עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bug2000,

שלום אנשים, איזה כונן מומלץ יותר בעצם מבחינת ביצועים ?! ה SEAGATE עולה 570 שח ה WD עולה 590 ....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של WD דגם mybook בנפח 4 טרה (עם חיבור חשמל חיצוני) עד לפני כמה ימים עבד מצויין לפני כמה ימים התחילה בעיה שכאשר אני מחבר את הכונן למחשב (דרך USB כמובן) המחשב מזהה אותו אבל לא מופיע אות כונן כשאני נכנס ל"מנהל הדיסקים" אני רואה אותו אבל מופיע לי לא מוכר וקופצת לי הודעה שמבקשת לאתחל אותו (כמו בצילום 1) לא משנה איזו סוג מחיצה אני בוחר כאני מנסה לפרמט אותו קופצת לי הודעה (כמו צילום 2) וכמובן שלא קורה שום דבר * ניסיתי במספר מחשבים ואותה התופעה מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אלו התוצאות שקיבלתי: המחשב מוגדר על ACHI וכמובן שה-SSD מחובר ב-SATA3. התקנתי דרייברים וכל מיני תוכנות של אינטל, אך משום מה התוצאות עדיין נמוכות ואין לי מושג מדוע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ha,

כרגע יש לי שני כונני אחד מחובר למחשב ומשמש למערכת ההפעלה והשני סתם זרוק בחוץ. מה כדאי לעשות איתו? חשבתי על RAID1 להגדלת ביצועים, הוא נתמך ע"י כרטיס בקר SATA שיש לי וכנראה גם ע"י לוח האם. האם ניתן ליצר RAID ללא התקנת הווינדוס מחדש? אם לא, האם ניתן לבצע שיכפול (Disk cloning) לדיסק אחר, להתקין את ה RAID ולהחזיר את מערכת ההפעלה? -האם ישנו מתאם בין דיסק 3.5 לסלוט של כוננן דיסקטים ישן? -האם ישנה בדיקה לאורך החיים הצפוי של הדיסק (כמו קריאת נתוני SMART)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חשבתי על ה - Samsung 2000GB HD204UI ביחד עם מארז חיצוני, רק שאני לא סגור על מארזים חיצוניים. רוב הנפח יורכב מסרטים בגודל מינימלי של 8GB שמילאו לי כבר את רוב הטרה שיש לי כיום. אני מניח שכדי שיהיה eSata על מנת שאני אוכל להעביר את הסרטים מהר, גם כל פעם שאני מוריד סרט חדש ולא לחכות יותר מדי. בנוסף אני חייב חיבור USB כי אני אחבר את הכונן ישירות ל - LG LE5500 שלי, על מנת לצפות בסרטים ישירות מהכונן, ואלי בגלל זה כדי שהכונן יהיה 7200RPM ולא 5400RPM, או שזה לא יפריע? ניידות פחות חשובה לי, אני סה"כ מעתיק מהמחשב ואז לוקח את הכונן שני מטר הצידה ל - TV (למה לא לחבר ישירות ל - TV כי אני צריך מקום בכל מקרה, ובמארז שלי כבר יש 3 HD, אז לא בא לי לנסות לדחוף לשם עוד HD ואז לקנות כרטיס מסך ש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ‎ מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eliaz_b,

יש לי דיסק קשיח 160 גיגה. תקין ב 100% חיבור SATA אם זה רלוונטי. עכשיו הוא מחולק ל 2 מחיצות מחיצה ראשית C 35 גיגה מחיצה שנייה D כול השאר מלפני שלוש שנים עשיתי התקנה בעסק למחשב וכאשר סיימתי ההתקנה על שלל התוכנות של העסק וכו עשיתי גואוסט לכונן C שיושב על כונן D השבוע הייתי צריך לשחזר את כונן C על ידי הגואוסט שישב בכונן D מליפני שלוש שנים (כי לא רציתי להתקין מחדש הכול ולקרוא לכול בעלי התוכנות מחדש שיבואו להתקין) אז ליפני שעשיתי את השחזור עשיתי גואוסט לכונן C כדי לישמור על החומר במידה ויהיה איזה קובץ ששכחתי לשמור. עשיתי גיבוי כפול של כונן C (פעמיים עשיתי לו גואוסט על 2 הרדיסקים שונים) כדי להיות סגור שבמידת הצורך יהיה לי החומר ולא יהיו בעיות! בגלל שעשיתי לו גיבוי (GHOST) פעמיים…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. היי, האם הדיסק הקשיח בנפח 1TB שמוצג כאן: http://www.buy2.co.il/o/685117dd-f184-48b1-aff1-1cc778ae1007 מתאים לראווטר שלי מדגם D-Link 6850 של בזק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by urir.seo,

שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!

11. חברת Seagate מקדימה את המתחרות והופכת להיות הראשונה להשיק כוננים קשיחים מכאניים בנפח שיא של 14 טרה-בייט אשר מיועדים גם לצרכנים הפשוטים והצנועים - שמוכנים ומסוגלים להשקיע מאות דולרים כמובן לכתבה

12. שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…

13. בהמשך לשרשור בקודם (בנושא: הארדיסק 3.5 חיצוני Maxtor VS W.D (נפח 500GB-1TB לגיבויים)) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368880.msg3184089#msg3184089 החלטתי ללכת על 500GB בכונן חיצוני מוכן. (השיקולים אין לי חיבור של SATA וזה לא הולך להשתנות בשנה הקרובה, 500GB מספיק לגיבויים שזה השימוש העיקרי, עם הפרש עוד שנה או שנה וחצי בטח אוכל לקנות משהו יותר מתקדם וכמובן המחיר הנמוך 300ש"ח של ה-MAXTOR) משום מה ה- MAXTOR שרציתי כבר לא נמכר (האזל המלאי תוך פחות משבוע?) לפחות לא במחיר של 300 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 יש סיבה מיוחדת? (זה בכלל שהוא היא טוב וזול או בגלל שהורידו אותו ממכירה מסיבה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nirh216,

שלום לכולם, איך אני יכול לפרמט את הכונן לעיל ב - NTFS?.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TC,

הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בהנחה ששבכלל לא אשתמש בIDE לרוב. הוא יהיה סתם למצב שהSATA יידפק. הIDE אמור להיות כונן שבדרך כלל לא משתמשים בו. אז האם כונן הIDE ירעיש בכלל? כי בתור כונן ראשי במחשב אני יודע שהוא קצת כן. האם אם הוא לא יהיה פעיל רוב הזמן...?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי חברים, נפל בחלקי הדגם הזה של SSD. יש לו חיבור DATA קצת מוזר שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי איזה כבל אני צריך כדי לעבוד איתו? מצורפת תמונה עם הדגם המדובר. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שתי היצרניות מתיימרות להקדים את סמסונג ואינטל ולהשיק ראשונות שבבי הבזק תלת מימדיים בנפח שיא, שיוכל להעניק לנו כונני SSD גדולים במחירים טובים יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טושיבה-וסאנדיסק-מציגות-שבבי-nand-תלת-מימד/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן

21. Started by Imtheman,

או שנתיאש ונשלם (הרבה ) יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש. עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי. נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם ה…

23. אחת ממשפחות כונני ה-SSD הטובות ביותר לשוק הביתי מתרחבת עם דגמים מוקטנים שמצליחים לשמור על רוב התכונות החיוביות של דגם ה-2.5 אינץ\' המקורי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-evo-850-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-m-2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי SSD חיצוני של 1TB לפני שנה והוא הפסיק לעבוד. פתחתו אותו והוצאתי את המחבר הזה (תמונות) ממנו, לא יודע מה השם של זה, אבל הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות את החלק השני בניפרד ואם כן מאיפה. https://www.amazon.com/DISCONTINUED-Samsung-Portable-External-MU-PS500B/dp/B00RWXVMRS?ie=UTF8&keywords=external ssd&qid=1446233167&ref_=sr_1_1&s=pc&sr=1-1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים