אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח ל-HTPC. הדרישות מהדיסק הקשיח הן כדלקמן: מינימום 250GB (עדיף 300GB+). SATA II עם NCQ. Buffer של 16MB. הדיסק הקשיח צריך להיות מאוד שקט וקריר, עדיף של Seagate או Samsung (לא Western Digital). נ.ב. לפני כמה שבועות, היתה באתר כתבה על דיסקים קשיחים של סיגייט, והיה שם דגם אחד שקט שהיה כתוב שהוא מיועד ל-HTPC, אבל אני לא זוכר את הדגם שלו. יש למישהו קישור לכתבה הזו (אני לא מוצא אותה).
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבועיים. אחרי הפסקת חשמל. היו לי 2. הראשון יותר ישן הלך מהר. ואז גם השני. קניתי חדש. התקנתי הכל. עכשיו אני כל פעם מוצא את עצמי חושב איזה בעסה שאין לי את הישן. בכל זאת 1TB הלך. ש לפחות 800 ממנו היה תפוס. גם אם לא תמיד בדברים חשובים. עדיין באסה. ואיזה מישהו זרק לי שלפעמים זה רק "כרטיס אלקטרוני " ( לא זוכר בדיוק ) , ושאם זה זה, אפשר להחליף אותו, לדוגמא לחפש ב EBAY . יש אמת בדבר ? יש אפשרות לבדוק את זה ? אם כן מה אני בדיוק מחפש ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה בקניית דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB למחשב הנייד שלי, שיהיה ללא חיבור חיצוני לחשמל. כמו כן חשובה לי האמינות יותר מאשר השיקול הכלכלי או הביצועים. בדקתי איזה כוננים קיימים בשוק בנפח הנל', וזה מה שעלה: Seagate FreeAgent Go 1TB ST910004FAA2E1-RK http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ Seagate FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive 1TB STAA1000100 http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/portable-hard-drive/ SAMSUNG S2 Portable HX-MU010EA http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=93&subtype=96&model_cd=557&tab=fea&ppmi=1087 Western Digital My…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך את הרשימה של הצורבים אשר תומכים בצריבת דיסקים עם SAFEDIC 2.XX
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי. אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי. איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר? עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לת…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב נייד שברשותי. הדגם הינו ASUS UX31A אשתמש במתאם SSD כיוון שהלוח אם של המחשב לא תומך באופן ישיר בשדרוג הכונן. האם ישנה מגבלה בסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN. ישנן המלצות לכונן 500GB מסוים? האם המתאם יתאים לדעתכם? אני מסתמך על מספר מדריכים שראיתי ברשת, לדוגמה: סקירה 1, סקירה 2 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי כבל מעוגל שעשיתי (ויצא פרפקט בלי סטיות) כבל רגיל זה עם ההרבה גידים.. תוצאה בPCMARK להארד דיסק: 1100 החלפתי לכבל לא מעוגל רגיל, ובום, 1270 PCMARK . מסקנה, או תשקנו כבל מוכן כמו שצריך, או שאל תעגלו כבלים להארד דיסק
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי מכיר את המגירה של הזו של Thermatake ויודע לומר אם המנגנון אמין ואין רעש ויברציות ממנה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=&products_id=5923 האם מישהו מכיר את המתקן מגירות הזה, שמכניס בשני סלוטים של 1/4 5 שלושה דיסקים קשיחים וכולל גם מאוורר 8 מאחורה ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ST-2131&cart=12013277194327176〈=heb תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הדיסק קשיח (מערכת) פתאום לא מזוהה בביוס ודיסק נוסף שיש לי מזוהה. החלפתי כבל SATA ושקע בלוח אם עם הדיסק השני ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה בעניין. אם אין מה לעשות האם ניתן להחליף חלקים בין שני הדיסקים (תמונה מצורפת) כדי להוציא את החומר? זאת אומרת האם ניתן לדוגמא להוציא את הדיסק הפנימי מתוך המארז שלו ולהכניס לשני? הדיסקים נראים דומים אבל קיבולת שונה. אשמח לכל עזרה, יש לי חומר לא מגובה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכונן הנוכחי שלי 500 גיגה. משום מה, כונן C 100 גיגה, כונן D השאר. כונן C חנוק וב - D נשארו 80%. אני רוצה לרכוש כונן חדש של טרה. איך כלל אצבע כדאי לחלק בין C ל - D?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 2.5" מלפטופ ישן( אני לא רואה את ה rpm שלו, אז צרפתי תמונות), או DOK USB2 ? השאלה שלי נוגעת למהירות נטו, ללא קשר לנפח. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשים 2 דיסקים ברייד 0 אבל אנשים כל הזמן אומרים לי וגם במאמרים כל הזמן אני קורא שאם יהיה שגיאה אז הכל הולך! אבל אני שואל למה שתהיה שגיאה?? כאילו זה קורה הרבה?? (אולי זה קורה אצלי הרבה ואני לא מודע לכך -אני משתמש עכשיו רק בדיסק אחד) כאילו ממה יכולה לקרות שגיאה??
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הצורב NEC3540 וכבר הרבה זמן אני נתקל בבעיה שמציקה לי, ורק עכשיו מצאתי זמן לכתוב עליה =]. הבעיה היא כזו- כאשר אני רוצה לצרוב דיסק CD-R, אינני יכול לצרוב במהירות יותר גבוהה מX8 , שלדעתי אני אמור לצרוב על מקסימום על 48X, לא??. ניסיתי לצרוב עם מספר דיסקים, שבכולם המהירות היא 52X. האם ניתן לפתור את הבעייה? בתודה, אמיר.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או אולי בגלל שאני מעלה גם תוכנות? ובמקרה של תמונות וסרטונים הוא לא יוריד לי מה 15GB חינם...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לצורך: 1- גיבוי שוטף ואיחזור. 2- יצירת אימג'ים ופריסתם כולל העברה למחשב בעל חמרה אחרת. 3 - ניהול דיסקים ומחיצות ( מעורבים גם כונני SSD) 4 - התיחסות לקלות השימוש, ובמיוחד על מידת זלילת המשאבים של כל אחת. 5 - קלות ההסרה המלאה, כיבוי זמני והתקנה מחדש. אודה מראש לכל מי שיאיר את עייני וירחיב את דעתי.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עקבתי לאחרונה אחרי המלצות בפורום וגם המלצות באחת החנויות המוכרות בפורום לפיהן הכונן שהכי משתלם מבחינת עלות/תועלת הוא ה- Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB. הבחור בחנות אמר שהכוננים ש"הכי חוזרים אליו" עקב בעיות הם של WD (אני כמעט בטוח שלא מדובר על CAVIAR BLACK).... אז חשבתי ללכת ולקנות כונן כזה. הבעיה, שהדירוג שלו באתרים שלהלן מאוד מדאיג... ההתפלגות בין אלו שנתנו לו 5 לבין אלו שנתנו לו 1 גורמת לי לרדת מהכונן הזה ולבדוק אלטרנטיבות כמו CAVIAR BLACK וללכת על בטוח במחיר גבוה.... כמו כן גם האחריות על הסיגייט היא שנה לעומת 5 של הקאויאר בלק. אני לא מעוניין בכונן ירוק אלא בכונן עם ביצועים אך במחיר הכי משתלם. אשמח לשמוע קצת עצות.... http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracud…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי הארד דיסק חדש, MAXSTOR 120GB 7200 RPM 8MB והתקנתי אותו במחשב, עכשיו אני מעוניין להגדיר גם את ההארד דיסק הישן שלי לצורך חילוץ כל המידע ממנו והעברתו להארד דיסק החדש. אז חיברתי את הכבל של ההארד דיסק החדש שיש לו הרי שתי חיבורים: אחד מתחבר להארד דיסק החדש והשני לישן. אבל שהפעלתי את המחשב הוא לא זיהה את הישן אלא רק את החדש. איך אני מגדיר את ההארד דיסק הישן בתור SLAVE.? את החדש הגדרתי בתור מאסטר. מבקש עזרה -כמה שיותר מהר, יש שם מידע חשוב מאוד. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לחבר 2 דיסקים בRAID 0 + 2 דיסקים ב-RAID 0 שלא קשורים ל- RAID 0 הראשון , כך שיש לי 2 כוננים גדולים שכל אחד עובד במערך בנפרד
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-