אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 32GB דרך eBay אבל אני אחד שמאוד נוקט באמצעי זהירות לפני שאני משלם לכן אני פותח את הפוסט הזה. קודם כל שאלה ראשונה - אני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הבאים של סאנדיסק: Sandisk Cruzer Blade Edge Slice Ultra ואם קיימים דגמים נוספים אני אשמח אם תוכלו לציין גם אותם. שאלה 2 - אם אני קונה באיביי האחריות היא רק דרך המוכר שקניתי ממנו? האם יש אחריות שאני יכול לממש דרך חברת סאנדיסק בארץ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכונן הזה SAMSUNG HD103SJ-S246J9FZB03423 של 1TB. הכונן הזה הוא המועדף פה באתר ועל כל מפרט ממליצים עליו וכך גם לי שקניתי את המחשב לפני חצי שנה. העניין הוא שבזמן האחרון הכונן ממש מרעיש לי בצורה שאני לא זוכר שהייתה בעבר! גם שאני פותח למשל דפדפן אינטרנט הוא ממש רועש ולפעמים חושב בלי סיבה. עשיתי בדיקה לכונן באמצעות התוכנה HDDSCAN כדי לבדוק סקטורים פגומים. אין לי מושג מה אומרות התוצאות ואיך לקרוא אותם, עזרו לי לנתח את התוצאות שבקובץ שמצורף (תמונות+DOCX להורדה), האם הכונן תקין ובעל ביצועים טובים? אם לא אני יכול עוד להחליף במסגרת אחריות. אגב טמפרטורת הכונן לא עוברת את ה- 31 אף פעם. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מבצע דרך העבודה לקנייה של אחד מהכוננים הבאים OCZ SSD SATA-3 Model SOLID3 60GB ב529 ש"ח OCZ SSD SATA-3 Model AGILITY 3 60GB ב580 ש"ח כונן אלקטרוני קטן KINGSTON 64GB דגם:SV100S2/64G ב460 ש"ח האם הכוננים הנ"ל שווים משהו ? כדאי לקנות? אם כן איזה מהדגמים תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! טוב...הבעיה היא כזו - יש לי כונן קשיח WD גרין SATA3 אני מחבר אותו ללפטופ דרך מתאם USB עשיתי לו בלפטופ (ויסטה) initialize והתחלתי לגבות לתוכו קבצים... ממש מלא קבצים.... חיברתי אותו למחשב הביתי (חלונות7) דרך SATA והמחשב לא רואה כלום... הייתי בשוק. הוא אומר לי לפרמט. מייד חיברתי ללפטופ דרך מתאם USB והקבצים עדיין שם. נרגעתי. חלקית נרגעתי... כי מה זה עוזר לי? אני לא יכול לגשת לשם מהמחשב הבייתי. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך להחליף בקר לכונן קשיח מסוג WD1200BB-00GUAO http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/147/576/833/pcb-for-western-digital-wd1200jb-00gva0-wd1200jb-00gvao-b5cc4.JPG הזמנתי כונן קשיח כזה מאיביי במטרה לפרק את הבקר ולהרכיבו בכונן הישן ,בו נשרף הבקר (אני צריך את המידע שיש בו) אבל כבר עברו יותר משלושה חודשים והוא לא הגיע ובדואר חלק אומרים שלא קיים מספר המשלוח,חלק אומרים לי תקוע במכס וחלק אומרים לי שזה הוחזר לשולח...קיצר התייאשתי כבר מזה ונוסף הלכו 170 שקל... השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות כונן קשיח אחר פשוט בארץ ולנסות להרכיב את הבקר שלו...אם כן איזה דגמים? תודה לעוזרים/עוזרות
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני HD 1.HUA721050KLA330 HITACHI 2.WD3200AAKS על איזה מבינהם כדי לי להתקין את מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ? אם אפשר הסבר כדי להבין למה זה יהיה נחמד תודה לעונים בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שהמערכת שלי עובדת לאט (לאחר שנה+ שאני עובד איתה ללא בעיות) לא ייחסתי לזה חשיבות ואפילו מצאתי תרוץ לפרמט, על הדרך קניתי עוד דיסק קשיח של סמסונג דגם: HD103SJ F3 1TB ואת הישן נתתי לקרוב משפחה לבינתיים. להפתעתי האיטיות (המסויימת) עדיין קיימת, לא כמו קודם אבל עדיין מציק שחלונות בדפדפן מידי פעם נתקעים. או תוכנות מסויימות לפעמים עובדות בדיילי קטן. יש ברשותי מחשב דיי חזק (ככה אני חושב לפחות...) ומאוד הופתעתי שלאחר התקנה חדשה נשארתי עם מערכת איטית. מפרט המערכת נמצא מימין. בכל אופן, הרצתי את תוכנת ה-HD Tune וחשכו עיניי. לא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין שיש כאן בעיה רצינית, הגרף פשוט צונך... הכתיבה לא בשביל דיסק קשיח שאמור להיות "המרצדס" לפחות לפי כל ה…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמש כשהתקנתי על DOK IMAGE של FREENAS, ככל הנראה בחרתי בטעות בUTILITY שצורב את הIMAGE את הכונן הקשיח הראשי שלי. משום מה WINDOWS המשיך לרוץ עוד כחצי שעה עד שהיה מסך כחול ומאז כשאני מעלה את המחשב עולה BOOTLOADER של FREEBSD. גם כשניסיתי להתקין וינדוס מחדש (לראות אם הPARTITIONS נשמרו כדי לשחזר את המידע) הוא לא מזהה את הכונן. חיברתי את הכונן בצורה חיצונית למחשב, אני רואה את הכונן ככונן לא מפורמט או משהו כזה בגדול 24 מגה (כנראה הצריבה של הIMAGE שלא צלחה). למישהו יש מושג אם יש איזשהו כלי שאני יכול לנסות לראות את הפרטישנים האחרים ואולי לשחזר את המידע? תודה (יש שם כמה דברים חשובים ביותר שלא הספקתי לגבות - את הלקח שלי כבר למדתי: א. אל תהיה אדיוט. ב. גיבוי אוטומטי כל יום)…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
1. עד שארכוש Blue-Rey תומך תלת (המלצות בבקשה): מה האופציות שלי לראות במקלט שקניתי 3D? 2. האם ניתן לצרוב ולהקרין לטלויזיה 3D ב-DVD רגיל? 3. מה רזולוצית הצפיה הגבוהה ביותר שמכשיר DVD סטנדרטי יצליח להריץ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי מגירה נישלפת לדיסק קשיח SATA.חברתי למחשב פנימי מחובר על הלוח אם SATA 2.ואח"כ חיברתי למגירה נישלפת דיסק קשיח W.D. 320GB 16MB SATA 2 והידלקתי מחשב עלה חלונות XP פרו אנגלית. החומר שלו קבצים בגודל 260GB. חיברתי קופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB W.D. 64MB SATA 3 הכל עובד.עכשיו אני מנסה בדיסק קשיח פנימי 320GB לעתיק חומר לקופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB גיבויים. בזמן העתקה בערך 20 דקות פתאום ניפתח חלון הודעה שכתוב שלא מוצא קובץ העתקה.ניעלם אות כונן. ניכנסתי למחשב שלי אני לא רואה אות כונן 320GB הוא ניעלם. ורק אני רואה דיסק קשיח 2TB יש אות כונן ולא ניעלם.הכל בסדר. אבל למה מגירה נישלפת דיסק קשיח פנימי 320GB ניעלם אות כונן זה אומר מנתק אות כונן? מה הסיבה? יש לי מחשב בן 6 שנים פנ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ להתקין מ"ה על הכוננים הירוקים של ווסטרן דיגיטל (1 TARA) או שלא משנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מומחי השחזור: איזו תוכנה לשחזור מידע תוכל לסייע לי לשחזר מידע ממחשב נטבוק MSI WIND? אני צריך משהו שניתן להעלות ב-BOOT מהתקן USB מאחר ואין אפשרות להיכנס למערכת ההפעלה.. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא השאלה אם מישבו יתנסה בא בטוח לעשות update ? אף פעם לא עדכנתי את הקשיח mx25 120g.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי חברים. מחקתי בטעות תמונות מכרטיס ה SD במצלמה, מישהו מכיר דרך בדוקה (רצוי מניסיון או משהו קרוב) לשיחזורם?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כונן קשיח חיצוני בנפח 2TB שנפל בתאונה מצערת במיוחד, מאז, ברגע חיבורו למחשב הוא משמיע תקתוקים (click of death) ולא מזוהה על ידי המחשב כלל, יש אפשרות לשחזר ממנו משהו באמצעים ביתיים? ראיתי בכמה וכמה אתרים שממליצים להקפיא (?!) את ההרדדיסק ולבדוק שוב...
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-