כ- removable storage device, אך כשלוחצים על הכונן אי אפשר להכנס אליו. מצד שני במנהל התקנים הכונן מופיע תחת שמו, ואף רשום כי ההתקן פועל היטב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל במהירות בין דיסק קשיח sata II לדיסק קשיח sata III ?? ואם אין הבדל אז למה זה כן טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה עוד אחת מהשאלות הללו שהוותיקים בפורום יגיבו בערך כך בכל אופן, עם לוח האם שלי מסופקים שני כבלי SATA כאשר בצד אחד הכבל ישר, ובצדו האחר הכבל בזווית של 90 מעלות. בחוברת לוח האם רשום שיש לחבר את הצד עם הזווית להתקן האחסון, ואת הצד הישר ללוח האם. עכשיו אני שואל: האם זאת המלצה, או חיוב? האם יש הבדל באמת בדרך בה אני בוחר לחבר את הכבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, כשאני מעביר קבצים לדיסק און קי הם עוברים בקצב של בערך 2 מגה לשנייה. זה איטי כמו שאני חושב או שזה אמור להיות ככה? אם זה עוזר יש לי ווינדואז 7, וניסיתי להעביר לכמה דיסק און קי ובכולם זה עבר באותה מהירות... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שקוראת לי לפעמים ונראה לי שאולי יש לי בעיה בכונן SSD שלי (קורסייר 60 ג'יגה) - קורה לי זה שאני למשל מוריד קובץ טורנט ולוחץ עליו ואז הוא פותח את התוכנת טורנט שלי ואז יש לי חלון שאני אמור לאשר וההורדה מתווספת לתוכנה ומתחילה אז איך שאני לוחץ על האישור לא קורה כלום ואחרי איזה שנייה - או 2 יש מין קליק כזה ואז זה קורה, כאילו ההארד דיסק "קופא" לשנייה ואז מגיב. מישהו מכיר אולי ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רוצה לקנות כונן חיצוני אבל מבולבל קצת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. * הכונן אינו מיועד לגיבוי * אני צריך אותו כדי להעביר וידאו וקבצים גדולים (iso/img) בין מחשב למחשב בקשר לממשק החיבור, אם הבנתי נכון, USB3 הוא המהיר וגם בעל תמיכה לאחור. אוכל לחבר אותו ללוחות-אם ישנים וזה יעבוד בלי בעיה? הגודל הרצוי זה 500-1000GB, מה שיותר משתלם. שיהיה שקט (כמה שאפשר) תקציב: 600~
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה חוות דעת על ביצועי הדיסק של Seagate ST2000L003 שהוא SATA III עם 64MB BUFFER האם הוא רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שחשוב לי זו המהירות קריאה הכתיבה פחות חשובה, אני מתלבט האם לקנות דיסק SSD יחיד של 120GB או לקנות 2 של 64GB ולחבר ברייד 0 ע"י הבקר של הלוח אם הלוח הוא ASUA P8P67 הדיסקים המדוברים הם של קרושל (מיקרון M4) כלומר C400 השאלה העיקרית היא אם אני יחבר 2 דיסקים כאלה ברייד 0 האם זה יכפיל לי את מהירות הקריאה כלומר במקום באזור ה 300MS לאיזור ה 600MS וכמו כן את מהירות הכתיבה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-