אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה הארדיסק יותר טוב? maxtor 7200rpm ata133? או westerb digital 7200rpm 8mb buffer ata100? איפה אני יותר ארגיש מהירות יציבות? MAXTOR או WD? היה לי MAXTOR והייתי מאוד מרוצה...ממש ממש מרוצה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.html חיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב והתכנון היה לקחת דיסק 160GB רגיל, אבל עכשיו אני חושב אולי לקחת את הארדיסק עם ה10,000RPM , אבל לא כל כך הבנתי במה בדיוק זה משפיע המספר סיבובים הגדול יותר ואם באמת כדאי לקחת למרות שיש בו פחות נפח(36/74), הבנתי גם שהסדרה הזו היא רק בתקן SATA1-למה? וגם שמעתי שיש עוד פתרון לביצועי הדיסק-16M מטמון במקום 8M, אבל בנתיים לא ראיתי כאלה ומתלבט מה לקחת הקיצר אם משהו יכול להסביר את הקטע הזה אז סבבה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל. 1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד. מי עדיף ???? מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ??? אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי. בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק. דעות בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקבל emcl SSD ש"מדבר החוצה" בפרוטוקול SAS. הלוח אם שלי לא תומך בפרוטוקול אלא רק ב-SATA. האם המתאם הנ"ל http://www.ebay.com/itm/HP-SAS-to-SATA-Workstation-Hard-Drive-Converter-Adapter-Connector-HDD-398291-001-/220868696476 או משהו דומה יעשה את העבודה? אם לא, האם ישנה דרך להשתמש בכונן הנ"ל במחשב ביתי שהלוח אם שלו לא תומך ב-SAS?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הזמן שאני אשדרג את הזיכרון במחשב, ובדקתי קצת על הדיסקים קשיחים. ואני מתלבט בין: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX של WD. לבין, Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200RPM 32MB, SATA II של סמסונג. כל הזמן אני הייתי עם WD ובאמת מוצרים עם איכות גבוהה, וכולם ממליצים עליה. באתי לקנות את הדיסק שלהם שעולה 400 שקל, ואז ראיתי שכולם ממליצים על הדיסק קשיח של סמסונג. והמחיר שלו רק 255 שקל. אז אני שואל מה יותר כדאי. אני רואה שהסמסונג זה SATA II וזה 32MB. וה WD זה SATA III ו 64MB. זה חשוב? זה משנה? ההבדל מחירים הוא 150 שקל כמעט, אז האם ההבדל הזה כדאי? ואני מדגיש, אני צריך דיסק קשיח מהיר וחזק עם כמה שיותר ביצועים, ועד 450 שקל. או שכדאי לי בכלל כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים רכשתי הארד דיסק 3.5 של LACIE מדגם QUADRA. הנפח של ההארד דיסק הוא 1TB. והוא מצוייד ביציאת ESATA שזו בעצם הסיבה המרכזית בגינה רכשתי את המכשיר. מאז הרכישה הופיעו בעיות רבות ומעצבנות במכשיר.המחשב לא זיהה את המכשיר..המכשיר נתקע..עבד לאט. לפעמים נראה כאילו המכשיר עובד טוב ולאחר הפעלה של המחשב מחדש הוא בעצם לא מזהה אותו ורוב החומר שגיביתי עליו נדפק או נעלם. ניסיתי כמעט הכל.עדכנתי את הBIOS שיניתי הגדרות של חשמל כדי שהמחשב לא יכבה אף פעם את ההארד דיסק ובכל זאת.כיום הבעיה המרכזית זה שהמחשב לא מזהה את הכונן וכשאני מנתק ומחבר מחדש ואז נכנס למנהל התקנים ומוצא אותו שוב, חלק מהקבצים שהיו או כולם מופיעים כפגומים. שלחתי את המכשיר למעבדות של באג והם החזירו בטענה שהמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של LG עם המיפרט הבא e8400 p5ql-e 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt אחשיו תיראו ליפעמים פעם ב שבוע שבועיים קורה שאני מדליק את המחשב ופיתאום במחשב שלי הכונן לא מופיע,ממש נעלם! ורק אחרי ריסטארט הוא חוזר ניסיתי ליפתוח את המארז והכל מהודק איפול הוצאתי את החיבור והכנסתי שוב,וזה לא וירוס,כי גם אחרי פירמוט זה המשיך זה לדעתי קורה שפשוט שמדליקים את המחשב המחשב מדלג עליו ולא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel 535 Series SSDSC2BW240H601 240GB SSD Sata III כונן קשיח Intel 540s Series SSDSC2KW240H6X1 240GB SSD Sata III http://ksp.co.il/?list_compare=.27198..31805 אין אף אחד שמכיר מנסיון את כוננים אלה של אינטל ולומר איזה הכי מומלץ מביניהם ? או יכול לבדוק עבורי ? איזה ביניהם הוא חדש ואחרון יותר ? לא מבינה בזה אבל על פניו נראה שהנתונים של 540 טובים יותר, לא? שבבי זכרון שבין היתר גם קובעים את טיבו של SSD : TLC MLC SLC איזה מהשבבים הוא הכי טוב? ברור לי שסמסונג וקרוסיאל מעולים ,ושכולם לוקחים אותם כי משתלמים ביחס של ביצועים מול מחיר . אבל לדעתי אינטל זה הטופ ,ועוד יותר שאפשר לקנות אותם עקב ירידת …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באיזה פורמט יותר נגני DVD יתמכו - VCD או DVD-R? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני כונני WD Blue 500GB זהים . אחד מחובר ככונן C והשני כ D ו E .... כאשר אני מריץ HDDTUNE אני רואה שהכונן הראשי הרבה יותר מהיר מהשני... למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע הרדיסק נייד 2.5" 500G של חברת iomega עכשיו כאפשר אני מחבר אותו אצלי במחשב ההרדיסק מצפצף ניסתי במחשב אחר והכל עובד בסדר במחשב שלא עבד מותקן WINDOWS XP האם מישהו נתקל בזה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. למישהי שעובדת איתי יש כונן חיצוני קטן של WD elements. אמרה לי שיש בו בעיה והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב יש את הצליל של זיהוי USB אך לא מופיע כלום ב "this pc" נכנסתי למנהל ההתקנים ולא ראיתי שום דבר חריג. אשמח לדעת אם למישהו יש טיפ איך "להחיות" את הכונן? כי נראה שהוא כן עובד עדיין ברמה מסוימת תודה https://imgur.com/a/bpNBa1T https://imgur.com/QHwzwz3
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-