עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של WD דגם mybook בנפח 4 טרה (עם חיבור חשמל חיצוני) עד לפני כמה ימים עבד מצויין לפני כמה ימים התחילה בעיה שכאשר אני מחבר את הכונן למחשב (דרך USB כמובן) המחשב מזהה אותו אבל לא מופיע אות כונן כשאני נכנס ל"מנהל הדיסקים" אני רואה אותו אבל מופיע לי לא מוכר וקופצת לי הודעה שמבקשת לאתחל אותו (כמו בצילום 1) לא משנה איזו סוג מחיצה אני בוחר כאני מנסה לפרמט אותו קופצת לי הודעה (כמו צילום 2) וכמובן שלא קורה שום דבר * ניסיתי במספר מחשבים ואותה התופעה מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gng,

יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp. את הwindows xp התקנתי על כונן ide. הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל. האם יש למישהו פתרון? ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by harel_d,

שלום לכולם, הדיסק הקשיח שלי קרס ואשמח לסיוע בשחזורו. הכונן מסוג Seagate Desktop HDD 2GB. כאשר אני מנסה לחבר את הכונן ישירות ללוח האם או בחיבור חיצוני (דרך מתאם USB) - הכונן נדלק, מבצע מספר סיבובים, מערכת ההפעלה מזהה דיסק לא מפורמט אבל עם נפח שונה של ~3GB... איך לדעתכם אפשר להתקדם מכאן? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ענקית השבבים מתכננת לקרוא תיגר על סמסונג במסגרת שוק ה-SSD הפורח, כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%9b%d7%97%d7%95/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by massinvallus,

???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב לשדרג את המחשב שלי לA64 (לוח אם חדש, מעבד A64 וזיכרון) עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי (WD 5400RPM 60GB) יאט לי את ביצועי המחשב החדש? כי אם כן אני יקנה פחות זכרון, והארד דיסק חדש SATA. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי אוטומטי של המחשב, כמו כן שיאפשר לי להגדיר תיקיות/דיסקים שאני מעוניין לגבות. ניסיתי לעבוד עם הכלי של מייקרוסופט שמובנה בווינדוס, אבל משום מה בסוף הגיבוי הוא כתב לי שהוא נכשל. אני אנסה שוב להשתמש בו. בכל מקרה רציתי לדעת האם למישהו יש המלצה על כלי חינמי אחר. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Spirit Crusher,

קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה

12. Started by hck,

אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ברשותי דיסק סקזי של seagate . הבעייה היא שיש לו חיבור מיוחד כזה לשרתים (HOT SWAP) . אני מחפש מתאם לחיבור "רגיל" (חשמל ו DATA 68 פינים). מי שמתמצא יודע על מה אני מדבר. אבל אני לא יודע איפה אפשר לרכוש את זה. מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ros_89,

אהלן , ברשותי נייד מסוג HP DV6 2130EJ , שעליו מותקן כונן קשיח מסוג Hitachi - HTS725050A9A364 , השאלה היא איזה כונן SSD עד 120 ג'יגה יוכל להתאים לנייד הזה ? תודה על צומת הלב , בברכה רוס

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש הארד דיסק SATA פנימי של 500 גיגה. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ~SeReGa~,

אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן. קניתי SSD חדש OCZ vertex3 240GB תוך יום התקלקל. הביוס לא מזהה אותו יותר וחיפוש קצר בגוגל מראה שלהרבה SSD מבוססי סאנדפורס יש את הבעיה הזאת. אני מחפש המלצה דחופה ל-SSD בסביבות אותו נפח אבל אמין יותר מהבקר של סאנדפורס ומהיר כמו ה-OCZ. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eran66,

קניתי לאחרונה דיסק SSD קטן ( 30G ) האם ניתן להעביר את ה BOOT לדיסק זה כך שהוינדוס יעלה מדיסק זה ללא התקנת המערכת מחדש כמו כן בגלל גודל הדיסק אן אפשרות להתקין את כל מערכת ההפעלה עליו האם ניתן לעשות זאת ואיך בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yam_sh,

ההארדיסק שלי מחולק לD וC האם יש דרך לאחד אותו בלי לאבד נתונים???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by S L I P Y,

שלום חיברתי הארדיסק חדש (Seagate 500G 32Mb) למחשב (SATA2). מה אני צריך לעשות עכשיו כדי שהווינדוס יראה אותו ? (כרגע תוכנות זיהוי רכיבים מזהות אותו אבל הוא כמובן לא מופיע ככונן) מקווה לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בהנחה ששבכלל לא אשתמש בIDE לרוב. הוא יהיה סתם למצב שהSATA יידפק. הIDE אמור להיות כונן שבדרך כלל לא משתמשים בו. אז האם כונן הIDE ירעיש בכלל? כי בתור כונן ראשי במחשב אני יודע שהוא קצת כן. האם אם הוא לא יהיה פעיל רוב הזמן...?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה... למרות שהבטיחו לי WD1600AAJS במחיר של 225 ש"ח במייל ע"י נציג אייבורי, הייתי שם היום (לא במייל אלא בחנות ) ואמרו לי שזה עולה 231 ש"ח... אמרתי להם שאסף מהמכירות רשם לי במייל שזה 225 ש"ח אז אמרו לי "לך תקנה מאסף".. זה עניין עקרוני ולא השקלים הבודדים הללו... בכל אופן הכונן נאמר לי שהוא 8MB ומאוד חשובה לי המהירות אז האם זה באופן משמעותי יותר איטי מה- 16MB או שאין כ"כ הרבה הבדל ? ושאלה נוספת.... זה SATA II ואמרו לי שזה יישב גם בלוח שתומך ב- SATA I פשוט הוא יעבוד במהירות של SATA I למרות שהוא SATA II. האם נכון הדבר, והאם הכונן הזה מומלץ בהנחה שרק הוא ו HITACHI נשארו במלאי ? ותודה מראש לעונים !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני עומד לקנות בעוד כמה שבועות צורב DVD, ההתלבטות שלי היא בין NEC 3500 לבין פיוניר A08 עברתי פה על כל התרדים ועדיין לא הבנתי מי עדיף כרגע מבלי להתייחס למחיר, והאם יש לפיוניר איזה שהם באגים שגורמים לחנויות מסוימות להמליץ לא לקנות אותם לי יש ניסיון טוב מאוד עם פיוניר A07 - צורב ממש מעולה, האם ה NEC יעשה את אותה עבודה איכותית? או שאין כמו הפיוניר. דבר נוסף הוא אני מקבל מחיר טוב מאוד על מדיות של סילבר ליין והייתי רוצה לדעת מנסיון של אנישים אחרים האם יש לאחד הצורבים האלה בעיות עם המדיות האלה, ומהי המלצתכם האישית פיוניר או NEC מבלי להתייחס לעלות. בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים