עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dante 9,

1. I have PlexWriter 40/12/40A 1.01 and i'm trying to update my frimware but all i get is this message: 2. Every time i'm burnning ISO or BIN file with the Cuesh*t i'm keep getting this message when i'm press on the SETUP file or the autorun in the CD: I have try to burn with BenQ Media on speed of X12 X16 although the media support up to X24 and I have also try to burn with Plextor RW media on speed of X4 X10 X12 (the media support up to X12). I have tried every burn on 3 different softwers: CDRWin 3.9B, FireBurner 2.1.7 and Nero Burning Rom 5.5.9.14. 3. When i'm burnning data (I try to burn only data so far) with Nero Burning Rom 5.5.9.14 the nero announce tha…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מהיכן ניתן לקנות חבילות DVD של ורבטים במחיר הכי זול שיש? אופיס דיפו? (או במילים אחרות - המבצע של השני ב50% עדיין קיים שם?) תודה ענקית! :-*

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nati086,

שלום לכולם, אני יודע שפתחו מלא דיונים על החלפת ssd במחשב נייד פשוט קראתי ברשת באתר מלא דברים על הנושא אבל לצערי לא הבנתי את הנושא. לאישתי יש מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad U41-70 עם מעבד I3 5010U עכשיו במחשב קיים זיכרון RAM 4GB וכונן קשיח HDD 500GB ובנוסף SSD של 25GB (ככה זה הגיע מהיצרן). עכשיו יש איטיות מסוימת במחשב ואני רוצה להחליק את זיכרון הראם וה-HDD. אני מתכנן לרכוש את החלקים מאמזון ולעשות את הפעולה באופן עצמאי. הבעיה שלא הבנתי מה אני צריך לעשות לאחר שאני מחבר את החלקים פיזית, איך אני מעביר את מערכת ההפעלה, התוכנות והקבצים? קראתי משהו על מחיצות שלא הבנתי בכלל מה זה? דרך אגב המחשב הגיע עם מערכת הפעלה מהיצרן והיא מתוכנת על ה-HDD. …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by IRIVERMAN,

מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by perlov1,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני אמור לקבל כונן קשיח חיצוני 500 ג'יגה של WD, זה הכונן : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 1. באופן כללי, מה דעתכם על הכונן ? האם הוא טוב ? מומלץ ? לא כדאי ? 2. האם יש טיפים / משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני השימוש ? 3. קראתי שהוא מגיע כ FAT32, ויש לפרמט אותו ל NTFS, מדוע ? מערכת ההפעלה שלי היא ב FAST32, חייבים לפרמט ? 4. קראתי שלאחר שהתקינו את תוכנת ה WD Diagnosis, והפעילו אותה (מגיעה עם הכונן), המחשב עושה לעיתים ריסטרט מייד כשמפעילים אותה - האם מישהו נתקל / יודע למה ומדוע ? תודה !

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by qwerty1987,

כיום יש לי KINGSTON DATA TRAVELER, וכשאני מריץ ממנו FIREFOX PORTABLE, אני מרגיש שהוא נורא איטי. מחפש משהו מהיר יותר משמעותית, עדיף בלי מכסה פלסטיק שיוצר הרגשה שהוא הולך להישבר כל רגע. תודה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. אני חדש פה [= אני מתעניין בלקנות הארד דיסק חיצוני. רציתי לדעת איזה הכי כדאי? האם זה שווה בכלל? התקציב זה גג 700 שקל חריגות קטנות של עד50 שקל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים שבשניהם מותקן WIN XP PRO האחד הוא מחשב שולחני והאחר מחשב נייד. עכשיו אני רוצה להעביר קבצין מהמחשב השולחני למחשב הנייד ורציתי לדעת מהי הדרך המהירה ביותר? יש לי כבל רשת אם זה עוזר ואני חשבתי דרך חיבור USB תקנו אותי אם אני טועה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות SSD למחשב נייד SATA3 קראתי בפורום על הרבה דגמים וחברות שרצות וכל אחד ממליץ על מה שניראה לו...אני רוצה לדעת איזה דגם עובד מהר לשימוש ביתי לא משחקים ולא תוכנות. יש כמה דגמים שראיתי באייבורי מה דעתכם? 1- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9941 2- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10962 3- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15253 מה הכי טוב לדעתכם? מה באמת שווה השקעה כי השימוש שלי בתכלס לא למשחקים ולא תוכנות רק גלישה באינטרנט נטו אינטרנט אני קונה כי הדיסק הקשיח שלי 1TB איטי כניראה עומד לשבוק חיים בקרוב מאוד... ויש גם את קינגסטון- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 שהוא הכי זול בקטגוריה.... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי אני מחפש כרגע הרדיסק ATA (לא S-ATA), בסביבות ה-100GB, שיחליף את ה-WD 80GB הנוכחי שלי (יש לי עוד 2 ב-SATA, אחד 120GB ואחד 200GB, למי שמתעניין, וזאת הסיבה שאני צריך אחד ATA). הסיבה להחלפה - רעש. ה-80GB הנוכחי פשוט מרעיש. הוא מוציא זמזום קבוע כזה (בזזז) של רעש הסיבוב ב-7,200 סל"ד... אני מחפש לו תחליף - שיהיה שקט כמה שיותר (לצורך העניין, שני ה-SATA-ים שלי, גם הם של WD, לא משמיעים כל רעש). אני אשמח לקבל המלצות רציניות מאנשים שיודעים להעריך שקט עשו את אותה השוואה וגילו מי השקט ביותר.. אנא חסכו ממני את "אחי יש לי את XYZ, הרדיסק משהו פיצוץ כדאי לך לקחת אותו"... אלפי תודות..

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by avivboker,

מחפש משו מהיר אבל מומלץ כי יש ב בה זולים ולא יודע מה לבחור...

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Red Devil,

יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tomer84,

יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by psybrain,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף לקחת הארדיסק של 1TB או שניים של 500 ? מה יותר טוב מבחינת מהירות וכאלה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alonahari,

שלום רכשתי דיסק און קיי בנפח 2 טרה , הצלחתי לגבות סרטים בנפח 250 GB , לא הצלחתי לגבות מעבר לכך הוא פשוט לא מקבל, מופיעה כיתובית האומרת שחסרים רכיבים בבדיסק, לא ברור לי אילו רכיבים ומה עלי לעשות כדי לנצל את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום הדיסק הקשיח שלי 40GB הלך. האם לדיסק קשיח בנפח 500GB או 320GB בחיבור IDE (שיתאים ללוח האם שלי Intel D850GB), הוא גם בעל אפשרות חיבור SATA2 (במקרה שאשדרג את המחשב שלי בעוד שנה +-) ?? או שמדובר חיבור IDE בלבד, ואם ארצה לשדרג לא אוכל להשתמש בו במחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by shlomom,

שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  23. היי. רכשתי כרגע את הכונן ב-210 דולר (לינק). האם הכונן טוב עבור המחיר? השימוש שלי איתו יהיה בסיסי, אולי התקנת כמה משחקים פה ושם. מה שמפריע לי בשם שלו זה NAS. האם זה אומר שהכונן הוא לא לשימוש ביתי? תודה.

24. Started by was950,

שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש, אני חושב שאני רוצה WD 160 עם 8 מגה זכרון פנימי, במהירות 7200. עד היום היו לי רק דיסקים קשיחים של WD והייתי מרוצה, אז אני חושב להמשיך... אשמח לדעת אם המחירים כאן הם הגיוניים למוצר כזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28597 זה לא זול מדי ? יש מצב שמוכרים מחודשים ? אני לא אוהב לחלק למחיצות, אני מעדיף דיסק פיזי לכל דבר, מחיצה אחת האם יש ל XP בעיה לזהות גודל דיסק של 160 ג'יגה ? זה משנה אם זה SP1 או SP2 ? (אצלי זה SP1, אבל אולי בעתיד אעדכן ל-2) מה עדיף מבחינת שיטת הקבצים ? NTFS או FAT32 ? עד עכשיו השתמשתי ב FAT האם אחרי שאני עובר ל NTFS, אני יכול אחרי פירמוט הדיסק לחזור ל FAT ? מישהו יודע האם יש שיטות נוספות או האם מתוכננות שיטות …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים