אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
[השרשור נפתח בפורום אמצעי אחסון ולא תמיכה טכנית כיוון שמדובר בדיון על הנושא, כבר אין לי בעיה בפועל. ] לאחרונה יצא לי להתקל בבעיות תאימות לחומרה ספציפית כארבעה פעמים עם Crucial MX100 / BX100. הפעם הראשונה היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD ב Lenovo Flex 2 14 ל MX100. לא היה שום זיהוי של הכונן במצב UEFI, רק ב-CSM. הוחלף ב-SanDisk Ultra II ועובד יפה ללא שום תקלה. הפעם השניה והשלישית היו בהחלפת HDD ב Asus N550JK ל BX100. בשני המקרים הכונן עובד אבל הם סובלים מחוסר יציבות, איטיות פתאומית לרגעים ועוד. הפעם הרביעית היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD בנייח Dell Inspiron 580 ל BX100. כאן כבר היה סיוט אמיתי. מערכת ההפעלה הותקנה כראוי, אך כאשר ניסיתי לגשת לקשיח הישן המחשב נתקע לחלוטין בכל פעם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כונן 2TB של סיגייט, מותקן במחשב פחות מחצי שנה. שמתי לב שהיום (יכול להיות שזה ככה כבר כמה ימים) באופן מפתיע לא מצאתי את הכונן במחשב. בדיקה קלה במנהל ההתקנים מראה שהמחשב קורא את הכונן. בכלי של ניהול הדיסק, רואים דיסק עם 128GB במקום 2T ( למרות שהיה מוגדר עם 2 מחיצות שוות). בהדלקה נשמע שיש 3 צפצופים מהכונן.. כמובן שיש אחריות על הדיסק ואלך להחליף אותו בהקדם. האם כדאי לקחת דגם זהה או לנסות להתעקש על דגם אחר? ( WD BLUE? יש רק 5400 RPM, עד כמה נורא? )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן ה-Innov8 החדש של Seagate עושה שימוש בטכנולוגיה ייעודית בכדי לתת יישום ממשי לדור החדש של חיבורי ה-USB, ומצליח להרשים לחיוב למרות מחיר בלתי מבוטל לפני כשבועיים הפתיעה אותנו חברת Seagate כשהציגה כונן קשיח חיצוני ייחודי, עטוף באלומיניום מסוגנן ובעל חיבור USB 3.1 אחד בלבד מסוג Type-C הסימטרי – שעשה שימוש בשידרוגים הטכנולוגיים שהוא מביא איתו בכדי להעלים את ספקי הכוח והמחברים לשקעים למיניהם, שאותם אנחנו רואים בכל הקשיחים החיצוניים האחרים, ובפרט אלו שמתבססים על גודל של 3.5 אינץ' (כמו ה-Innov8) ודורשים יותר אנרגיה. במעמד ההכרזה לא קיבלנו יותר מדי פרטים טכניים ולא היינו בטוחים כיצד ה-Innov8, שמציע נפח אחסון מכובד בהחלט של 8 טרה-בייט בהתבסס על 6 פלטות של 3.5 אי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפל לי הלפטופ והלך ההארד דיסק, אני לא בטוח שאני זקוק ליותר מ40 ג'יגה SSD, לכן חשבתי לקנות את הX25-V של אינטל. א. האם אני ארגיש שיפור בביצועים ו/או בזמן הסוללה ביחס ל320GB 7200RPM הקודם, ועד כמה? ב. האם הבקר Intel® ICH9M-E/M SATAAHCI Controller יהווה מגבלה? ג. מצאתי Western Digital SiliconEdge Blue 64GB SATA II 2.5in SSD יד שניה במחיר דומה. מה עדיף לי? (אם יש דגם אחר שבכלל עדיף על שניהם, אשמח לשמוע) תודה רבה, רגב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז בקיצור מישהו שאני מכיר יהיה באילת השבוע ובתכלס לא כזה דחוף לי SSD אבל אמרתי אם הוא כבר שם ואין מע"מ אז למה לא, אז אחרי בדיקה קצרה של שעה שעה וחצי הSSD הכי טוב שמצאתי במחיר שאני רוצה הוא זה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 בעקרון השימוש שלו יהיה פשוט מאוד בשביל WINDOWS ועוד כמה תוכנות מסוימות של עריכה וצילום שאני מתאר לעצמי יעזור קצת אבל בתכלס זה פשוט כדי שהמערכת שלי תרוץ יותר מהר. אם אפשר עצה תגובה דעה משהו חחח אם יש משהו אחר באותה כמות מחיר או משהו שקרוב לזה אבל יותר טוב ועדיף לי ובכללי דעה אם זה באמת SSD טוב שכדאי לי לקנות בלי להסס.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כונן 500MB הכי מהיר שיש בבדיקות , חייב להיות USB 3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הדיסק שלי עומד למות? SAMSUNG SATA SSD EVO 850 250GB לפי השעות שדווחו ע"י ה-S.M.A.R.T הוא עובד כמעט 6 שנים. ה-"health" שלו בריצפה - 1% מצאתי את הטקסט הזה שמדבר על Health בהקשר של SSD איך אני יכול לדעת למה hdsentinel קובעת 1% health? https://www.hdsentinel.com/help/en/57_desc.html ?SSD health - Perfect SSD with low health The text description may contain that the SSD is perfect but the health is relatively low. This can happen if the SSD has no errors, no signs of bad sectors (bad memory cells) or similar problems. However, due to the wearing of the memory cells caused by write operations to the SSD, the health …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כונן חדש של מקסטור, 80 ג"ב. הוא משמש ככונן הראשי (ובעצם, היחיד) אם זה משנה. הבעיה היא שבכל מקום, גם בביוס, גם בWindows, מופיע שנפחו הוא כ-74.5 ג"ב. אני יודע שהנפח לא אמור להיות בדיוק 80 ג"ב, אבל 5.5 זה די הרבה, גם אם זה אחוז קטן מהנפח הכולל של הכונן. השאלה היא למה, ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של WD דגם mybook בנפח 4 טרה (עם חיבור חשמל חיצוני) עד לפני כמה ימים עבד מצויין לפני כמה ימים התחילה בעיה שכאשר אני מחבר את הכונן למחשב (דרך USB כמובן) המחשב מזהה אותו אבל לא מופיע אות כונן כשאני נכנס ל"מנהל הדיסקים" אני רואה אותו אבל מופיע לי לא מוכר וקופצת לי הודעה שמבקשת לאתחל אותו (כמו בצילום 1) לא משנה איזו סוג מחיצה אני בוחר כאני מנסה לפרמט אותו קופצת לי הודעה (כמו צילום 2) וכמובן שלא קורה שום דבר * ניסיתי במספר מחשבים ואותה התופעה מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את SANDISK CRUISER ואני לא מצליח לנקות אותו, אפילו פירמוט לא מוחק את הU3 המטופש! מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231378&cm_re=skill_ssd-_-20-231-378-_-Product שווה להשקיע עליו 200$? כרגע המערכת הפעלה נמצאת על WD cavier black 1TB היום אני אבחין בשיפור בביצועים? מעבד:I7 965 זכרון 6GB לוח אם gigabyte x58a-ud3r תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. שמעתי שהמומלצים הם הmx100 וה840 איבו.. יש יותר טובים מהם? אפשר בהוספת של עד 200 שח... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, וה-HD לא מרעיש, אלא פשוט "טוחן", מרגיש כמו HD ישן. לוח את P965-DS3, וה-HD והצורב מחוברים SATA אבל מזוהים IDE ? וכמה פעמים מזוהה הIDE ? HD TUNE - מבחן ביצועים. כונן חדש וריק, האם תקין ? S.M.A.R.T EVEREST: תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-