עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yitshak,

בס"ד בשעה טובה, רכשתי Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 מאייבורי באיילת, ב ₪542. איך אני יכול לדעת מתי יוצר הדיסק הקשיח? כתוב עליו שיש להיכנס ל www.seagate.com/beyond-2TB להשלמת ההתקנה. האם זה חשוב? אני משתמש במערכת הפעלה Windows 7 בגרסת 67 ביט שלא מותקנת על הדיסק הזה ומתכוון להשתמש בו ללא חלוקה למחיצות. אילו פעולות חשובות יש לבצע לפני השימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Kirma,

אתמול רכשתי SSD חדש, ראשון שלי למעשה לאחר קריאת ביקורות ברשת ראיתי את זה בביקורת של Guru3D ביצעתי בדיקה באמצעות AS SSD לפני השינוי ואחרי השינוי אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה למה ACHI נותן שיפור בביצועים והאם בכללי הביצועים שלי טובים (בהתחשב בעובדה שה SSD מחובר ב SATA II, עד לשדרוג המחשב בקרוב)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by motorishta,

לילה טוב, רכשתי את הארדיסק הנ"ל לפני כשבוע, לאחר כמה דקות של עבודה הוא ממש ממש חם. אפשר לדעת באיזה טמפרטורה הוא נמצא בסיכון? אם אני מחבר אותו באמצעות eSATA עדיין יהיה ניתן לדעת מה הטמפרטורה שלו? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. צהריים טובים, אני צריך לעשות קנייה של דיסקים קשיחים ואני מתלבט מאוד בנושא. החומר שאנו מאחסנים על המחשבים שלנו חשוב ויקר לנו מאוד (ואני מאמין שרבים יסכימו שברוב המקרים אפילו יותר מהחומרה הקיימת בו) והחשש לאבד אותו אף פעם לא משאיר טעם טוב בפה. הרצון לעשות כל מה שביכולתנו כדי לבטח את עצמנו מאסון שכזה הוא מאוד חזק, ואני מאמין שמגיע לדיון הזה להיפתח: האם דיסק קשיח של יצרנית אחת עדיף על פני השנייה? כשיצרנית נותנת 5 שנות אחריות על הדיסק שלה, האם הדבר אכן מעיד על סבירות נמוכה יותר לכשל בדיסק? האם דיסקים יקרים יותר כגון סדרת ה- Black של WD או מקביליהם בשאר היצרניות שווים את ההשקעה הכלכלית או שמא מדובר בזריקת כסף טוב לפח על כלום ושום דבר? …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Teknik,

שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Impreza,

אבא שלי הביא לי 50 מדיות של MEMORY, דיסקים צהובים כאלה מישהו מכיר אותם? אפשר לשמור עליהם חומר? אני לא רוצה שידפק לי למרות שאי אפשר להחזיר אותם, השתמשתי בחלק עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. (שנים לא כתבתי כאן!!! ) השאלה בכותרת. ספציפית, היה לי מאוורר שעשה רעש של טרקטור כשהפעלתי את המחשב, ונהיה שקט יותר אחרי כמה זמן (אחרי שמערכת ההפעלה סיימה את הטעינה). יש במארז מאוורר גדול שנושף לכיוון המעבד, וכמובן מאוורר על המעבד. המחשב מאוד "קליל" - פנטיום E2160 ומשמש לעבודה משרדית. השאלה היא האם הניתוק של המאוורר שמופנה להרד דיסק עלול לגרום לו נזק בטווח הארוך? כרגע המחשב עובד בסדר גמור, שקט ולא מראה בעיות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by waizman,

איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MoMo-P,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by arel508,

היי יש ברשותי כבר במחשב כונן SSD 860 evo והיום חיברתי לו כונן חדש מסוג m.2 nvme crucial p1 לוח אם b360m d3h ואחרי שניסיתי להדליק את המחשב הוא ישר נכבה, ושוב נדלק ושוב נכבה וכן העלאה ולא רואים שום דבר במסך, כדי לעצור את הלופ הזה פשוט הוצאתי את המחשב מהחשמל לא הייתה אפשרות אחרת. עכשיו המחשב עובד כי הוצאתי את הכונן החדש. האם הכונן פשוט תקול? או שאני מפספס פה משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rank1986,

לאחר קניית מחשב חדש יש לי עוד לפני שקניתי את המחשב וחיברתי לחדש הארד דיסק : WD BLUE 16 MB SATA 3לדעתי הוא יוצר צוואר בקבוק ווינדוס 7 64 לא הכי עובד עליו בצורה הכי מהירה לכן ארצה לקנות חדש אני רוצה להוסיף עוד קשיח שיהיה לי עוד מיקום ושיהיה לי גם דיסק יותר מהיר והכי חשוב שקט שאני מתכנן להריץ אותו כדיסק ראשי עליו תותקן מערכת ההפעלה. ההתלבטות היא בין Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX ווסטרן דיגיטל ל 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 סיגייט על מה אתם ממליצים בהתאם לצרכים שלי שהם מהירות ושקט ואם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי לכולם. קניתי היום כונן SSD חדש. לפני שחיברתי אותו, מחקתי את כל תכולת מחיצה C של ה-HDD (המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה הישנה). הכונן הקשיח הכיל קיבולת זיכרון של 500GB. לאחר מכן חיברתי את ה-SSD, ובאשף ההתקנה של חלונות נתבקשתי לבחור את המחיצה שבה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה. בחרתי בכונן שהנפח שכתוב עליו היה 111GB, הנחתי שמדובר ב-SSD שחיברתי והגדרתי על AHCI. אחרי שההתקנה של ווינדוס הסתיימה, המחשב עלה ואני מגלה שמזוהים שני כוננים קשיחים: דיסק מקומי C - עם נפח של 111GB (בו מותקן מערכת ההפעלה) דיסק מקומי D - עם נפח של 232GB (זאת מחיצה D של ה-HDD) עכשיו השאלה שלי היא לאן נעלמה מחיצה נוספת של 250GB? ואיך אני יכול לוודא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על ה-SSD? חייב עזרה,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, לפני איזה שבועיים ה500 ג'יגה החיצוני שלי שבק חיים. או שלא ראו אותו יותר במחשב שלי, או שהוא נתן שגיאה שאני מנסה להיכנס אליו. - שגיאה של הווינדוס. אבל בניהול כן ראיתי אותו בעיקרון. לא יכולתי להיכנס אליו. (שגיאת ווינדוס) בקיצור, שלחתי אותו לחברת שיחזור מידע. הם בדקו אותו והשאר, אמרו שיש כשל לוגי חמור לקבצים שנמצאים בפנים - מה זה אומר בדיוק ? בכל אופן, עלות התיקון והשיחזור היו מאוד יקרים, אז החלטתי לשלם רק על הבדיקה, להחזיר אותו ולנסות לעשות בו שימוש שוב. לצערי הלך כל המידע, אבל זה מידע שאפשר להשיג שוב בכמה חודשים בודדים. כרגע מה שעשיתי לפני 10 ימים הוא לפרמט אותו ע''י הניהול שיש במחשב שלי..(כאילו שפותחים מחיצה חדשה) הוא עבד פיקס כאילו כחדש, הכנסתי אליו בחזרה מידע, קצת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובד כמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.skypc.co.il/pl_product~ST3750330AS~7~0.htm

18. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב בו זמנית בשני צורבים אם באותה תוכנה נרו או באלכוהול 120 אחוז יחד איתה. כלומר יהיו 2 צורבים שבאותו זמן יצרבו 2 צריבות.אני יודע שזה מעמיס על המחשב אבל זה לא מזיז למחשב שלי ממש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אנשים!!!! מה לפי דעתכם מהירות הצריבה המומלצת ביותר למידע ולמוסיקה??? האם זה נכון שברוב הצורבים שמסוגלים לכתוב עד 40 (כמו שלי למשל) לא מומלץ לעבור את ה24 בגלל שנאבדים קבצים בדרך פשוט ניסיתי איזה דיסק ב מהירות 32 ונראה לי שחסרים קבצים!!!! אשמח לכמה שיותר תגובות נ.ב.:למי שיש במקרה צורב TEAC X40 (כמו שלי) על איזה מדיה מומלץ להשתמש שאיכות הצריבה תהיה הכי טובה!!! בתודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בלוח שיש לי היום אין תמיכה להרדיסקים SATA (מהסיבה הפשוטה שכשקניתי אותו לפני כמה שנים, התוספת לתמיכה ב-SATA הייתה דיי גדולה). היום אני חושב על הגדלת נפח הדיסקים שלי ואני מתלבט בין לקנות עוד 120GB (בנוסף ל120 שכבר יש לי ול-120 החיצוני) רגיל או SATA. הבעיה: אם אני קונה SATA אז אני צריך לקנות גם בקר והשאלה שלי היא: האם משתלם להוסיף בקר כזה בשביל עוד דיסק או שכדאי לוותר ולדחוף עוד 120 רגיל ודי. שאלה נוספת - הבנתי שיש קצת סיפור עם דיסקים שגדולים מ120 ג'יגה (160 וכאלה) - מישהו יכול לפרט בנושא? ד"א - המפרט המלא בחתימה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי מחשב: I7 3770 16GB-RAM Gigabyte GA-H77-D3H HD7870XT Seasoniv S12II-620W אם צריכים עוד מידע תבקשו... בעקרון כרגע יש לי 2 הארד דיסקים, SAMSUNG SSD 830, Seagate 1TB. אני מתחיל לאבד את המקום וצריך אמצעי אחסון נוסף במערכת. הבעיה שבלוח אם יש 2 כניסות SATA3 ועוד כניסות SATA2, האם אפשרי להעביר את הסיגייט הישן לSATA2 ושזה יתמוך ואז להוסיף עוד דיסק חדש SATA3? או שחייב להביא דיסק SATA2? ואני חושב שאני אקנה את Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 אז אשמח אם תביעו דעה על הדגם הזה ספציפית, ואם יש לכם מידע על הפלטות שלו, מה הגודל וכמה יש לו... עריכה: השימושים העיקריים במחשב הם הפקת מוזיקה, עריכת סרטונים תמונות, ו2 משחקים שיש לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RD777,

שלום בבעלותי מחשב (AMD 455, 4GB DDR3, ATI 5770 ושני כוננים 1TB WD ו 1.5TB של SG) אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. מזה זמן רב הכוננן של SG עושה בעיות, תוקע ומאט את פעולת המחשב באופן קיצוני. עלה לי רעיון להשתמש בכונן חיצוני 2TB לאיחסון כל המדיה. ובנוסף לקנות כונן SSD לשיפור ביצועי המחשב. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע להצעה הנ"ל ולנחיצותה. ומידה והיא מתקבלת על הדעת אשמח להמלצות (יש להוסיף כי אני חייל ותקציבי מוגבל). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בחלק מהמארזים יש אפשרות לקבע את ה HDD בעזרת ברגים במצב אנכי ולא אופקי כמקובל. האם זה לא עלול לפגוע באורך החיים והתפקוד?או שהם מיועדים גם למצב אנכי ולא רק אופקי. תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zohar678,

קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מישהו ? מזה איפה התותחים של הפורום ? אני מקווה שהניסוח בסדר ואני מקווה שזה הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום את זה אז ככה רציתי לדעת כמה דיסקים קשיחים אני יכול במערכת הזאת ובמה זה תלוי כי כרגע יש לי 3 ועוד 2 בדרך לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - E6600 או e6300 זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK מארז - P180 אז השאלות הם 1. עד כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר במקסימום ? 2. כמה מערכי רייד אפשר ? מתכנן 2 (320…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים