אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD , אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ? כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון , או שגיליתי את אמריקה ? (הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העניין הוא כזה. אני מועניין לקנות הארד דיסק בעיקר לסרטים/סדרות, בגודל של 160 גיגה (לא צריך יותר גדול מזה). העניין הוא שאנחנו בבית ברשת וגם האחים שלי יישתמשו בתכנים מהארד דיסק. אז, אחרי ההקדמה, מספר שאלות בעניין: 1. מה עדיף בהתחשב בנסיבות: הארד דיסק פנימי או חיצוני? 2. במידה ונקנה הארד דיסק פנימי, זה ייאט את המחשב שבו נמצא ההארד דיסק אם מישהו ינסה לגשת למידע כאשר ההארד לא אצלו? 3. התעבורה להארד דסיק ממחשבים אחרים תיהיה מהירה/איטית? באיזה מידה? 4. הארד דיסק חיצוני, עושה בעיות יותר מידי אפשרות סבירה בהחלט? אשמח גם אם תוכלו להביא המלצות מחיר על מה שאתה ממליצים...התקציב לא בשמיים בכלל..300 שקל וגם זה בלחץ, אבל ננסה להסתדר עם זה. תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה cd-rom הישן שלי נפח נשמתו, אני צריך המלצה על cd-rom טוב (יעודו העיקרי יהיה השמעת מוסיקה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אתמול ראינו שסוני קנתה את MGM וש FOX מצטרפים, היום צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC: http://www.cdrlabs.com/#1 עריכה: אז בהמשך לדווח של אתמול, והכניסה של FOX, עוד חברות מצטרפות לתמיכה ב BLUE RAY. כרגע יש 73 חברים ב BLUE RAY ביניהם הרבה שמות גדולים מאוד שהצטרפו. תוך 3 חודשים קבוצת הבלו-ריי צומחת מ 13 חברות ל 73 האם NEC TOSHIBA וחברותיהן BITE THE DUST? http://www.cdfreaks.com/news/10630 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מעניין אותי המהירות או המחיר העיקר שיצליח לקרוא דיסקים של DVD שרוטים או שיש איזה תוכנה לצריבת דיסקים צרובים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי את הדיסק הקשיח המדובר + המארז בכותרת. לאורך כל שעות העבודה של המערכת הדיסק הקשיח משמיע רעש מחזורי שמשגע אותי. לא צרצורים שמצביעים על חוסר תקינות - הדיסק חדש לגמרי. יכול להיות שאני יכול להשתיק אותו ע"י שיכוך כלשהו? למישהו יש רעיון? נ.ב : עשיתי הלילה ניסיון והוצאתי אותו מהמארז לגמרי , נשארו לי 4 דיסקים מכניים + SSD = התוצאה הייתה מערכת חרישית לשמע. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניהם תואמים פחות אן יותר את צרכי הנפח שלי. מיועד למחשב חדש, בבניה, מבוסס מעבד i5 ולוח תומך 3.0 . מתכנן לעבוד רק עם דיסק פנימי אחד. גיבויים ייעשו באמצעות דיסק חיצוני. אציין שקראתי את הסטיקי בנוגע לכוננים, כאן אני מנסה לחדד יותר. נניח כרגע לנושא המחיר (או קי, ה-640 קצת יקר יותר אך נותן גם יותר נפח). חשובים לי (מניח כמו לכולם) ביצועי מהירות, שקט עבודה, אמינות, ואם זה מגיע גם עם חום עבודה נמוך, יהיה נחמד. קראתי קצת פורומים, ביקורות ובנצ'מרקס מחו"ל, אך משהו שם לא חד משמעי לי. בהתאם לנ"ל כנראה הסמסונג צורך פחות וואט וקר יותר. הסמסונג בעל פלטה אחת, 16 מגה קאש, 3 שנים אחראיות. לעומת זאת, היו לגביו קצת תלונות על אמינות/יציבות (אני מניח שנפילות יכולות להגיע גם בווסטרן), וכן, כי המ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש nas לשני דיסקים עמ לשמור את התמונות עם רמה מוגברת של שרידות. לא מחפש פתרונות ענן. ענן זה כבר פאסה ולא מאובטח כידוע... מישהו פה יש לו ניסיון חיובי ? הסתכלתי על אלה של לנובו אבל מחבר שלי הבנתי שהקופסא מתה אחרי שנה וחצי. אלה למעשה מארזים של iomega שלא נתמכים יותר. ראיתי סרטון על qnap , אבל מעניין אם למישהו יש ניסיון. ראיתי גם פתרונות של סמסונג mycloud אבל זה לא נראה רציני . מישהו המליץ לי על אלה של dell .
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי תשובה ברורה לשאלת הכותרת ראיתי שכמעט בכל המפרטים עם תקציב יחסית גבוה מוסיפים קשיח SSD השאלה שלי עד כמה אחד כזה משמעותי במערכת ? ועד כמה הוא יכול לתרום במערכת שלי "מפרט מחשב" בבקשה אל תגידו לי לחפש בפורום, כי חיפשתי ולא מצאתי ! אם מישהו יכול אפילו להביא לי איזה אשכול על זה אני אשמח !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך דיסק קשיח ישן שלא בשימוש, לכונן גיבוי חיצוני. שאלות: 1. האם העובדה שהסל"ד של ה HD הוא 5400 משפיעה על העברת הנתונים? 2. האם המתאם הבא ממולץ לשימוש שכזה? (מתאם שכולל חיבור IDE וחיבור חשמל) אני לא רוצה לפרסם חנות, ניתן למצוא אותו ב 150 ש"ח. כנראה שהוא מקבל מתח מה- USB, זה מספיק בשבילו? יש המלצה למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(נראה לי שצריך כבר להעביר את הת'רד הזה ל"תמיכה טכנית", תגידו אתם) (כמו שאפשר לראות, הת'רד הזה עבר הרבה עריכות, מסודר כרונולוגית מהסוף להתחלה, לנוחות הקריאה) (אבל אין צורך לקרוא את העריכות הקודמות בשביל להבין את הבעיה המתוארת כאן) עריכה #4 - בעצבים... אז אני אפרט בתמצות מה הבעיה כרגע : תצורת המערכת שלי היא כזו : primary ide master - WD250GB - with currant xp operating system secondary ide master - nec 2500 dvdrw secondary ide slave - WD200GB sata-maxtor250 sata-maxtor250 both setup in a healthy raid0 array raid is enabled in bios for these 2 hard-drives and i've setup them both on nf4 raid utility to be raid0 array כאמור, מערכת ההפעלה מותקנת עכשיו על ה …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א: Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD NIS 503.99 ב: Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD DiamondMax Plus 9 series NIS 600.04 ג: Samsung 80GB 5400 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 523.35 ד: Samsung 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 548.28 ה: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! NIS 542.93 ו: Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 487.89 ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מערכת חדשה עוד מעט, אז חשבתי לשלב ssd לא מאוד גדול בנפח לכמה ומשחקים ומערכת הפעלה, התקציב עומד על 450-500 שקל. בינתיים שמתי עין על אחד של קרוסאייר force gs 128 שעולה בksp משהו כמו 450₪ מה דעתכם עליו ואם יש משהו מומלץ אחר שנע בסביבות אותו נפח ומחיר
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740467 איזה כונן יושב בפנים? של WD או חברה אחרת? מישהו יכול להעיד על ביצועי המהירות שלו? שנתיים אחריות זה מעט מדי, לא? לפני שלוש שנים רכשתי דיסק חיצוני של MAXTOR טרה אחד שהיה הכי זול שמצאתי והוא הגיע עם 3 שנים אחריות. דרך אגב, הוא עובד פרפקט בשימוש מאסיבי עד היום (טפו טפו!)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ככול הידוע לי כל הדיסקים הקשיחים המתחברים באמצעות מימשק SATA הם מראשיתם מתוכננים להיות HOT SWAPABLE כלומר שניתן לחברם ולנתקם מהמחשב מבלי לכבות אותו. השאלה היא האם יש בכלל דבר כזה מתאם SATA TO USB ? והאם הביצועים ניפגעים משמעותית? (בכוונתי לרכוש דיסק קשיח בנפח 2 TARA ולהשתמש בו לגיבוי )
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-