אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה לקבל המלצה על כונן נייד משו כמו 80 GB מינימום נייד ואם אפשר כמה שיותר קטן וקל, אבל שגם לא יהיה יקר כ"כ. אני צריך אותו בשביל להעביר מידע ממחשב ישן לחדש. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg אחד משני הכוננים הגדולים יותר שווה את מחירו?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לעשות DOK עם התקנה לחלונות 10. הורדתי התוכנה ממיקרוסופט, בחרתי ב DOK ואין לי מושג איך אבל זה עשה את הפעולה על דיסק הגיבוי החיצוני במקום על הDOK. לא רק שזה מחק לי 6TB של מידע, הדיסק פתאום הופיע בתור דיסק 32GB במקום 8TB. נכנסתי למנהל הדיסקים ושם ראיתי שבנוסף יש 2 שטחים שלא הוקצו אחד 2000GB והשני 5404GB. מחקתי את המחיצת ה 32GB שהצטרפה ל 2000GB (שטח שלא הוקצה) אבל השטח לא מתחבר ל 5404GB. כשאני מנסה להקצות מתוך זה למחיצה לא ניתן (האופציות באפור). אני יכול רק להגדיר מחיצה בשטח הראשון שעומד באופן תמוהה על 2048.00GB בדיוק. אשמח לעזרה בשיקום הכונן ועוד יותר אם אחרי זה ניתן לשחזר את המידע.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אח שלי צריך לקבל את המחשב החדש היום ואני מתלבט לכמה מחיצות לחלק. ההארדיסק זה MAXTOR 40 גיגה 7200 RPM. אחת הסיבות שהחלטתי בסוף ללכת עליו ולא על ה 60 גיגה זה מישהו אמר לי שזה פלטה אחת ולכן זה יותר אמין.. בכל מקרה אני נוטה לשים את כל ה 40 גיגה במחיצה אחת, בדומה למה שיש אצלי (לי יש הארדיסק 20 גיגה והכל ב C). מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צורב כדאי לי ליקנות יש לי הקצבה של משהו עד 550 שקל מצאתי אני חושב שני דברים טובים ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לבחו במה שיותר טוב ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? ?LG 4120B x12 Dual Layer? תודה מראש :)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי היום CRUZER EDGE 16GB ונוכחתי לראות שהוא איטי בטירוף - קורא לי בקצב של 14-15M/S כאשר יש לי CRUZER 8GB בן שנתיים שקורא לי בקצב 25-26M/S. בדקתי את הכוננים עם HD TUNE PRO. האם הדבר נראה לכם תקין או שאני צריך לממש את האחריות לגבי הEDGE? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקנתי צורב LG חדש מדגם 4167B. עד כאן הכל טוב.כשאני בודק אם הצורב מפיע במחשב שלי אז הוא לא הופיע..וזה דיי מוזר כי גם הדיוידי שלי פתאום לא הופיע. לעומת זאת, בדקתי את הבעיה הזאת בביוס של המחשב והוא כן זיהה לי את המחשב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?.. שאלתי את חבר שלי והוא אמר שבגלל שיש אבק אז המחשב לא מצליח לזהות את הצורב במחשב שלי ואת הכונן דיוידי. תעזרו לי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ונתן הודעת שגיאה כלשהי של Windows paging ולאחר מכן לא זיהה את כונן D (גם לא בביוס). הווינדוס מותקן על כונן C שהוא SSD. שיחקתי עם החיבורים ועכשיו הוא כן מופיע אז כרגע אני מעביר את כל הקבצים החשובים לכונן חיצוני. הכונן הוא Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 שנקנה באפריל 2014. יש טעם לנסות לתקן אותו או שעדיף חדש? יש כוננים חדשים טובים יותר או שעדיף לי לקנות את אותו דגם?
-
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
- 2 followers
-
-
על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים כאשר אחד הוא 30GB 5400RPM והשני 40GB 7200RPM שניהם 2MB CACHE... האם ניתן לחבר אותם בRAID אם הלוח שלי תומך IDE RAID? ואם כן אז איך? כמה זה יעזור מבחינת ביצועים? כי בעיקרון זה הדבר היחידי שמאט את המחשב שלי עכשיו(ההארדיסקים)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, סיכום קצר על היחסים שלי עם כוננים חיצוניים התחלתי עם כונן SEAGATE חיצוני שנפל פעם אחת מגובה רבע מטר ומאז המחשב לא זיהה אותו. רכשתי כונן WD אותו שמרתי מכל משמר, לאחר חודשיים גם אותו המחשב (כל מחשב) הפסיק לזהות במסגרת האחריות החליפו לי באותו כונן חדש שגם הוא לאחר חודשיים: אותו סיפור. עכשיו אני לא יודע מה לעשות על מנת למנוע שמקרה כזה יקרה שוב הרי לאסוף את כל המידע שצברתי מחדש יקח המון דם יזע ודמעות. על איזה כונן אתם ממליצים באיזור תקציב של 700 ש"ח (2T)? האם זה נכון שIOMEGA זה בעצם WD מבפנים? האם כונן 2.5 עמיד יותר מ3.5 או שאין קשר? האם לקנות כונן פנימי +מעמד להלביש אותו עליו יהיה יותר אמין או שזו אותה הגברת בשינוי הדרת? איזה פעולות עלי לנקוט על מנת להאריך את חייו של המ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שלעריכת וידאו חשוב שיהיה דיסק קשיח כמה שיותר מהיר .העריכה והרינדורים קורעים את הקשיח כך שאני צריך שהוא יהיה יציב וחזק. הלוח שלי זה gigabaite p55m 750 soket ud3 .אולי הוא תומך ב. .usb3 ודרך אגב חשוב לי לציין שאני משתמש אך ורק בwinxp ככה שתשימו לב אם הביצועים של הקשיח יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בסטיקי המלצות ובכלל בד״כ בנפחים גדולים ממליצים פה ללכת על דיסקים של SEAGATE אבל במבחני מציאות לאורך זמן נראה שהדיסיקים הללו פשוט זבל של הזבל: https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-update-september-2014/ יחסית לתחרות. אז למה בכל זאת הם כלכך פופלארים ? המחיר ? משהו אחר ?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק עם 6 טרה של מדייה (רובם קבצים גדולים) ואני רוצה להעתיק את הכל לדיסק חדש ריק. אני מניח כי העתקה "רגילה" עם COPY של ווינדוס או אפליקצית TERACOPY יעתיקו כל קובץ בדיסק המקור ויכתבו אותו בצורה רציפה בדיסק היעד כך שלא תהיה פראגמנטצייה אבל איך אני יכול לבצע אופטימיזציה לאירגון הקבצים? הכוונה היא שקבצים בתיקייה אחת יועתקו אחד ליד השני. האם העתקת התיקייה הראשית מעתיקה את הקבצים לפי הסדר הלוגי שלהם? (הכוונה לסדר המופיע בהוראת DIR ללא פרמטרים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-