אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהצביעות הזו של מנחי תוכניות שעשועים. היום, כפי שידוע, קרה האסון ונהרגו 6 חיילים. אכן אסון גדול וטרגדיה. חצי שעה אח"כ מתחילה התוכנית "אקזיט". המנחה (שירי מיימון) אומרת בקול צפצפני ומעצבן: אנחנו מאוד כואבים על מה שקרה אבל מוכרחים להמשיך - בשביל כולם. מה זו הצביעות הזו??? על מי אתם עובדים? אנחנו מאוד מצטערים שהפיגוע הזה פוגע ברייטינג (עאלק) ובתוכניות שלכם אבל אל תהיו צבועים. או שבאמת תצטערו ותשנו את פורמט התוכנית או שלא תגידו כלום. אותו דבר גם דודו טופז. הרי נראה לכם שלמלך הרייטינג לא תהיה תוכנית. גם הוא אמר איזה משפט מטומטם: אנחנו נעשה תוכנית מיוחדת לרגל מה שקרה. אבל מי יופיע שם: שלומי שבת! בושה וחרפה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת באיחור אבל עדיין, גם לא ראיתי על זה בפורום. אז כולם להצביע ולתת את דעתכם בנושא...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתניהו הבטיח: "אביא מיליוני תיירים לבית שאן" המועמד בנימין נתניהו יצא ל"סיור בחירות" בבית שאן: בבניין העירייה הוא התקבל על ידי פעילי ליכוד בקריאות "היידה ביבי", וראש העיר הבטיח לו: "בית שאן מאחוריך, אתה ראש הממשלה הבא". נתניהו מצדו הבטיח להביא מיליוני תיירים לאתרי העתיקות בעיר, וגם "לממש את חזון הרכבת". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3137368,00.html :lol: :lol: בטח שהם יבואו... רק שהם יבואו על פני תקופה של מאה שנה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה.'>התאומות שהופרדו מתו על שולחן הניתוחים. הניתוח להפרדתן של התאומות בנות ה-29 מאיראן נמשך יומיים, ובמהלכו הן איבדו דם רב. מותה של לאדן הוכרז הבוקר, ובצהריים נקבע גם מותה של אחותה. כנראה שהרפואה המודרנית עדין לא בקיאה בתחום הזה. עצוב לשמוע על זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2684081,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגמרה המלחמה, אפשר לחזור להתעסק בדברים החשובים באמת... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291527,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל פעם אני משתגע מחדש מכמות השטויות שנכתבים באתר הזה. כל פעם שאני זוכר שהיה אפשר לאמת האם מה שהאתר כתב התרחש - הוא מעולם לא צדק - לזכרוני. הרמת פרובקטיביות שם פשוט מדהימה, הנה דוגמא מהידיעה האחרונה שלהם: - רוסיה - מעבירה לוחמים - מוסלמים צ'צנים - אשר נלחמו בעבר עם המורדים הצ'צ'נים - כנגד רוסיה -. על זה נאמר - כנראה.... :
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול או שלשום קראתי -בעיתון-בתדהמה על אחוזי הנשירה המדהימים משרות צבאי מקרב חייבי הגיוס במדינה.ואלה הנתונים שהתפרסמו בעיתון והם: 1.רקכ-76% מחייבי הגיוס אכן מתגייסים לצבא 2.מתוכם רק כ60% אכן משרתים 3 שנים מלאות 3.מתוך כל המשתחררים מצבא הסדיר רק כ40% עושים מילואים 4.מתוך כל אלה שרשומים במילואים רק30% אכן מתייצבים בפועל 5.ומתוך אלה שעושים מילואים בפועל רק כ10-15% הם חיילים קרביים מתוך נתונים אלה אני למד שהצבא" מרוב חוכמתו"מאבד ביודעין כמחצית מכח האדם שיכול היה לשרת ולתרום לבטחון המדינה.וכך גם להוריד ממשך השירות הסדיר .ובנוסף לכך גם לא היה צורך לקרוא בתדירות גבוה כל כך לחיילי המילואים.קראתי גם בעיתון שגדוד מסוים במילואים שירת כ70 יום מתוך 11 חודשים בשנה.לכן אני טוען ממזמן שמ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שכולם שמו לב לעובדה שצה"ל פועל בשיטתיות נגד משפחות המחבלים , כמובן זהוא עונש קולקטיבי הפוגע בחפים מפשע , וגורם לתופעה הפוכה - השינאה והתיסכול רק גוברים . עד כמה אנחנו מוכנים לעשות , להגיע ע"מ להרתיע מחבלים מתאבדים ? או אפשר לאמר , מה אתה מוכן לעשות ע"מ לשמור על חייך? ובני משפחתיך ואזרחי מדינתך ? ומדוע חשבנו על זה רק עכשיו ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אותי אישית זה מרתיח :pissed: אופכים אותה למיסכנה שבפועל היא עברה עברות שמרה על זכות השתיקה והורשעה בדין למה צריך בית משפט לחברי כנסת עכשיו שפרס בשלטון ? זה רק מוכיח ש: 1-פרס לא מתאים להיות נשיא שהולך לפי רוח הצדק ויושר השלטון ו2-מוסד הנשיא בארץ זה דבר מיותר\בזבזני\ןמטומטם עכשיו בטח יתנו חנינה לעומרי שרון :pissed:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-6331994107023396223
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה והסרט כבר לא חדש אבל צפיתי בו רק היום טוב למעשה יש לי עוד 30 דקות בערך לסיים אותי ואני חייב להגיד משהו למרות הביקורות שירדו על הסרט זה סרט מאוד טוב נכון זה לא סרט עמוק במיוחד אבל האפקטים חזקים ויש הרבה פעולה לאורך הסרט די מזכיר לי סרטים כמו בלייד וריזידנט איוול רק שבמקרה הזה הכניסו את העניין של מלחמה ברובוטים ויצא ערבוב מאוד מוצלח מי שרוצה סרט אקשן אם הרבה אפקטים תלכו על זה מי שמחפש סרטים יותר עמוקים או סרטים כמו Terminator1-3 שיחפש במקום אחר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עורך דינו שך אילן קופרמן-סגל החשוד כי גנב מיליוני שקלים מחברת ברינקס אמר היום כי מרשו לא נגע בכסף והותיר אותו במכונית המשוריינת שגנב. לדבריו, קופרמן-סגל לא הסתתר ואף חלף השבוע על פני שוטרים אך הם לא זיהו אותו. בקול ישראל דווח כי עורך הדין הסביר כי קופרמן גנב את המכונית המשוריינת במחאה על יחס משפיל שהיה מנת חלקו בברינקס. הרי בסופו של דבר בית המשפט יצטרך לקבל ראיות מהמשטרה, אם אין ראיות, גנב המיליונים יהיה אזרח המליונים - שסתם הואשם בגניבת מיליונים. אני תמיד טענתי : הוא זכאי ! כולם ביחד: הוא זכאי .... הוא זכאי ....אריה דרעי , אהה סליחה .... אילן קופרמן-סגל זכאי ....
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי חדשות ערוץ 2 : המחבל עלה באזור ת"א לאוטובוס ולאחר כמה צעדים התפוצץ כמרכז האוטובוס עם מטען נפץ גדול. עד עכשיו דווחו כ5 הרוגים. לפחות 40 בני אדם נפצעו; הערכה ראשונית במשטרה: מחבל מתאבד פוצץ עצמו באוטובוס של חברת דן סמוך לבית הכנסת הגדול; האיזור נסגר לתנועה. הפיצוץ אירע בסביבות השעה 12:55 בצהריים. עדי ראיה דיווחו כי הפיצוץ אירע באוטבוס מספר 4 של חברת דן שנסע לכיוון צפון. כוחות ביטחון רבים הגיעו למקום. מדובר בפיגוע ראשון שאירע בעיר מזה זמן רב. האיזור נסגר לתנועה. לפני כחצי שנה אירע פיגוע בקפה "מיי קופי שופ" הנמצא גם הוא ברחוב אלנבי, מרחק של עשרות מטרים מאזור הפיגוע. (אני מחכה לתגובות של צה"ל! :AR15:)
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרקליטי קצב טוענים שפרסום העדויות מונעות מהציבור "להבין את כל ההליך המשפטי". כלומר מה שהם אומרים זה שהציבור לא באמת מבין מה קרה כשבחורה אומרת שהוא "השכיב אותי בכוח והוא חדר אליי", הם צריכים את פרשנות הפרקליטים. ואני שואל, עד כמה מערכת המשפט חושבת שאנחנו מטומטמים? מדהים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064968,00.html
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה של שניר רביב (overload), קיבלנו תגובה מדובר אינטל ישראל: עניין אותנו לדעת מה דעתכם על הנושא. האם המדינה צריכה לסבסד במליוני דולרים הקמות של מפעלים פרטיים? האם אתם חושבים שיוקם מפעל נוסף בישראל?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הייתי צריך להכנס לאתר הבא: http://www.salmia.co.il/ ונראה שהוא נפרץ על ידי הטורקים והם רושמים שם שהם ימשיכו עם הפריצות האלה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3923758,00.html ולמה לעזאזל אופנוענים ונכים צריכים לנסוע בחינם? הם ממהרים יותר מכל השאר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1165885.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לידיעה המלאה ב ynet
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה שהעלה ראש אכ"א, ואני די מסכים איתו. האם חלל צה"ל הוא רק מי שנפגע במדים בפעילות ובדרכו לצבא וממנה, או גם מי שנפגע בתאונה פרטית או עקב שימוש יתר בסמים או באלכוהול (כוונתי כל פעילות שאין לה קשר לפעילות צבא או אפילו הליכה לצבא - מהרגע שהוא מוריד את המדים בבית ועד שהוא לובש אותם שוב ביום הבא) ? לדעתי, בלי לזלזל בחיים של אף בן אדם, אם הוא נהרג כשהוא בכלל לא היה "בצבא" (והכוונה היא להיות בצבא בפועל, למרות שהוא עדיין חייל גם כשהוא יוצא הביתה..) הוא לא צריך להיכנס לסטטיסטיקה הזאת.. וחשוב לי לציין שזה לא קשור לזלזול בתרומה שלו כחייל, חס וחלילה.. אבל גם אני הייתי חייל וגם אני תרמתי.. זה אומר שאם אני מת עכשיו (אחרי שכבר השתחררתי) צריך להחשיב אותי כחלל צה"ל ? לא.. אז למה שזה יהיה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרב יעקב יוסף פסק: העולים מרוסיה הם גויים, ואסור לאכול את מה שבישלו * את כלי המטבח שבהם עבדו - צריך להכשיר * ברבנות הצבאית הראשית זועמים: פסק ההלכה פוגע בחיילי צה"ל ובאחוות הלוחמים אבישי בן חיים אם חייל רואה שיש במטבח צבאי טבח רוסי, אסור לו לאכול דבר ממה שבושל שם, ועליו להסתפק בלחם, בגבינות, בירקות וכדומה. כך פסק הרב יעקב יוסף, בנו בכורו של מנהיג ש"ס הרב עובדיה יוסף. בשיעור בבית הכנסת עזרא הסופר בירושלים התייחס הרב יוסף, ראש בית המדרש חזון יעקב ורב שכונה בירושלים, לאיסור ההלכתי על יהודים לאכול מבישולי הגויים. הוא הרחיב בנושא ופסק: "אסור לחיילים לאכול במטבחים שבהם משרתים חיילים רוסים כטבחים". ההיגיון שעומד מאחורי פסק ההלכה אומר שרוב העולים מרוסיה הם גויים, ואלו מהם שהת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסדרות שאנחנו אוהבים מתחילות לחזור בארה"ב אחד אחד כפי שאתם יודעים יצא פרק חדש של פריסון ברייק והפרק הוא אדיר! ממש ממליץ מה דעתכם? הפרומו לפרק הבאה נראה אדירר תסמנו ספויילרים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-