עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ואם כן איך, ואיך הוא מזהה אותם? חוצמזה, ה raid שכולם מדברים עליו, יש מדריך ייעודי אליו? אתם עושים RAID עם חומרה או תוכנה? ה RAID היחיד שעשיתי היה על שרתים מטורפים בצבא, ומאז לא נגעתי בזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

3. במחשב שקונה יש לי עכשו SSD עם נפח נחמד 256 ג'גה של סמסונג ה 840 PRO הוא גם כמובן שקט לחלוטין שזה מאוד נחמד וגם סופר חסכני בחשמל וכאלו, והכי חשוב - סופר מהיר! השאלה האם להוסיף למחשב גם כונן קשיח רגיל? לרוב את השירים/סרטים וכאלו אני שומר בכונן חיצוני USB3 במילא. אבל מצד שני, אולי כרגע 256 נראה לי גדול, ופתאום ארצה לשים הרבה משחקים ולא יודע מה ויגמר המקום מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי, אני מנסה להתקין Windows Xp על מחשב ישן הבעיה שאני נתקל בה היא שהדיסק לא מזהה Hard Disk מחובר . בעליה של המחשב אני רואה שהוא כן מזהה את הדיסק ... הדיסק מסוג Westren Digital WD400 . מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by composite,

שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by jean-paul,

שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. שלום לכם קניתי היום את הכונן הנ"ל ושאני מחבר למחשב שלי כדי ליצור כונן אחד של 4TB אני רואה שהמחשב מזהה את הכונן כשני כוננים למעשה (אחד של 2TB והשני של 1.6TB) ואני לא מצליח לאחד אותם לכונן אחד של 4TB בנוסף לזה אני יכול ליצור רק מחיצה אחת, רק את הכונן של ה2TB אני יכול ליצור (ולתת אות כונן לדוגמה H) עם השני כל האפשרויות באפור ואני לא יכול לעשות כלום ליצור אפילו שני כוננים איאפשר אשמח אם מישהוא יסביר לי מה הולך פה... אני רוצה כונן אחד סטורצ' של 4TB הנה תמונה: http://www.indexportal.co.il/images/wdb4thdd.png

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Mooosa2005,

ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by שםמשתמש,

שלום לכל שוכני הפורום באשר הם. ה- HD במחשב הישן שלי, נדפק כתוצאה מקפיצת מתח. אחרי ה"טראומה", המחשב סירב להידלק, כל עוד ה- HD, היה מחובר לרשת המתח שלו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את המצב, ואם לא, האם יש דרך להציל את הנתונים (שאמורים להיות שלמים), ואם כן, איך כמה למה איפה, ובעיקר מה המחיר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mazinya,

האם למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? האם הייתם ממליצים לרכוש אותו?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. חבר שלי קיבל אתמול את הSSD הנ"ל, הביצועים - בשמיים... בהחלט הארדיסק ששווה קניה במחיר של 1150 שקל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  12. Started by eegg,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין buffer 8mb/16mb בדיסקים קשיחים כי אני רוצה 250gb wd sata2

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, קניתי מחשב כף יד (iPaq) ואני רוצה לקנות לו כרטיס SD של לפחות 4 ג'יגה. מי יכול להסביר לי מה ההבדך בין SD HC לבין SD ? וגם למה גרסת ה-HC זולה יותר ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KRS1,

שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by efee123,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם בשיפור הביצועים של הSSD שלי. רכשתי אותו כמו כולם בקנייה הקבוצתית וכמו שאתם רואים בתמונה הנתונים לא משהו. המכשיר מחובר לasus vivobook S400CA , עם 12gb RAM , i5 3317U זה הדף לקישור לדגם באתר היצרן לפי דעתי הבעיה איכשהו עם הcache אבל לא הצלחתי באמת לכבות אותו(אין בביוס שום אפשרות) מעבר ללהסיר את התוכנה שמגיעה עם המחשב expressCache לא עשיתי משהו מעבר. RAPID עובד. בחרתי בהגדרות max performance AHCI עובד בביוס SATAIII במחשב hibernate כבוי אשמח לעזרתכם. תודה.

• 73 תגובות
    • 10.1k צפיות
  17. לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by liav12,

יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. שלום, רציתי לשאול האם חיבור SSD על הלוח אם שלי יכול לגרום לירידה בביצועי הכרטיס/י מסך + ביצועי ה - SSD עצמו. קראתי שיכול להיות מצב בו אם אני מחבר את ה - SSD ל SATA 3, של marvel, החריץ הראשי X16, ירד ל - X8. האם זה הגיוני/יתכן/ברור שיקרה? הלוח אם הוא p55A UD4. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by domuzy,

לאחרונה התחילה לי מצוקת מקום אקוטית בהארד דיסק. בדיקה שערכתי העלתה שתיקיית WINDOWS בכונן C: שוקלת... 27 ג'יגה!!! לא ברור לי איך ולמה, ואני בטוח שיש איזה באג/רוגלה או משהו אחר, אבל בטוח זה לא היה ככה. ניסיתי להריץ שתי אנטי ספייוור שלא ממש מצאו משהו מיוחד. מה לעשות (חוץ מלפרמט)?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שבוע טוב ! כמובן שמייקרוסופט עובדים על הפתרון, אבל בינתיים כדאי להיות ערים לבעיה. https://www.pcgamer.com/amp/windows-10-bug-wrecking-ssd/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by GGuyZ,

החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.