אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
-
נשיא סוריה בשאר אסד כבר תחיל לחשוש מה האמריקאים יעשו לאחר המלחמה. הוא חושש שהאמריקאים יגיעו אליו, לאחר שייסימו את החשבון עם עירק. מעניין למה הוא חושש. הרי סוריה היא מדינה דמוקרטית ומתפתחת ובכלל לא עוסקת בטרור. אז מה אם היא מעלימה עין מהחיזבאללה? הם בסה"כ אנשים טובים מעמודי התווך של סוריה - מלח הארץ (ועדיף שיהיו אפר). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2524033,00.html
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שמענו על כך שמיקי חיימוביץ - מנחת החדשות מערוץ 2 מאז הקמתו - עורקת לטובת ערוץ 10 המתחרה. כמו כן הודלפו פרטי החוזה המסתכמים בכמיליון דולר (נדמה לי) לשנה. השאלה הגדולה הייתה (או אולי בעצם 2 שאלות): מדוע עזבה מיקי את ערוץ 2 ועברה לערוץ "נידח" יותר? והשאלה השניה: מי תחליף אותה? אני דווקא מעוניין לדון בשאלה השנייה. התברר לנו, לאחר כמה ימים, כי המחליפה תהיה יונית לוי (השווה) ואז התעוררו עוד שאלות ובעצם התחילו הסרטים (הטורקיים): האם יונית לוי, בת זוגו לחיים של יעקב אילון, תרוץ מולו במטרה לצבור יותר רייטינג? האם זה בריא? היום התבררה לי חלקית התשובה. מעיון באתר ynet התברר לי שיונית ויעקב כבר לא ביחד מזה חודש והדבר פתר לי הרבה שאלות. קישור לכתבה בקיצור, סרטים טורקיי…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מיום ו' המשטרה בפיקוד הצפון בכוננות שיא. לא זה לא עוד התראה לפיגוע באחד מיישובי הצפון אלא אסיר מסוכן שנמלט. אנשים הוזעקו מהבית, מחסומים נפרשו ועוד. הכל בכדי לחפות על הפאשלה, שבה נמלט אותו אסיר מסוכן ישר מתחת לאפה של המשטרה. לבסוף, נתפס האסיר המסוכן לאחר שאזרח הבחין בו. אני שואל את עצמי מדוע המשטרה לא מרכזת מאמצים כאלו גדולים בכדי לתפוס גנבי רכב (שהם כבר מכת מדינה) ושאר פושעים (רוצחים, אנסים וכו')? האם צריך רק פאשלה גדולה בכדי להניע את המשטרה לעשות את עבודתה???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה התמונות כמו שהם פורסמו באתר של אל ג'זירה www.shesh.co.il
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
"הבוקר הוארך מעצרם של שלושה ישראלים, החשודים בזיוף צ'קים בסך מיליוני דולר בישראל ובארה"ב; החקירה התנהלה בשיתוף האף.בי.איי; אחד העצורים הוא עורך דין שתיווך בעסקה" (walla) walla קשה לקרוא להם ישראלים.
-
למי שלא שמע, פעילת שלום אמריקנית נדרסה אתמול על ידי בולדוזר שהיה בדרך להריסת בית מחבל. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/52505.html שימו לב לתמונות שבאתר, רואים בבירור שהיא ניצבת מול הבולדוזר ונוסף על כך יש לה מגהפון ביד, איך הנהג הזה המשיך ודרס אותה למוות ? אני לא פעיל שלום מובהק או נגד ה"כיבוש" וכו.. אני פשוט מזועזע מסיפור הזה.
-
- 74 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=365226&path=22 כפי שכולנו זוכרים, הטורקים והכורדים לא חברים טובים. מה אתם אומרים הדבר הבא שיקרה, טבח עם ואז כוחות או"ם שיבואו לאזור? לא חשבתי שהממשלה האיסלמית החדשה שלהם באמת תעשה דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפי הערוצי טלביזיה סדאם מיודענו ירה טילי סקאד אל עבר כווית. כפי הנראה הם התפוצצו בצפון כווית. לא ראיתי על זה עדיין באינטרנט, אבל הם טוחנים את זה כרגע בטלביזיה. כפי הנראה סוללות הפטריוט האמריקאיות ירטו את הטילים וצוותים של ארה"ב בדרך לקבוע את סוג ראש הנפץ. איזה כיף, מדברים עכשיו על ישראל כמה טוב לדעת שסדאם כבר התחיל עם הטילים :-X
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזאת : פתאום אילת התמלאה סליברטאים . החליטו קבוצת אנשים , שאין להם בדיוק כסף להתחשבן על המקומות הטובים ביותר באילת. הגענו למסקנה שגם אנחנו "העניים" חשובים כמו סליברטאים , רק שיש להם יותר כסף. כישרון יש גם לנו. ובכן בעזרת בדואים , נקים לנו עיירת אוהלים מצפון לאילת , בדיוק כשהם נוחתים (הסלבריטאים מאילת ) הם ישקיפו מעלינו. רק מה שלנו יש יותר אטרקציות מבתי המלון המשעממים. ובכן מדובר בהקמת אוהל, כל משפחה תקים לה אוהל לבד. עם מדריך מוסמך מהשבט אלהרם בדרום הנגב (חדש !!!). ל-50 הנרשמים הראשונים יינתן לחלוב עז, ולהכין גבינת עזים משובחת ! (תשכחו מתנובה טרא וכל המפוסתרים האילו). שימו לב חדש ובלעדי לבדואיי ארץ ישראל , בלי מרחבים מוגנים ! אטרקציה לכל המשפחה ! מדהים ביו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה עוד 5 דקות יש "פיני הגדול" בערוץ 2... ואמרו שזה רק בביפ -אז זה כל ערב בערוץ 22 או איך בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דפוקים בשכל!!! רק מלראות את התגובות שלה אני מקבל עוד עצבים. עדיין מהדהד לי בראש משפט החוכמה שלו: "תעזבי אותו! תזרקי אותו!" בקיצור קרועה במוח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חזרתי לפני כרבע שעה משעור נהיגה ובמהלך השעור אחד ממורי הנהיגה הודיעה בקשר שהוא קיבל מידע (מחבר בצבא שמשרת באגף שאחראי על ההזעקות) שצפויה הזעקה בכל רגע בגלל ששני טילים (סקאדים) נורו לעבר ישראל ... לאחר כמה דקות הוא הודיעה שהטילים נחתו בים התיכון כתצואה כניראה מחוסר דלק בטילים : (איזה חלטוריסטים הם העיראקים האלה :nutty: ) ולכן ההזעקה לא הושמעה עריכה : טוב לפי התגובות פה אני רוצה להדגיש שאני לא יודע אם זה אמיתי 100% אותי זה דיי שיכנע כי זה לא הגיע לבנאדם דרך האינטרנט כמו שאמרו פה ,והוא לא היה מפחיד סתם את התלמידות בשעור שנכנסו לפניקה קבלו את זה איך שאתם רוצים ואני מקווה שזה באמת לא נכון כמו שחלקכם אומרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פיקוד העוף הוציא הודעה רשמית היום בשעה 20:00. צריך לבדוק את המסיכות, למדוד אותן, ואז להחזיר אותן לקופסא. מומלץ שהמסיכות יהיו במקום קרוב אליכם. מחר כשיצאים מהבית צריך לקחת את המסיכות.
-
- 41 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500234,00.html לפי ההודעה הזאת, צריך להתחיל להכין חדרים אטומים. אמא!!!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סקר על המלחמה שמשגעת אותנו כמר חצי שנה (אני כבר לא רואה חדשות חודש)
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כך מדווחים פה בYNET אישית ביום הזה אני אשב מול הטלוויזיה כל הלילה ולא אלך לישון לכל מקרה, מקווה שתעשו כמוני.
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האתר וואלה! חשף היום סרטון שצולם בסתר במעבדת הנוירוביולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים; בסרטון מראים קוף העונה לשם מאליש בעת שבוצע עליו ניסוי - במהלך הניסוי נקדחו 20 חורים בגולגלתו וחוט ברזל הוחדר לתוך עינו - כל זאת ללא הרדמה מלאה עקב שימוש במינון נמוך מדי של חומר הרדמה שפג תוקפו. הסרטון (אותו ניתן למצוא בכתבה שפורסמה בוואלה) מכיל תמונות קשות מאוד לצפיה. ד"ר אודי זוהרי, שבאחריותו נמצאת המעבדה המדוברת, סירב להגיב.
-
אני מאוד אוהב אנימה ברוטל לדעתי זה דבר מדהים, אני ממש מציע לכל מי שמקיר ואוהב את הנושא ליראות את הסידרה גייבר GUYVER-הסידרה העצבנית ביותר שאני ראיתי ,מימנה לקוח הניק שלי. כחובב בנושא אשמח לחלוק מידע ולקבל תגובות על סדרות שונות בתודה GYVER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מתוך וואלה: הכתבה המקורית השאלה היא בין השאר איזה מתכת רדיואקטיבית היא בצבע צהוב? לכל הכימאים בינינו
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בזמן האחרון מדברים יותר ויותר על האפשרות הבלתי נמנעת שתהיה מלחמה בעירק. על כל צרה שלא תבוא וגם להיות קצת יותר מוכנים החלטתי לפתוח את הת'רד הזה, שירכז מידע חשוב בנוגע להכנות לקראת המתקפה. הקישור אותו אני רוצה להביא הוא של פיקוד העורף, אשר מרכז בצורה טובה מאוד כמעט את רוב הדברים שצריך לדעת. http://www.idf.il/hebrew/organization/homefront/default.stm אם יש לכם קישורים למידע שימושי בנוגע להגנה או הכנה למתקפה אתם מוזמנים לשים זאת כאן. בתקווה שלא נראה כאלו...
-
- 79 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איך אפשר להיות כאלו מוכשרים? ynet
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-