אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי DIsk On Key של SanDisk - Cruzer Fit 32Gb. המחשב זיהה אותו בהתחלה, וישר פרמטתי אותו לNTFS (כי אני צריך להעביר קבצים הגדולים מ4 גי'גה), דרך הפרמוט המובנה של וינדוס (מקש ימני - Format). לאחר הפרמוט המחשב עדיין מזהה את המכשיר, והוא עדיין מופיע כRemovable Disk, אבל הוא מראה שהנפח אחסון של המכשיר הוא 0 ביטס, והוא גם לא נותן להעביר לשם קבצים. ניסיתי לפרמט אותו שוב (דרך הפרמוט המובנה של וינדוס), אבל עכשיו הוא לא מאפשר לי לפרמט (הוא נותן לי ללחוץ על Format אבל שום חלון לא נפתח, ולא קורה כלום). האם עשיתי משהו לא בסדר, והאם ניתן לסדר את הבעיה? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות עוד הארדיסק פנימי. יש לי כבר 2. לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים (שלא כללה קירור חדש), הטמפ' הכללית במארז עלתה, ולדוגמא המעבד עכשיו עובד על הגבול העליון בזמן מאמץ. אני לא יכול להרשות לעצמי עוד קפיצה בטמפ', האם עוד הארדיסק יעשה הבדל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני אשר אני מחזיק לצורך אחסון מידע וכרגע יש שם 100 מגה פנויים. אני אוכל לקנות כונן נוסף רק עוד חודשיים. האם הפעלת הכונן כאשר הוא מלוי עד הסוף, יכולה לפגוע בו בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות כרטיס microSD בגודל 32GB, ובנוסף אני מעוניין לקנות קורא+כותב שמתאים לו. אני יודע כבר איזה כרטיס אקנה, זה יהיה זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823422 עולה 144שח. עכשיו השאלה איזה קורא+כותב לקנות? מה הכי מהיר שיש, שיתאים למהירות של הכרטיס? תודה רבה card
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 3 סרטי DVD חדשים בסרטים אני צופה דרך המחשב אחד מהם עולה בלי שום בעייה שני האחרים לא עולים בכלל, המחשב מנסה במשך דקות ארוכות לקרוא מהכונן אבל זה מסתכם בשום כלום פרטי המחשב Windows7 32 bit Intel Core Duo E840 2.76GHz RAM - 4GB - 3.25 GB usable DVD - HL-DT-ST DVDRAM DH24NS50 ATA DEVICE אשמח לעזרה או הכוונה. תודה, אביטל
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ראשית אני ממש אשמח למדריך מסודר (בין אם בעברית או באנגלית) אשר עובר על כל ההגדרות הנכונות של SSD בווינדוס 7. מה כדאי לבטל, אילו פעולות כדאי להעביר לכונן רגיל (כדוגמת tmp) וכדומה. שנית אני צריך הבהרה בנוגע לדרך הפעילות של הSSD. אם התוכנה מותקנת על ה-ssd אך הקובץ אותו אני מפעיל נמצא על כונן רגיל, האם יהיה שיפור בביצועים? לדוגמא: סרט/שיר/ קובץ וורד/ תמונה נמצאים על הכונן הקשיח אך phtoshop/word/winamp/mpc נמצאים על כונן ה-ssd. במצב כזה, כאשר אני מפעיל את הקובץ, אני אזכה למהירות של הכונן הקשיח או של הSSD? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קצת מיושן עם sata 2 כך שאין טעם לקנות ssd, הדגמים שאני שוקל הם Caviar Black של ווסטרן דיג'יטל wd1002faex, ו ה Baracuda של סיגייט st1000dm003, אמנם ה Baracuda זול יותר במאה ש"ח, (וניתן להשיג את ה 2TB שלהם במחיר של ה 1TB של WD, אך קראתי שיש כמה גרסאות של ה 2TB עם ביצועים שונים) וגם לפי הנתונים מהיר יותר מה Caviar Black, אך יש שמתלוננים לגבי האמינות של Seagate, מה גם שה Caviar Black מגיע עם 5 שנים אחריות לעומת ה Baracuda שיש רק שנתיים אחריות אז על איזה מהם ללכת?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/10gbps_usb_3_5_chips_in_development.html USB 3.0 יקבל בקרוב גרסה חדשה שישפר את החיבור ביותר מ- 50% זה יצריך כנראה חיבור חדש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כי משום מה אני אף פעם לא מקבל.. איכשהו תמיד היה לי בבית אבל כרגע נתקעתי בלי. לגיטימי לכעוס על החנות ולבוא בטענות שישלחו כבל? כי זה ממש מעצבן
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן ssd ועוד כונן רגיל של 500gb (ראו מפרט בצד). המערכת יושבת על ssd והכל טוב ונפלא! החלטתי להוסיף עוד כונן של 500gb (מחברה אחרת) בכדיי לעשות רייד 0 שניתי בלוח ממצב ahci ל raid ו בדקתי שהוא עושה בוט מהssd וקיבלתי מסך של alt control delete! שניתי שוב ל ahci והכל עבד? למה?
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי דיסקים 3 TB של ווסטרן מדגם RED. אני מאוד מרוצה מהם, אבל הם יקרים. לא אכפת לי לשלם טיפה יותר אם הם יותר אמינים מה-Black. השאלה היא האם הם כאלה או שמא אין הבדל באמינות בינם לבין ה-Green או ה-black. הנ"ל ישמשו כדיסקים ל-Stroage גרידא, על כן המהירות לא כ"כ חשובה, אבל האמינות כן ! תודה על עצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני שבו גיביתי את המחשב שלי כבר כמה פעמים (זה אומר שיש לי שם דברים שאין לי בשום מקום אחר) ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו המחשב מזהה אותו בתור "דיסק פנימי" במקום כונן חיצוני והוא לא פועל, במחשב אחד המחשב רוצה שאני יאתחל אותו ובמחשב אחר הוא כותב הודעת שגיאה "אין גישה אל \:H שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית)", מה שמוזר זה שאני כבר כמה ימים משתמש בו והוא עבד מצוין, מה עושים? יש שם דברים (כמו תמונות של כל המשפחה, מסמכים חשובים של כל המשפחה וכו') שאסור לי לאבד. נ.ב. כשאני מפעיל אותו אני שומע רעשים וציפצופים אבל לא נראה לי שהוא נהרס בגלל שהמנורה שלו דולקת והמחשב פחות או יותר כן מזהה שהוא קיים.
-
- 95 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
חייב להזמין מחר כונן SSD. Samsung 840 Pro 256GB - זה מה שהחלטתי לקנות. ראיתי את השוואות שלו מול ה-PM841 250GB והיתרון שווה לי את ההפרש בכסף. השאלה אם בסכום הזה אפשר לקנות כונן יותר טוב מיצרן אחר. ועוד משהו חשוב... הכוננן הזה הולך להיות בתוך מחשב נייח (ASUS P8P67 PROֹׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂ). יכולה להיות איזושהי בעיה בתאימות?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן. ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה. אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן. סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף. אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן. יש המלצות על א…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-