אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני עם 500 גיגה, השימוש עם כונן קשיח הינו שמירת תמונות משפחתית בלבד. לאחר שלוש שנים של שימוש, כונן קשיח החיצוני התמלא עד אפס מקום ושוקל לקנות חדש עם 2 טרה ל12 שנים הבאות. אשמח לקבל התעייצות לקניית כונן קשיח חיצוני עם 2 טרה בתקציב בערך 500 ש"ח +/- ורצוי ללא תלות חשמל (אם אתם ממליצים עם חשמל אנא נמק/הסבר ואשקול בנושא הזה). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לצרוב ולהפעיל קובצים עם סיומות ISO,BIN וקבלתי הודעה " הקובץ אינו יישום חוקי של WIN32 " שאלתי אך צריכים לטפל בקבצים מסוג זה ???
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, בטווח של 600-700 איזה SSD בגודל 480 מומלץ בימינו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו, והאחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הופיעה הודעת אזהרה בוינדוס שהדיסק הקשיח (WDC 1GB GREEN) כנראה לא תקין. מישהו יודע אם זה יכול להיות קשור למה שעשיתי או שזה סתם צירוף מקרים עם חוסר מזל? בכל מקרה, אני מתכנן כנראה לקנות SSD ולא דיסק קשיח והסתכלתי פה בפורום על הדגמים המומלצים. יש את ה CRUCIAL M500 120GB, EVO 120GB, EVO 250GB. אני מתלבט בין שלושתם כאשר כנראה 120GB יספיקו, אך אני חושב על הEVO 250GB כאופציה יותר טובה לעתיד (לא יודע אם זה נכון). בכל מקרה אני נוטה קצת לטובת הסמסונג אבל עדיין לא בטוח לגבי השיקולים שכדי לי לקחת (המחיר בעדיפות גבוהה כרגע). אגב יש לי כרגע 4GB זיכרון ולוח אם תומך רק בsata II ואני לא בטוח שאשדרג את המחשב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של LG עם המיפרט הבא e8400 p5ql-e 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt אחשיו תיראו ליפעמים פעם ב שבוע שבועיים קורה שאני מדליק את המחשב ופיתאום במחשב שלי הכונן לא מופיע,ממש נעלם! ורק אחרי ריסטארט הוא חוזר ניסיתי ליפתוח את המארז והכל מהודק איפול הוצאתי את החיבור והכנסתי שוב,וזה לא וירוס,כי גם אחרי פירמוט זה המשיך זה לדעתי קורה שפשוט שמדליקים את המחשב המחשב מדלג עליו ולא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה הארדיסק יותר טוב? maxtor 7200rpm ata133? או westerb digital 7200rpm 8mb buffer ata100? איפה אני יותר ארגיש מהירות יציבות? MAXTOR או WD? היה לי MAXTOR והייתי מאוד מרוצה...ממש ממש מרוצה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.html חיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי הרבה מדריכים ויצאתי מבולבל. כל מדריך אומר דברים שונים. הבנתי שבהתקנה יש לנתק את כל הקשיחים למעט ה ssd כדי שעליו יותקנו קבצי המערכת. כמו כן הבנתי שבהתקנה המערכת יוצרת אוטומטית מחיצה של 100 מגה ללא שימוש. זהתקין ואמור להישאר כך? מה לגהי הפעולות שיש לבצע בווינדוס 8 עצמו? האם יש צורך להעביר את כלל הקבצים הזמניים לדיסק מכאני? מה לגהי pagefile? לבטל/למחוק/העביר לכונן אחר?? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישלי כרטיס של sandisk מסוג sd card ושאני בא להעביר שירים הוא כותב לי "the disk is write protected" איך אני מבטל את זה??
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
באיזה פורמט יותר נגני DVD יתמכו - VCD או DVD-R? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ואני רוצה לשדרג את נפח ה-Hard Disk כי אי אפשר כבר להסתדר היום עם 160 GB... ה-Hard Disk שיש לי עכשיו הוא זה: WDC WD1600JS-60MHB1 Manufacturer Western Digital Form factor TB/2.5-inch Interface IDE Capacity 160GB Real size 160,041,885,696 bytes הלוח אם: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5SD2-X Version System Version Chipset vendor SiS Chipset model 656 Chipset revision 10 Southbridge vendor SiS Southbridge model 965 Southbridge revision 48 אני מחפש Hard Disk בנפח 1TB לפחות שיתאים ללוח האם. התקציב הוא מקסימום 500-550 ש"ח כולל משלוח וכו'. בנוסף, אשמח אם תתנו לי הדרכה כיצד להחליף בין ה-Hard Disk הקיים לחדש שאקנה תוך כדי שמירת המידע שנמצא בנוכחי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף דיסק קשיח של 160GB איך אלה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600JB&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600AAJB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה מה שיש לי כרגע http://img105.imageshack.us/img105/6987/3e4kb2.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-