עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by OrianVhadi,

אני רוצה שהמחשב שלי יעלה טיפה יותר מהר ואני יודע ש SSD פנימי מוסיף המון, המחשב שלי הוא דיי ישן אבל עדיין מסתדר איתו כי לא משחק במשחקים כבדים. לוח אם: Gigabyte GA-H87m-D3HLGA1150,intel H87, DDR3 1600, 2xPCi-E,VGA,DVI,HDMI מעבד: intel core i5 4670 3.4GH אם צריך עוד פרטים אני אתן, בגלל שאני לא מבין בנושא הזה אני בא לשאול אתכם SSD סביבות ה 150 200 שקל 256GB מהחנויות KSP או IVORY תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by winner100,

ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by integral,

יצא ביפן. השינוי היחיד זה DVD R X16 בפורמט +R. לא שווה. עדיף להישאר עם 4120B במחיר משמעותית יותר זול. נראה לי שצריך לחכות עוד בשביל לקבל קפיצה יותר משמעותית מ LG. http://www.cdfreaks.com/news/10417

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

http://m.ebay.com/itm/221662588891?nav=SEARCH חשבתי להתקין מתאם כזה על לוח אם שתומך רק בסאטא 2 , האם ידוע לכם האם לא תיהיה בעיה בזיהוי הכונן המותקן עליו ? וכן האם המהירות , והביצועים של הכונן יהיה ממש כמו על סאטא שלוש מובנה בלוח אם .

6. שלום, לא מזמן פרמטת את המחשב ונשארתי בלי כלום אז אני רוצה לקחת את הארדיסק שלי לקחת אותו לחבר שלי ולהעתיק כמויות גדולות של מידע... איך אני עושה את זה? (מה פשוט מפרק מחבר אצלו ו Win XP אוטומטית מזהה אותו ומאפשר לי לעבוד איתו??) על הדיסק שלי גם נמצא Win XP, האם זה יפריע למחשב של חבר שלי ב Boot? בקיצור תסבירו לי את זה בבקשה כמו לליד בן 10 שפעם ראשונה עושה את זה (מה שנכון דרך אגב חוץ מהקטע של ב 8) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל. 1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד. מי עדיף ???? מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ??? אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי. בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק. דעות בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BeBest,

אהלן, חבר ראה ב-Aliexpress דיסק און קי של 512GB קישור: http://www.aliexpress.com/item/Wolesales-512GB-USB-2-0-Flash-Drive-pen-drives-free-shipping/1570045344.html?s=p לטענתו בגלל שיש כבר 3 פידבקים של אנשים שקיבלו את המוצר הוא אוטנטי וסבירות גבוהה שזה אכן פועל כמו שצריך. הסברתי לו שיכול להיות שכן יוצג לו חצי טרה במחשב אבל בפועל הוא לא יוכל להשתמש בהם. אגב, ראיתי שיצאו כאלה אמיתיים והמחיר שלהם סביב 4,000 שקל מה שרק מחזק את הטענה שלי שמדובר בזיוף. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. דיסק קשיח חדש בודד במחשב, איך ניתן לעשות לו פרמוט מלא לפני התקנת וידוס 7? דרך ההתקנה של הוינדוס ניתן לעשות רק פרמוט מהיר...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SPONER,

אני חושב על מעבר לSSD בנתיים זה רק תכנון ובירור בלבד : 1.האם הכונן SSD של סמסונג +התוכנה RAPID היא לא בחירה טוב יותר מ Crucial MX100 + התוכנה PRIMOCACHE? 2.במידה ואני לוקח 500 GB עדיף את הקושיאל ? 3.האם העדפה לCRUCIAL זה גם תקף לכל סוגי הכוננים של סמסונג גם הPRO? ובמקרה של הפרו אם אני יקח זה יהיה 256 GB ולא 500 , אך אם ההבדל הוא קטן יחסית ובעיקר על מהירות ,אני יחשוב מה לעושת 4.האם הSSD של CRUCIAL הוא נחשב אמין ?או שהביצועים יורדים עם הזמן ,(השאלה ביחס לשאר הכוננים ) 5.ושאלה ל Art Tatum , האם זה בוודאות נכון מה שאמרתה בדיון ? שהCRUCIAL עם התוכנה PRIMOCACHE יותר טוב מהSSD של סמסונג עם התוכנה של סמסונג? בדיון http://hwzone.co.il/community/threads/548998-%D7%96%D7%A7%…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by galit2ha,

היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ykg,

היי, אני יכול לקבל emcl SSD ש"מדבר החוצה" בפרוטוקול SAS. הלוח אם שלי לא תומך בפרוטוקול אלא רק ב-SATA. האם המתאם הנ"ל http://www.ebay.com/itm/HP-SAS-to-SATA-Workstation-Hard-Drive-Converter-Adapter-Connector-HDD-398291-001-/220868696476 או משהו דומה יעשה את העבודה? אם לא, האם ישנה דרך להשתמש בכונן הנ"ל במחשב ביתי שהלוח אם שלו לא תומך ב-SAS?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. התכוונתי כבר שבוע שעבר לרכוש את הF3 של סמסונג, אבל בעקבות החגים ואי היכולת של RSM לתת לי נציג טלפוני שיבדוק אם יש במלאי (יומיים ברצף ענו לי לקראת סגירה ולא היה עם מי לבדוק, מעצבן) נתקעתי עכשיו ואי אפשר להשיג אותו בשום מקום במחיר סביר. חשבתי אולי אם יש כונן אחר שכדאי לרכוש, או שפשוט כדאי לחכות שהם יחזרו להיות שפויים. מה אתם ממליצים? תודה מראש! זאב.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. אתמול פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו, והאחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הופיעה הודעת אזהרה בוינדוס שהדיסק הקשיח (WDC 1GB GREEN) כנראה לא תקין. מישהו יודע אם זה יכול להיות קשור למה שעשיתי או שזה סתם צירוף מקרים עם חוסר מזל? בכל מקרה, אני מתכנן כנראה לקנות SSD ולא דיסק קשיח והסתכלתי פה בפורום על הדגמים המומלצים. יש את ה CRUCIAL M500 120GB, EVO 120GB, EVO 250GB. אני מתלבט בין שלושתם כאשר כנראה 120GB יספיקו, אך אני חושב על הEVO 250GB כאופציה יותר טובה לעתיד (לא יודע אם זה נכון). בכל מקרה אני נוטה קצת לטובת הסמסונג אבל עדיין לא בטוח לגבי השיקולים שכדי לי לקחת (המחיר בעדיפות גבוהה כרגע). אגב יש לי כרגע 4GB זיכרון ולוח אם תומך רק בsata II ואני לא בטוח שאשדרג את המחשב ב…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by iPsych,

יש לי כמה שאלות לגבי הדגם הזה- 1. מתי הוא מגיע לארץ? 2. מי מייבא אותו? 3. מה המחיר שלו? (או כמה בערך) 4. האם יש המלצות מיוחדות לגביו (משהו מיוחד שיש לכם להגיד עליו תחסכו את המילים על טכנולוגיית הטקסט שלו Disk T@2) תודה מראש, :saint:

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by itay.h.,

הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון ונראה לי שפירמוט יעשה לו טוב. אז במקום לעשות סדר בהארדיסק הקיים,גיבויים וצריבות, אני פשוט אקנה עוד אחד. נראה לי שאני רוצה הארדיסק של 1TB למרות שאם ממש כדאי לקחת 500GB אז אפשר גם כזה. על ההארדיסק ירוץ Windows 7 וכל שאר האפליקציות/משחקים/סרטים + אכסון. הכי חשוב לי שההארדיסק יהיה אמין וכדאי גם מהיר. אני קונה כנראה מ-KSP אז עדיף שזה יהיה מארדיסקים שנמצאים אצלם במלאי. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Nyromith,

1. כשאני רוצה להתקין XP מחדש יש לי אפשרות להגדיר מחיצות. האם הוא יוצר אותן ראשיות או לוגיות? 2. איזו פעולה טכנית עושה דחיסת ה-NTFS? לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר ברור, וכל מי שאני מכיר אומר משהו אחר. אם יש לי סקטורים כאלה: |אאאאא---| |בבבבב---| איך הדחיסה תעשה? |אאאאאבבב| |בב------| |5א------| |5ב------| |5א5ב----| |--------| או משהו אחר? והאם הדחיסה הזאת יוצרת עומס יתר על ה-HD או רק על המעבד?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by GoldFish,

אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ben-zone,

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dan9,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.