עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hanan13,

שלום חברים. יש לי מחשב חזק מאוד לעבודות עיצוב גרפי ומשחקים. icore 7, 12 m ram... אני כיום עובד עם ארבעה דיסקים קשיחים: 2 טרה, טרה, 2*500. הדיסקים כבר ממש מלאים. אני רוצה לפרמט את המחשב. בשביל לחסוך זמן, במקום לגבות הכל ולפרמט את הדיסק של ה 2 טרה (זה הדיסק הראשי שלי) אני מעדיף לקנות דיסק חדש ולהעתיק אליו את הקבצים אחרי התקנת הוינדוס. אני רוצה להחליף את הדיסק הראשי שלי לדיסק 2 טרה או 3. חשוב לי מאוד מהירות העבודה של הדיסק כי כיום הדיסקים הקשיחים הם צוואר הבקבוק שלי במחשב. אשמח להמלצות על דיסקים מהירים, אמינים ולא יקרים. לא בא לי להשקיע 1600 ש"ח על דיסק. תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! ברצוני לקנות צורב עד 150 שקלים מהאתר tms ההתלבטות שלי היא בין סוני נק, אלג'י ופיוניר אם תשימו לב על פיוניר ונק יש שנתיים אחריות אשמח אם מישהוא יוכל לתת חוות דעת ולתת המלצה על צורב

6. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה בדיוק לפתוח על הנושא הזה אשכול אז בבקשה להעביר אם זה לא קשור לכאן. אני רוצה לקנות SSD מחו"ל ומכיוון שsandisk זו חברה ישראלית רציתי לדעת אם אני יכול לקנות SSD מחו"ל אם אחריות יצרן(במקרה הזה sandisk) ולממש את האחריות בחנויות שלהם בארץ במקום יצרנים אחרים שצריך לשלוח את המוצר בחזרה לחו"ל על מנת לקבל תיקון. מי שיודע מאוד יעזור לי

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by teh1archon,

שלום, מתלבט בין Samsung 840 Series 2.5'' 250GB לבין Transcend TS256GSSD320 (256GB) (ההפרש במחיר הוא 5 שקל סה"כ) אין לי מושג איך Transcend בתחום הSSD (אף פעם לא קניתי מוצרים שלהם אבל אני יודע שהם טובים) מצד אחד ואני סומך על סאמסונג בעיניים עצומות מהצד השני. וגם תוספת של 6GB ב5 שקל משנה את היחס העלות\נפח בצורה לא קטנה. יכול לשקול גם בשדרוג של 50 שקל לקחת Transcend TS256GSSD720 באותו נפח אבל לא בטוח שמוכן להשקיע 990 ש"ח בכונן. ועוד שאלה, מה זה חיבור mSATA והאם הוא עדיף על פני SATA3? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. יש לי מחשב חדש שהרכבתי, בהתחלה הוצאתי את HDD אחד כדי לעשות התקנה של הווינדוס (8) ואחר כך חיברתי אותו וראיתי שבביוס,הבעיה הוא שיש ממשק חדש כי זה מחשב חדש אז אני לא ממש יודע מה לעשות אני רואה 1.צורב 2. HDD והוא לא נוסף לשם, *אבל* קטגוריה אחת למטה יש לי קטגוריה של כוננים ושם הוא כן מופיע. מה לעשות? לוח האם הוא גיגה בייט Z77-D3H

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. שוב פישלתי - קניתי דיסק 3TB בלי לוודא שלוח האם שלי מאפשר איתחול מ- GPT. והוא לא מאפשר... אז אני אצטרך לתקוע במחשב דיסק קטן ואיטי שעליו תשב מערכת ההפעלה, איכסה. אז במקום, אולי כבר אקנה גם SSD? זה יקר, אז מקסימום 120-128GB, זה בהחלט יספיק למערכת ההפעלה והתוכנות. אבל אני לא יודע שום דבר על SD פרט לכך שזה קיים, אז יש המלצות עלדגמים וחנויות? ואם בכלל אז עדיף בארץ או בחו"ל? מבחינתי, אמינות ומחיר חשובים יותר מהביצועים, כך שזה לא חייב להיות הדגם הכי חדיש ונוצץ.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. הסיבה שאני מגביל אתכם לאינטל, זה כי אני מקבל את הכוננים שלהם בערך בחצי מחיר !!! לכן מה כדאי ? נראה לי ש256GB יספיקו =]

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by swisaman,

דיי נמאס לי מהעברה איטית של סרטים \ קבצים דיי כבדים לDOK , אני מחפש המלצה לDOK טוב שיהיה USB3. אין תקציב מוגדר אבל שהמחיר לא יהיה מוגזם מידי. מינימום 16GB - זה דיי מספיק אבל אם בתוספת קטנה אפשר להביא אפילו 32GB אז אין לי ממש בעיה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, האם יש הבדל בין כבל USB 2 לבין כבל USB 3? אם כן, יש המלצה לכבל שתומך ב-USB 3 במחיר סביר? הסיפור הוא כזה: יש לי DOK שאמור לתמוך ב-USB 3. כאשר אני מחבר אותו לפורט USB2 במחשב אני מקבל הודעה שההתקן יוכל לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו ל-USB3. הזמנתי מאיביי כבל מאריך שאמור לתמוך ב-USB 3 במחיר ממש נמוך. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את ה-DOK לפורט של ה-USB 3 דרך הכבל, אני עדיין מקבל את ההודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. זה נראה כאילו הכבל מגביל את המהירות. אז אם באמת יש הבדל בכבלים, כנראה עבדו עליי ומכרו לי כבל של USB2. אם זה כך, אשמח לקבל המלצה לכבל USB3 במחיר סביר. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. שלום חברי הפורום יש לי חבר שבחופשה בתאילנד (בנקוק) הוא הסתנוור שם מכל חנויות(יותר נכון קניונים) של אלקטרוניקה והתחיל לקנות חיקויים. אני במקרה צריך כונן חיצוני האם אפשר לסמוך על המוצרים שם? האם המוצרים האיכותיים זולים משמעותית מהארץ או שאין הבדל גדול (ועדיף אחריות)? הבנתי שיש שם כמה מפעלים גדולים של כוננים ושהיה עליית מחירים בגלל ההצפות שהיו שם. מה שמעניין אותי זה מהאמינות, המהירות והמחיר פחות מהניידות. איזה מכשיר יותר מומלץ? לא צריך יותר מ 2 טרה. מה כדאי לבדוק? והאם מישהו מכיר חנות/מקום מומלץ? תודה מראש והמשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by mj23,

היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GB ססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות של marvell 91xx configata device ויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Frungy,

אהלן, מחשב נייד ישן זרוק אצלי כבר כמה שנים, והבעיה היחידה שלו היא הכונן. חיפשתי לאחרונה באינטרנט היכן ניתן להשיג כונני IDE ללפטופ במחיר שפוי, ואיני מבין למה גם כאן וגם בחו"ל הם יקרים יחסית. יש לכם עצות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. אז ככה - יש לי סטרימר BoxeeBox וקניתי עכשיו HDD חיצוני של 3 טרה של WD בשביל כל המדיה. רק מה מסתבר? שהבוקסיבוקס לא יודע מה זה הארדיסק של 3 טרה... מחיפוש באינטרנט ובפורומים של בוקסי מסתבר שזו בעיה ידועה, ללא תיקון רשמי באופק, אבל גם מצאתי שיש כמה שהצליחו לפתור את הבעיה ע"י פיצול לשתי מחיצות של 1.5, או פרמוט של ה-HDD ושינוי ה-bytes per sector מ-4096 ל-512. מצד שני, לא לכולם זה עבד... לפני שאני מנסה את השיטות שהוזכרו, מה המשמעות של שינוי ה-bytes per sector בדיסק? חוץ מזה שיהיו לי פי 8 בכמות הסקטורים על הדיסק, יש לזה משמעות מבחינת בריאות/חיי הדיסק? קישור לפורום של בוקסי עם ההצעה לפרמוט: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t ... mp;page=11

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yaloner,

מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ita123,

רכשתי לפני קצת יותר משבוע מ KSP את ה Corsair neutron gtx 120 , עשיתי התקנה חדשה למערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים והעידכונים האחרונים. המחשב עובד ומגיב מהר, יש לפעמים הרגשה כאילו המחשב קופא/נתקע לשנייה בעת ביצוע פעולות שונות , לדוגמא הפעלת סרט .(משהו שלא קרה עם הכונן הקודם crucial m4 64 gb ) לוקח יותר מדי זמן לנגן להיפתח ולנגן את הסרט.(נבדק עם נגנים שונים). עשיתי בדיקה עם AS SSD ונראה כי התוצאות שקיבלתי תקינות אבל כשבדקתי בHDTUNE מראה כאילו יש שגיאת S.M.A.R.T האם הכונן לא תקין לפי מה שה HDTUNE מראה לי?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by razmizrhi,

שלום לכולם! הלך לי הדיסק קשיח ואני רוצה להחליפו בחדש... חשבתי על גדלים 1tb או 2....מדובר בדיסק קשיח פנימי אני מחפש דיסק קשיח מומלץ וטוב ואמין ושקט ואני מתכוון לרכוש אותו באתר tms שיהיה עם טכנולוגיה חדשה וכמה שיותר מתקדם הוא מיועד להיות דיסק לבנתיים יחידי ועליו תותקן מערכת ההפעלה סרטים מוזיקה תוכנות=בקיצור הכוללללל חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיש עליו חוות דעת ביקורות והמלצות באינטרנט..... אשמח בנוסף לקישור רכישה מהאתר tms תודה מראש לעוזרים: רז

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Psychedelic,

שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים