עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by adi518,

יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by efee123,

כותרת, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

יש לי Samsung 840 Evo שרכשתי מלפני שנה בערך. בגדול המחשב שלי מהיר וגם עולה תוך שניות בודדות אבל מרגיש שהוא לא מהיר כמו פעם. האם זה קשור לבעיה הידועה שיש בכונן הזה? התוכנה שלו מעודכנת וגם עדכנתי את הפירמה שלו. האם הבעיה הידועה הזו באה לידי ביטוי בביצועי המחשב הכלליים?

5. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? דבר נוסף אני שם לב שהכונן מתמלא במהירות אני לא מתקין עליו שום דבר והוא מתמלא איכשהו הוא עומד היום על 80 GB מתוך 119 GB ובדקתי את כל התקיות שלו וספרתי הכל כולל מוסתרות ויצא לי 20 GB בסך הכל וזה לא מסתדר

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by arik100,

למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by arik100,

למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד

8. היי, מתלבט איזה SSD 250 לקנות. ראיתי שממליצים על ה840 של סמסונג. הם באמת יותר טובים ומשתלמים מכל השאר? ראיתי שיש דגם חדש יותר שנקרא EVO שנמכר ב 120 שקל יותר. מה הוא נותן? שווה להשקיע את ה120 שקל האלה בנוסף ל800 שקל שעולה ה840 הרגיל? איך הכונן הזה למשל משתווה אליהם? SanDisk 256GB SDSSDP256G דבר נוסף שאני לא מבין, ניקח את סמסונג לדוגמא (וזה קורה בכל חברות שעושות SSD), נגיד יש הארדיסק 250 גיגה והוא עולה 900 נניח, למה יש גם כונן של 256 שעולה 1100? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oranet,

יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת Bluetooth אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום איזה SSD מתאים, בגודל 1TB ומהיר יכול להתאים למחשב נייד Dell Latitude E7490? וכן איזה של 500GB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by pc7,

אהלן יש לי מחשב dell inspiron 15 5000 אני מעוניין לשדרג אותו ב- SSD דגם Transcend 370s השאלה שלי: א. האם הוא תואם למחשב הזה? ב. מה אני צריך לעשות בשביל להעביר את הדיסק קשיח הנוכחי במקום הצורב ג. האם יש דגשים מיוחדים כשעושים את השדרוג (לא עשיתי זאת בעבר) טנקס(: נ.ב אל תציעו לי דגם אחר כי זה מה שקיבלתי בעבודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. יש לי מחשב משרדי שדורש XP, ורק XP. להבנתי, ב XP אין תמיכה ב TRIM עבור כונני SSD. השאלה שלי: האם אנחנו מדברים על פגיעה משמעותית בביצועים? הרצון שלי הוא לרכוש את כונן ה Crucial M4 בעל ממשק ה SATA3, אבל אם הביצועים ירדו לרמה של כונן קשיח רגיל, מה הטעם? תודה!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by sEEdy,

אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי לקנות SSD ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ואני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף עליו, מה הSSD הכי טוב שיש במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Psychedelic,

שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD Crucial 128GB CT128M4SSD2 SSD OCZ AGILITY 3 120GB AGT3-25SAT3-120G SSD איזה מבין השלושה הכי עדיף לשימושים הבאים Sony Vegas PhotoShop Dreamwaver VMware וכמובן משחקים כבדים (C2 / battlefield 3 ..) שלושתם נעים בין 780-790 שקל ועוד כמה ה"MTBF" משמעותי ? ל m4 יש 1.2M בניגוד לאחרים עם 2M

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ksn1981,

שלום, אני הולך (צריך) לעשות התקנה "נקייה" של מערכת ההפעלה (וכל הנלווה), דבר שמעלה את מה שאני דוחה מזה הרבה זמן.. רכישת SSD.. עבור דיסק מערכת (מ"ה ותוכנות), מה שאמור לעניין אותי ביותר הוא כתיבת ה-4K הרנדומלית (לא?).. חשבתי "להסתפק" בינתיים ב- M4_64GB אבל די "כואב" לי שמהירות כתיבת ה-4K הרנדומלית היא כחצי מזו של ה- M4_128GB.. מה אתם אומרים? בקרוב מאוד אמורים לצאת דגמים חדשים.. לא? מתי? איזה? אני יודע שכך לפחות אצל אינטל ששמם מביא לי נחת (במיוחד בגיזרה בה האמינות היא לא משהו מובן מאליו), מה עוד שמוצריהם מגיעים ארצה די סמוך לזה שמגיעים לחו"ל.. אז האם שווה לחכות? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה.. תודה

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Mpro,

קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by AngelofDeath,

שלום. אם אני יודע שאני הולך להשתמש ב-SATA 2 בשביל ה-SSD (כי בזה הלוח תומך), לא עדיף ללכת ישר על SSD שתומך ב-SATA 2 כדי לחסוך כסף? נגיד משהו: http://ksp.co.il/?uin=22180 הרי אם אני משתמש ב-SATA 2 שמסוגל להעביר 280 מגה לשנייה במקסימום, אז CURCIAL M500 או כל SSD אחר טוב יותר לא יעניק יותר ביצועים. לא ככה?

20. Started by hardgore1,

יש טעם? במידה וכן, מה מומלץ? אני מביא מ ebay, אחי חוזר עוד חודש מחול : ) 120 gb מה ההבדל בין הסמסונג evo ל פרו והאם זה משנה אצלי שאני ב sata 2 ומה לגבי סנדיסק? אפשר לשקול גם אותם או שהם לא רלוונטים? תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  21. Started by oronluko,

שלום, אני מתלבט כרגע להוסיף SSD כדי לשפר את הביצועים של המחשב עד שאני אחליט לשדרג גם אותו. רציתי לדעת האם חוץ מהגבלה שלי על 300MB/s בגלל SATA2 במקום SATA3 בלוח אם, האם ה-SSD יעבוד או שיש מגבלה כלשהיא? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני צריכה מעט מידע. יש לי CORSAIR FORCE 3 240GB ולוח אם GA Z68P-DS3 יש משהו שאני צריכה להגדיר בלוח לפני ההתקנה של הSSD? יש על ה SSD מערכת הפעלה בתולית, אני מתכוונת לנתק את הHDD אח"כ לחבר רק את ה SSD, להעלות את מערכת ההפעלה ולהתקין דרייברים. אח"כ לכבות שוב... ורק אח"כ לחבר את הHDD. אז האם צריכה להגדיר משהו בביוס? להכין משהו לפני...? ועוד שאלה אם מישהו יודע: אם ארצה למחוק ולפרמט את ה SDD לGPT, האם אצטרך לשנות משהו בביוס? (לא לשכוח שיש עליו מערכת הפעלה והוא לא RAW) ובהמשך לכך: האם אוכל להשתמש ב DISKPART ולבצע CLEAN רגיל בכדי להפוך אותו ל RAW? (ואח"כ לאתחל? הבנתי שהמצב RAW המחשב מציע בעצמו פירמוט ל GPT א NTFS) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by haranza,

שלום וברכה! ברשותי לוח-אם של אינטל מסוג DX38BT, למיטב ידיעתי הוא תומך עד SATA2. אני מניח שעם SSD יורגש הבדל כלשהו, האם הוא יהיה משמעותי? בהנחה שכן אני מכוון לקנות (Samsung EVO (120/250. האם יש SSD אחר שיותאם טוב יותר ללוח אם שלי? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.

25. Started by VegansXe,

יש לי 2 לוחות זה שבשימוש תומך בSATA במהירות 3GB/S 4 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices והשני של אינטל גם אותו דבר Four Serial ATA 3.0 Gb/s ports האם מדובר על SATA2? האם יהיה שיפור בביצועים במצב שכזה? תודה

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים