אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משיהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ מוזר שכזה? http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Bay-Adapter-Bracket-Mounting-3-5-to-5-25_W0QQitemZ220001073826QQihZ012QQcategoryZ167QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע הרדיסק נייד 2.5" 500G של חברת iomega עכשיו כאפשר אני מחבר אותו אצלי במחשב ההרדיסק מצפצף ניסתי במחשב אחר והכל עובד בסדר במחשב שלא עבד מותקן WINDOWS XP האם מישהו נתקל בזה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק DVD של חברת אופיס דיפו שצרבתי לפני כחצי שנה(DATA) ומנסה לבדוק בעזרת התוכנה אם הדיסק טוב או לא בעזרת כמות שגיאות C1 וC2. משום מה אני מקבל שגיאה. (תמונה מס' 1) על כל דיסק שאני מכניס, אולי ההגדרות שלי לא בסדר, לא יודע תעזרו לי! וההפתעה- ראו תמונה 2. הדיסקים של אופיס דיפו הם למעשה דיסקים של ורבטים, המיוצרים ע"י מיצובישי כימיקלים. אז למה להשקיע כסף מיותר בשביל לראות לוגו של ורבטים, כאשר אפשר לראות לוגו של אופיס דיפו בזול? עריכה: הכנסתי הרגע דיסק של חברת Nashua שפעם נחשבה לחברה טובה ואמינה והתפרקה. הדיסק נקנה בציפיה לדיסק מדבקה זול כי שנים לא שמעתי על החברה, אך בdisc info נכתב שהוא מיוצר ע"י ורבטים,במפעל מיצובישי כימיקלים. כמו הדיסק של אופיס דיפו. חומר למחשבה.. […
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי הארד דיסק שעובד אחלה אבל הוא עושה רעשים כאילו כמו צורב בצריבה אבל הוא עובד טוב ... והוא מגיע לי ל - 48 מעלות במאמץ לפעמים ובמנוחה 38-42 ... לפי הרעשים שהוא עושה + הטמפרטורה זה אומר שהוא לא טוב ?.. אני לא יודע למה הדיסק הקשיח שלי מגיע לטמפרטורות כאלו גבוהות ועוד קריר אצלי במארז ... ויש לי אחלה מארז ... ניסיתי לשים מעליו מאוורר 80 מ"מ וזה לא עזר ... אז שמתי את המאוורר מתחתיו וגם לא עזר ... יעני בדקתי עם Everest והטמפרטורות לא ישתנו כששמתי את המאוורר למעלה וגם לא ישתנו כששמתי את המאוורר מתחתיו =\ אם אני שם מאוורר במקום שיש בציור מרובע בצבע אדום אז המאוורר שבציור הוא מרובע ירוק לא "מעיף" את האוויר שהמאוורר האדום מוציא אל הארד דיסק ?.. הציור בחתימה שלי …
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום בגלל פירמוט מחשב ואיבוד הרבה מידע חשוב החלטתי לקנות דיסק קשיח חיצוני שיהיה בו גיבוי של כל המידע החשוב. כעיקרון אני מחפש דיסק קשיח בגודל 500GB. ראיתי שיש המון סוגים של דיסקים קשיחים חיצוניים ואני פשוט הולך לאיבוד ולא יודע איזה סוג לקחת ואיזו חברה.. מישהו יכול לעזור לי? עדיף חנות מאזור המרכז. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע רכשתי לבית מחשב נייח חדש (תודה ל-Syszone על העזרה בהרכבת המפרט ולפלונטר על השירות היעיל). אתמול המחשב הגיע ולאחר שסיימתי להתקין מע' הפעלה (WIN 7) עשיתי מבחן קטן של CrystalDiskMark לדיסק הקשיח (Seagate 1TB ST1000DM003) קיבלתי תוצעות יפות של קצבי קריאה וכתיבה 200MB/S ו-170MB/S. אחר כך ביצעתי את הבדיקה שוב על ה-SanDisk Extreme 3.0 שיש לי והתוצאות הן של 180MB/S ו-50MB/S. הבוקר בעבודה ביצעתי את אותם המבחנים על המחשב הנייח שלי בעבודה. הדיסק שיש בו הוא Toshiba DT01ACA100, גם הוא של 1TB ועם אותו התקן USB. התוצאות נמוכות בהרבה. צרפתי צילומי מסך של התוצאות. למישהו יש רעיון מדוע ההבדלים כאלה דרמטים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687&CatCode=405 חברה שלי מחפשת הארד דיסק חיצוני. השימושים שלו הם בעיקר אחסון של דברים. הוא לא אמור להיות מחובר למחשב 24/7. כבר כמעט ננעלנו על ה MY BOOK של WD, עד שראינו עכשיו את הכונן הזה ב 100 שקל פחות. יש למוצר 3 שנות אחריות במעבדות אייבורי. את הסיפורים עליהם שומעים מפה ועד אילת. השאלה היא, אם המוצר יידפק במהלך ה 3 שנים האלה, יש סיכוי שהם לא יחליפו אותו? הדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות כשאני חושב על זה הוא להחליף אותו באחד אחר שעבר תיקון. מה אתם אומרים? כדאי ללכת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין NTFS לFAT 32 מכיוון שאני מפרט את הכוננים שלי כל חצי שנה ויש לי אפשרויות של זה וזה ואני לא יודע מה עדיף? וכמובן, למה? תודה מראש, אפק!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב) יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP) עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנה הקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבצים אבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותם איך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזור דרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMD תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לאח שלי, ובגלל חוסר זהירות ולחץ בזמן , הזמנתי כונן LG4161B . אחרי שקיבלתי את הכונן וטרחתי להסתכל באינטרנט, התגלו העובדות הבאות: 1. ה- 4161B הוא גרסה מנוונת של ה- 4160B ללא תמיכת DVD-RAM . 2. אין כיום שום firmware אלטרנטיבי (כלומר RPC1) לכונן הזה. הסיבה להורדת DVD-RAM היא הקטנת תשלומי התמלוגים ש- LG נאלצת לשלם לבעלי הפטנטים על DVD-RAM. אם היתה לי תקווה שהכל ענין של FIRMWARE , כמו שה- 2500A שודרת ל- 2510A, שאלתי את אחי, והוא דוקא חושב שהסיבה למודל היא שראש אופטי לכונן DVD-RAM יקר יותר מראש אופטי שלא צריך לתמוך בפורמט הזה. מכיון שתכנון כונני DVD הוא המקצוע שלו (הוא עבד ב- zen research וכיום עובד ב- zoran), אני מניח שהוא יודע מה שהוא מדבר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם מבקש עזרה/המלצה לכונן SSD מ 60GB ומעלה ועד 1000 שקל פחות או יותר! עדיפות ל Random access time וגודל ופחות ל Read/Write Speed תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי הארד יסק של 250GB והוא מזהה אותו בביוס עכשיו יש בוינדוס אקס פי אפשרות לפירמוט ו - Fdisk והוא מזהה רק 130GB מתוך ה - 250GB איך גורמים לו לזהות את כל ה - 250GB תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא ממזמן רכשתי הארדיסק חיצוני נוסף, הפעם של ווסטרן דיגטל, מהסדרה מייבוק עכשיו, מה ששמתי לב , זה שהוא על מערכת קבצים FAT 32 כברירת מחדל, וההייתי רוצה לשנות אותו לNTFS כמו שאר הכוננים. האם אני יכול לעשות זאת מבלי לאבד את המידע שכבר איכסנתי בו? וללא תוכנה? כלומר, דרך ההגדרות של הווינדוס, או פקודה כלשהי בדוס? איך אני עושה את זה? תודה. עריכה: מצאתי דרך לעשות זאת ע''י קליק ימני במחשב שלי, ניהול, לבחור את הכונן, אתחול , ואז שם יש לבחור מערכת קבצים.. (והיא כבר על NTFS..) ויש אפשרות לסמן בוי "בצע אתחול מהיר" ואפשר דחיסת קבצים ותיקיות". אם אני אעשה את זה, יימחק כל התוכן שאיכנסתי בהארדיסק , לא ? הרי הוא עושה אתחול. איך אני הופך אותו לNTFS מבלי שהוא יגיע לי בקבצים שישנם וללא תוכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD... עברתי בפורומים השונים, והבנתי שחייבים לבדוק טוב טוב את המדיות לפני שקונים. בסופו של דבר כל מה שמצאתי זה שמומלץ לקנות באופיס דיפו את ורבאטיים DVD-R יש עוד חנויות ודגמים שאתם ממליצים עליהם? (זולים כמה שיותר כמובן) איך בכלל מתבצע תהליך בדיקה של דיסק. נגיד אני קונה יחידה אחת, ואז איך אני רואה את הקוד ייצור שלה (ומוצא מי החברה האמיתית) ואיך אני בודק את איכות הדיסק לפי זה?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-