עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dimka,

שלום כולם, אני משתמש בתוכנה Dataram כדי ליצור דיסק RAM בשביל כל מני cache (של דפדפן בעיקר). הקצאתי לו רק 1GB לשימוש וזה עושה את העבודה. העניין הוא שכאשר המחשב מכבה את עצמו - הוא שומר את הקובץ על הקשיח, לוקח לו משהו כמו 10 דקות לכיבוי שזה מוגזם. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות עם זה? עניין קצת מתוסבך, מקווה שמישהו יכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by noazz,

הורדתי סרט HD 6GB נסיתי להכניס אותו לDISC ON KEY 8GB וכתב לי שגיאה שאין מקום. חפרתי קצת בגוגל והבנתי שצריך להפוך אותו מFAT 32 לNTFS , עשיתי את זה (דרך CMD)והעברתי את הסרט. עכשיו הבעיה שהפלזמה לא קוראת את הDISC ON KEY היא תומכת רק בFAT32. נסיתי דרך פרטיטיון מגיק וזה לא קורא לי את הדיסק און קי. איך אני משנה את זה בחזרה בלי לאתחל(כי אני לא יצליח להכניס את הסרט לFAT32) ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by noraaa,

בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by rankazan,

האם תחול ירידה בקרוב במחירי הקשיחים? האם אפשר לקבל המלצה על קשיח חיצוני ונייד בנפל של טרה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך איחסון נייד בגודל בינוני (500-1000GB) מהיר. הכונן הזה מתאים לדעתכם לצרכים האלו? בנוסף מדובר בכניסת e-sata. במידה ואין לי כניסה כזו כרגע כמה מסובך יהיה להוסיף אחת למחשב? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

הכנסתי mini cd לכונן והוא מזהה אותו כריק ושאני יכול לצרוב עליו (למרות שהוא לא ריק..) במחשב אחר עם אותו כונן בידיוק התוכן של הmini cd מזוהה.. מה הקטע? בדקתי וניסיתי להכניס לכונן הבעייתי דיסק אחר והוא זיהה אותו

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. איזה צורב DVD עדיף ? של אסוס DRW-24B3ST שעולה 140 שקל. DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata למכירה בקי.אס.פי. מחשבים או של סמסונג SH-S223B / SH-222AB שעולה 115 שקל. SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA למכירה בקי.אס.פי. מחשבים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. זה בכתיבה, בקריאה הוא יותר טוב אך עדיין יותר איטי מSSD הכי זול של Corsair. עדכון קשחה לא פתר את הבעיה. Vertex Plus 60GB Corsair CSSD-F40GB2 Deskstar 7K3000 2TB בסביבות 142MB/s גם בקריאה וגם בכתיבה. האם זה נחשב נורמלי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן חברה, אני מתכנן מחשב חדש, ואשתמש בחבילת התוכנות CS5.5 לעריכת וידאו ליוטיוב. עלתה האופציה של קניית שני כונני 500GB SATA3 ויצירת מערך של RAID0. את יתרונות ה READ\WRITE הבנתי, אבל, בהנחה שאני לא כל כך צריך לעמוד ב"לוח זמנים" נוקשה- כמה זה באמת תורם לעבודה? כמו כן הבנתי שזה מוריד את הביטחון של המידע- מכיוון שאם HD אחד הולך, כל המידע על שניהם הלך לי? מה עושים במצב כזה? אין לי כרגע אפשרות גיבוי חיצוני של כל המידע שלי.. האופציות העומדות בפני הן: 1) קניית HD אחד חדש SATA3, ושימוש ב HD ישן SATA1 בתור פח זבל לכל אוסף המדיה שלי, שלא בשימושי עריכה או בשימוש יומיומי. 2) קניית SSD למערכת הפעלה ותוכנות + HD SATA3 לכל שאר הדברים. 3) קניית שני HDים חדשים SATA3 ושימוש ב RAID0. מה לדעת…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. יש דיסקים קשיחים שעובדים רק במערך raid ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by prince hadev,

מה דעתכם על דיסק קשיח מדגם הזה עם 64CASH ן מהירות של 7200 ו גם SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  13. Started by alon4256,

המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. רציתי לדעת אם ההארד דיסק הנ"ל מתאים לגיימניג ומשתלם בהשוואה למתחרים ? (OC קל עד בינוני למחשב גיימיניג) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=725 תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviadzi,

האם יש בעיה לחבר HD עם SATA1 ללוח שתומך בSATA3? האם יש תאימות לאחור בלוחות אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yosh co.,

שלום, מדי פעם יש באתרים טבלאות של מחיר לגיגה. לדוגמא, כונן 250 גיג שעולה מינימום 405~ המחיר לגיגה: > 407/250 ans = 1.62 בקיצור, מישו ראה טבלה כזאת? לפעמים מופיע תחת best bang for buck ושאר וריאציות אמרקאיות. מחפש בעיקר של כוננים קשיחים פחות של שאר מדיות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by matizami,

נקרע לי קצת הכבל חשמל ושחיברתי אותו לחשמל הוא עשה רעשים לא כ"כ נעימים. עכשיו הוא לא עובד. איזה שנאי אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by andrei21,

האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by matan007,

יש לי כונן ראשי עליו הווינדוס וכל הדברים (סמסונג F3). יש לי גם כונן לגיבוי של 160GB עליו אני לא שם כלום בדר"כ וגם לא ניגש אליו (הוא ישן ואיטי ומשמש לגיבוי וכאלה). הבעיה היא שהמחשב נדלק הכונן הזה מתעקש להתניע גם ובגלל שהוא איטי זה סתם מעכב את ההדלקה. בעבודה רגילה הוא נכבה אחרי שאני לא ניגש אליו כמה זמן אבל שאני מתקין תוכנה חדשה או או לפעמים סתם כל כמה זמן (שעות בדר"כ) הוא שוב מתניע (הכוונה מתחיל להסתובב) וזה גורם לכל המחשב כאילו לקפוא שאיזה כמה שניות. בקיצור איך אני גורם לו להישאר כבוי (שיופיע רק התקייה שלו במחשב שלי) אלא אם אני ממש ניגש אליו ומתעסק עם הקבצים שבו? משהוא ששמתי לב אליו הוא שאם הוא כבוי ואפילו אני נכנס אליו ורואה את התיקייות שבו הוא יודע לפעמים לא להתניע את ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עליית המחירים שמסרבת לרדת מביאה אותנו למחירים חסרי תקנה בעבור HDD.... האם אתם מכירים חנות או דרך כלשהיא לרכוש HDD מבלי לשלם את הסכום המטורף הזה ? הייתי שמח לרכוש 1GB או 2GB הרדיסק פנימי אבל אין לי להוציא כלכך הרבה כסף

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום. בגלל איטיות המערכת ביצעתי בדיקת שטח של הדיסק הקשיח ע"י התוכנה HDDSCAN. אני מצרף התוצאה. האם זה סביר או שבאמת יש בעיה עם הדיסק. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by soundf,

שלום בקרוב אני קונה מחשב HTPC חדש שהמפרט שלו נמצא בשירשור הבא :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519936.msg4442706#msg4442706 (למטה ) והמליצו לי על כונן SSD מדגם Patriot Patriot Pyro SE 2.5'' 60GB SSD SATA III RetaiL את האמת אני לא ממש מבין בתחום הSSD וזה הבעיה. יש לכם המלצה לכונן SSD אחר במסגרת התקציב? (600 ש"ח) *צריך להיות קיים במלאי של חברת KSP -כי שם אני מרכיב את המחשב . *60 גיגה מינימום תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מעוניין ב-SSD לעבודה בגודל של ~120GB עם דגש על עבודה אינטנסיבית עם קבצים קטנים, בעיקר בכתיבה. מהירות קריאה/כתיבה רציפות כמעט חסרות משמעות בשביל האפליקציות שלי. כרגע על הכוונת AGILITY3 או VERTEX3 אבל אשמח לכל המלצה הטווח המחירים הזה (1000-1100 ש"ח בערך). תודה!

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ציפורים בניוטרל,

שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  25. היי, אני קונה מחשב חדש אבל לא הרד דיסק חדש. אני לא קונה עכשיו כונן חדש בגלל מה שהולך בתילאנד...אני רוצה להשתמש בכונן מהמחשב הנוכחי שלי. זה אפשרי ? איך אני יודע אם הוא יתאים למחשב ? אני צריך עזרה בקטע הזה כדי לדעת שהמחשב יעבוד עם הכונן...מה אני צריך לבדוק ?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים