עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. היום מכבי חיפה משחקת מול מנצ'סטר באולד טראפורד!!! באתר של מנצ'סטר פורסמו ההרכבים:הופיע באתר של מנצ'סטר יונייטד (הרכבי הקבוצות): : Probable teams United: Barthez; Silvestre, Blanc, Ferdinand, O'Shea; Beckham, Butt (or Stewart), P Neville, Giggs; van Nistelrooy, Solskjaer. Maccabi Haifa: Awat; Ostrovsky, Benado, Jano, Keisi; Rosso, Badir, Pralija, Benayun,Yakubu, Katan :lol: רואים שהם ממש לא מוכנים. למישהו יש הימור על תוצאת המשחק? לפי דעתי יסתיים בתיקו .

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132829,00.html אם עד לפני כמה ימים חלקים מעמנו קיוו ליום שאחרי ההתנתקות עקב ה"שלום" שישרור אחרי ומרחב הפעולה שיווצר לצה"ל אז כנראה הם טעו ומעכשיו ה"פתרון" התנתקות הכניס אותנו לבעיה גדולה בהרבה של ויתור לטרור דבר שיגרור אחריו לפי הנחתי מסכת טרור גדולה בהרבה ממה שציפינו(והלואי שאתבדה) . העורון שלט בכל אחבי ארצנו ועכשיו כתוצאה לצערי הרב נצטרך לשלם את המחיר זו ההתחלה ונקווה שזה יהיה הסוף אך חושנני שלא יהיו כך פני הדברים. התקשורת הטעתה ציבור שלם ולא הביאה לידיעת הציבור את הסכנות שאחרי התתנתקות בצורה הנדרשת,זה כבר כמה חודשים בכירם ברשות הפלשטינאית פולטים כל מיני דיבורים שלצערי הרב לא הובאו לידי הציבור ועכשיו ביצוע הדברים מתחיל להתיישם בש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

על סף דלתי אישה שמבקשת צדקה עבור הילדים שלה. האם עד כדי כך מצב המדינה הזו מתדרדר? או שזהו שיא חדש של חוצפה ישראלית. במקום לעבוד מקבצים נדבות מדלת לדלת. הבאתי לה מספר שקלים. אך התהייה נשארה במוחי.

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by brk2k,

מישהו פה רואה המגן? היום נגמר ואני "טוען למטה" (DWNLOD) פרקים של העונה השלישית , מישהו יכול לספר קצת רקע מה קורה שם?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. ב-29 בנובמבר 1947 - ט"ו בחשוון תש"ח. לפני 55 שנים הצביעו באסיפה הכללית של עצרת האום על חלוקת ארץ ישראל והקמתה של מדינת ישראל. לאחר מכן פתחו מדינות האיזור בהתקפה כללית על היישוב היהודי בארץ ישראל, כיוון שלא הסכימו לתוכנית החלוקה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  6. בגלל שאני בטח כמו הרבה בפורום לא צופה הרבה בטלוויזיה ובגלל שבפעם הקודמת הפסדתי את המשחקים הרגשתי צורך להזכיר לאנשים שמעוניינים לצפות בזה ב19:00 בשידור של ערוץ 1 יש את ישראל נגד צ'כיה במסגרת מוקדמות אליפות אירופה (כדורסל) ב20:30, שידור ישיר בערוץ 2 ישראל נגד מולדובה (כדורגל ) בהצלחה לנבחרות וסוף סוף יש כמה שעות רצופות שיש משהו מעניין בטלוויזיה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by shuy,

מחר אני מתגייס למילואים ע"מ לבצע את הפקודה, אני לא אסרב. הייתי שם, שמרתי שם, שחיתי בחוף בעזה, יש לי חברים שם... שאלוהים יעזור לנו... :'( נ.ב ואחרי שכל זה יגמר, אני לא לגמרי בטוח שאני אוכל לסלוח לעצמי על מה שאני הולך לעשות.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. היום סדאם יקירנו עבר 65 אביבים עירקיים שטופי שמש! תרשמו לו ברכות ואיחולים :asthanos: תבואו למסיבה, יהיה פ33ות!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כן כן ערוץ 10 עשה מהלך שאני מברך עליו וישדר תפליאוף המשחקים זה בני השרון VS הפועל ירושלים והפועל גליל עליון VS מכבי תל אביב אני לא יודע אם כל המשחקים ישודרו או שאחד ישודר ויהיו תקצירים לשני אבל לפחות יש שידור ובחינם

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by imac,

ישששששששש....... ;D

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש לנו זיכרון ממש קצר.. חבל.. קצת אירוני שאותו קסאם שכמעט הרג הלילה 67 חיילים (עניין של 2-3 מטר) נפל באותו יום שבו נפלו 2 מגדלי התאומים.. מעניין איך ארה"ב היתה מגיבה אם היא היתה במקומנו..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כן כן יש לנו ניבחרת בגביע ועוד 10 דקות אנחנו נגד הולנד בערוץ 10 :yelclap: אני צריך לבדוק אם יש בירה במקרר

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. עוד 20 דקות זה מתחיל אני מקווה שהמישחק יהיה מותח וכמובן מאוד מקווה לניצחון סוף סוף יש תחרות ספורט שבאמת מענינת אותי כי הליגה בכדורגל בתשלום ומכבי תל אביב בכדורסל תמיד לוקחת תליגה בקלות ומכבי תל אביב באירופה לא מענין אותי כי רוב שחקני מכבי זרים ככה שאני לא מרגיש שהיא קבוצה ישראלית ככה שסוף סוף יש מישחק ניבחרת וזה הדבר היחיד שמענין אותי כרגע בתחום בהצלחה לניבחרת :xyxthumbs:

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/134/904.html

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. זהו סיפורו העגום של נחל חדרה,שעל פי הכתבה היה נחשב פעם לנחל מאוד מאוד יפה ומטופח,בעל מים כחולים ויפים עד שיום אחד,המדינה,או יותר נכון מפעלים כנראה התחילו לזהם את המים ולאט לאט המים יותר ויותר הזדהמו,עד שהיום זה הגיע למצב שהמים ירוקים,והנחל יותר מזוהם מנחל הקישון מה שעצוב זה שבכל מקור טיבעי שהמדינה שלנו נוגעת היא הורסת אותו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3763481,00.html מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by ירמיהו3,

היה לי היום חלום בלהות,שאני עדיין מתקשה לאכל אותו משום מה החלום היה נראה כול כך מוחשי. אני אספר לכם מה חלמתי: חלמתי שאני מתוערר מהמיטה שלי,כולי מזיע ועייף. אני קם שוטף את הפנים,הולך להכין לעצמי כוס קפה שחור כדי להתעורר ... אני פותח את הדלת,מרים את העיתון,התאריך שרשום ה22 לפבוראר. הכותרת הראשונה שאני קורא: לפי דיווחי אמ"ן ,האיראנים החלו להרכיב ראשי נפץ גרעיניים ,הממשלה התכנסה לכינוס חירום...(ההמשך לא זכור לי...). טוב,כמו כול יום שגרתי,אני בודק מה קורה אצל בני הדודים שלנו האמריקאים,אני מרפרף קצת בCNN ,נשאר על Fox News: אני שומע דיווח על הפגנות אלימות בירדן ,נאמר כי מלך ירדן נעלם מעמאן והממשלה הירדנית מנסה להרגיע את הרוחות. אני מתרשם כי קיימת מלחמת אזרחים בירדן בין ה…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. כמדומני לפני כשבוע או שבועיים בחדשות של יום שישי היתה כתבה שטענה שטדי קולק היה סוכן בריטי בזמן המנדט הבריטי על הארץ.לפי כתבה זו נודע לי לתדהמתי שטדי קולק הסגיר לידי האוייב הבריטי לוחמי אצ"ל ולחי.לטדי קולק ישנם זכויות רבות לבנייתה ולהרחבתה וליופייה של ירושליים כראש עירייה של בירת ישראל שנים רבות.אך גם לצערי הרב גם כתם גדול מאוד בעברו כסוכן בריטי וכמסגיר את אחיו ואחיותיו הלוחמים לידי האוייב הבריטי.עובדה זו מראה לעניות דעתי לעד כמה יכול גם אדם גדול וחשוב כמו טדי קולק להגיע בשפלותו.אינני מצליח להבין כיצד הוא יכול היה לעשות זאת?ובתמורה למה?איך מצפונו איפשר לו לעשות זאת?האם מצפונו לא ייסר אותו?או שמא טובות הנאה שהוא קיבל מהבריטים הצליחו להקהות את מצפונו?בושה וחרפה שישנו כתם גדו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IG,

כן כן... ההיא משנות השמונים, עם אוטו חדש וכו'... בינתיים ראיתי חלק מהפיילוט, ובינתיים זה נראה נחמד

19. Started by משה007,

שחקן העבר המפואר של מכבי ת"א הצטרף לשורות הליכוד.כך קראתי בעיתון כמדומני אתמול,טל ברודי הוא אחד השחקנים הטובים ביותר שהיה לנו,איך אפשר לשכוח את משפטו" אנחנו על המפה ונשאר על המפה"לאחר הנצחון הגדול כמדומני בשנת 1977 על הרוסים.מאז הוא כמעט נעלם מאור הזרקורים והספורט ועכשיו הוא שב-בגדול בעשייה הציבורית באמצעות התפקדותו לשורות הליכוד.בתור ילד הערצתי אותו ואת השחקנים של אז של מכבי ת"א כמו למשל מיקי ברקוביץ,ארואסטי ואחרים הם היו אלילים אז לא רק שלי אלא של דור שלם.אחזקנו להם אצבעות ברגעים הקשים וקפצנו למענם לבריכה בכיכר העירייה.אני מאמין באיש שיכול ורוצה לתרום ולא רק לקחת למען עם ישראל והמדינה.הוא יכול לתרום הרבה מכשרונותיו ומניסיונו הרב בתחום הספורט וקשריו בעולם.אכן זה נכס גדול…

20. במקום ב- 20K. בהחלט מיום ליום ברור יותר שלבחור ביאיר לפיד היתה החלטה מצויינת של לא מעט ישראלים. מצד שני כמה עצוב על האולטרא עשירים. כעת יצטרכו לחפש משקאות אחרים כדי להראות שהם לא רק אוכלים אלא גם שותים זהב. הלא אי אפשר באמת לעשות רושם ראוי עם בקבוק במחיר עלוב שכזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.

22. Started by VP24,

הקרנת הבכורה ב-21.12.16 (יום מותו של דזמונד מיילס בסדרת המשחקים). מה אתם חושבים? יהיה סרט טוב?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Wind,

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=370709&sid=126

• 135 תגובות
    • 9.7k צפיות
  24. Started by andromedaZ7,

עברתי היום על כמה חומרים ונתקלתי בזה: עקרון חירות האדם קובע כי שלילת החירות מאדם או מקבוצת אנשים היא מעשה בלתי מוסרי הנוגד את הצדק הטבעי, ומכאן קיימת הצדקה כמעט אוטומטית לכל מאבק שמטרתו היא השגת החירות על ידי אלה שהיא נשללה מהם. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%93%D7%9D תגובות?

• 80 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. אתמול צפיתי במשחק הכדורגל בין נגריה לצרפת ב70 דקות בערך - בום מבזק על העובדה הקיימת מהבוקר (הם ידעו על זה איזה 5-6 שעות לפחות ) שהחטופים נרצחו . טוב ניחה לא משחק הכי מעניין (לי דווקה היה מעניין) ביררתי באינטרנט בצ'ט עם אנשים מאירופה והם אמרו שצרפת נצחה 2-0 טוב לפחות ידעתי את התוצאה. אז חיכיתי בסבלנות למשחק של גרמניה מול אלג'יריה - משחק שבאמת רציתי לראות . בסוף הוא היה אמור להיות בערוץ 2. פותח ערוץ 2 רשום שם המשחק ישודר בערוץ "פתוח" מספר 55 . בגלל שאני קולט טלויזיה מהאנטנה וחושב כמו טמבל שהממשלה כבר דאגה לי אני מחפש ערוץ עם משחק ואחר כך סורק ערוצים למצוא את ה 55 הזה ( שיבש את כל סדר הערוצים בטלויזיה) ובסוף מסתבר לי שזה רק בכבלים והלווין . השעה 11 בלילה ואני לא הולך להת…

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים