אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז היום הלכתי לקנות דיסק קשיח חיצוני מבאג. את זה התכוונתי לקנות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467 המוכרים בחנות נראו מופתעים קצת שבאתי לקנות דווקא אותו, ואמרו שאם כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני אז לא לקנות אחד של HP. כי HP לא מומחים בדיסקים קשיחים חיצוניים והם יותר מתמחים בדברים אחרים. הם המליצו לי את דיסק קשיח חיצוני באותו מחיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8563&perur=2&t=14&c=467 שאותו גם קניתי. הסתכלתי פה בפורום ולא ממש מצאתי מידע שימושי על החברה הזאת. בכל מקרה רציתי לדעת רק אם דפקו אותי או לא.. אני מאמין שלא כי באג זאת חברה אמינה אבל בכל זאת ליתר בטחון, כדי שאני אדע אם כדאי להחליף אותו או לא. תודה. ד"א למה החיב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את הטלפון שלי קיבלתי מתנה כרטיס זכרון של sandisk בנפח 64GB שהוא UHS-I וקורא 48MB/s. לשמחתי יצא לי לנצל אותו בטיול וצילמתי המון תמונות וסרטונים (מעל 4000) בעזרת הטלפון. עוד באמצע הטיול כשהייתי נכנס לגלרייה בטלפון הייתי רואה ריבועים אפורים במקום תמונות ולקח להן המון זמן להיטען (להיקרא) מהכרטיס. בנוסף כשהגעתי הביתה ורציתי להעביר את הכל למחשב הרוב עבר אבל יש מספר סרטונים/תמונות שפשוט מסרבות לעבור, מאוחר יותר ניסיתי לנגן את אותם סרטונים שלא עוברים מהטלפון שהם נתקעים בנק' זמן מסויימת, אבל אם אני מדלג על הנק' הזו הם ממשיכים להתנגן כרגיל, נראה שאיכשהו הם נפגמו. השאלה אם הבעייה היא בכרטיס זכרון? לא נראה לי שיש סיבה שמספר סרטונים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורבים הכי חשוב לי המחיר תכלס. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם. החלטתי שאני רוצה הארד דיסק חיצוני, נשבר לי לעשות רונדלים בין המחשב שלי לשל אמא שלי עם דיסק און קי של 4 ג'יגה.. או כל פעם שאני רוצה מחבר או להעביר למישו אחר לצרוב דיסקים, אני רוצה הארד דיסק. עכשיו העניין הוא שנשבר לי גם מusb2, כל סרט HD או משחק לוקח לו שעות להעביר וזה מחרפן אותי. ולכן החלטתי שכיום כשכבר כמעט בכל לוח אם (אני חושב) יש את החיבור eSata שהוא הרבה הרבה יותר מהיר (העברה 1.5gbps) אני רוצה כונן שתומך בזה. אני לא צריך כונן ענק, במסגרת התקציב שלי אין לי בעיה גם עם 160gb (כמובן עם העדפה ל320gb במידה וזה ייכנס במסגרת התקציב שלי) אבל חייב חייב eSata. התקציב שלי נע באיזור ה-300-400 ש"ח. מבקש לא לחרוג מה-400 אלא אם זה סכום מינימלי.. הדבר היחיד שמצאתי כרגע שעונה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי DVD פיוניר 310S עם חיבור USB מקדימה האים אפשר לחבר אילו הרד דיסק חיצוני וליצפות במידע אשר מאוחסן בו ? סרטים תמונות וכ"ו. אני מעונין ליקנות כזה בכדי לגבות תמונות וסרטים שעל המחשב ועוד שאלה ישנם שתי מהירויות להרד הזה של WD MY BOOK 5400 ו 7200 עד כמה זה משמעותי? כי יש הבדל במחיר תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר הארדיסקים חדשים, שנועדו לUSB3, על ידי שימוש בכבל USB2? אני מבין שאם זה כן אפשרי ,המהירות תיפגע פלאים, אבל זה לא מפריע לי. מה שמעניין אותי זה שהזרם החשמלי יתאים, ושלא תהיה פגיעה בדיסק. פה WD כותבים שיש backward compatibility עם USB2, אבל אני לא יודע אם זה מתייחס גם לכבל, או רק לחיבור עצמו במחשב: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=470 כמו כן: באיזו מהירות מסתובב דיסק נייד 2.5 אינטש? האם הם 7200? האם המהירות המכנית שלהם פוחתת כאשר הם מחוברים במצב USB2?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל. 1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד. מי עדיף ???? מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ??? אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי. בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק. דעות בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, בטווח של 600-700 איזה SSD בגודל 480 מומלץ בימינו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך. עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ? האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM?? האם ישנם עוד שינויים? נ.ב אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי ) תודה מראש :>
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי HD 40 ג'יגה של סיגייט והוא נמצא עכשיו במערכת קבצים NTFS אני רוצה לפרמט לFAT 32 אבל הבעיה שהיא אני רוצה לפרמט הוא נותן לי רק את האפשרות של NTFS מה אני עושה ? :-\
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-